ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Κυριακή 3 Απριλίου 2022

" Οι εμβολιασμένοι επηρεάζονται περισσότερο από τη λοίμωξη με SARS-CoV-2 "


" Το συμπέρασμα: όσο περισσότεροι εμβολιασμοί γίνονται, τόσο αυξάνεται ο κίνδυνος ανοσοποιητικής κατάρρευσης, η οποία όχι μόνο επιτρέπει περισσότερες λοιμώξεις, αλλά και προάγει σοβαρές πορείες ασθενειών με πιθανή θανατηφόρα έκβαση. Στους ανεμβολίαστους, από την άλλη πλευρά, το έμφυτο ανοσοποιητικό σύστημα εκπαιδεύεται και ενισχύεται."

(ΣΥΝΔΕΣΗ: https://antidras.blogspot.com/2022/03/covid-19-vaccine-massacre-68000.html   +  Ο Νομπελίστας Ιατρικής Καθηγητής Luc Montagnier/Λικ Μοντανιέ στη Βουλή του Λουξεμβούργου: αυτά δεν είναι εμβόλια. Είναι δηλητήρια. Είναι μια καμπάνια marketing για να πουλήσουν και να επιβάλουν προετοιμασίες που σκοτώνουν. Σκοτώνουν ευτυχώς όχι όλον τον κόσμο αλλά ηλικιωμένους αλλά και πιο νέους αθλητικούς κ.α Επικαλέστηκε τον Ιπποκράτη ”Primum non nocere”πρώτα, μην βλάπτεις”. Το mRNA επιτρέπει τη μεταγραφή του μηνύματός του εντός ολόκληρου του σώματος, ανεξέλεγκτα! )


Οι εμβολιασμένοι επηρεάζονται περισσότερο από τη λοίμωξη με SARS-CoV-2

Σε ορισμένες χώρες με υψηλό βαθμό εμβολιασμού, όπως η Αγγλία, ο Καναδάς, η Αυστραλία, η Νέα Ζηλανδία, η Σκωτία, το Ισραήλ και άλλες, είναι σαφές ότι οι εμβολιασμένοι άνθρωποι μολύνονται σημαντικά συχνότερα από τους ανεμβολίαστους, καθώς και ότι νοσούν πιο σοβαρά και πεθαίνουν συχνότερα. Τα αίτια είναι ποικίλα, αλλά βασικά εντοπίζονται στην εξασθένιση ή ακόμη και στην καταστροφή του έμφυτου ανοσοποιητικού συστήματος.

Οι λέξεις-κλειδιά σχετικά με τα προβλήματα των εμβολιασμένων είναι το original antigenic sin (γνωστό και ως Hoskins effect), τα αντισώματα που ενισχύουν τη λοίμωξη, το V-AIDS, οι μικροθρομβώσεις και οι σοβαρές νευρολογικές διαταραχές.

Στην τελευταία του μελέτη, ο Βέλγος ιολόγος Geert Vanden Bossche αναμένει με βεβαιότητα ότι μια σειρά από νέες εξαιρετικά ιογενείς και εξαιρετικά μολυσματικές παραλλαγές του SARS-CoV-2 (SC-2) θα εμφανιστούν γρήγορα και ανεξάρτητα σε χώρες με υψηλό βαθμό εμβολιασμού σε όλο τον κόσμο και σύντομα θα εξαπλωθούν με υψηλούς ρυθμούς. Αναμένει ότι το σημερινό πρότυπο των επαναλαμβανόμενων λοιμώξεων και της σχετικά ήπιας ασθένειας σε εμβολιασμένους ανθρώπους θα επιδεινωθεί σύντομα και θα αντικατασταθεί από σοβαρή ασθένεια και θάνατο. Ωστόσο, λόγω του original antigenic sin, παράγουν μόνο τα άχρηστα και ακόμη και επιβλαβή αντισώματα έναντι της αρχικής παραλλαγής Wuhan, βάσει της οποίας αναπτύχθηκαν οι γονιδιακές θεραπείες.

Ακόμη και οι αβλαβείς παραλλαγές είναι πιο επικίνδυνες, επειδή οι εμβολιαζόμενοι δεν μπορούν να βασίζονται στην υποστήριξη του έμφυτου ανοσοποιητικού τους συστήματος για την προστασία τους από τους κορονοϊούς. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα σχετικά έμφυτα αντισώματά τους IgM εκτοπίζονται ολοένα και περισσότερο από τα αντισώματα εμβολίων που ενισχύουν τη μόλυνση, τα οποία ενεργοποιούνται συνεχώς λόγω του πολλαπλασιασμού των εξαιρετικά μολυσματικών παραλλαγών Omicron.

Αντίθετα, η υψηλή μολυσματικότητα της Omicron επιτρέπει στους ανεμβολίαστους να εκπαιδεύσουν την έμφυτη ανοσολογική τους άμυνα κατά του SC-2, ενώ αποδυναμώνει τη μολυσματική και παθογόνο ικανότητα των νέων παραλλαγών του SC-2 λόγω της έλλειψης αντισωμάτων που ενισχύουν τη μόλυνση στο αίμα τους.

Η εξελικτική δυναμική αυτής της πανδημίας υποδηλώνει ότι ο μαζικός εμβολιασμός μεταβάλλει την πορεία μιας φυσικής πανδημίας προωθώντας την εξάπλωση των πιο μολυσματικών παραλλαγών του ανοσοποιητικού συστήματος.

Ως αποτέλεσμα, αναπτύχθηκε μια θεωρία που όχι μόνο συνάδει με τις τρέχουσες κλινικές και επιδημιολογικές παρατηρήσεις, αλλά υποστηρίζεται επίσης από πολυάριθμες επιστημονικά επικυρωμένες αρχές. Αυτή η θεωρία μεταφράζεται τώρα σε πολύ ανησυχητικές προβλέψεις σχετικά με τις πιθανές επιπτώσεις του συνεχιζόμενου προγράμματος μαζικού εμβολιασμού C-19 στην ατομική και δημόσια υγεία.

Σύνοψη

Δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ότι οι επαναλαμβανόμενες λοιμώξεις με πιο μολυσματικές παραλλαγές, συμπεριλαμβανομένης της Omicron, έχουν εμφανιστεί ως αποτέλεσμα της ανοσολογικής πίεσης σε επίπεδο πληθυσμού στους ειδικούς εξουδετερωτικούς επιτόπους της πρωτεΐνης αιχμής (S) που προκλήθηκαν από τον εμβολιασμό.

Διαπιστώθηκε ότι τα μη εξουδετερωτικά αντισώματα (Abs) που στοχεύουν επιτόπους εντός της συντηρημένης “ενισχυτικής” θέσης στο Ν-τελικό τμήμα (NTD) της S (“S-NTD”) όχι μόνο συμβάλλουν στην αυξημένη μολυσματικότητα της Omicron σε εμβολιασμένα άτομα, αλλά είναι επίσης πιθανό να μετριάσουν τη νόσο, καθώς η πορεία των λοιμώξεων Omicron τείνει να είναι ήπια.

Δεδομένου ότι η Omicron είναι εξαιρετικά μολυσματική, υπάρχει πλέον κίνδυνος ταχείας επανέκθεσης στον ιό. Προκύπτει ότι οι ιδιαίτερα εμβολιασμένοι πληθυσμοί ασκούν τώρα αυξανόμενη ανοσολογική πίεση στην περιοχή που προάγει τη μόλυνση εντός της S-NTD για να αποτρέψουν την Omicron από το να προκαλέσει συστηματική νόσο. Ο Vanden Bossche υποθέτει ότι αυτή η ανοσολογική πίεση οδηγεί τώρα στη φυσική επιλογή νέων παραλλαγών του SC-2 (“newco παραλλαγές”) εξοπλισμένων με μία ή περισσότερες θέσεις Ο-γλυκοζυλίωσης που μπορούν να προστατεύσουν τη συντηρημένη περιοχή NTD με τους μη εξουδετερωτικούς ενισχυτικούς επιτόπους και έτσι να διαφύγουν από τη μειωτική επίδραση της νόσου των ενισχυτικών αντι-NTD Abs σε εμβολιασμένα άτομα.

Επομένως, η φυσική επιλογή μεταλλάξεων που επιτρέπουν πιο εκτεταμένη Ο-γλυκοζυλίωση της πρωτεΐνης spike όχι μόνο καθιστά τις παραλλαγές newco εντελώς ανθεκτικές σε όλες τις δυνητικά εξουδετερωτικές, επαγόμενες από το εμβόλιο, Abs που στρέφονται κατά της πρωτεΐνης spike (S), επιτρέποντας έτσι ένα ακόμη υψηλότερο επίπεδο μολυσματικότητας του ιού, αλλά καθιστά επίσης αυτές τις νέες παραλλαγές διαφυγής από το ανοσοποιητικό σύστημα πιο ιογόνες για τους εμβολιασμένους.

Το συμπέρασμα: όσο περισσότεροι εμβολιασμοί γίνονται, τόσο αυξάνεται ο κίνδυνος ανοσοποιητικής κατάρρευσης, η οποία όχι μόνο επιτρέπει περισσότερες λοιμώξεις, αλλά και προάγει σοβαρές πορείες ασθενειών με πιθανή θανατηφόρα έκβαση. Στους ανεμβολίαστους, από την άλλη πλευρά, το έμφυτο ανοσοποιητικό σύστημα εκπαιδεύεται και ενισχύεται.


Σενάρια για τις ΗΠΑ

Ο Carl Eric Scott περιγράφει τα πιθανά σενάρια για τις ΗΠΑ στο PostModernConservative...
(διαβάστε τη συνέχεια στο λινκ της πηγής)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου