ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Τρίτη 5 Απριλίου 2022

mRNA «επεξεργασία γονιδίων DNA» – Δεν είναι πλέον μια θεωρία συνωμοσίας

 

Πρωτότυπο άρθρο στα αγγλικά: Worst Fears Realized: Pfizer mRNA Transcribes into DNA 

Η απερίσκεπτη «γονιδιακή επεξεργασία» (gene editing) χωρίς έλεγχο, είναι πολύ επικίνδυνη."

ΕΝ ΕΙΔΕΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ:

 Δεν είμαστε καθόλου ικανοποιημένοι για το αν όλο και κάθε φορά επιβεβαιώνονται περισσότερο, με νέα άρθρα κι επιστημονικές μελέτες που δημοσιοποιούνται, οι εδώ και καιρό αναρτήσεις μας επί του ζητήματος περί γενετικών τροποποιητών (ό,τι κι αν συνεπάγεται αυτό), που αποδεικνύεται πως είναι στην ουσία τα ψευδεπίγραφα "εμβόλια"... Λυπούμαστε πάρα πολύ για όλη αυτή την...αδιανόητη εξέλιξη στον κόσμο... Κι αυτό που πλέον έχει μείζονα σημασία είναι οι ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ (αν μπορούν ποτέ να υπάρξουν από τους άμεσα υπεύθυνους...) απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα: Ποιοι είπαν αποδεδειγμένα ψέματα και 
τα λοβοτομημένα θύματα ή τα έμμισθα τσιράκια τους λοιδωρούσαν όσους εξέφραζαν φόβους και ανησυχίες για την "αλληλεπίδραση" με το ανθρώπινο γονιδίωμα του...απόρρητου περιεχομένου των σκευασμάτων; Γιατί δεν δόθηκαν όλα τα στοιχεία στο ΦΩΣ εξαρχής; Πού ήταν οι τοξικολογικές εκθέσεις, μελέτες για αλληλεπίδραση με άλλα φάρμακα κτλ.; Και καθώς όλοι παραδέχονταν το άγνωστο εύρος μεσοπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων παρενεργειών! Γι' αυτό μήπως, μια υπόθεση κάνουμε, τώρα έχουμε αυτή την..."πανδημία παγκόσμιου σωριάσματος";; Και μιλάμε για σκευάσματα ακόμη σε πειραματικό στάδιο που οι ψυχοπαθείς κατέστησαν και υποχρεωτικά με την απειλή εργασιακής και κοινωνικής εξάλειψης; ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! ΚΑΙ ΠΕΙΣΤΗΚΑΝ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ NA ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΝ ΑΚΡΙΤΑ ΜΙΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΗ & ΧΥΔΑΙΑ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ...! ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ "ΙΟΥ"; ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΟ...1%, ΜΕ TEΛΙΚΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΤΟ "ΦΟΒΕΡΟ" 0,2% ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΗΠΙΑ"ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΔΕΛΤΑ", ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ "ΑΡΧΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ", ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΕ ΝΕΑΝΙΚΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ...ΠΟΣΟΙ ΠΕΘΑΝΑΝ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΑΜΙΓΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ COVID-19 ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΤΗΣ ΧΡΕΩΘΗΚΑΝ ΑΠΛΟΧΕΡΑ; ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΑΝΤΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ, ΔΗΘΕΝ "ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ",  ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΚΑΙ "ΤΣΙΜΕΝΤΩΣΑΝ" ΤΗΝ "ΠΑΝΔΗΜΙΑ";; ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΩΜΑ ΤΟΥ "ΙΟΥ", σε ... "computer file"? KAI, βεβαίως, ΠΟΙΟΙ συντέλεσαν ή..."ολογώρησαν" στο να συμβεί κάτι τόσο ΜΕΓΑΛΟ σε έκταση και σε προεκτάσεις και... ΓΙΑΤΙ;;;;

Αναπόφευκτη, δυστυχώς,η σύνδεση:

Πρώτες δηλώσεις-σταθμός: Η αυγή της γενετικά τροποποιημένης ανθρωπότητας; - "Κυτταρική και Γονιδιακή Θεραπεία" .. ΚΑΙ: Nέα σουηδική μελέτη «κόλαφος»: «Τελικά τα εμβόλια αλλάζουν το DNA – Οδηγούν σε ένα νέο είδος χρόνιων ασθενειών»: "Μια νέα σουηδική μελέτη που δημοσιεύθηκε στο MDPI διαπίστωσε ότι το εμβόλιο της Pfizer εισέρχεται στα ηπατικά κύτταρα και μετατρέπεται σε DNA, αμφισβητώντας τους μέχρι τώρα ισχυρισμούς ότι τα εμβόλια mRNA COVID-19 δεν αλλάζουν ούτε αλληλεπιδρούν με το DNA σας με οποιονδήποτε τρόπο. Είναι η πρώτη φορά που οι ερευνητές έδειξαν πώς ένα εμβόλιο mRNA μετατρέπεται σε DNA σε μια σειρά ανθρώπινων ηπατικών κυττάρων, ανέφεραν οι Epoch Times." Και κατά προέκταση: Σουηδική έρευνα βόμβα-Τα εμβόλια mRna καταστέλλουν τον μηχανισμό επιδιόρθωσης του DNA - (από το άρθρο του συνδέσμου) "Η πλήρης έρευνα στο Viruses: https://www.mdpi.com/1999-4915/13/10/2056/htm  Aντίγραφό της έχει αποθηκευτεί σε μορφή PDF σε διακομιστές NN στη διεύθυνση URL: https://www.naturalnews.com/files/viruses-13-02056-v2.pdfΚαι όσο για τα "νανοσωματίδια mRNA που στοχεύουν το ανθρώπινο ήπαρ", όπως διαπιστώνεται στο άρθρο που αναδημοσιεύουμε παρακάτω, να παραπέμψουμε σε ένα δυνατό και...δύσπεπτο βίντεο: https://www.brighteon.com/9a5ba07d-bfa0-450c-8c85-98b8d3f61054 (το "υπερφορτωμένο ήπαρ" που αναφέρεται και στο βίντεο μας φέρνει στο μυαλό τους Σουηδούς ερευνητές που αναφέραμε παραπάνω...). Όσο πια γι' αυτό, τι να υποθέσει ένας (άραγε έχουν απομείνει πολλοί τέτοιοι; καθώς η ΛΟΓΙΚΗ βρίσκεται εδώ και καιρό υπό διωγμό!) έλλογος και υποψιασμένος άνθρωπος: Η XIΛΗ, (μια από τις "πιο εμβολιασμένες χώρες" του κόσμου), ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ...ΘΕΣΠΙΖΕΙ ΝΟΜΟ ΥΠΕΡ ΤΩΝ...."ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΩΝ & ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ"! Ώστε αυτοί να ... μην απολέσουν τα......ανθρώπινα δικαιώματά τους! (ΜΑ, ΑΡΑΓΕ, ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ;;;)

mRNA «επεξεργασία γονιδίων DNA» – Δεν είναι πλέον μια θεωρία συνωμοσίας (Οι χειροτεροι φόβοι επιβεβαώθηκαν...+Η γοητεία και οι κίνδυνοι της γονιδιακής επεξεργασίας 

γράφει ο Igor Chudov
Μετάφραση: Απολλόδωρος

Η απερίσκεπτη «γονιδιακή επεξεργασία» (gene editing) χωρίς έλεγχο, είναι πολύ επικίνδυνη.

Αυτή η ανάρτηση αποκαλύπτει τα ψέματα και τις παραλείψεις της Moderna και των «ελεγκτών γεγονότων», οι οποίοι ανέντιμα ισχυρίστηκαν ότι οι ενέσεις mRNA δεν μπορούν να αλλάξουν το ανθρώπινο DNA. Θα δείξω ότι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η Moderna εργαζόταν κρυφά στο παρασκήνιο για την τροποποίηση των ανθρώπινων γονιδίων.

Πρόσφατα έγραψα μια σειρά από αναρτήσεις σχετικά με τα «εμβόλια Covid» mRNA, που απροσδόκητα μεταγράφονται αντίστροφα στο ανθρώπινο DNA και δημιουργούν παράξενους γενετικούς κώδικες DNA στα ανθρώπινα κύτταρα, συμπεριλαμβανομένου του κώδικα ενός γονιδίου καρκινικού όγκου p130, καθώς και του μόνιμου κώδικα DNA για την παραγωγή των ακίδων πρωτεΐνης (spike).

Ενώ αυτό ήταν αντίθετο με τις υποσχέσεις για το πώς «το εμβόλιο Covid παράγει αβλαβή ακίδες πρωτεΐνης οι οποίες και εξαφανίζονται σε 2-3 ημέρες», όλο και περισσότερα επιστημονικά πειράματα επιβεβαιώνουν ότι τα «εμβόλια Covid» mRNA έχουν εκτεταμένες και ενοχλητικές μόνιμες γενετικές επιπτώσεις.

Έκτοτε, έλαβα γνώση νέων πληροφοριών σχετικά με τη Moderna που προχωρά με πλήρη ταχύτητα στην εμπορική διάθεση της τεχνολογίας mRNA που μεταβάλλει και επεξεργάζεται σκόπιμα το ανθρώπινο DNA.

Αυτό είναι απίστευτα επικίνδυνο.


Παραδόξως, αυτή η είδηση δεν αναφέρθηκε ευρέως στα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης.

Πρώτον, διαβάστε τα δύο προηγούμενα άρθρα μου, αν δεν το έχετε κάνει ακόμα:


Διαβάστε το εδώ




Διαβάστε το εδώ



Το λαμπρό και άκριτο άρθρο στο Fierce Biotech, επιβεβαίωσε κατά λάθος κάποιους από τους ισχυρισμούς που τονίζονται στα άρθρα μου.

Συγκεκριμένα:

  • Η Moderna εργαζόταν ενεργά για την τροποποίηση του ανθρώπινου DNA στο παρελθόν – Η τροποποίηση του DNA ήταν έργο σε εξέλιξη, όχι «γνωστή αδυναμία»
  • Ως εκ τούτου, η Moderna γνώριζε ότι η τεχνολογία mRNA είναι ικανή να τροποποιήσει το ανθρώπινο DNA
  • Η Moderna γνώριζε πολύ καλά ότι τα νανοσωματίδια της mRNA στοχεύουν το ανθρώπινο ήπαρ


Επομένως, μια δήλωση της Moderna που έγινε το 2021, ήταν ήδη γνωστό στη Moderna ότι ήταν ψευδής:


Τώρα που η Moderna εμπορεύεται τη γονιδιακή επεξεργασία mRNA, αφού εργάστηκε για χρόνια πάνω σε αυτό, γνωρίζουμε ότι η παραπάνω δήλωση ήταν ψέμα.

Τι επιδιώκει η Moderna με αυτή τη συμφωνία με τη Metagenomi;

Φαίνεται να είναι δύο πράγματα:



Πρέπει να επικροτήσουμε ή να φοβηθούμε αυτές τις άκρως απόρρητες εξελίξεις;

Η γοητεία και οι κίνδυνοι της γονιδιακής επεξεργασίας

Πρώτα απ’ όλα, η επεξεργασία γονιδίων είναι ένα θέμα που πρέπει να σκεφτούμε, ορθολογικά, εξαιρετικά κριτικά, αλλά με ανοιχτό μυαλό. Για παράδειγμα, σύμφωνα με την 23andme, υποτίθεται ότι έχω ένα «γονίδιο διαβήτη». Αυτό δεν είναι ένα γονίδιο που θα ήθελα να έχω ή να μεταβιβάσω στους απογόνους μου. (πολύ αργά) Γνωρίζω ότι τα «γονίδια διαβήτη» δεν είναι εντελώς αρνητικά και προσφέρουν κάποια πλεονεκτήματα επιβίωσης. Ωστόσο, η επεξεργασία ενός γονιδίου διαβήτη είναι κάτι που μπορώ τουλάχιστον να εξετάσω ως διανοητική πιθανότητα.

Οι κίνδυνοι της επεξεργασίας γονιδίων είναι πολλαπλοί. Για όσους, όπως εγώ, πιστεύουν στην εξέλιξη: τα γενετικά μας συστήματα εξελίχθηκαν επί δισεκατομμύρια χρόνια, μέσω της εξέλιξης, της σταδιακής βελτίωσης και της δοκιμής και πολλών λαθών σε πλανητική κλίμακα.

Το αποτέλεσμα αυτής της εξέλιξης δισεκατομμυρίων ετών είναι σαφώς ατελές, αλλά οδηγεί σε ένα λειτουργικό, ανθεκτικό, εξελιγμένο και ισχυρό ανθρώπινο και ζωικό οικοσύστημα όπου διαφορετικά και ποικίλα ζώα και άνθρωποι ζουν, αναπτύσσονται, πολεμούν, αναπαράγονται, αντιστέκονται στις ασθένειες κ.λπ. Όπως έδειξαν τα τελευταία δύο χρόνια, εμείς οι άνθρωποι μπορούμε εύκολα να καταπολεμήσουμε ακόμη και τους χειρότερους εργαστηριακούς ιούς που δημιούργησαν κακοί πειραματιστές, χρησιμοποιώντας τα έμφυτα ανοσοποιητικά μας συστήματα που εξελίχθηκαν κατά τη διάρκεια χιλιετιών.

Για όσους από εμάς πιστεύουμε στον Θεό, η ανθρώπινη γενετική σχεδιάστηκε από τον Θεό για να είμαστε κατ’ εικόνα Του, για να χρησιμοποιείται από εμάς για να ζούμε, να σκεφτόμαστε, να κάνουμε λάθη, να ερωτευόμαστε και να αναπαράγουμε. Τα γονίδιά μας μας κάνουν θαυμάσια διαφορετικούς.

Ο γενετικός κώδικας, για τους θρησκευόμενους ανθρώπους, είναι κυριολεκτικά το πρόγραμμα του Θεού για κάθε ανθρώπινο ον. Η αλλαγή του (σε αντίθεση με την επιδιόρθωση σωματικών τραυματισμών με χειρουργική επέμβαση, για παράδειγμα) αποτελεί άμεση προσβολή της κωδικοποίησης του Θεού για το πιο ιερό εσωτερικό μας «πρόγραμμα».

Η επεξεργασία ανθρώπινων γονιδίων είναι από τη φύση της «απανθρωπιστική «, όπου τα ανθρώπινα σώματα τροποποιούνται για να υπερβούν τη φυσική πορεία της ανάπτυξής μας.

Έτσι, παρόλο που εμείς οι άνθρωποι μπορούμε να σκεφτούμε τα πάντα, συμπεριλαμβανομένης της «επεξεργασίας γονιδίων», πρέπει να την αντιμετωπίζουμε με μέγιστο σκεπτικισμό.

Είτε πιστεύουμε στον Θεό είτε στην εξέλιξη, σε κάθε περίπτωση, οι σημερινές ανθρώπινες γνώσεις και οι διαδικασίες ασφαλείας μας απλά δεν είναι εκεί για να υποστηρίξουν κάτι τόσο επικίνδυνο και εκτεταμένο όπως η γονιδιακή επεξεργασία.

Τι μπορεί να πάει στραβά; Επιτρέψτε μου να σας δώσω έναν σύντομο κατάλογο, τον οποίο θα ήθελα να συμπληρώσω με όσα θα προτείνατε και εσείς στα σχόλιά σας:

  • Δεν έχουμε ουσιαστικά καμία εποπτεία της γονιδιακής επεξεργασίας. Η Moderna διεξάγει δυνητικά πολύ επικίνδυνα πειράματα «γονιδιακής επεξεργασίας» υπό πλήρη μυστικότητα. Το γεγονός της «απόλυτης μυστικότητας» που περιβάλλει τα πειράματα στον πιο βασικό ανθρώπινο κώδικα είναι από μόνο του ένα έκτρωμα και πιθανόν ανήθικο, αν όχι εντελώς εγκληματικό.
  • Δεν διαθέτουμε ανεξάρτητο τύπο που να φτάνει στον γενικό πληθυσμό, ο οποίος να είναι ικανός για οποιοδήποτε είδος σκεπτικισμού ή αμφισβήτησης απέναντι στις «ιερές αγελάδες της Covid», δηλαδή την Pfizer και τη Moderna. Αυτές οι εταιρείες δισεκατομμυρίων δολαρίων ρίχνουν τις διαφημιστικές αγορές τους, τους δικηγόρους, τους λομπίστες κ.λπ. και προσλαμβάνουν ξεδιάντροπα ρυθμιστές που βγαίνουν από την περιστρεφόμενη πόρτα ή την κυβέρνηση.
  • Τα νεογέννητά μας δεν έχουν δικηγόρους ή λομπίστες. Το μόνο που έχουν είναι τα θεόσταλτα γονίδιά τους.
  • Πολλές γενετικές αλλαγές έχουν εκτεταμένες και καθόλου προφανείς συνέπειες. Τα γονίδια δεν λειτουργούν σαν διακόπτες on/off. Εκφράζονται επιγενετικά ανάλογα με τις συνθήκες, όπως ακριβώς και ο κώδικας του υπολογιστή με τις δηλώσεις IF ή WHILE εκτελείται επίσης υπό όρους. Έτσι, η αλλαγή ενός γονιδίου μπορεί να έχει εντελώς απρόβλεπτες συνέπειες στη συνέχεια, δεκαετίες ή γενιές αργότερα, όπως συμβαίνει και με τους κώδικες λογισμικού.
  • Η αλλαγή των γονιδίων, ιδίως με τη συμμετοχή της γεννητικής γραμμής, όχι μόνο επαναπρογραμματίζει το άτομο, αλλά μεταβάλλει και τον γενετικό κώδικα που μεταβιβάζεται στους απογόνους. Τα γονίδια, κατά τη διάρκεια της σύλληψης και της ανάπτυξης του εμβρύου, αλληλεπιδρούν με μη προφανείς τρόπους που επηρεάζουν την ανάπτυξη και τη δια βίου μοίρα των νεογέννητων ατόμων και των απογόνων τους. Μια «μικρή» γονιδιακή επεξεργασία μπορεί να ισοδυναμεί με επαναπρογραμματισμό ολόκληρης της ανθρωπότητας, καθώς τα γονίδια πολλαπλασιάζονται με την πάροδο των γενεών.
  • Η αλλαγή γονιδίων που αφορούν την ανθρώπινη συμπεριφορά μπορεί να βραχυκυκλώσει τα κοινωνικά μας συστήματα. Για παράδειγμα, η επεξεργασία γονιδίων που κάνουν τους ανθρώπους να είναι αντικομφορμιστές (και ενδεχομένως ενοχλητικοί), μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα οι επόμενες γενιές να μην είναι σε θέση να αμφισβητήσουν ή να αντισταθούν στους αφέντες τους.

Όπως έδειξαν τα τελευταία δύο χρόνια, η «επιστήμη» μας απογοήτευσε με πολλούς τρόπους:

—>> Το Sars-Cov-2 είναι πιθανότατα ένα εργαστηριακό προϊόν που έχει σκοτώσει εκατομμύρια ανθρώπους.***

***(Σημ.: Δεν έχει ΠΟΤΕ αποδειχθεί η ύπαρξη είτε «κατασκευασμένου» είτε φυσικού «ιού»)

—>> Οι επιστήμονες που το ανέπτυξαν προσπάθησαν να καλύψουν το δικό τους ρόλο.

—>> Οι ίδιοι άνθρωποι με τους παραπάνω παριστάνουν τους σωτήρες μας και τις «υγειονομικές αρχές και εμπειρογνώμονες»

—>> Γενικά, οι επιστήμονες δεν είναι πρόθυμοι να διακινδυνεύσουν την χρηματοδότηση ή τη δουλειά τους για να αντιταχθούν σε επικίνδυνα, αλλά επικερδή προϊόντα όπως τα «εμβόλια mRNA Covid», ή τα προγράμματα γονιδιακής επεξεργασίας

Συνεπώς, το να εμπιστεύεστε «επιστήμονες» που αναλαμβάνουν κερδοσκοπικά έργα που συνεπάγονται τεράστια οικονομικά κέρδη, αλλά δυνητικά βλάπτουν τις μελλοντικές γενιές, είναι απλά τρελό.

Άλλαξα γνώμη: Μην αγγίζετε το γονίδιο του διαβήτη μου, παρακαλώ. Και μην πατάτε τα γονίδιά μου.


Το δανειστήκαμε από ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου