ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021

Aγαλλιάσθε! Αυτά τα άτομα θα μας "σώσουν", θα μας γαλουχήσουν στη νέα κοινωνικοπολιτική "ορθότητα", θα επουλώσουν τις πληγές, θα μας..."πρασινίσουν" κι επανεκκινήσουν...!

 Όσο για τα αιολικά, θυμίζουμε λίγο παλιότερες αναρτήσεις: 

" Ολική κατάρρευση των αιολικών σε Γερμανία και ΕΕ (κάποιος να το πει στον Άδωνι) --https://www.document.no/2019/10/01/total-vindkraft-kollaps-i-tyskland-og-eu/ ή, πώς με τα αιολικά μαθαίνω ξένες γλώσσες--Η "ενεργειακή μετάβαση σε ΑΠΕ" απειλεί τα θεμέλια της Γερμανικής βιομηχανίας (αλλά όσο οι Έλληνες βάζουν αιολικά, κάτι θα κρατηθεί) Αλλά και αυτό:  Αυτό που τρέμουν οι ΑΠΕτζήδες...(και άραγε συνδέονται οι ΑΠΕ με δασικές πυρκαγιές; Πόσο αποδοτικά είναι τα "αιολικά πάρκα" και τι γενικά ισχύει με αυτά: Παράγει ένα αιολικό αρκετή ενέργεια για να κατασκευαστεί ένα αιολικό; Και ας μιλήσουμε για ...hoaxes, αν αντέχετε


Και ήδη, πριν κάνα δυο ημέρες, ξεφορτώθηκαν στην Ελευσίνα ανεμογεννήτριες από Germany, κι ενώ οι φλόγες δεν έχουν τιθασευτεί ακόμη στο προτεκτοράτο όπου ούτε τα προσχήματα δεν κρατούν οι πασάδες του, προορισμένες να τοποθετηθούν στη Βοιωτία! Όσο για τη "δύσοσμη καραμέλα" της "κλιματικής αλλαγής", στα πλαίσια της ατζέντας του "Great Reset" (Έχετε πραγματικά κατανοήσει την ατζέντα της "Μεγάλης Παγκόσμιας Επανεκκίνησης" ;και των "πράσινων αλόγων" της  "πράσινης ανάπτυξης" ("καραμέλα" που μασιέται πολύ σε επίσημα χείλη και που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως δικαιολογία για σειρά νέων lockdown παγκοσμίως), παραπέμπουμε τον αναγνώστη στο εξαιρετικό βίντεο αυτής της ανάρτησης: ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ: Καθηγητής της Γεωλογικής Υπηρεσίας του Καναδά αποκαλύπτει τι μας κρύβουν! 

Επίσης: "Πού κολλάει όμως ο κορωνοϊός, η κλιματική αλλαγή και το lockdown; Όποιος έχει διαβάσει το βιβλίο του Κλάους Σβαμπ «COVID 19: The Great Reset» θα ήξερε πως ο «στόχος» είναι η «πράσινη ανάπτυξη» (ναι αυτή που προωθεί ο Κ.Μητσοτάκης), τα μικρά lockdown και γενικώς μια ζωή στην μετά-covid εποχή η οποία θα θυμίζει αρκετά την εποχή του κορωνοϊού. Ο λόγος βέβαια δεν θα είναι ο ιός, αλλά η κλιματική αλλαγή, ένας νέος αόρατος ιός ο οποίος είναι επίσης επικίνδυνος.
Άλλωστε οι ίδιοι έχουν προειδοποιήσει πως θα επιβάλλονται lockdown και πως θα έχουμε ανά λίγα χρόνια πανδημίες, λόγω της κλιματικής αλλαγής. Βρίσκουμε για παράδειγμα ένα δημοσίευμα του Guardian από τον Μάρτιο το οποίο αναφέρεται σε lockdown ανά δύο χρόνια, λόγω κλιματικής αλλαγής.Οι πολίτες ήδη παρέδωσαν τις ελευθερίες τους για να μείνουν ασφαλείς από τον ιό, ακόμα δεν τις έχουν πάρει πίσω, με την κυβέρνηση να ζητάει από τους πολίτες να εμβολιαστούν όλοι εάν θέλουν να πάρουν πίσω τα κατοχυρωμένα δικαιώματα τους. Ζωή με πιστοποιητικά εμβολιασμού και βιοέλεγχο, για τον κορωνοϊό, αλλά και για την κλιματική αλλαγή και ταυτόχρονα μια πρωτοφανής ενεργειακή εξάρτηση, καθώς η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να σταματήσει κάθε κλασσικής μορφής ενέργειας και να δημιουργήσει αιολικά πάρκα.
Όπως είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Δρ. Ολοκληρωμένης Περιβαλλοντικής Διαχείρισης του Πανεπιστημίου Κρήτης Βασίλης Λύκος «οδηγούμαστε σε απόλυτη ενεργειακή εξάρτηση και φτώχια»." από άρθρο του pronews.gr

Κι ενώ παραθέτουμε και κάποια αποσπάσματα από μια ανάρτηση του 2019
Μέχρι και φόρο διοξειδίου του άνθρακα έφτασαν να ζητήσουν για κάθε παιδί που γεννιέται - Καταγγελίες επιστημόνων
" Σύμφωνα με άρθρο της Πράβδα, που λαμβάνει υπόψη τις αναλύσεις και τις μετρήσεις μετεωρολόγων, γεωφυσικών, κλιματολόγων και άλλων καθηγητών πανεπιστημίου, καθώς και την ανάλυση και μελέτη του Αμερικανού αναλυτή Terrence Aym, έρχεται για τον πλανήτη μας μία νέα περίοδος ψυχρού κλίματος, αφού η δραστηριότητα του ήλιου, όσον αφορά την εκπομπή θερμικής ενέργειας πέφτει.
Εννοείται ότι τα παραμύθια της λαμογιοπαρέας που ισχυρίζεται ότι ο πλανήτης υπερθερμαίνεται και εκβιάζει τις κυβερνήσεις των κρατών να συλλέγουν πράσινους φόρους και να τους δίνουν δεν ισχύουν, ούτε κατ΄ελάχιστο.
Από το 2007 η μέση θερμοκρασία της Γης πέφτει και βέβαια μη φανταστείτε ότι θα έπρεπε να βλέπουμε να βρέχει παγάκια, αλλά σίγουρα δεν ισχύει και το ότι ο πλανήτης υπερθερμαίνεται και θα λιώσουν όλοι οι πάγοι και τέτοιες ασυναρτησίες με τις οποίες μας παραμυθιάζουν για χρόνια τώρα.
Μαγείρεψαν μάλιστα κάτι στοιχεία με κάποιες θερμοκρασίες του καλοκαιριού και έβαλαν μπροστά τη ΝΑΣΑ, όπως την είχαν βάλει και στην περίπτωση της προπαγανδιστικής προώθησης του DNA με το δηλητήριο αρσενικό και μας παραμύθιασαν ότι δήθεν το 2010 ήταν η πιο ζεστή χρονιά όλων των εποχών.
Το μόνο αίτιο αλλαγής του κλίματος είναι η θερμική ενέργεια που στέλνει ο ήλιος στη Γη και όχι τα εργοστάσια, τα αυτοκίνητα, τα γελάδια και τα μωρά των ανθρώπων. Γιατί κι αυτό μας το είπανε τα λαμόγια, προτείνοντας μάλιστα να μπει φόρος διοξειδίου του άνθρακος σε κάθε μωρό που γεννιέται."

Δείτε κι αυτό: 
Ποιο φαινόμενο του θερμοκηπίου; Μήπως ο πλανήτης ψύχεται;
AΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ
"The Planet Is Not Warming Up, But Drying Out!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου