Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016

Ποιος και πώς;

" Είναι πολύ καλό που ο λαός δεν καταλαβαίνει πώς λειτουργεί το τραπεζικό και το νομισματικό μας σύστημα, γιατί αν το καταλάβαινε, θα γινόταν επανάσταση αύριο το πρωί "
 Χένρυ Φορντ 1863-1947, Αμερικανός βιομήχανος, ιδρυτής της ομώνυμης αυτοκινητοβιομηχανίας κι ένας από τους αρκετούς Αμερικανούς υποστηρικτές και χρηματοδότες των ναζί, ακόμα και κατά τη διάρκεια του καταστροφικού παγκόσμιου πολέμου.


Δεν πληρώνω πια τόκους, εκτός εάν μου αποδείξουν πως μου έχουν δανείσει νόμιμα, πραγματικά χρήματα και όχι αέρα – ενώ, όπως γνωρίζω, οι τράπεζες δεν έχουν κόστος αναχρηματοδότησης των δανείων, οπότε δεν δικαιούνται τόκους

Για πρώτη φορά ένα χρηματοπιστωτικό ίδρυμα, η Τράπεζα της Αγγλίας, αποδέχεται δημόσια τη δημιουργία του χρήματος από το πουθενά "

από το άρθρο του Βασίλη Βιλιάρδου "Η αποκάλυψη της τραπεζικής απάτης"- ολόκληρο το άρθρο βρίσκεται εδώ

Το χρηματοπιστωτικό σύστημα και η εξωπραγματική τοκοφλυφία του αποτελούν ίσως τη νούμερο 1 απειλή για την ίδια τη ζωή πάνω στον πλανήτη και ταφόπλακα για τις όποιες προοπτικές ευημερίας των κατοίκων του.
Kαι αν το διαπλανητικό, παγκόσμιο χρέος, όπου όλοι χρωστάνε σε όλους, έχει αγγίξει τα 300 τρισ. δολάρια, το εύλογο ερώτημα είναι: ποιος και πώς εισπράττει;

Ο Ένοικος...Η διαπλανητική ανωμαλία του παγκόσμιου οικονομικού μοντέλου! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου