ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022

O εμβολιασμός για Covid 19 είναι απάτη, σας ξεγέλασαν

 

{ Απλά συνέδεσε δηλώσεις και κάποιες από τις, πάμπολλες πια επιστημονικές μελέτες παγκοσμίως, με γεγονότα τα οποία είχαν πρωτοφανείς συνέπειες στην ανθρώπινη Ιστορία, όσον αφορά το παρόν και το μέλλον πολύ μεγάλου μέρους των κατοίκων του πλανήτη (προσδόκιμο ζωής, γέννηση υγιών παιδιών χωρίς  τη "στάμπα" γενετικών ανωμαλιών, για παράδειγμα?)... Και σκέψου, αναρωτήσου...Πού αποσκοπούσαν εξαρχής οι "προστάτες" της δημόσιας υγείας...? TI ΣΥΝΕΒΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ "ΡΟΛΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΓΡΑΝΑΖΙΩΝ ΤΟΥ ΑΦΗΓΗΜΑΤΟΣ"? ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ και το απωθείς από το μυαλό διότι είναι πολύ δύσκολο να  διαχειριστείς την... σκόπιμη "δηλητηρίαση της πραγματκότητας", και μόνο ως ιδέα ? :  Οι "ιερείς" της νέας θρησκείας το γυρίζουν σε περίεργες ψαλμωδίες: "Χρησιμοποιήσαμε τα lockdowns για να πιέσουμε τους ανθρώπους να εμβολιαστούν" ---  Δ.Γάκης: «Διαλύστε το CDC τώρα – Να ετοιμάζονται οι δικοί μας… έρχεται θύελλα» --- "We ' re not going to be able...... to hide the bodies for much longer because there's too many"(Εμπειρογνώμονας του VAERS στις ΗΠΑ: "Δεν θα μπορούμε να κρύβουμε τα πτώματα για πολύ ακόμη διότι είναι πάρα πολλά!") --- Στατιστικές και στοιχεία που "ουρλιάζουν" --- Πρώτη αιτία θανάτων στον δυτικό κόσμο... η άγνωστη αιτία! ---  Σοκαριστική μελέτη του Jefferson University: Nανοσωματίδια στα εμβόλια mRNA για Covid αλλάζουν και καταστρέφουν το ανοσοποιητικό σύστημα }

O εμβολιασμός για Covid 19 είναι απάτη, σας ξεγέλασαν – Απλά διαβάστε την μελέτη των αμερικανικών CDC - Γερμανοί επιστήμονες: Ασυνήθιστα τοξικά συστατικά που βρέθηκαν στα εμβόλια COVID…(φωτο)

To 68,4% όσων νοσηλεύτηκαν ήταν εμβολιασμένοι, μόνο το 27,8% ήταν ανεμβολίαστοι ή δεν είχαν ιστορικό εμβολιασμού
Μας βομβάρδισαν ότι ο εμβολιασμός για τον covid19 σώζει ζωές.
Κατέστησαν υποχρεωτικό τον εμβολιασμό κατά τρόπο ανήθικο, ιατρικά απαράδεκτο και συνταγματικά πραξικοπηματικό.


Στιγμάτισαν τους άνω των 60 ετών, στιγμάτισαν όσους αντέδρασαν…
Όσοι δεν εμβολιαστήκατε, καλώς το πράξατε και όσοι εμβολιαστήκατε από συνείδηση επίσης καλώς πράξατε.
Όσοι φοβηθήκατε τις κυρώσεις, όσοι δεν αντιδράσατε στον εξαναγκασμό… θα πούμε πλέον πρέπει να παραδειγματιστήκατε.

Ο εμβολιασμός κατά του covid 19 είναι όχι ήταν, είναι μια απάτη, σας ξεγέλασαν.
Σας ξεγέλασαν οι φαρμακοβιομηχανίες και οι απαράδεκτες κυβερνήσεις που αποδείχθηκαν κατώτερες των περιστάσεων…
Και όλα αυτά για το τίποτα.


Τι αποκαλύπτει έρευνα των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων στις ΗΠΑ

Η συντριπτική πλειονότητα των νοσηλειών για τον COVID-19 το διάστημα Μαρτίου – Μαίου του 2022 σύμφωνα με μελέτη από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) ήταν εμβολιασμένοι… προσέξτε όχι ανεμβολίαστοι, οι στιγματισμένοι, οι αναθεματισμένοι… αλλά οι εμβολιασμένοι αυτοί που πίστεψαν τα ψέματα των επιστημόνων και των κυβερνήσεων…

Οι ερευνητές ανέλυσαν δεδομένα από το Covid-19-Associated Hospitalization Surveillance Network, ένα δίκτυο επιτήρησης CDC που αποτελείται από νοσοκομεία σε 14 πολιτείες.

Από τις 20 Μαρτίου έως τις 31 Μαΐου, υπήρξαν 1.228 νοσηλείες σχετιζόμενες με τον COVID-19 στα νοσοκομεία.
Από αυτούς, ποσοστό 44,1% ήταν άτομα που είχαν λάβει τουλάχιστον μία αναμνηστική δόση εμβολίου για τον COVID-19 συμπεριλαμβανομένων 45 ασθενών με δύο ή περισσότερα ενισχυτικά.
Ποσοστό 24,3% ήταν άτομα που έλαβαν μια κύρια σειρά και όχι ενισχυτικές δόσεις.
Άρα 44,1% + 24,3% = 68,4% όσων νοσηλεύτηκαν ήταν εμβολιασμένοι.

Μόνο το 27,8% ήταν ανεμβολίαστοι ή δεν είχαν ιστορικό εμβολιασμού.


Εκείνη την εποχή, η υποπαραλλαγή BA.2 της Omicron ήταν κυρίαρχη στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Η Omicron είναι μια παραλλαγή του ιού που προκαλεί το COVID-19.

Όταν η υποπαραλλαγή BA.1 της Omicron ήταν κυρίαρχη - μεταξύ 19 Δεκεμβρίου 2021 και 19 Μαρτίου 2022 - μόνο το 15,6% των νοσηλειών ήταν εμβολιασμένα άτομα και το 47% ήταν μη εμβολιασμένοι.

Οι αριθμοί ευθυγραμμίζονται με μια έρευνα των Epoch Times που διαπίστωσε ότι τα εμβολιασμένα άτομα αποτελούν όλο και περισσότερο την πλειονότητα των μετρήσεων COVID-19 σε όλες τις αμερικανικές πολιτείες.


Οι ερευνητές, στους οποίους περιλαμβάνονται επιστήμονες του CDC και άλλοι, είπαν ότι η αύξηση που περιγράφεται στη μελέτη συνδέεται πιθανότατα με διάφορους παράγοντες, όπως η μείωση της ανοσίας από τον εμβολιασμό, η μη «ενημέρωση» με αναμνηστικά εμβόλια και η αύξηση του αριθμού των ηλικιωμένων.

Έως τις 6 Ιουλίου 2022, το 91,6% των Αμερικανών 65 ετών και άνω είχαν λάβει μια σειρά αρχικού εμβολιασμού, το 64,4% είχε λάβει αναμνηστική δόση και το 22,2% είχε λάβει τουλάχιστον δύο αναμνηστικές δόσεις, σύμφωνα με τα CDC.
Περίπου το 77% του πληθυσμού 18 ετών και άνω έχει εμβολιαστεί.

Οι περισσότεροι από τους νοσηλευόμενους ασθενείς ήταν ηλικιωμένοι και είχαν τουλάχιστον μία υποκείμενη πάθηση, σύμφωνα με τη μελέτη.
Ενώ το 59% των ασθενών με την Delta ήταν ηλικίας κάτω των 65 ετών, το ποσοστό των ηλικιωμένων αυξήθηκε σε σχεδόν 50% με την παραλλαγή BA.1 και στο 61,5% με την BA.2 όταν κυριάρχησε.

Περίπου το 89% των ασθενών είχαν μια υποκείμενη ιατρική κατάσταση στο κύμα Delta.
Αυτό αυξήθηκε στο 91,7% και στη συνέχεια στο 95,1 %.
Και το ποσοστό των ασθενών με μια πάθηση που ορίζεται ως ανοσοκατασταλτική αυξήθηκε από 11% σε 16% και στη συνέχεια σε 19,2%.

Γερμανοί επιστήμονες: Ασυνήθιστα τοξικά συστατικά που βρέθηκαν στα εμβόλια COVID…

Μια ομάδα ανεξάρτητων Γερμανών επιστημόνων βρήκε τοξικά συστατικά —κυρίως μεταλλικά— σε όλα τα δείγματα εμβολίων για τον COVID που ανέλυσαν, «χωρίς εξαίρεση» χρησιμοποιώντας σύγχρονες ιατρικές και τεχνικές μέτρησης.

Η Ομάδα Εργασίας για την Ανάλυση Εμβολίων κατά του COVID λέει ότι ορισμένα από τα τοξικά στοιχεία που βρέθηκαν μέσα στα φιαλίδια των εμβολίων AstraZeneca, Pfizer και Moderna δεν περιλαμβάνονταν στους καταλόγους συστατικών από τους κατασκευαστές.

Τα ακόλουθα μεταλλικά στοιχεία βρέθηκαν στα εμβόλια:

Αλκαλικά μέταλλα: καίσιο (Cs), κάλιο (K)
Μέταλλα αλκαλικών γαιών: ασβέστιο (Ca), βάριο (Ba)
Μεταβατικά μέταλλα: κοβάλτιο (Co), σίδηρος (Fe), χρώμιο (Cr), τιτάνιο (Ti)
Μέταλλα σπάνιων γαιών: δημήτριο (Ce), γαδολίνιο (Gd)
Μέταλλο: αλουμίνιο (Al)
Άνθρακα: πυρίτιο (Si) (εν μέρει υποστηρικτικό υλικό)
Ομάδα οξυγόνου: θείο (S)


Αυτές οι ουσίες, επιπλέον, «είναι ορατές στο μικροσκόπιο σκοτεινού πεδίου ως διακριτικές και σύνθετες δομές διαφορετικών μεγεθών, μπορούν να εξηγηθούν μόνο εν μέρει ως αποτέλεσμα διαδικασιών κρυστάλλωσης ή αποσύνθεσης και δεν μπορούν να εξηγηθούν ως μόλυνση από τη διαδικασία παραγωγής», ανακάλυψαν οι ερευνητές.

Τα ευρήματα «στηρίζονται στην εργασία άλλων ερευνητών στη διεθνή κοινότητα που έχουν περιγράψει παρόμοια ευρήματα, όπως Dr. Young, Dr. Nagase, Dr. Botha, Dr. Flemming, Dr, Robert Wakeling, και Dr. Noak.

«Ο αριθμός και η συνέπεια των ισχυρισμών μόνο για μόλυνση, σε συνδυασμό με την απόκοσμη σιωπή από τους παγκόσμιους φορείς ασφάλειας και ρυθμιστικών φορέων, είναι ενοχλητική και περίπλοκη όσον αφορά τη «διαφάνεια» και τους συνεχείς ισχυρισμούς αυτών των φορέων ότι τα γενετικά εμβόλια είναι «ασφαλή»»… αναφέρουν ορισμένοι επιστήμονες.

Δύο άλλα σημαντικά ευρήματα ήταν ότι τα δείγματα αίματος από τους εμβολιασμένους είχαν «σημαντικές αλλαγές» και ότι παρατηρήθηκαν περισσότερες παρενέργειες αναλογικά με «τη σταθερότητα του περιβλήματος των λιπιδικών νανοσωματιδίων που βρέθηκαν».

Ένα λιπιδικό νανοσωματίδιο είναι ένα εξαιρετικά μικρό σωματίδιο, μια λιποδιαλυτή μεμβράνη που είναι το φορτίο του αγγελιοφόρου RNA (mRNA).

Μεθοδολογία

«Χρησιμοποιώντας ένα μικρό δείγμα αναλύσεων αίματος τόσο από εμβολιασμένα όσο και από μη εμβολιασμένα άτομα, προσδιορίσαμε ότι η τεχνητή νοημοσύνη (AI) μπορεί να διακρίνει με 100% αξιοπιστία μεταξύ του αίματος του εμβολιασμένου και του μη εμβολιασμένου.
Αυτό δείχνει ότι τα εμβόλια COVID-19 μπορούν να επηρεάσουν μακροπρόθεσμες αλλαγές στη σύνθεση του αίματος του ατόμου που εμβολιάστηκε χωρίς αυτό το άτομο να γνωρίζει αυτές τις αλλαγές», αναφέρει η μελέτη.

Τα ευρήματα οξέων και χρόνιων φυσιολογικών αλλαγών στο αίμα όσων εμβολιάστηκαν με τα εμβόλια, που διακρίνονται με συνέπεια μέσω λογισμικού τεχνητής νοημοσύνης, «απηχούν επίσης τα ευρήματα πολλών άλλων ερευνητών και υποστηρίζουν τους ισχυρισμούς για μόλυνση ή/και νόθευση».

«Διαπιστώσαμε ότι τα εμβόλια για τον COVID-19 περιέχουν σταθερά, εκτός από μολυσματικές ουσίες και άλλες ουσίες τον σκοπό των οποίων δεν είμαστε σε θέση να προσδιορίσουμε», αναφέρει η μελέτη.

Η ομάδα αποτελείται από 60 μέλη, μεταξύ των οποίων γιατροί, φυσικοί, χημικοί, μικροβιολόγοι και εναλλακτικοί επαγγελματίες υγείας, με την υποστήριξη δικηγόρων και ψυχολόγων.

Είπαν ότι οι επικριτές των εμβολίων mRNA COVID-19 «έχουν δυσφημιστεί δημόσια, εξοστρακιστεί και καταστραφεί οικονομικά» και ως εκ τούτου, «σε αντίθεση με τη συνήθη πρακτική στην επιστήμη, αποφασίσαμε να προστατευτούμε παραμένοντας ανώνυμοι ως συντάκτες αυτής της έκθεσης .»

Οι επιστήμονες ισχυρίζονται ότι τα αποτελέσματά τους έχουν διασταυρωθεί με τη χρήση των ακόλουθων τεχνικών μέτρησης: «Ηλεκτρονική μικροσκοπία σάρωσης (SEM), φασματοσκοπία ακτίνων Χ διασποράς ενέργειας (EDX), φασματοσκοπία μάζας (MS), επαγωγικά συζευγμένη ανάλυση πλάσματος (ICP), Bright Μικροσκόπηση πεδίου (BFM), Μικροσκόπηση σκοτεινού πεδίου (DFM) και Διαγνωστικά εικόνων ζωντανού αίματος, καθώς και ανάλυση εικόνων με χρήση τεχνητής νοημοσύνης.»

Οι αναλυτές εξηγούν ότι έχουν συνεργαστεί με άλλες ομάδες σε διαφορετικές χώρες που έχουν εκτελέσει παρόμοιες έρευνες και έχουν λάβει αποτελέσματα σύμφωνα με τα δικά τους.

«Τα αποτελέσματα από την ανάλυσή μας για τα εμβόλια μπορούν, κατά συνέπεια, να θεωρηθούν διασταυρωμένα επικυρωμένα», αναφέρει η συνοπτική έκθεση των ευρημάτων τους.

«Θα πρέπει φυσικά να αναγνωριστεί ότι η εργασία της Γερμανικής Ομάδας περιγράφεται ως «Προκαταρκτικά ευρήματα», που δεν έχει ακόμη δημοσιευθεί σε περιοδικό με κριτές και ότι η αλυσίδα επιμέλειας καθώς και η ταυτότητα πολλών από αυτούς τους επιστήμονες είναι άγνωστες.
Ωστόσο, σε αυτό το έντονα φορτισμένο και λογοκριμένο κλίμα, όταν πρόκειται για οποιεσδήποτε προκλήσεις σχετικά με την «ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα» των γενετικών εμβολίων, είναι κατανοητές οι δυσκολίες στη διεξαγωγή της βασικής έρευνας, πολύ λιγότερο τη δημοσίευση της ίδιας έρευνας.

Το εμβόλιο Comirnaty από την BioNTech/Pfizer παρουσιάζει ποικιλία και μεγάλο αριθμό ασυνήθιστων αντικειμένων.
Ο τεράστιος αριθμός κρυσταλλικών αιμοπεταλίων και σχημάτων δύσκολα μπορεί να ερμηνευθεί ως ακαθαρσίες.

Εμφανίζονται τακτικά και σε μεγάλους αριθμούς σε όλα τα δείγματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου