ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Παρασκευή 13 Αυγούστου 2021

Άγγελοι Εξάγγελοι* ... μας ήρθανε με σύριγγες στα χέρια...(δεν ήξεραν καθόλου μα καθόλου να μιλούν...μα έμοιαζε μ' αλήθεια η κάθε τους ψευτιά κι ακούγοντάς τους ησύχαζε η ψυχή μας...)

* από τραγούδι του Διονύση Σαββόπουλου

 ΩΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ένα βίντεο που αν κι έχει σχέση με την επόμενη ημέρα των πυρκαγιών, με την εξαργύρωση των γενναιόδωρων υποσχέσων και τα "επιτελεία" επί τω έργω, "the day after" των πύρινων μετώπωνπου κατέκαψαν δάση και ανθρώπινα υπάρχοντα (οικίες-καλλιέργειες-μαγαζιά) στη χώρα, εντούτοις συνδέεται και με όσα αναφερθούν στη συνέχεια. Πώς και γιατί, ως και προς το ποιόν του θεωρητικού επιπέδου σε συνάρτηση με την αντιθέτως εξελισσόμενη πράξη, μέσα σε μια όλο και πιο κλιμακούμενη δυστοπία... Η αντιμετώπιση των ανθρώπων, και στις πιο δύσκολες κι ευάλωτες ώρες τους, από τους..."προστάτες" τους, η αξιοπιστία, η διαφάνεια της..."κορυφής του παγόβουνου"...Δεν είναι ξεκάθαρη η σύνδεση;

Σήμερα το μεσημέρι, σε ιδιωτικό κανάλι της greek TV, η γνωστή τηλεοπτική μαϊντανός και πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας και Πειραιά, δήλωσε με περίσσια σιγουριά δύο στοιχεία, γεννήματα "αντεπιστημονικής βεβαιότητας", που σαφώς αποτελούν βάσει γεγονότων εντός κι εκτός Ελλάδος..."αναληθή (ή αντιεπιστημονικά) δεδομένα". Έτσι ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα η από τα πάνω απόπειρα κοινωνικού διχασμού και να επηρεάσει τη στάση όχι μόνο όσων παραμένουν σκεπτικιστές (που δεν μπορεί πια, οι πιο πολλοί αποτελούν ίσως "σκληρά συνειδησιακά καρύδια"!) αλλά και των γονέων που προβληματίζονται για τον εμβολιασμό των παιδιών τους με ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ως τις αρχές του 2023 σκευάσματα... Ειδικά το τελευταίο αποτελεί όνειδος και πτώση της ιατρικής κοινότητας, αυτού του κομματιού που συναινεί κι ευθυγραμμίζεται απόλυτα  με το κυρίαρχο αφήγημα, στην άβυσσο της αναξιοπιστίας και διαπλοκής με τα τεράστια συμφέροντα των φαρμακευτικών εταιρικών κολοσσών, στις (μαφιόζικης "φιλοσοφίας") αγκάλες των οποίων εγκαταλείπονται κράτη και (φορολογούμενοι) λαοί μέσω των επιλογών των υποταγμένων και αντιλαϊκών ηγεσιών τους...Το πρώτο λοιπόν που δήλωσε η κα "μαντατοφόρος" είναι ότι η "παραλλαγή Δ" είναι η παραλλαγή που προτιμάει τους νέους (αφήνοντας να εννοηθεί, εμμέσως πλην σαφώς, ότι είναι πιθανή και η χειρότερη κατάληξη όσον αφορά στην υγεία τους) και το δεύτερο ότι με τον εμβολιασμό θα "χτιστεί" αυτό που όλα τα στοιχεία καταρρίπτουν παταγωδώς: "τείχος ανο(η)σίας". Και μια και τρέχει και ο εμβολιασμός των 12χρονων και άνω(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) και ο ίδιος ο ΠΟΫ είχε προβεί μέσω των αξιωματούχων του στις εξής δηλώσεις:

Τα παιδιά προς το παρόν δεν πρέπει να εμβολιάζονται ” δηλώνει ο Π.Ο.Υ στις 21 Ιουνίου 2021...ενώ υπάρχουν χώρες που άρχισαν να εμβολιάζουν μαζικά παιδιά όπως Ισραήλ και ΗΠΑ. Και το ερώτημα είναι γιατί τώρα παρεμβαίνει ο Π.Ο.Υ δεύτερον γιατί χώρες σαν τις προαναφερθείσες δεν δείχνουν να συμμορφώνονται μήπως όντως άρχισαν να πεθαίνουν παιδιά σαν τον 13χρονο στις ΗΠΑ φοβήθηκαν το σκάνδαλο και παίρνουν τουλάχιστον αποστάσεις;;" Ενώ διαβάζουμε και αλλού για την τελευταία οδηγία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας: Μελέτες: Αχρείαστος ο εμβολιασμός παιδιών κι εφήβων με καλή υγεία. Π.Ο.Υ: μην εμβολιάζετε τους πιο νέους!!!!-"...δεν είναι διόλου χρήσιμος ο εμβολιασμός σύμφωνα με τις τελευταίες μελέτες..figaro 28/7/21" Όσο για την "Δέλτα" όλοι μιλάνε για αύξηση κρουσμάτων, για αυξημένη μεταδοτικότητα, ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ: ότι είναι τουλάχιστον 13%  λιγότερο θανατηφόρα σε σχέση με τον αρχικό ιό (που είχε ήδη θνητότητα της αμελητέας ή απειροελάχιστης σε σημαντικότητα τάξης του 0,2%), αλλά και κανείς "τηλε-ειδικός" δεν λέει κουβέντα για το ποια είναι η διάμεση ηλικία των νεκρών "από COVID-19"*, αλλά και των νυν νοσηλευόμενων σε ΜΕΘ ή και πόσα υποκείμενα νοσήματα έχουν κι άρα ένα ταλαιπωρημένο, εύθραυστο ανοσοποιητικό...Κι ενώ η  τελευταία σχετική Έκθεση του Υπουργείου Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου ανέφερε ότι η παραλλαγή αυτή (που "αρέσκεται στους νέους") εμφανίζει το φοβερό και τρομερό ποσοστό θνητότητας στους 50 ετών και κάτω (κι όσο κατεβαίνουμε ηλικιακά τόσο ελαχιστοποιείται!...) του 0,021% - πω πω πω πω! που έλεγε και ο ποιητής Φανφάρας ο "σκοταδόψυχος" (σκοταδόψυχη και η Κλίκα με συγκεκριμένη παγκοσμιοποιημένη τεχνο-φασιστική Ατζέντα *, ελέω "κορωνοϊού"): H τελευταία δημοσιευμένη έκθεση του Υπουργείου Υγείας της Μ. Βρετανίας για τη "Δέλτα". Μεταδοτική μεν αλλά πολύ λιγότερο θανατηφόρα δε (= το κλειδί της πραγματικής ανοσίας και απόδρασης του ..."ιού") 

Να το ξαναπούμε και προκαλούμε για διάψευση: ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΟΛΛΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ, "FULL"! Kι όπως φαίνεται (κι έχει αποδειχτεί σε αρκετά περιστατικά και εκτός του "Θόλου του Ελλαδιστάν") πεθαίνουν κανονικότατα...(δες κι αυτό: ΕΠΙΣΗΜΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ από τον ΕΟΔΥ! «182 Έλληνες, πλήρως εμβολιασμένοι, έχουν πεθάνει...»)

*Τρέμετε νέοι και παιδιά, τρεχάτε όλοι για μπόλια: "Στη Γαλλία ο μέσος όρος ηλικίας νεκρών από covid19 είναι 84 – 85 ετών στις ΗΠΑ 78 ετών, στην Ιταλία 83 ετών και στον Καναδά 85 ετών!!!"

* Έχετε πραγματικά κατανοήσει την ατζέντα της "Μεγάλης Παγκόσμιας Επανεκκίνησης"; ("Τhe Great Reset")...Αλλά και: Επαναφορισμός η νέα τραγελαφική πολιτικοοικονομική θεωρία που θα σκoτώσει περισσότερους από το Β Παγκόσμιο ή ”Τι σημαίνει «Μεγάλη Επανεκκίνηση-Great Reset» σε απλά ελληνικά”…

Όσο για .... το "τείχος ανο-η-σίας", αλλά και την επικινδυνότητα του μπολιάσματος, ειδικά στους πιο νέους κάτι που φάνηκε με όσα τραγικά συνέβησαν από την αρχή της παράκρουσης με παιδιά κι εφήβους στις ΗΠΑ, με τις μοιραίες άμεσες και τελείως άγνωστες μακροπρόθεσμες (σε μεγάλο ποσοστό πληθυσμού) παρενέργειες, εξαιτίας των οποίων το 60% των μελών της Ένωσης Ιατρών & Χειρουργών στις ΗΠΑ ΔΕΝ επιθυμούσε να "τσιμπηθεί", παραπέμπουμε στα εξής: 

Α) ΟΤΑΝ Η ΙΔΙΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΨΕΥΔΕΤΑΙ ("κολλάνε μονο οι ανεμβολίαστοι!!!"-"τείχος ανο-η-σίας", για λοβοτομημένους και αθεράπευτα άνοες...) ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ, λες και βρισκόμαστε κλεισμένοι μέσα σε έναν ΘΟΛΟ απ' όπου δεν εισχωρούν μηνύματα, σήματα και πληροφορίες από τον ΕΞΩ ΚΟΣΜΟ και με πληθώρα πολύ σημαντικών συνδέσμων προς άμεση αμφισβήτηση αν όχι αποδόμηση του σαθρού αφηγήματος και αποκατάσταση των πραγματικών γεγονότων: Αυτό θα πει "ΕΠΙΣΤΗΜΗ" ... (ανανεωμένο σε σχέση με την αρχική του δημοσίευση...)
...made in Greece !

Β) Μια ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ, προερχόμενη από μία εκ των σοβαρότερων (έτσι κι αλλιώς σε πολλούς τομείς) και "ψυχραιμότερων" κρατών της Ευρώπης στη διαχείριση της "υγειονομικής κρίσης", αφιερωμένο στους τηλεμαϊντανούς "ειδικούς" και τους σεβόμενους τον "πλουραλισμό" στην "ενημέρωση" δημοσιοκάφρους-πιστές καμαριέρες των κυρίαρχων αφηγημάτων: --Νορβηγική μελέτη: θνησιμότητα παιδιών από covid19 0,0002%!! Θάνατοι ενηλίκων πριν εμβολιασμό 799, θάνατοι και σοβαρές επιπλοκές 1930 μετά τον εμβολιασμό!! - "Οι αριθμοί δείχνουν 2 πράγματα την κατάχρηση εμβολιασμού για έναν ιό ακίνδυνο που σχετικά θεραπεύεται εύκολα όταν δεν υπάρχει πιθανόν συνοσηρότητα και την επικινδυνότητα του εμβολίου-γονιδιακή θεραπεία. όσο για τα παιδιά με βάση την μελέτη δεν συντρέχει λόγος.." Τσέκαρε και τις δύο παρακάτω σχετικές καρτέλες που τα λένε ΟΛΑ (και διάβασε το άρθρο του συνδέσμου για πληρέστερη κατανόηση μέσω της ανάλυσης των αναγραφόμενων στοιχείων):





1 σχόλιο:

  1. αντί σχολίου πάρε την ανάρτηση: TEIXOΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ

    Τι κι αν τα μαντάτα για το εμβολιαστικό σήριαλ-κίλερ από παντού είναι απογοητευτικά.

    Τι κι αν τα στοιχεία καταρρίπτουν τις αχρειότητες που σερβίρουν τα γλοιώδη υποκείμενα που σφετερίζονται την ιατρική ιδιότητα.

    Τι κι αν το πράγμα βοά, πως έχουμε απέναντί μας την μεγαλύτερη υγειονομική σκηνοθετημένη απάτη όλων των εποχών.

    Στην Ελλάδα, οι πάσης φύσεως γλίτσες, τα βδελύγματα της "επιστήμης" και του πολιτικαντισμού, δεν κάμπτονται, δεν αναθεωρούν.

    Είναι αποφασισμένοι να το πάνε μέχρι τέλους.

    Γι αυτό κιόλας έχουν ορθώσει ένα γιγάντιο τείχος αλητείας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή