ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Κυριακή 4 Ιουνίου 2023

Άκου τι σου λένε "τα φρικιά" και ... φρίκαρε! Πώς περιμένουν να τους παίρνουν κάποιοι ακόμη στα σοβαρά; ΠΩΣ;;;


Ψάξου, μελέτησε και συνέθεσε όλα τα κομματάκια του παζλ (τους) στη μεγάλη εικόνα της ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ τους. Θα γίνουμε όλοι μας κομμάτι-εργαλείο και θύματά της;;; The “Great Zero Carbon” Conspiracy ΚΑΙ Ο Πόλεμος των Παγκοσμιοποιητών στα Στοιχεία της Ζωής ΚΑΙ Παγκόσμια Διακήρυξη για το κλίμα: «Δεν υπάρχει έκτακτη ανάγκη για το κλίμα»  ΚΑΙ Ολλανδία: H απάτη του αζώτου: Όταν ελέγχεις τα τρόφιμα, ελέγχεις τους ανθρώπους. / VIDEO: Netherlands...The nitrogen scam: When you control food, you control people !... Διότι H «Κλιματική Αλλαγή» είναι ένα ψέμα που κρύβει μια ατζέντα για κοινωνικό έλεγχο..

(Περί των "φρικιών της κλιματικής αλλαγής" και της παροιμιώδους, κακόβουλης, α-νοησίας τους!)

Δεν μπορώ να παρακολουθήσω τα ψέμματα που λένε οι μυθολόγοι της κλιματικής αλλαγής. Εδώ είναι ένας τίτλος από το BBC: "Η φύτευση νέων δασών μπορεί να κάνει περισσότερο κακό παρά καλό". Πώς το εντάσσετε λοιπόν αυτό στην ιδέα ότι χρειαζόμαστε περισσότερα δέντρα και ότι πρέπει να σταματήσουμε τις χώρες να κόβουν τα δάση τους; Η απάντηση είναι ότι δεν μπορείς. Και αμφιβάλλω αν τα φρικιά της κλιματικής αλλαγής που αρνούνται την αλήθεια ξέρουν τι λένε. Είναι όλοι τους κακοπροαίρετοι. Καταλαβαίνω ότι η θεωρία τους τώρα είναι ότι τα δέντρα κατά κάποιο τρόπο χειροτερεύουν το περιβάλλον. Νομίζω ότι έχει να κάνει με το ότι κάνουν πολύ θόρυβο ή ότι δεν σβήνουν τις λάμπες όταν πάνε για ύπνο.

 Εκατοντάδες ψυχοπαθείς τρελλοί της κλιματικής αλλαγής (όλοι τους φορώντας βαμβακερά μπλουζάκια με ανόητα συνθήματα, κακώς εφαρμοζόμενα παντελόνια, σανδάλια και λευκές κάλτσες) θέλουν τώρα να απαγορευτεί το ρύζι. Ισχυρίζονται ότι το ρύζι παράγει πάρα πολλές εκπομπές και ότι οι πλημμυρισμένοι ορυζώνες παράγουν μεθάνιο, το οποίο είναι εξίσου κακό για εμάς με αυτό που παράγεται από τις κλανιές των αγελάδων. Η πρόταση είναι πολύ σοβαρή. Αναρωτιέμαι αν οι ενθουσιώδεις που προωθούν αυτή την τελευταία πτυχή της κλιματικής γενοκτονίας συνειδητοποιούν ότι το ρύζι είναι η κύρια πηγή τροφής για 3,5 δισεκατομμύρια ανθρώπους και ότι η απαγόρευση του ρυζιού θα οδηγήσει σε δισεκατομμύρια θανάτους. Τα φρικιά της κλιματικής αλλαγής θα πίνουν πιθανότατα το χαμομηλένιο τσάι τους και θα μασουλάνε το αβοκάντο στη σίκαλη χωρίς να ανοιγοκλείνουν τα μάτια τους.

full article :  

Ο τίτλος της ανάρτησης και οι εικόνες είναι από εμάς. Τα παραπάνω είναι αποσπάσματα σε απόδοση του Aπολλόδωρου, ο οποίος κλείνει με την εξής συμβουλή:

"Για να μάθετε τι είδους τρελό κόσμο έχουν σχεδιάσει για εμάς, διαβάστε το βιβλίο του Dr. Coleman "Θέλουν τα λεφτά σας και τη ζωή σας". Μπορείτε να αγοράσετε ένα αντίτυπο μέσω του βιβλιοπωλείου στην ιστοσελίδα του. Εναλλακτικά, απλά βάλτε το κεφάλι σας κάτω από το μαξιλάρι και ελπίστε ότι όταν ξυπνήσετε ο κόσμος θα έχει εξαφανιστεί."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου