ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Παρασκευή 22 Απριλίου 2022

Καθημερινές ιστορίες παραλογισμού και εγχώριας τρέλας, στα πέτρινα χρόνια της θρησκείας* - γέννημα του υγειονομικού ολοκληρωτισμού του "covidalsm" και της συντριβής της έννοιας "λογική"...

 *να θυμηθούμε και τον προσδιορισμό του Ένοικου... Όσο για τον όρο "κοροϊδοϊός" που συναντιέται στα αποσπάσματα που ακολουθούν, αν σε κάποιον(-ους) κακοφανεί, τότε παραπέμπουμε άμεσα σε αυτά τα γεγονότα στις ΗΠΑ (από εκεί που παγιώθηκαν όλα για την "πολιτισμένη Δύση" και που με την πλημμυρίδα δηλώσεων και αποκαλύψεων, από εκεί θα ξεκινήσει, που έχει ήδη ξεκινήσει, όπως φαίνεται και η ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ και ΘΑΨΙΜΟ του όλου αφηγήματος): https://antidras.blogspot.com/2022/01/cdc-pcr-garbages.html

Θα ακολουθήσουν επιλεγμένα αποσπάσματα από ένα..."δύσπεπτο", αθυρόστομο και για πολλούς ίσως (θρήσκους και ά-θρησκους) "βλάσφημο" άρθρο, που μας έστειλε ένας "περιστασιακός αναγνώστης", όπως αυτοπροσδιορίστηκε, με την σημείωση ότι " θα κατανοήσει αν για ιδεολογικούς κυρίως λόγους το αγνοήσουμε". Του απαντάμε, μέσα από αυτή την ανάρτηση, ότι αντιλαμβανόμαστε την "ιδεολογία" έτσι όπως το θέτει ο μέγας αντιπρόσωπος του Θεάτρου του Παραλόγου Ευγένιος Ιονέσκο: "Οι ιδεολογίες μας χωρίζουν. Τα όνειρα και οι αγωνίες μάς ενώνουν" (να συμπληρώσουμε εμείς: ...και οι μεγάλες ανάγκες). Άλλωστε η "ιδεολογία" είναι κάτι που σε κατέχει, σε στοιχειώνει κατά κάποιο τρόπο και ίσως κάποια στιγμή νιώσεις πώς δεν σε αφήνει να αναπνεύσεις φυσιολογικά και ελεύθερα, όπως ας πούμε...οι κορωνομάσκες-φίμωτρα...Δεν κρύβουμε, από την άλλη, ότι έχουμε τις διαφωνίες μας ή ενστάσεις μας με απόψεις, συγκεκριμένες αντιλήψεις και κάποιες εκτιμήσεις (ή και ... ορολογίες ή χαρακτηρισμούς τους οποίους χρησιμοποιεί) του αρθρογράφου...Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μας επιτρέπεται (από ποιον; από τον κομματικό ινστρούχτορα ή τον ελεγκτή "ιδεολογικής καθαρότητας";) να μεταφέρουμε εδώ κάποιες από αυτές που θεωρούμε εύστοχες και αξιοσημείωτες και αξιοπρόσεκτες, όπως και ανάλογες προσωπικές εμπειρίες του,...Ο τίτλος αυτής της ανάρτησης είναι από εμάς.

Σημεία και τέρατα συνέβησαν στα κολαστήρια που αποκαλούνται νοσοκομεία. Ασθενείς νηστικοί, πεταμένοι στους διαδρόμους, θάλαμοι με ανοιχτά τα παράθυρα στο καταχείμωνο, γερόντια χωρίς κουβέρτες να τουρτουρίζουν. Φοβισμένοι γιατροί και νοσηλευτές να συμπεριφέρονται με απίστευτη σκαιότητα προς όποιον τους απηύθυνε τον λόγο.

Χιλιάδες συμπατριώτες μας έχασαν την ζωή τους όχι λόγω κοροϊδοϊού αλλά εξαιτίας των πρωτοκόλλων της ηλιθιότητας και του θανάτου. Άκυρη «θεραπευτική» αγωγή, άρνηση περίθαλψης, διασπορά ιώσεων, κακή χρήση οξυγόνου, άσκοπες διασωληνώσεις, η διαδικασία χειρισμού της ψευτο-πανδημίας είχε σχεδιαστεί εκ των προτέρων όχι για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα αλλά για να μεγιστοποιήσει τις συνέπειές του.

Με την φασιστική επιβολή του μαζικού εμβολιασμού, οι απώλειες εκτινάχθηκαν. Ταλαίπωροι πολίτες-πειραματόζωα άρχισαν να καταρρέουν στους δρόμους και να πεθαίνουν χωρίς εμφανή αιτία. Όλοι αυτοί οι επιπλέον και οι ανεξήγητοι θάνατοι ξεχωρίζουν πεντακάθαρα πια στις στατιστικές και δεν είναι δυνατόν να αποσιωπηθούν.

Η κορούλα ενός κολλητού μου αρρώστησε με σκωληκοειδίτιδα η οποία γύρισε σε περιτονίτιδα. Περιτονίτιδα σημαίνει ότι αν δεν σε εγχειρίσουν άμεσα, πεθαίνεις. Ο άνθρωπος πήρε το παιδί στις 2 την νύχτα και πήγε σε άλλη πόλη για να βρει «καλύτερο» νοσοκομείο. (Καλύτερο είναι αυτό στο οποίο οι ασθενείς χειρουργούνται όταν πρέπει να χειρουργηθούν). Φτάνοντας στην Θεσσαλονίκη, τα σαπίδια οι Δ.Υ. τους υποχρέωσαν να κάνουν μοριακό τεστ στο παιδί και να περιμένουν το αρνητικό αποτέλεσμα για να το εγχειρίσουν!!! Είναι θαύμα που το κοριτσάκι ζει ακόμα… Τους ντουφεκάς ή δεν τους ντουφεκάς;

Ένας άλλος φίλος μου πέρασε ένα κρύωμα. 39 χρονών άνθρωπος, γερή κράση με γυμναστήρια κλπ.. Μετά το κρύωμα είχε συνέχεια 38 πυρετό χωρίς κανένα άλλο σύμπτωμα. Πήγε στο νοσοκομείο. «Έχεις κορονοϊό», του είπαν οι φωστήρες. 6 τεστ (2 ράπιντ και 4 μοριακά) σε διάστημα μιας εβδομάδας βγήκαν όλα αρνητικά. Του πρότειναν να του κάνουν εισαγωγή σε απομόνωση. Εκείνος επειδή στο παρελθόν είχε κακή εμπειρία από το ίδιο νοσοκομείο σηκώθηκε κι έφυγε. Πήγε σε 3-4 γιατρούς ώσπου ο τελευταίος του βρήκε πνευμονία. Πήρε την αγωγή του ο άνθρωπος και έγινε περδίκι. «Φίλε, του λέω, ήταν η καλύτερη απόφαση της ζωής σου. Αν είχες κάνει εισαγωγή δεν θα μιλάγαμε τώρα».
 
 Ένας γείτονάς μου 51 χρονών έπεσε κι έσπασε το πόδι του και τον πήγαν στο νοσοκομείο. Δέκα ημέρες τον είχαν σε ένα κρεβάτι με το πόδι διαλυμένο να περιμένει αφού δεν γίνονταν παρά ελάχιστες εγχειρήσεις. Στην ορθοπεδική κολλάει κορονοϊό. Ζορίζεται λίγο αλλά καταφέρνει να το ξεπεράσει. Κι ενώ ακόμα περιμένει να του φτιάξουν το πόδι, αρπάζει μια ενδονοσοκομειακή λοίμωξη, τον διασωληνώνουν και άντε γειά. Δεν ξέρω τι λέει ο σύλλογος των ιατροαπατεώνων γι αυτό. Για μένα είναι καθαρή δολοφονία.
 
 Την άλλη έγκυο με το μωρό πεθαμένο μέσα της την έκαναν πάσα από νοσοκομείο σε νοσοκομείο αφού κανένας δεν αναλάμβανε να της το αφαιρέσει. Κι αυτή είχε τύχη-βουνό που δεν πέθανε από σηψαιμία…Μιλάμε ότι αυτή η πουστοχώρα είναι για πολλές μπιστολιές. 

 Άσχετοι και ανεύθυνοι γιατροί, βαριεστημένες νοσοκόμες, αγενέστατα στελέχη σε ένα αποσαθρωμένο σύστημα υγείας που μόνο την υγεία δεν εξασφαλίζει. Η επιβίωση στο νέο υγειονομικό περιβάλλον του Π.Ο.Υ., του Μπιλ Γκέιτς και του Κλάους Σβαμπ, προμηνύεται πολύ δύσκολη υπόθεση για τους κατοίκους του Ραγιαδιστάν. Μιλάω με φίλους και ο καθένας τους έχει τουλάχιστον δέκα τέτοιες ιστορίες να μου πει από πρώτο χέρι.

 Ως ένα σημείο ήταν αναμενόμενο ο χάρος να χτυπήσει και την δική μου πόρτα. Ακόμα κι έτσι όμως, υπάρχουν πολλά περίεργα στην υπόθεση. Τα 4 τελευταία χρόνια δεν είχα περάσει ούτε συνάχι. Δύο χρόνια κορονοβλακείας που γυρνούσα παντού χωρίς προφυλάξεις, ήμουν υγιέστατος. Και τώρα που είχα καθίσει σπίτι μου αφού μου είχαν απαγορεύσει τα πάντα, βρέθηκα με μεταλλαγμένη πνευμονία, όπως ο φιλαράκος μου παραπάνω. Δεν είχα κανένα σύμπτωμα, ούτε βήχα, ούτε φλέμματα, ούτε απώλεια γεύσης/όσφρησης, ούτε ακροαστικά, μόνο πυρετό 38-39. Η πνευμονία φάνηκε με την αξονική. Πόσο συνηθισμένο είναι αυτό, δεν ξέρω. Παρεμπιπτόντως τα τεστ για κοροϊδοϊό βγήκαν όλα αρνητικά. Τα ράπιντ τελείως για τον πούτσο, όπως το είχα γράψει. Έκανα ένα με 39,5 πυρετό και βγήκε αρνητικό!!! Φυσικά συνεννοήθηκα με τον γιατρό μου και πέρασα την πανούκλα σπίτι μου καραντίνα με ειδική αντιβίωση και εισπνοές. Γι αυτό είμαι ακόμα ζωντανός. Άμα είχα μπει στο βρομονοσοκομείο εκτός του ότι θα την είχα μεταδώσει και σε άλλους, πιθανότατα να ήμουν τώρα στατιστική στο ντοσιέ νεκρών του Βασιβλακόπουλου.


  Ζούμε σε πονηρούς και άδικους καιρούς. Έχουν αμολήσει όλα τα ενδονοσοκομειακά που είναι άτρωτα από τα αντιβιοτικά, θερίζουν τον κόσμο και τα βαφτίζουν κοροϊδοϊό. Βάζουν αρρώστους ανάμεσα στους υγιείς λέγοντας ψέματα ότι δεν έχουν κρεβάτια. Οι ίδιοι νοσηλευτές πηγαίνουν από θάλαμο σε θάλαμο μεταδίδοντας και επιμολύνοντας. Η παγκόσμια χούντα έχει κλιμακώσει την υγειονομική της επίθεση. Γρίπες, ιώσεις, πνευμονίες, γίνεται της πουτάνας. Απρίλιο με 25 βαθμούς θερμοκρασία είναι αφύσικο να είναι όλος ο κόσμος άρρωστος.

Όμως ακόμα και τώρα συνεχίζουν να ξεφουρνίζουν άθλιες μάντολες. Τα ψέματα στήριξης του κακοφτιαγμένου αφηγήματος συνεχίζονται με την ίδια ένταση αλλά με αυξανόμενη κακοήθεια. Οι εμβολιασμένοι με δύο δόσεις καταγράφονται πλέον ως …ανεμβολίαστοι!!! Καταλαβαίνετε πόσο μαϊμουδεμένες είναι οι στατιστικές των ιατροναζί !!! Από τις πηγές μου μέσα στα νοσοκομεία μαθαίνω ότι οι εμβολιασμένοι είναι η συντριπτική πλειοψηφία (άνω του 90% στις ΜΕΘ !!!) κι ας λένε ό,τι αρχιδιές θέλουν οι «ειδικοί». Από πότε η αλήθεια χρειάζεται καραβιές με ψέματα για να στηριχτεί; Γιατί κωλομπαρεύουν τις στατιστικές και αποκρύπτουν συνεχώς τα στοιχεία;


Ανάμεσα στις βρομερές μπίζνες με τα άχρηστα ράπιντ τεστ, τις επικίνδυνες για την υγεία μάσκες, και κυρίως τα θανατηφόρα εμβόλια, η μπόχα που αναδίδει όλη αυτή η κασκαρίκα του κοροϊδοϊού είναι αφόρητη. Και όμως κανένας εισαγγελέας ανά τον κόσμο δεν τολμάει να σηκώσει το καπάκι του μασονικού οχετού. Αλλά πώς να το κάνει όταν οι αρχισυνωμότες είναι πρωθυπουργοί και πρόεδροι κρατών;

 Ξαφνικά η κρουσματολογία του κοβιντισμού χαλάρωσε. Όλοι αυτοί οι χαιρέκακοι αρλουμπολόγοι ψευτογιατροί της ΝΔ που κολλούσαν ένσημα στα τηλεπαράθυρα, πήραν time-out. Ένα νέο αφήγημα έσκασε σαν ψωλόχυμα στις οθόνες: Ο παρανοϊκός Πούτιν και οι πατριώτες Ουκρανοί, οι τελευταίοι υπερασπιστές της δημοκρατίας δυτικού τύπου (sic). Μιλάμε για κανονικό εμετό.

  Μετά το υγειονομικό Βατερλώ του παγκόσμιου πόπολου, την οικονομική καταστροφή και τα ρατσιστικά «μέτρα» εναντίον όποιου εξακολουθεί να χρησιμοποιεί το μυαλό του, ήρθε και το τέλος της λογικής όπως την ξέραμε. Η ποδηγέτηση της ελεύθερης σκέψης ήταν και είναι ο υπ’ αριθμόν 1 στόχος των συνωμοτών. Αυτό δείχνει η μεγάλη εικόνα.

Στο μεταξύ το τι πουτσαρχιδιά έχουμε ακούσει από τα χρυσωμένα βοθροκάναλα της Ευρωχούντας δεν περιγράφεται.

…Οι Ρώσοι βομβάρδισαν πυρηνικά εργοστάσια.

…Οι Ρώσοι βομβάρδισαν πολυκατοικίες με αμάχους.

…Οι Ρώσοι βομβάρδισαν εκκλησίες.

…Οι Ρώσοι βομβάρδισαν σχολεία με παιδιά σε ώρα μαθήματος.

…Οι Ρώσοι βομβάρδισαν μαιευτήριο με εγκύους.

…Οι Ρώσοι βομβάρδισαν μνημείο του ολοκαυτώματος.

…Οι Ρώσοι βομβάρδισαν ίδρυμα με αδέσποτα σκυλάκια και γατάκια.


Τέτοιο απάνθισμα φτηνοψωλιάς και μαλακίας να πλασάρεται ως «διεθνής ειδησεογραφία» πρώτη φορά βλέπω. Την στιγμή μάλιστα που οι Ρώσοι φαίνεται ότι δεν θέλουν να μακελέψουν τους Ουκρανούς. Αλλά να μην γκρινιάζουμε. Οι πίπες και οι πουτσοθεωρίες που έχουν διατυπωθεί στα νεοελληνέζικα καραγκιοζοκάναλα συναγωνίζονται τις σκατιές του BBC και του Reuters. Ακούς ότι οι Ρώσοι χάνουν τον πόλεμο, ότι δεν έχουν αεροπλάνα, ότι οι Ουκρανοί αντιστέκονται λυσσαλέα, ότι τα Μπαϊρακτάρ γαμούν και δέρνουν. Ακόμα και νεοναζί κατσαπλιάδες πλασάρονται για πατριώτες!


Ζούμε την φάση των αφηγημάτων. Μας τα σκάνε στην μάπα το ένα μετά το άλλο και μας έχουν χαζέψει. Ήρθε η πανδημία, ήρθε ο πόλεμος, ήρθε η ακρίβεια, έρχεται κραχ, έρχεται κι η πείνα. Άντε, φέρτε και τους εξωγήινους να τελειώνουμε, γαμώ το χριστολόι σας.

Πάλι η κεντρική σκηνή του δράματος θα είναι η Ευρώπη. Ήδη με τις ηλίθιες κυρώσεις προς την Ρωσία, το αέριο, το ρεύμα και τα καύσιμα έχουν γίνει απλησίαστα. Τα είδη διατροφής και πρώτης ανάγκης βαράνε νέα υψηλά κάθε εβδομάδα. Με την πουστιά που λέγεται Παράγωγα, οι γνωστοί άγνωστοι αγοράζουν και πουλάνε αέρα στα πορνοχρηματιστήρια, χρεώνοντας τους ανήμπορους να αντιδράσουν πολίτες με εξοντωτικά κόστη.

Όλες οι κυβερνήσεις πίνουν τα χύσια της μασονίας. Δεν δίνουν δεκαράκι τσακιστό για το πόπολο. Σαν υπνωτισμένα ζόμπι εκτελούν τις εντολές των αόρατων αφεντικών του πλανήτη. Η πίεση που ασκούν οι κυβερνώντες μέσω των τηλεκάφρων για να μας εντάξουν στην «αλήθεια» των αφηγημάτων τους είναι εκνευριστική. Η εμμονή τους με το διαολοεμβόλιο το ίδιο. Εξαθλίωση, κατάθλιψη, καταπίεση, πείνα παντού. Να είσαι φτωχός, άρρωστος, καταπιεσμένος και να μην έχεις να φας… Το κοκτέιλ είναι εκρηκτικό.

Παίζει να μας πιέζουν επίτηδες για να εξεγερθούμε και να τους δώσουμε την ευκαιρία να επιβάλλουν τα σκληρά μέτρα καταστολής που έχουν σχεδιάσει. Η μετάβαση στο άτεγκτο ρατσιστικό καθεστώς της μεταφεουδαρχίας είναι σίγουρο ότι δεν μπορεί να γίνει ομαλά. Έρχονται γερές φάπες. Ό,τι στοίχημα θέλετε πως δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα.


Το πλήρες κείμενο ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου