ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023

"Αντί να διαδηλώνουν κατά εκατοντάδες, πεθαίνουν κατά εκατοντάδες"

 {update 5/11/2023: Και τα παρεμφερή δυσάρεστα από την Ελλάδα:  " Σύμφωνα με ανεπίσημους υπολογισμούς πάνω από 300 Έλληνες γιατροί και νοσηλευτές είτε έχουν πεθάνει ξαφνικά, είτε αντιμετωπίζουν αιφνίδιους καρκίνους τελικού σταδίου, ανακοπές καρδιάς, έρπη ζωστήρα, προβλήματα στειρότητας, αποβολές, εγκεφαλικά και πάει λέγοντας στη διάρκεια της εμβολιαστικής εκστρατείας με τα εμβόλια ευθανασίας COVID-19.
Ήδη τις τελευταίες ώρες δύο ΞΑΦΝΙΚΟΙ (ο φίλτατος Νίκος Δένδιας θα τους αποκαλούσε αδόκητους) θάνατοι γιατρών έχουν προκαλέσει σοκ στην επιστημονική κοινότητα της χώρας.  "  Η συνέχεια ΕΔΩ}

{σ.σ. Το θετικό πάντως ήταν ότι αποδείχτηκε με την κατάπτυστη επιστημονικά και ηθικά "ΠΛΑΝΔΗΜΙΑ" (όσον αφορά την ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΗΘΙΚΗ, βγαλμένη μέσα από χιλιάδες χρόνια ανθρώπινης σοφίας και  εμπειρίας) , εκτός των άλλων, εκτός του σχεδίου που εντάσσεται στο γενικότερο πληθωρικό και πολυδιάστατο "project" συρρίκνωσης του παγκόσμιου πληθυσμού, ότι...εκτός από ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ σε σχέση με την ποδηγετήσιμη πλειοψηφία ανθρώπους, υπάρχουν επιστήμονες και ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ: ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΛΥΚ ΜΟΝΤΑΝΙΕ! (εκτός άλλων, ίσως ο νούμερο 1 "top αμφισβητίας" των ψευδεπίγραφων "εμβολίων" γενετικής μηχανικής*) }

ΤΣΟΥΝΑΜΙ θανάτων: 60 νεκροί γιατροί ηλικίας 20-59 ετών από τον Ιούνιο έως τον Οκτώβριο του 2023


Δόκτωρ Μάκιςhttps://twitter.com/MakisMD/status/1720747145207382172 )

Έχω προειδοποιήσει τους γιατρούς που εμβολιάστηκαν με mRNA COVID-19 για ξαφνικούς θανάτους εδώ και 2 χρόνια...

31 Οκτωβρίου 2023 – Ινδία – Η 35χρονη Dr.Priya ήταν γιατρός και ηθοποιός στην κινηματογραφική βιομηχανία της Μαλαγιαλάμ. Έπαθε θανατηφόρο καρδιακό επεισόδιο ενώ ήταν έγκυος.

29 Οκτωβρίου 2023 – ΗΠΑ – Hamden, CT – Η 44χρονη ογκολόγος Dr.Karen Hook πέθανε ξαφνικά από προφανή καρδιακή ανακοπή.

28 Οκτωβρίου 2023 – Ιρλανδία – Ο 30χρονος Dr.Simon Gubbins πέθανε απροσδόκητα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Galway. Μόλις τελείωσε την εκπαίδευσή του ως οικογενειακός γιατρός.

27 Οκτωβρίου 2023 – Ινδία – Ο 30χρονος Dr.Hirak Jyoti Adhikari πέθανε ξαφνικά από καρδιακή προσβολή. Είχε κάνει τα εμβόλια AstraZeneca COVID-19 και πιθανώς περισσότερα ενισχυτικά.

14 Οκτωβρίου 2023 – ΗΠΑ – Durham, NC – Η 39χρονη Dr. Angela Marie Sally, οικογενειακή γιατρός, πέθανε ξαφνικά στον ύπνο της...

13 Οκτωβρίου 2023 – Καναδάς – Τορόντο, ON – Ο 39χρονος Dr.Adam Robert Rossi, παιδοογκολόγος, πέθανε ξαφνικά. Πρόσφατα διαγνώστηκε με HLH, έπαθε εγκεφαλικό και σηπτικό σοκ που οδήγησε σε αιφνίδιο θάνατο.

12 Οκτωβρίου 2023 – Ισπανία – Ο 44χρονος Dr.Juan Pablo Leiva, ειδικός γεροντολογικής φροντίδας, πέθανε ξαφνικά

1 Οκτωβρίου 2023 – ΗΠΑ – Τσάρλεστον, WV – Ο 58χρονος παιδίατρος Dr. Joseph Matusic Jr πέθανε ξαφνικά από “καρδιακή προσβολή” την 1η Οκτωβρίου 2023.

27 Σεπτεμβρίου 2023 – Βραζιλία – Ο 44χρονος Δρ Rogerio Toshio Teruya, καρδιαγγειακός χειρουργός, πέθανε ξαφνικά. «Είχε υποστεί καρδιακή προσβολή»

25 Σεπτεμβρίου 2023 – Ιταλία, Κάλιαρι – Η 24χρονη φοιτήτρια Ιατρικής Dr. Nicoletta Maria Manconi είχε πόνο στο στομάχι, στάλθηκε σπίτι, το επόμενο πρωί κάλεσε ασθενοφόρο και υπέστη καρδιακή ανακοπή καθοδόν για το νοσοκομείο και πέθανε 25 Σεπτεμβρίου 2023...

18 Σεπτεμβρίου 2023 – Ισπανία – Σεβίλλη – Ο 48χρονος Dr. Jose Antonio Sanchez Roman, ιατρικός διευθυντής του Hospital de Valme & ICU doc πέθανε ξαφνικά το βράδυ της 18ης Σεπτεμβρίου 2023 ενώ “ασκούσε αθλήματα” κοντά στο σπίτι του.

15 Σεπτεμβρίου 2023 – ΗΠΑ – Vero Beach, FL – Ο 48χρονος Dr.Marc Douglas McCain, παιδίατρος, πέθανε ξαφνικά στις 15 Σεπτεμβρίου 2023.

9 Σεπτεμβρίου 2023 – Βραζιλία – Cascavel – Ο 34χρονος Dr.Matheus Dietrichkeit Zucchi βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του

5 Σεπτεμβρίου 2023 – Αργεντινή – Ροζάριο – Ο 30χρονος Ρενάν Σάντος υπέστη 4 καρδιακές ανακοπές στο δρόμο αφού έφυγε από ένα κλαμπ crossfit και πέθανε. Ήταν φοιτητής ιατρικής και οδοντίατρος.

30 Αυγούστου 2023 – Κροατία – Ο 39χρονος ορθοπεδικός χειρουργός Kresimir Crnogaca πέθανε μετά από μάχη 2 μηνών με τον καρκίνο του παγκρέατος.

22 Ιουλίου 2023 – Βραζιλία, Ρίο Πρέτο – Ο 28χρονος οικογενειακός γιατρός Χοσέ Ρενάτο Περέιρα Μπρίτο υπέστη καρδιακή ανακοπή στο διαμέρισμά του το Σάββατο και πέθανε ξαφνικά στις 22 Ιουλίου 2023. Εργαζόταν στη μονάδα Επείγουσας Φροντίδας στη Βοτουποράνγκα της Βραζιλίας

11 Ιουλίου 2023 – Βραζιλία, Μπαρέιρας – Η 25χρονη φοιτήτρια ιατρικής Δρ Maira Cavalcante Ayres Pedrosa Cardoso, κόρη του δημάρχου του Barreiras, πέθανε ξαφνικά μετά από καρδιακή ανακοπή.

29 Ιουνίου 2023 – Βραζιλία, Φερναντόπολη – Η 20χρονη φοιτήτρια ιατρικής Δρ. Μαρία Φερνάντα Ρόλνταν πέθανε ξαφνικά ενώ έπινε καφέ με τους γονείς της το πρωί της 29ης Ιουνίου 2023, από “καρδιακή προσβολή”

Παρουσιάζω 60 θανάτους συνολικά από όλο τον κόσμο.

Μέχρι τώρα, οι γιατροί σε όλο τον κόσμο θα πρέπει να έχουν αποχωρήσει από τα νοσοκομεία κατά εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες, απαιτώντας την άμεση αναστολή των Εμβολίων (σ.σ. για την ακρίβεια ενέσεων εκφυλιστικής γενετικής τροποποίησης) κατά του COVID-19, τον τερματισμό όλων των Εντολών Εμβολίων και την ποινική δίωξη των Ηγετών Υγείας.

Αντί να διαδηλώνουν κατά εκατοντάδες, πεθαίνουν κατά εκατοντάδες.

ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ;

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ;

Οι θάνατοι των νεότερων σε ηλικία γιατρών γίνονται όλο και περισσότεροι και κανείς δεν φαίνεται να το προσέχει ή να ενδιαφέρεται.

Η υπερβολική θνησιμότητα στους νεότερους γιατρούς είναι υψηλότερη από οποιαδήποτε άλλη ηλικιακή ομάδα.

(για τους Καναδούς γιατρούς, η υπερβολική θνησιμότητα σε ηλικία < 30 ετών ήταν +1100% το 2022 σε σύγκριση με το 2019) (σ.σ. παραπέμπουμε και σε αυτό: «Συντομεύει η ζωή σας με κάθε δόση mRNA εμβολίου κατά της Covid-19»)


Μας το έστειλε αναγνώστρια (tweet) που το βρήκε μεταφρασμένο στα ελληνικά ΕΔΩ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου