ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Τρίτη 18 Μαΐου 2021

«Οι Εμβολιασμένοι και Νοσούν και Μεταδίδουν τον Ιό» ΧΟΥΠΣ! Και τα περί "τείχους ανοσίας";

(Σύνδεση: Η Κύπρος, ενόψει κι εκλογών, σε σκληρό ξαφνικά lockdown, μεγάλη η οργή των κατοίκων. Ενώ ξεκίνησε και η "πενταμερής" στη Γενεύη...)

α) Για τον Κύπριο ιατροδικαστή κ. Μάριο Ματσάκη θυμήσου και αυτά: ΠΕΣΤΑ ΚΑΛΑ, ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΝΑ Τ' ΑΚΟΥΝΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ!!! και Άλλος ένας "τυχοδιώκτης".......

β) Τα παρακάτω αφιερώνονται στους πολιτικάντηδες και "ειδικούς" (με αγαπημένο μότο το "πότε έτσι και πότε γιουβέτσι") που μιλάνε για "τείχος ανοσίας" μέσω των ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΩΝ εμβολιασμών με τα πειραματικά σκευάσματα θησαυρίζουσων εταιρειών...Με επίσημες παραδοχές περί "ανοσίας" των "επιστημονικών θαυμάτων" τους που θα έπρεπε να τις εκθέτουν ανεπανόρθωτα και όχι να ζητούν σαν αχόρταγα αρπακτικά την άδεια και για εμβολιασμό μικρών παιδιών έως βρεφών! Κι επειδή έχουμε ακούσει σε καθημερινές συζητήσεις ή έχουμε έρθει σε επαφή και στο web με σοφιστείες τύπου "εντάξει, μπορεί ένας εμβολιασμένος και να νοσήσει, αλλά θα παρουσιάσει ήπια συμπτώματα...(!)", να επισημάνουμε ότι ο όρος "ανοσία" σημαίνει ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΩ αυτό στο οποίο έχω αποκτήσει ανοσία!  Όλο το εμβολιαστικό αφήγημα και η μέχρι τώρα πορεία του μοιάζει με καράβι που μπάζει από παντού νερά και οδεύει ίσια στον πάτο της θολής θάλασσας της ασυναρτησίας , υποκρισίας και...αναλγησίας !...Σε μια ρότα εξόφθαλμα παράνομη στις επιδιώξεις και τεχνάσματά της! Ή μήπως ξεχάσαμε παντελώς και τους σημαντικότατους όρους κι έννοιες "φυσική ανοσία" και ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕΣΩ ΣΟΒΑΡΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΣΤΗΝ (πραγματική) ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΠΕΡΙ ΦΑΡΜΑΚΩΝ;  Σαν την εποχιακή γρίπη που εξαφανίστηκε από προσώπου γης;  Και δυστυχώς ακούμε κι ατεκμηρίωτες κορώνες περί ρόλου μασκών, η αποκαλούμενη COVID-19 είναι δηλαδή πολύ πιο ισχυρή νόσος αλλά τη...συγκράτησαν με τα χίλια ζόρια την εξάπλωσή της οι...μάσκες ;;; "Που ήταν τα εμβόλια πριν έρθουν (αυτά τα υποτιθέμενα αποτελεσματικά και ασφαλή) εμβόλια" κατά τη ρήση ενός Eυρωπαίου prime minister; Κι ενώ οι αψέκαστοι ειδικοί άλλα έλεγαν πριν αλλάξει το "ποίημα"; ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ: γιατί στις Σεϋχέλες, τη χώρα με τους περισσότερους εμβολιασμένους παγκοσμίως, ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός, μπήκε πάλι σε lockdown παρά το ότι μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού είχε κάνει και τις δυο δόσεις με το "μπόλι"; Και πόσοι νόσησαν και μετά τη 2η δόση και στο Ισραήλ, επίσης μια χώρα-Εδέμ της Pfizer και συνάμα πειραματικό εργαστήρι του φαρμακευτικού ολοκληρωτισμού;  (ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ : Ο γιατρός,ερευνητής Hervé Seligmann Πανεπιστήμιο Aix-Marseille και ο Haim Yativ για εμβολιασμό σε Ισραήλ: είναι ένα νέο Shoah (Ολοκαύτωμα), οι εμβολιασμοί προκάλεσαν περισσότερους θανάτους απ’ ό,τι η Covid-19. Aναντιστοιχία δεδομένων αρχών και της πραγματικότητας!https://twitter.com/france_soir/status/)

Ιατροδικαστής Μ. Ματσάκης: «Οι Εμβολιασμένοι και Νοσούν και Μεταδίδουν τον Ιό»

Με το πέρασμα του χρόνου ξεσκεπάζεται χωρίς αμφιβολίες το αφήγημα της αποτελεσματικότητας των εμβολίων και τα περιοριστικά, (άμετρα) μέτρα που “συνοδεύουν” την επιδημία δείχνοντας ότι ίσως ο λόγος και ο τρόπος ύπαρξης και εφαρμογής τους να δείχνει διαφορετικό σκοπό από τον περιορισμό του κορονοϊού.
Η φωνές που αντιλαμβάνονται και δεν φοβούνται πλέον να αντικρύσουν την πραγματικότητα και να πούνε την αλήθεια πληθαίνουν, αυτή την φορά με τον Κύπριο Ιατροδικαστή κ. Μάριο Ματσάκη ο οποίος εμφανώς απηυδισμένος από την, επικίνδυνη για την υγεία και παράνομη για τα ανθρώπινα δικαιώματα, εφαρμογή περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της επιδημίας, καλεί τον Κυπριακό λαό να μαυρίσει στις επερχόμενες εκλογές, το κόμμα εξουσίας και όποια άλλα κόμματα του δίνουν το δικαίωμα να λειτουργεί δικτατορικά, δημοσιεύοντας την κάτωθι επιστολή με τίτλο: «Οι Εμβολιασμένοι και Νοσούν και Μεταδίδουν το Ιό!»
Διαβάστε την επιστολή του Ιατροδικαστή Μ.Ματσάκη:
ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΟΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΤΟΝ ΙΟ !
Εδώ και πολλές βδομάδες/μήνες, δηλώνω ότι, οι εμβολιασμένοι προσβάλλονται από τον κορονοϊό, ΝΟΣΟΥΝ και ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ σε άλλους τον ιό.
Αυτό είναι ΙΑΤΡΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.
Το υπουργείο και οι εξαρτώμενοι από αυτό “Επιδημιολόγοι” συμβουλάτορες του, έντεχνα προσπαθούν να αποκρύψουν αυτή την αλήθεια.
Σήμερα το πρωί, στο πρωινό δρομολόγιο του ΡΙΚ, ο διευθυντής των Νοσοκομείων Λεμεσού και Πάφου, κ. Νικολάου δήλωσε ξεκάθαρα ότι οι εμβολιασμένοι νοσούν.
Μάλιστα όπως είπε, ο ίδιος νόσησε ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ.
Και συνέχισε λέγοντας ότι κατά τη διάρκεια της νόσησης του ΗΤΑΝ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΙΟΥ.
Γι’ αυτό και λάμβανε προληπτικά μέτρα.
Και ερωτώ: Γιατί οι ΜΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ νοσούντες μπαίνουν σε καραντίνα, ενώ οι ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΝΟΣΟΥΝΤΕΣ ( π.χ. οι ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ που ΠΙΘΑΝΟΝ να ΝΟΣΟΥΝ αλλά με ελαφρά συμπτώματα) όχι;
ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΙΚΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ
ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ.
ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ.  
ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΑ.
ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ !
Μ.Ματσάκης
Ιατροδικαστής
11/5/21
Δείτε την ανάρτηση του Ιατροδικαστή κ. Μ.Ματσάκη:
https://web.facebook.com/permalink.php?story_fbid=310533690750943&id=100053829442677
https://tgnews.gr/%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%B4.../

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου