ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

Απαγορεύσεις μετακινήσεων και αερομεταφερόμενες ιικές ταξιαρχίες...

“Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety, deserve neither liberty nor safety.” ― Benjamin Franklin ("Αυτοί που θα εγκατέλειπαν στοχειώδεις ελευθερίες τους για λίγη προσωρινή ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια!" - ΒΕΝΙΑΜΙΝ ΦΡΑΓΚΛΙΝΟΣ)

(Aνάμεσα σε άλλα και κάποια πολύ ενδιαφέροντα και ισοπεδωτικά στοιχεία, και μάλιστα "από μέσα", για τα τα νέα τεστ αντισωμάτων του coronavirus ! )

Το είδος πολίτη που θέλουνΤην Παρασκευή που πέρασε ο δήμαρχος του Μαϊάμι Κάρλος Χιμένες ανακοίνωσε ότι "ξεκινά επ’ αόριστον απαγόρευση της κυκλοφορίας από τις 10 το βράδυ μέχρι τις 6 το πρωί". Διότι, όπως λέγεται, τα κρούσματα του νέου κορωνοϊού σημείωσαν νέα μεγάλη αύξηση στη Φλόριντα.
Oι επιστήμονες τους συμβούλεψαν ότι το βράδυ τα διαβολικά στελέχη του ιού βγαίνουν για κυνήγι ξενιστών, ανθρώπων αλλά και ζώων και πουλιών, ακόμη και φυτών με προτίμηση στους τοπικούς φοίνικες. Η εμπειρία της Τανζανίας, όπου τα εξαιρετικής αξιοπιστίας διαγνωστικά τεστ απέδειξαν ότι ο κορωνοϊός μπορεί να ανιχνευθεί και σε κατσίκες, τροπικά πουλιά και φυτά, φαίνεται θορύβησε και τους Αμερικανούς αρμόδιους, προβληματισμένους και φιλότιμους διαχειριστές της "βιο-κρίσης"
(ΣΤΗΝ ΤΑΝΖΑΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ : ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΤΑΝΖΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΑΪΟ ΣΕ ΚΑΤΣΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΙΑ). Έτσι ο ιός, που του αρέσει να ξεφαντώνει από τις βραδινές μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και μετά καταλαγιάζει αποκαμωμένος, περιφέρεται στον αέρα, γκελάρει πάνω σε εμπόρους ναρκωτικών και βαποράκια, που βγαίνουν το βράδυ για να διασπείρουν τις δικές τους μολυσματικές καταστάσεις, κι εξοστρακίζεται πάνω σε μπάτσους με αποστολή συλλήψεων ασυμμόρφωτων νυχτοπερπατητών. Και μετά αλίμονο! Τρυπώνει μέσα στους σωματικούς πόρους και τις οπές ανυποψίαστων θυμάτων που επιδίδονται σε νυχτερινές ή μεταμεσονύχτιες τσάρκες, με ή χωρίς μάσκα εισπνοής των ίδιων των πνευμόνων και τοξινών τους...

Ο νέος κορωνοϊός, αγαπημένος του ΠΟΫ και των παραληρηματικών υπέρ του ΜΜΕ, εμφανίζεται τελευταία πολύ θυμωμένος και εκδικητικός, καθώς νιώθει ότι αγνοήθηκε και υποτιμήθηκε σφόδρα! Διότι τις μέρες των μαζικών δαδηλώσεων κι άγριων ταραχών και λεηλασιών και κλεφτοπόλεμου με τις Αρχές σε πολλές Πολιτείες των ΗΠΑ, ουδείς σχεδόν αρμόδιος ή δημοσιογράφος βρέθηκε να επισημάνει τον κίνδυνο μετάδοσής του σε καθημερινά "όργια" πανηγυρικού συνωστισμού πληθών στους δρόμους, στενής σωματικής εγγύτητας (βλέπε ανταλλαγή μπουνιών και κλωτσιών μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών, ακόμη και μεταξύ των διαδηλωτών σε κάποιες περιπτώσεις) κι εκτόξευσης (εκτός αντικειμένων και δακρυγόνων) και σωματικών υγρών, δηλαδή ροχάλων. 
 Εικόνες εξέγερσης με κοσμοπλημμύρα στους δρόμους και απορίες για την τύχη του...πώς τον είπανε; COVID;
Μάλιστα, πολλοί Δημοκρατικοί πολιτικοί καθώς και αναγνωρίσιμες δημοσιογραφικές περσόνες, σχεδόν δικαιολογούσαν τα ξεσπάσματα βίας στους δρόμους κι έμοιαζαν να παρέχουν και ηθική στήριξη στους εξαγριωμένους διαδηλωτές, αφήνοντας εμβρόντητο και γεμάτο αγανάκτηση τον coronavirus και τους πιστούς οπαδούς του!

Τώρα όμως έρχεται η ώρα του "payback"! Τα "κρούσματα και θύματα (πάλι) αυξάνονται", όπως ανακάλυψαν και πάλι τα "παραστρατημένα από την εξεγερσιακή φρενίτιδα μίντια". Και τα, καταστροφικά για την οικονομία και την ίδια πια την επιβίωση των ανθρώπων, άκρως αντικοινωνικά μέτρα των lockdowns  (The Real Coronavirus Victims: Relations between People) φαίνεται να επανέρχονται δριμύτερα. Επιδεικτικά αγνοώντας τέτοιες κακοήθειες που σπέρνουν την οργή αντί για τον "πολιτικά ορθό" καθηλωτικό Φόβο (αυτόν που σου κλέβει τη ζωή κι οδηγεί στην εθελούσια παράδοση των πιο στοιχειωδών ελευθεριών και δικαιωμάτων ελέω "ασφάλειας"), στις καρδιές των "κορωνοϊόπληκτων Αμερικανών που αρχίζουν όλο και περισσότερο να νιώθουν κοροϊδοϊόπληκτοι:

Αχ! Αυτός ο αλλόκοτος ιός, αρέσκεται να κρύβεται στον ανθρώπινο οργανισμό, καταναλώνοντας κοπανιστό αέρα, που τόσο αρέσει και στη ρητορεία των αρμόδιων φορέων. Και όταν φουσκώσει πολύ...τσουπ! εμφανίζεται και σε αρρωσταίνει, μαζί και όποιον κοιτάξεις..! Γιατί, δεν πάει πολύς καιρός που το κορυφαίο εθνικό ινστιτούτο δημόσιας υγείας των Ηνωμένων Πολιτειών (Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων - CDC), είχε δηλώσει πως "αντικείμενα και επιφάνειες δεν αποτελούν σοβαρή απειλή για τη μετάδοση του ιού": Ένας ιός κυκλοθυμικός...
Και ξαφνικά, για άλλη μία φορά, οι "στίχοι του ποιήματος" ξαναδουλεύονται, το αφήγημα αναπροσαρμόζεται στις ανάγκες των ημερών, αλλά και η αμφισβήτηση γιγαντώνεται τόσο στις τάξεις των απλών πολιτών όσο και επιστημονικών κύκλων με το θάρρος της γνώμης τους:  Πάμε πάλι, για να γίνει ακόμη πιο κατανοητό: ποιος "κορωνοϊός" ;  Κι έχουμε έναν κορωνοϊό ή κορωναϊό που δεν ξέρει τι του γίνεται! Ένα κορονο-φάντασμα που  ακόμα ούτε έχει απομονωθεί  και ούτε έχει αποδειχθεί επιστημονικά ("αόρατος εχθρός" είν'αυτός, άλλωστε!) ούτε στην Κίνα, ούτε αλλού... Δεν έχουν καν βρει τη μεμβράνη του μικροβίου του νέου κορονοϊού ή SARS-CoV-2 που προκαλεί την ασθένεια του COVID-19..! Μήπως πρέπει να εμπλακούν και ψυχίατροι στη σοβαρή, "επιστημονική έρευνα"...Γιατί, πλέον, "έγκριτοι επιστημονικοί κύκλοι" άρχισαν να απαγγέλουν αυτό το ποίημα: Προειδοποίηση 239 επιστημόνων: Ο κορωνοϊός μεταδίδεται με τον αέρα. Έστειλαν επιστολή στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και τον καλούν να αναθεωρήσει τις οδηγίες του.
Μην ξεχνάμε πως όταν μιλάμε για το όργανο των Ροκφέλλερ και Ροθτσάιλντ ΠΟΫ (με τεράστια χρηματική υποστήριξη και από αυτό το άτομο: Κάποιες στιγμές διανοητικής διαύγειας, στον καιρό της κορωνοθολούρας), μιλάμε γι' αυτό το σφαγείο της ανθρώπινης υγείας: Άμα έχεις τέτοιους φίλους τι τους θέλεις τους εχθρούς (κάτι ξέρουν και όλα αυτά τα θύματα που απαριθμούνται στο βίντεο, σε διάφορες ηπείρους).  Με τέτοια "ποιότητα" ηγεσίας: " Τα εγκλήματα του Tedros Adhanom "

Aυτό που μένει πλέον να πούνε (ελίτ με αντιανθρώπινη ατζέντα-ελεγχόμενα ως το μεδούλι τους ΜΜΕ από αυτήν- εξαγορασμένη επιστήμη) για να "μείνουν στα σπίτια τους" τρέμοντας μέχρι παράνοιας τα ζαλισμένα ανθρωπο-κοπάδια, όπως αντιμετωπίζουν την ανθρωπότητα, είναι ότι ο ιός μάλλον μεταδίδεται και με...πορδές; Με την έγχυση μολυσμένου μεθανίου από τα οπίσθια στην ατμόσφαιρα...Ναι, μην γελάτε!Δεν είναι καθόλου αστείο, γίνεται πολύ ανησυχητικό με τόσες αντιφάσεις και πολλαπλές αναιρέσεις των όσων λέγονται επίσημα (βλέπε το ναι ή όχι στη χρήση μάσκας).

Όσο για τον πρόεδρο Τραμπ, που κατηγορείται για κακή διαχείριση της "βιο-κρίσης", μια χαρά πετάει τις..."μπηχτές" του: υποστήριξε, για άλλη μια φορά, ότι ο αυξημένος αριθμός των κρουσμάτων οφείλεται στο γεγονός ότι οι ΗΠΑ κάνουν περισσότερα διαγνωστικά τεστ από οποιαδήποτε άλλη χώρα. 

Χμ! λέτε να έχει ακούσει και κάτι για κάποιες πληροφορίες, που ή πέρασαν στα "ψιλά" της "ενημέρωσης" ή θάφτηκαν τελείως από πολλά ΜΜΕ του κατεστημένου.
Δηλαδή: σε ρεπορτάζ του Reuters τον περασμένο Απρίλιο, ο Severin Swan, διευθύνων σύμβουλος της μεγάλης φαρμακευτικής εταιρείας Roche χαρακτήρισε ως "καταστροφή" τα νέα τεστ αντισωμάτων του coronavirus !! Λέγοντας πως ένας μεγάλος αριθμός
πιθανότατων ανακριβών τεστ (απόλαυσε κι όσα αναφέρονται σε σύνδεσμο στην αρχή της ανάρτησης για την περίπτωση της Τανζανίας;) κατακλύζει την αγορά, λόγω της υψηλής ζήτησης! Και συνέχισε δηλώνοντας ότι "αυτά τα τεστ δεν αξίζουν τίποτα ή η χρησιμότητά τους είναι πολύ μικρή και κάθε...ερασιτέχνης είναι δυνατόν να φτιάξει ένα τεστ αντισωμάτων με λίγα μέσα στη διάθεσή του..!"

Οι δοκιμές των αντισωμάτων που τόσο ενδιαφέρουν το φαρμακευτικό καρτέλ υποτίθεται πως βοηθάνε να γνωρίζει κάποιος στη θεωρία για το ποιος μπορεί να έφερε στον οργανισμό του τον ιό, αλλά πλέον ανάρρωσε από τη σχετική ασθένεια, με το ανοσοποιητικό του να έχει παράξει τα αντισώματα που καταπολεμούν τον κορωνοϊό.
Η εξασφάλισης της χρηματοδότησης για products σχετικών με τον coronavirus οδηγεί τις φαρμακευτικές εταιρείς της BIG PHARMA σε καταστροφικό ανταγωνισμό για την ίδια την υγεία (και αλυσιδωτά για την ελευθερία) των ανθρώπων! Σκεφτείτε την ημέρα που ξημερώνει παγκοσμίως...

Περί χορήγησης αμφίβολης έως βλαβερής αποτελεσματικότητας εμβολίων σε υγιείς ανθρώπους και περί άλλων τρομερά ενδιαφερόντων στοιχείων για τη δημόσια υγεία και τους διαχειριστές της, παραπέμπουμε εδώ: ΤΟ ΚΒΑΝΤΙΚΟ ΑΛΜΑ...ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ!


Στο Θαυμαστό Νέο Κόσμο που ξημερώνει ή βρίσκεται ήδη εδώ, ύστερα από μεθοδικό σχεδιασμό (Από ομιλία του Aldous Huxley, το 1962, στο Μπέρκλεϋ: "Η τελική επανάσταση" - Aldous Huxley's 1962 speech at Berkeley: 'The Ultimate Revolution') θεωρούμε ότι τα λόγια που διαβάσαμε, ως στίγμα της εποχής της "ιατρικής δικτατορίας" και της "βιοτρομοκρατίας" χρήσιμο εργαλείο της Εξουσίας, από τον Ιταλό φιλόσοφο Giorgio Agamben, είναι τα πιο κατάλληλα για να κλείσουμε:
" Ο πολίτης δεν έχει πλέον δικαίωμα στην υγεία, αλλά διά νόμου υποχρεούται στην υγεία..."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου