ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Τρίτη 2 Ιουνίου 2020

H Big Pharma, η πανδημία Φόβου, η σκοτεινή ατζέντα ελέγχου της ζαλισμένης ανθρωπότητας, η γελοιότητα του "αγώνα περί εμβολίου", η ξεφτίλα των εγκάθετων κυβερνήσεων κ.ά. + Η ΥΠΕΡΟΧΗ ΟΜΙΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΔΑΣ ΓΙΑΤΡΟΥ! ("Εξαπλώνουν τον φόβο για να κερδίσουν χρήματα" ) "


“Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety, deserve neither liberty nor safety.” ― Benjamin Franklin ("Αυτοί που θα εγκατέλειπαν στοιχειώδεις ελευθερίες τους για λίγη προσωρινή ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια!" - ΒΕΝΙΑΜΙΝ ΦΡΑΓΚΛΙΝΟΣ)

Το είδος πολίτη που θέλουν(Εικόνα δεξιά) " Ο φόβος είναι όπως ο κλέφτης. Αν τον αφήσεις ανεξέλεγκτο θα σου στερήσει τη χαρά της ζωής. Όλοι εκείνοι με τους οποίους έχεις έρθει σε επαφή έχουν επιβάλει το φόβο, διότι ο φόβος είναι ο "αντίποδας της ελευθερίας! Όσο πιο πολύ φόβο έχεις μέσα σου τόσο πιο μικρή είναι η δυνατότητα της...εξέγερσης!" - " Ηθικό ΣΟΚ στην ανθρωπότητα" (...δεν λες τίποτα!)
 (Καλλιτεχνικής πινελιάς εικόνα, αριστερά) Το αχρείαστο (;) των γαντιών και μασκών (αν δεν είσαι υπερήλικας, με χρόνια υπάρχοντα νοσήματα κι ανοσοανεπάρκεια), καθώς μειώνεται η βακτηριακή πανίδα των υγιών ανθρώπων, παγιδεύονται σε αυτές τοξίνες, επιδεινώνονται οι λοιμώξεις του αναπνευστικού και καταστέλλεται το ανοσοποιητικό... (Η ανθρωπότητα συνηπήρχε αρμονικά με κάθε λογής βακτηρια και μικρόβια εδώ και πολλές χιλιάδες χρόνια!)- ΤΟ ΚΒΑΝΤΙΚΟ ΑΛΜΑ...ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ!

ΒΙΝΤΕΟ.
Πες τα doctor!!! Με θάρρος και φιλαλήθεια από τη Γερμανία, όπου ο κόσμος μοιάζει να έχει ξυπνήσει από τον κορωνολήθαργο και διαμαρτύρεται εντόνως, σε τακτική πλέον βάση!
Κόλαφος! Της Big Pharma (και της πληρωμένης διαστροφικής οργάνωσης που λέγεται ΠΟΫ ή WHO, κι έχει σαν σκοπό τη μόλυνση και θάνατο των υγιών ανθρώπων-θα επανέλθουμε με τα έργα και τις ημέρες αυτού του εκτρώματος), των "εμβολιαστών", της Ε.Ε., των παγκόσμιων υπερ-εξουσιαστών και των πολιτικών αχυρανθρώπων τους, των τρομολάγνων παπαγαλίσκων που θεωρούν και "γελοίους" όσους αμφισβητούν το γελοίο και εξόφθαλμα διάτρητο αφήγημα της "πανδημίας"...(ας ρίξουν μια ματιά και σε αυτό, εκτός από το "χρονικό" της "μεγάλης κοροϊδίας ;" που θα ακολουθήσει στη συνέχεια: German Official Leaks Report Denouncing COVID-19 As "A Global False Alarm")



Aπό την περιγραφή του βίντεο:  " Γερμανίδα γιατρός: "Εξαπλώνουν τον φόβο για να κερδίσουν χρήματα" Δείτε αυτό το βίντεο για να καταλάβετε τι "παιχνίδι" έχει στηθεί γύρω από τον Covid-19. Γιατί οι κυβερνήσεις και οι φαρμακευτικές εταιρείες έχουν να κερδίσουν πολλά διασπείροντας τον φόβο στην ανθρωπότητα. Η συγκλονιστική ομιλία της Γερμανίδας γιατρού Katrin Kord από το Oldenburg της Γερμανίας για το τι την υποχρέωσαν να κάνει..."

Περί των όσων διαφωτιστικών λέει για την όσο πιο σύντομη εμφάνιση "εμβολίου" για τα ανθρώπινα χάμστερ (έτσι ακριβώς αντιμετωπίζονται οι ανθρώπινοι πληθυσμοί και ελάχιστες λέξεις ταιριάζουν τόσο, όπως και ο όρος "μαϊμούδες", που αποτελούν και αυτές μόνιμους "θαμώνες" των labratories...) και την κάθετη προτροπή της να μην εμβολιαστεί κανένας ("δεν χρειάζεται να είναι κανείς γιατρός ώστε να μην καταλάβει πως κάτι δεν πάει καθόλου καλά"), να θυμίσουμε εδώ και κάποιους προβληματισμούς από εμάς:
"Μισό λεπτό! Με τις φτωχές μου γνώσεις ήξερα ότι η παρασκευή ενός τόσο σημαντικού εμβολίου για την καταπολέμηση της "πανδημίας" που έκλεισε 4 δισεκατομμύρια ανθρώπινα πειραματόζ...ουπς! εννοούσα πλάσματα στα σπίτια τους, θα όφειλε να ακολουθήσει ένα συγκεκριμένο πρωτόκολλο που (υποτίθεται χάριν της υπεύθυνης και σοβαρής επιστημονικής έρευνας) ισχύει για την παρασκευή εμβολίων. Διαδικασία που μόνο εξπρές δεν μπορεί να είναι! Και ήξερα ότι τα πρώτα πολύμηνα έως και κάποια λίγα χρόνια στάδια αφορούν τον έλεγχο της τοξικότητας του παραγόμενου εμβολίου και σειρά από δοκιμές πάνω στα (άτυχα) πειραματόζωα. Και στη συνέχεια, επόμενο στάδιο, ακολουθεί μια σειρά δοκιμών πάνω σε εθελοντές ανθρώπους, οι οποίες διαρκούν ή μπορεί να διαρκέσουν, στην πιο σχολαστική κι απαιτητική περίπτωση, έως και κάμποσα χρόνια. Και μετά απ' όλα αυτά, τα απαραίτητα, ακολουθεί η κυκλοφορία του εμβολίου. Παρακαλώ, αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος ειδήμονας..." - Κάποιες στιγμές διανοητικής διαύγειας, στον καιρό της κορωνοθολούρας

Αλλά εμείς θα προχωρήσουμε και πιο πέρα από όσα λέει η γενναία κυρία του βίντεο από τη Γερμανία! Ιδού μία σειρά προβληματισμών και συλλογής στοιχείων και "δηλώσεων μέσα στα μούτρα του κόσμου" (είναι πολύ, τελικά, παράξενο εκτός από πρωτοφανώς κυνικό, αυτό το "μεγάλο παιχνίδι"...). Δεδομένα και υποψίες σοβαρές που μας κάνουν να αμφιβάλλουμε εντόνως για τις αληθινές διαστάσεις και τη φύση του..."αόρατου εχθρού" (προσέξετε, γιατί οι φράσεις που η επίσημη αφήγηση επιλέγει να επαναλαμβάνει σαν "μάντρα", μόνο τυχαίες δεν είναι!) ή άκρως θανατηφόρου ιού, αλλά και να τρομάζουμε αναλογιζόμενοι το μέγεθος της διαστροφής και του σκοταδιού πίσω από τη "μεγάλη ατζέντα"...

The "Global False Alarm"? :


Συνδέστε άμεσα με αυτές τις αναρτήσεις και περιηγηθείτε στα στοιχεία, τις δηλώσεις και τις αναφορές και προβληματισμούς που περιέχουν:
Η εικόνα ακριβώς πάνω προέρχεται από την ανάρτηση του τελευταίου συνδέσμου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου