ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Δευτέρα 15 Μαρτίου 2021

Η μία μετά την άλλη Πολιτείες των ΗΠΑ απαγκιστρώνονται από το παρανοϊκό στίγμα του COVIDALISM, αγνοώντας επιδεικτικά τις επιθυμίες του (εικονικού και στην ουσία ανύπαρκτου;) "προέδρου" Μπάιντεν και της "Υγειονομικής Κλίκας"...(volume 2)

 Θυμίζουμε: Στις ΗΠΑ σε 16 Πολιτείες δεν υπάρχει υποχρέωση μάσκας. Άλλες 5 Πολιτείες την κατήργησαν, 11 δεν τη θέσπισαν ποτέ.  + Στην πυρά οι μάσκες στις ΗΠΑ στην Πολιτεία Idaho. BINTEO

Πολιτεία της Florida, ένας εκ των "μπροστάρηδων" στην έμπρακτη αντίθεση προς τον αποκαλούμενο  "COVIDALISM", αλλά και στην κόντρα με την κλίκα του "Sleepy Jo", του εικονικού "προέδρου" που, ενώ πια ξεχνάει και τα ονόματα των υπουργών του, είχε (ο ίδιος;) τη φιλοδοξία να λουκετάρει ολόκληρη την οικονομία των ΗΠΑ, αποτεφρώνοντας οικονομικό και κοινωνικό ιστό και παγιώνοντας το καθολικό μασκοφοριλίκι ακόμη και με διπλό φίμωτρο! Αμ δε! Αρκετές Πολιτείες εκδηλώνουν την τάση να απομακρυνθούν από τις "πανδημικές επιταγές", αγνοώντας επιδεικτικά όλο και περισσότερο "εκτελεστικά διατάγματα" της ομοσπονδιακής "κυβέρνησης". 

Και μη αποδεχόμενες αλλόκοτες αποφάσεις όπως την καταστροφή του γυναικείου αθλητισμού (το Τέξας, ειδικά, ήταν από την πρώτη στιγμή κάθετα αντίθετο σε αυτή την παράκρουση) με τη θέσπιση...συμμετοχής τρανσέξουαλ αθλητών στο γυναικείο αθλητισμό! Πώς θα μπορούσαν να ανταγωνιστούν οι γυναίκες άτομα που εξακολουθούν να ανήκουν βιολογικά στο αντρικό φύλο και λόγω μυοσκελετικής δομής και ορμονών που εξακολουθούν να υφίστανται στον οργανισμό; 

 Στη Φλόριντα λοιπόν τα πάντα είναι ανοιχτά και η οικονομία "ρολάρει", τα παιδιά παρακολουθούν κανονικά τα μαθήματά τους στα σχολεία, το μασκοφοριλίκι δεν είναι υποχρεωτικό και πρόσφατα ο ρεπουμπλικάνος (ειλικρινά αυτή η ιδιότητά του μας αφήνει ανεπηρέαστους μπροστά στη βαρύτητα των πεπραγμένων του) κυβερνήτης DeSantis ακύρωσε όλα τα πρόστιμα που είχαν επιβληθεί λόγω "μέτρων προστασίας":  Florida Gov. DeSantis Cancels All CCP Virus Fines Issued by Local Officials . 

Σημειωτέον δε ότι τα νούμερα σε αυτή την Πολιτεία σε "κρούσματα" και θανάτους (και όλους αυτούς τους καρκίνους, τα καρδιαγγειακά κτλ κτλ που χρεώνονταν ως τώρα στην COVID?) είναι  καλύτερα από εκείνα Πολιτειών με αυστηρά lockdown! Ενώ, γενικά, τα στοιχεία καταδεικνύουν το εξής: ΗΠΑ: καμιά διαφορά στα ημερήσια κρούσματα covid19 μεταξύ των Πολιτειών που επιβάλουν μασκοφορία και σε αυτές που την απέρριψαν! Και δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε καθόλου τη σοβαρότητα της μαρτυρίας κι αυτών των δεδομένων: Η λίστα του CDC με το σύνολο των ετήσιων θανάτων στις ΗΠΑ οδηγεί σε χρήσιμα συμπεράσματα, βάσει της ωμής γλώσσας των αριθμών... σε συνάρτηση με αυτό: Τα Ποσοστά Σοκ για την θνησιμότητα του COVID-19 | CDC: Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων USA

Bar στη Φλόριντα, όπου εστίαση και διασκέδαση άνοιξαν
χωρίς περιορισμούς. Άρθρο απ' όπου αντλήθηκε η φωτο:
FLORIDA Governor Ron DeSantis reopened bars and restaurants at full capacity on Friday,
scrapping coronavirus restrictions and canceling no-mask fines.


Επίσης, στη Φλόριντα δεν υπάρχει, αν δεν κάνουμε λάθος, φορολογία εισοδήματος, με αποτέλεσμα να παρατηρείται προς τα εκεί εσωτερική μετανάστευση από Πολιτείες όπου ισχύει υψηλή φορολογία και συνάμα συνεχιζόμενα lockdown. Στην ηλιόλουστη αυτή, κυριολεκτικά και συμβολικά, περιοχή των ΗΠΑ.  Όπως αποδεικνύεται στην πράξη, οι τοπικές κυβερνήσεις των Πολιτειών έχουν την ισχύ κι εξουσία (και τον τοπικό στρατό) να λειτουργούν σε καθεστώς αυτονομίας αν το θελήσουν. Ακόμη και αν αυτό οδηγήσει, σε περίπτωση "τεντώματος του σχοινιού" εκατέρωθεν, και σε (νέο) εμφύλιο πόλεμο (Βορρά-Νότου) με την κεντρική κυβέρνηση και τις περιοχές ή πιο σωστά δυνάμεις που αυτή ελέγχει.

Και μια και λέγαμε για "τέντωμα". Το Τέξας προχώρησε στο άλλο άκρο, βγαίνοντάς την άσχημα στην κυβέρνηση Biden, καθώς ο γενικός εισαγγελέας στέλνει στο δικαστήριο όσους δεν τηρούν τους πολιτειακούς νόμους και εξακολουθούν να...φοράνε μάσκα, μετά την άρση της υποχρεωτικής χρήσης της σε όλη την επικράτεια της πολιτείας! Προσωπική μας άποψη είναι ότι ας άφηναν όσους θέλουν να εξακολουθούν να τη φοράνε. Ασχέτως αν διαβάσαμε κάπου, σε αμερικάνικο σάιτ, και περί της άποψης ότι η πολύωρη και χρόνια χρήση μάσκας είναι πολύ πιθανό αν όχι σίγουρο να προκαλέσει σοβαρή πνευμονοπάθεια που θα έχει ως αποτέλεσμα, εκτός των επιπτώσεων στον πληθυσμό και τη μεγάλη μαζική πίεση στο...σύστημα Υγείας...

Όπως και να' χει κλείνουμε με ένα tweet των αρχών Μαρτίου όπου ο κυβερνήτης του Texas Abbott ανακοινώνει μέσα σε επευφημίες το πλήρες άνοιγμα της τοπικής οικονομίας και την κατάργηση της μασκοφορίας:

2 σχόλια:

 1. Η ομοθυμία και ομοψυχία σύμπαντος σχεδόν του πολιτικού κόσμου στην Ελλάδα είναι κάτι το μοναδικό.

  Παγκοσμίως!

  Παρά τις κορώνες, παρά τις επικλήσεις του "λαϊκού συμφέροντος", παρά τις "διαφοροποιήσεις, καταντήσαμε μέχρι και οι αυτοτιτλοφορούμενες ως αριστερές και προοδευτικές δυνάμεις να έχουν καταπιεί αμάσητο το παραμύθι του Κοβινταλισμού και να πλειοδοτούν στη σπέκουλα των παγκοσμιοποιητών.

  Να συναινούν στην επιβολή μοντέλων αδιανόητου ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ, με χαρακτηριστικά που ξεπερνούν και απέχουν παρασάγγας από τα δυστοπικά σενάρια επιστημονικής φαντασίας/πολιτικής λογοτεχνίας τύπου "1984", "Η Φάρμα των ζώων" κλπ.

  Να πρωτοστατούν στην εκστρατεία εμβολιασμού -με τη μέθοδο του χυδαίου εκβιασμού- ζητώντας "εμβόλια για το λαό", εξανεμίζοντας τα όποια ίχνη πολιτικής σοβαρότητας και αξιοπιστίας τους έχουν απομείνει.

  Να σέρνονται ως θλιβεροί ουραγοί στα παιχνίδια "προσαρμογής" του ανθρώπινου είδους που ξεκινήσαν εδώ και πολλά χρόνια οι έχοντες την παγκόσμια εξουσία ευγονιστές, αλλά η πολιτική εθελοτύφλωση δεν τους επιτρέπει να το αντιληφθούν.

  Καλά ξυπνητούρια!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Tα είπες όλα με το δικό σου περιεκτικό και παραστατικό τρόπο... Συνυπογράφουμε!...

  ΑπάντησηΔιαγραφή