ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Παρασκευή 8 Μαΐου 2020

" Το εμβόλιο για καρκίνο της μήτρας προκαλεί καρκίνο της μήτρας " (Όταν η σύγχρονη ιατρική αφήνεται στο έλεος των κολοσσιαίων συμφερόντων για να μετατραπεί σε "ανθρώπινο σφαγείο"...)

Φυσικά, συνδέστε όσα ακολουθούν και με αυτά: Ένα πολύ δυνατό ντοκιμαντέρ: " TRACE AMOUNTS : Vaccine Documentary - Thiomersal -*** A Must Watch for parents**** " Ή να το πούμε αλλιώς εμείς: Πώς "οι σύριγγες" πλέον υποσκάπτουν τα θεμέλια της ανθρώπινης ύπαρξης, από την πιο τρυφερή ηλικία! Τα πολύ σημαντικά στοιχεία, που κλείνουν ή μάλλον ράβουν με κλωστή και βελόνα πολλά στόματα.
 WHO (World Health Organization): Ο προβληματισμός επιστημόνων για τα προγράμματα εμβολιασμών 
 65 χημικές διασταυρούμενες μολύνσεις βρέθηκαν στο δημοφιλές παιδικό εμβόλιο INFANRIX Hexa



Από την περιγραφή του βίντεο:
Η Erin Crawford επέλεξε να εμβολιαστεί με Gardasil επειδή της είπαν πως θα αποτρέψει τον καρκίνο της μήτρας. Ως συνέπεια, έπαθε καρκίνο της μήτρας από το εμβόλιο, μαζί με πολλές άλλες τρομακτικές ασθένειες. Στη δημόσια αυτή διάλεξη διηγείται την τραγωδία της, την οποία κατόρθωσε τελικά να ξεπεράσει, μετά από μια προσωπική οδύσσεια, μέσα από συνδυασμό βαρβάτων εναλλακτικών θεραπευτικών μεθόδων."

Διαβάστε επίσης:

Το Αντιεμβολιαστικό Κίνημα

Μύθος:
Το αντιεμβολιαστικό κίνημα αποτελείται από έναν απατεώνα γιατρό, τον Άντριου Γουέκφιλντ, και χιλιάδες αμόρφωτους κουτσομπόληδες που περνούν την ώρα τους στο διαδίκτυο προσβάλλοντας τη θεά Επιστήμη. Σε αυτούς αντιπαρατίθενται οι «επιστήμονες» και «ειδήμονες» παιδίατροι.
Αλήθεια:
Οι παιδίατροι δεν ξέρουν τίποτα για τα εμβόλια. Στον παρακάτω σύνδεσμο 126 επιστημονικές οργανώσεις εναντίον των παιδικών εμβολίων από 30 χώρες (με απούσα την Ελλάδα, που κοιμάται τον ύπνο του δικαίου) κατακεραυνώνουν τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας για την μεροληπτική και κερδοσκοπική προπαγάνδιση των παιδικών εμβολίων, βασισμένη σε αξιοθρήνητες και κάλπικες «επιστημονικές» έρευνες, και την αδιαφορία του για το πλήθος των χρόνιων νόσων που τα εμβόλια προκαλούν στον παγκόσμιο πληθυσμό, μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που τώρα ένα στα δύο αμερικανόπουλα να πάσχει από χρόνια νόσο, και ένα στα 36 να έχει (σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες, λόγω εμβολίων) μπει στο φάσμα του αυτισμού. Και στην Ελλάδα επίσης ανεβαίνει κατακόρυφα ο αυτισμός και θα προσέξατε παντού «Κέντρα Ειδικής Μάθησης» για τα δηλητηριασμένα στον εγκέφαλο από αμερικανικά εμβόλια ελληνόπουλα…

Τίτλος: "Ανοιχτή Επιστολή από 126 Διεθνείς Οργανώσεις προς τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας Σχετικά με την Ασφάλεια των Εμβολίων"
(η επιστολή επίσης απευθύνεται στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων, του οποίου η διαπλοκή με τις φαρμακευτικές είναι κι αυτή γνωστή)
αγγλικό πρωτότυπο:
https://www.efvv.eu/open-letter-to-the-who-from-international-organisations/
ελληνική μετάφραση:
https://www.efvv.eu/wp-content/uploads/2018/09/Ανοιχτή-Επιστολή-από-Διεθνείς-Οργανισμούς-1.pdf

Επίσης υποτίτλισα στην ακόλουθη διεύθυνση κάπου εκατό ομιλίες όπου γιατροί μιλούν ενάντια στα εμβόλια, ξεκαθαρίζουν πως τα εμβόλια δεν επέφεραν την υποχώρηση των κολλητικών ασθενειών (μια που βγήκαν στην αγορά όταν οι ασθένειες είχαν ήδη σχεδόν εξ ολοκλήρου υποχωρήσει) και φρικαρισμένοι γονείς διηγούνται την διανοητική ή σωματική αναπηρία που προκλήθηκε στα παιδιά τους όταν τα εμβολίασαν, εξαπατημένοι από ψευδοεπιστημονικές οργανώσεις σαν τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων, που αποτελούν απλούς προωθητές των προϊόντων και συμφερόντων των φαρμακευτικών επί ενός ανύποπτου κοινού.
http://www.youtubetranslations.gr/#!video_cat/57/Παιδικά εμβόλια

πηγή των παραπάνω

Για επιπλέον συλλογή πολύτιμων στοιχείων:

 ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ: Φαρμακοβιομηχανίες, η παγκόσμια απειλή...

 Περί εμβολίων (και όχι μόνο) = Οι υποχρεωτικοί νόμοι για τον εμβολιασμό δεν είναι για την υγεία μας.   

"Ο σιδηρούς κανόνας του καρκίνου" (και η επιβαλλόμενη "ομερτά" από αυτούς που δεν επιθυμούν την εξάλειψή του!) - βίντεο

Σύστημα υγείας ή της πιο σκοτεινής μαφίας; - BINTEO

 "Εμβόλια και τροφές θανάτου"


 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου