ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Τρίτη 22 Ιουνίου 2021

Αμερικανός καθηγητής Ιατρικής, Καρδιολόγος: είμαστε στη β΄φάση επιχείρησης βιοτρομοκρατίας. Η α΄ με τον κατασκευασμένο ιό και η β΄ με το εμβόλιο και την πρωτεΐνη Spike που ευθύνεται για το θάνατο 50.000 Αμερικανών. ΒΙΝΤΕΟ

 {ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ στις ΗΠΑ : δίνουν τη χαριστική βολή στο μαζικό έγκλημα των εμβολιασμών  +  Η ΠΤΩΣΗ ΜΕ ΠΑΤΑΓΟ ΤΟΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΣ  + "ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ..."  Επικαλούμαστε την Αριστοτέλεια Λογική: Τα εμβόλια ανέκαθεν είχαν κάποιες παρενέργειες έως και θανάτους, ισχύει. Αλλά πώς γίνεται τα μαθηματικά (ύψιστη επιστήμη για τους αρχαίους Έλληνες) να μας λένε ότι οι θάνατοι από κάθε είδους εμβόλιο τα τελευταία 15 έτη είναι ίσοι σχεδόν έως κι εμφανώς λιγότεροι από τους θανάτους στον πληθυσμό τους τελευταίους 4-5 μήνες μόνο με τα πειραματικά (και όχι επαρκώς κλινικά δοκιμασμένα) αυτά "εμβόλια"; Τόσο σε ΗΠΑ  όσο και σε Ε.Ε., σύμφωνα με επίσημα στοιχεία...}


"Πιστεύω ότι είμαστε υπό μια μορφή βιοτρομοκρατίας : η πρώτη φάση με τον ιό τροποποιημένο σε εργαστήριο κι έπειτα η 2η φάση με το εμβόλιο με την πρωτεΐνη Spike που μπορεί να ευθύνεται για το θάνατο 50.000 Αμερικανών.."
 
Υπολογίζουμε ότι έχουμε 50.000 νεκρούς Αμερικανούς νεκρούς. 50.000 – οπότε στην πραγματικότητα έχουμε πολύ περισσότερους θανάτους από εμβόλια την ημέρα απ ‘ό, τι από την ιική ασθένεια, μακράν”δηλώνει ο Καρδιολόγος στο Baylor ο Dr Peter A. McCullough MD, MPH,Kαθηγητής Ιατρικής Υποδιευθυντής Internal Medicine στο Baylor University Medical Center του Dallas, TX που αντιμετώπισε επιτυχώς το Covid19 με την Hydroxychloroquine* και azithromycine μειώθηκε η νοσηλεία ισχυρίζεται σε ποσοστό 85% αλλά οι αρχές όπως διατείνεται επί τούτου περιόρισαν τις θεραπείες για την ανάπτυξη του εμβολίου. Kάναμε το καλύτερο χωρίς οικονομική επιχορήγηση και υποστήριξη κυβερνητική.”

”Η διάδοση της βιοτρομοκρατίας με ένεση. Γνωρίζουμε ότι πρόκειται για βιοτρομοκρατία, γνωρίζουμε ότι αυτή είναι η φάση 2 της βιοτρομοκρατίας, δεν ξέρουμε ποιος είναι πίσω από αυτήν, αλλά ξέρουμε ότι θέλουν μια βελόνα σε κάθε χέρι να εγχύσει mRNA ή αδενοϊικό DNA σε κάθε άνθρωπο.

Αυτή είναι η μεγαλύτερη εφαρμογή ενός βιολογικού προϊόντος με τη μεγαλύτερη ποσότητα νοσηρότητας και θνησιμότητας στη χώρα μας. Είμαστε πάνω από 5000 θάνατοι, στην ΕΕ πάνω από 10.000 θάνατοι, όπως γνωρίζετε … συνεργαζόμαστε με δεδομένα CMS και έχουμε αρκετά καλή πληροφόρηση ότι ο πραγματικός αριθμός είναι δεκαπλάσιος. Γνωρίζαμε από δεδομένα από το Χάρβαρντ το 2016 ότι το VAERS αναφέρει μόνο περίπου το 10% του τι συμβαίνει πραγματικά. Επομένως, έπρεπε να βρούμε μια άλλη πηγή δεδομένων και έχουμε εσωτερικούς ανθρώπους. Έχουμε ένα whistleblower μέσα στο CMS και δύο μέσα στο CDC.”

”όλο το πρόγραμμα όπως αναπτύχθηκε είναι βιοτρομοκρατία αναπτύχθηκε για να βάλει το πληθυσμό κάτω από το φόβο στην απομόνωση και να τον προετοιμάσει να δεχθεί το εμβόλιο που φαίνεται να είναι η φάση 2 της τρομοκρατικής επιχείρησης… Δεν μπορώ να βγω να τα πω αυτά στην εθνική τηλεόραση μάθαμε στο πέρασμα του χρόνου ότι δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε με τις δημόσιες υπηρεσίες ή με τους προπαγανδιστές συναδέλφους μας και τα μεγάλα ιατρικά κέντρα. όλοι είναι σαν υπνωτισμένοι.” Tις ανακοινώσεις αυτές έκανε σε βιντεοδιάσκεψη όπου ήταν παρών και ο Γερμανός δικηγόρος Dr. Reiner Füllmich γνωστός για τη μάχη του κατά της πολιτικο-υγειονομικής διαχείρισης του COVID19.

*Ενδεικτική η περίπτωση του Dr Benoit OCHS από ο Λουξεμβούργο που δικάστηκε στις 16 Ιούνη 2021 γιατί χορήγησε σ΄ασθενείς HCQ+ Azytromycine κι επισκέφθηκε τους ασθενείς του! 1 χρόνο αναστολή της επαγγελματικής του δραστηριότητας..Ο Θαυμαστός καινούργιος κόσμος της Υγείας, του Δικαίου, της Επιστήμης, της μεταΔημοκρατίας… Η υγειονομική χούντα στρέφεται πρώτα πρώτα κατά των ασυμβίβαστων λειτουργών της υγείας …

πηγή

Tweet:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου