ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

Αν κι εφόσον έχουν έτσι τα πράγματα, τότε ποια οφείλει να είναι η πλέον αρμόζουσα απονομή δικαιοσύνης;

 


Tι διαπραγματεύεται το παραπάνω video? Πολύ ... απλά ακούγονται τα περί δημόσιας κυκλοφορίας εγγράφων που καταμαρτυρούν  ότι η πανδημία COVID-19 (ΠΛΑΝΔΗΜΙΑ ο σωστός όρος! από το "plan" που σημαίνει ΣΧΕΔΙΟ και μάλιστα αποτρόπαια συνωμοτικό κι εγκληματικό σε βάρος της ανθρωπότητας!) ήταν μια επιχείρηση του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ! Η οποία χρονολογείται (σχεδιασμός) από τον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα. Κι όπως λέγεται: "Το Πεντάγωνο έλεγχε το πρόγραμμα COVID-19 από την αρχή και όλα όσα μας είπαν ήταν πολιτικό θέατρο για να το καλύψουμε μέχρι την έγκριση του εμβολίου FDA". Δηλαδή του αμερικανικού Οργανισμού Φαρμάκων και Τροφίμων (=ΖΗΤΩ τα γενετικά τροποποιημένα δηλητήρια!), που οι αποφάσεις του ασκούν επιρροή και εκτός ΗΠΑ. Σ' έναν πλανήτη όπου εφαρμόστηκαν με φρικτή ομοιομορφία τα απάνθρωπα "μέτρα" της υγειονομικής δικτατορίας (ένα ηχηρότατο παράδειγμα της παγκόσμιας παράκρουσης εδώ: ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ!  )...

Θυμήσου και αυτό:  "Τερματίζοντας οριστικά τη συζήτηση για την Covid" (ένας σύντομος απολογισμός με καθηλωτικό συμπέρασμα...)

Και φαίνεται να δικαιώνονται όσοι υποστήριζαν εξαρχής ότι "δεν έφεραν τα εμβόλια για την COVID αλλά την COVID για τα εμβόλια"... Οι "ιερείς" της νέας θρησκείας το γυρίζουν σε περίεργες ψαλμωδίες: "Χρησιμοποιήσαμε τα lockdowns για να πιέσουμε τους ανθρώπους να εμβολιαστούν"  

 Και δεν είναι μόνο η ιστορικά πρωτοφανής άνοδος της υπερβάλλουσας θνητότητας ("ΞΑΦΝΙΚΙΤΙΔΑ") με τους "turbo καρκίνους να θερίζουν (Έρευνα επιβεβαιώνει τον εφιάλτη: Πρωτοφανής αύξηση των καρκίνων - τούρμπο σε αριθμό και μορφές μετά τον εμβολιασμό Covid ) συν τον sudden death από καρδιαγγειακά ή και εγκεφαλικά - δες κι αυτό το "ντοκυμαντέρ σταθμό" με ελληνικούς υπόττλους: "DIED SUDDENLY" . Αυτός ο "θερισμός" ανθρώπινης ζωής (πού είναι η πλειοψηφία των γιατρών; δεν βλέπουν; δεν ξέρουν; τι ξέρουν τελικά, μόνο να κάνουν και να λένε ό,τι τους υποδεικνύει το ιατροφαρμακευτικό κατεστημένο;) ανάμεσα σε μέχρι τώρα υγιείς και νέους ανθρώπους, ειδικά σε χώρες με μεγάλα ποσοστά εμβολιασμού με τα ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ...Είναι και τα πρωτοφανή επίσης ποσοστά μείωσης της γονιμότητας σε χώρες με υψηλά νούμερα εμβολιασμένων, όπως η Γερμανία, η Ιαπωνία, η Νότια Κορέα κτλ. κτλ. Δηλαδή..."στειρώνεται το κοπάδι", γιατί παραγέμισε "πρόβατα" το ιδιόκτητο σε κάποιους-ποιους; "χωράφι"; (Le Monde: «Πρέπει να μειωθεί η γονιμότητα και ο πληθυσμός για το καλό μας»! ...λόγω της… «κλιματικής αλλαγής» . Αφού έκανε την αρχή, ανοίγοντας τόσο βολικά τον δρόμο της "έξωσης", η αποκαλούμενη "πανδημία", ή μήπως όχι? )

Χμμ...:Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου