ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...
Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2015

"μην τα λες αυτά, είναι επικίνδυνα πράγματα!": οι θεμελιώδεις ιστορικοί μύθοι της σιωνιστικής υπόστασης και πολιτικής

Tο παρακάτω αποτελεί αναδημοσίευση μιας λίγο παλιότερης ανάρτησης του Ένοικου στο no Gravity Zone.Θα  παραθέσουμε στο τέλος της ανάρτησης ένα πολύ καλό βίντεο, που βάζει τα πράγματα στην ιστορική τους θέση γύρω από την κατασκευασμένη ιστορία αυτού που σήμερα αποκαλείται "Ισραήλ".
 Να επισημάνουμε κι εμείς ότι στις φλέβες των σημερινών Εβραίων ΔΕΝ ΚΥΛΑΕΙ ΣΤΑΓΟΝΑ ΒΙΒΛΙΚΟΥ "ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΥ" ΑΙΜΑΤΟΣ! Αντίθετα, η καταγωγή τους έχει μεγάλη σχέση με την αυτοκρατορία της Δυτικής Στέπας του τουρκικού /τουρανικού φύλου των Χαζάρων, κατά τον 7ο-10ο αιώνα -πάνω σε αυτή την ιστορική αλήθεια δείτε τι έχει να πει και το βίντεο- οι οποίοι είχαν εξιουδαϊστεί μαζικά.

 Κι αλήθεια: Το κράτος του Ισραήλ από ποιους νομιμοποιείται να αυθαιρετεί και να ευτελίζει πλήρως το όποιο "Διεθνές Δίκαιο"-ή Άδικο, σε αυτή την παγκόσμια ζούγκλα κυριαρχίας του δίκαιου του ισχυρότερου- να παραβιάζει συνθήκες, να προκαλεί τους πάντες, να δολοφονεί μαζικά; Κι όταν ασκηθεί το παραμικρό ίχνος κριτικής σε βάρος του, να ουρλιάζουν οι παγκόσμιοι "ελεγκτές" της σκέψης και πληροφορίας και της κατάπτυστης πολιτικής ορθότητας περί..."αντισημιτισμού"; Που αποτελεί την πιο σάπια και δύσοσμη καραμέλα της εποχής μας!
 Μα φυσικά νομιμοποιείται το Ισραήλ να λέει και να κάνει ό,τι κι όποτε γουστάρει, από την "αγιοποίηση" του τραβηγμένου σαν λάστιχο "ολοκαυτώματος"! ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΠΕΘΑΝΑΝ 6 εκ. ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ, ΟΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΙ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΥΠΑΡΞΗΣ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΘΑΛΑΜΩΝ ΑΕΡΙΩΝ! ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΗΤΟΥ ΝΤΑΧΑΟΥ! Οι Εβραίοι κρατούμενοι που πέθαναν στο φοβερό Άουσβιτς-Μπιρκενάου δεν πρέπει σύμφωνα με υπολογισμούς να ξεπερνούν τα 2,5εκ. και με αιτία τις κακουχίες της καταναγκαστικής εργασίας, την στιγμή που οι σλάβικοι πληθυσμοί είχαν ίσως πάνω από 17 εκ. άμαχους και μη νεκρούς  και την πληθώρα θανάτων αθώων ανθρώπων και χωρίς ουσιαστική αιτία και με τις ολέθριες ραδιενεργές συνέπειες των επόμενων χρόνων σε  Χιροσίμα και Ναγκασάκι-εδώ δεν έχουμε γενοκτονία; Ειδήμονες, ερευνητές και ιστορικοί της εποχής κι όχι μόνο, εξετάζοντας τα πραγματικά στοιχεία, κατέληγαν σε 1εκ. Εβραίους νεκρούς στο  Άουσβιτς κι όχι 4εκ. που επικράτησε επίσημα, κάτι που επισημαίνεται και στο πολύ καλό έργο του Ραούλ Χίλμπεργκ "Ο Αφανισμός των Εβραίων της Ευρώπης".
Διαβάζουμε και στην antipliroforisi για το παραμύθι των "θαλάμων αερίων" :
"Οί Εβραίοι έπαρουσίασαν στην «δίκη» της Νυρεμβέργης κινηματογραφικής ταινίαν μέ έναν μόνον θάλαμον αερίων, πού υποτίθεται, ότι εύρίσκετο στό στρατόπεδο συγκεντρώσεως τοΰ Νταχάου. Ή άπατη δέν απεδείχθη αμέσως. Ό Γκαίρινγκ καί ό Στράϊχερ στην «δίκην» της Νυρεμβέργης, δέν έπίστευσαν στην αλήθεια της ταινίας, πού έδειξαν στους κατηγορουμένους. Μετά μερικά χρόνια άπεδείχθη ή απάτη. Οι ίδιοι οί Εβραίοι θά υποχρεωθούν νά αναγνωρίσουν οτι «6 θάλαμος αερίων του Νταχάου δέν ολοκληρώθη ποτέ και δεν λειτούργησε ποτέ» (από άρθρον του Μάρτιν Μπρόστσατ εκπροσώπου του «Ινστιτούτου Συγχρόνου Ιστορίας του Μονάχου» εις εφημερίδα «DieZeit» της 26-8-1960).
Ό ίδιος εκπρόσωπος εις άρθρον στην εφημερίδα «DieZeit» (19-8-1960) παρεδέχθη, ότι «ούτε στό Νταχάου, ούτε στό Μπέργκεν-Μπέλσεν, ούτε στό Μπούχενβαλντ έδηλητηριάσθηκαν μέ αέρια Εβραίοι η άλλοι κρατούμενοι...». Άργότερον ό Εβραίος Κόν-Μπεντίτ έπρότεινε νά καταστραφούν οί ψευδείς θάλαμοι αερίων, πού επιδεικνύουν στους τουρίστας των στρατοπέδων συγκεντρώσεως, διότι υφίσταται κίνδυνος νά μή πιστεύουν πλέον τους Εβραίους καί εις θέματα πού έχουν δίκαιον (υπάρχουν τέτοια;). Σχετικώς έγραψε άρθρον στην «Liberation» (5-3-1979) όπου ζητεί:
«Ας αγωνισθούμε για νά καταστραφούν αυτοί οί θάλαμοι αερίων που δείχνουν στους τουρίστας στα στρατόπεδα όπου γνωρίζουμε τώρα ότι δεν υπήρξε κανείς, διότι υπάρχει κίνδυνος νά μην μας πιστεύουν πια γι' αυτά γιά τά όποια είμαστε σίγουροι».
'Ιδού ή αλήθεια από Εβραϊκής πλευράς: Δέν υπήρξε κάποιος θάλαμος αερίων. Εγώ τί νά προσθέσω; Ευτυχώς άπό τό 1973 έτοποθετήθη στον «θάλαμον αερίων» του Νταχάου αναγραφή: «αυτός ό θάλαμος αερίων, μεταμφιεσμένος σέ αίθουσα ντους, δέν ελειτούργησε ποτέ».
Ακόμη καί ή «Le Monde» (18-7-1990) έζήτησε νά διευκρινισθή ότι θάλαμος αερίων στό Νταχάου «δέν έλειτούργησε ποτέ».
Μολαταύτα στην «δίκη» τής Νυρεμβέργης ό Αγγλος εισαγγελεύς λόρδος Χάρτλι Σόουκρος ανέφερε τήν 26ην Ιουλίου 1946 θαλάμους αερίων στό Νταχάου! (Τ.Μ.Ι. τόμ. 19, σελ. 4563) καί κατεδίκασαν τους Ναζί, διά τό άποτρόπαιον αυτό. "

Αυτόν τον τεράστιο μύθο της σιωνιστικής ισραηλινής εξωτερικής πολιτικής, ξεσκεπάζει με ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ο Ροζέ Γκαρωντύ -που είχε διαγραφεί από μέλος του πολιτικού γραφείου του γαλλικού κομμουνιστικού κόμματος το 1970, επειδή είχε δηλώσει ότι η ΕΣΣΔ δεν είναι σοσιαλιστική χώρα- σε ένα από τα πιο διωκόμενα σε πολλές χώρες και αποκυρηγμένα βιβλία των καιρών μας από τα λόμπυ της "πολιτικοκοινωνικής ορθότητας" και τους εγκάθετους της εξαγορασμένης διανόησης. Το περίφημο "Οι θεμελιώδεις Μύθοι της Ισραηλινής Πολιτικής" που έχουν διαβρώσει την κρίση και στοχασμό ενός μεγάλου ποσοστού της κοινής γνώμης, φίλιας και μη προς το Ισραήλ.Ένα βιβλίο και το ξεσκέπασμα ενός θεμελιώδους για το Ισραήλ "ιδεολογικού καμουφλάζ" που παρουσιάζει με εξαιρετικό τρόπο ο ΥΠΝΟΒΑΤΗΣ ή Θοδωρής Λαμπρόπουλος στο άρθρο του: ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ «ΑΡΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ» (στη Νεοελλάδα της Μανωλάδας και των απανωτών «αντιρατσιστικών» νομοσχεδίων)
Θεωρούμε απαραίτητο να παραθέσουμε εκτενή αποσπάσματα από το πολύ καλό αυτό κείμενο:
" Εν προκειμένω το «αδίκημα της γνώμης» του Γκαρωντύ αφορά στην δημόσια μή αποδοχή της γενοκτονίας των εβραίων από τους Ναζί. Συγκεκριμένα δεν αμφισβητεί ότι οι ναζί, μεταξύ των άλλων κοινωνικών ομάδων που εξεδίωξαν (όπως αριστερούς, αναρχικούς, τσιγγάνους, ή άλλους «φυλετικά κατώτερους», ομοφυλόφιλους, καλλιτέχνες κ.λπ.) έδειξαν μια «προτίμηση» στους εβραίους. Αμφισβητεί όμως ότι ο Χίτλερ προετοίμαζε μια θανατηφόρα «τελική λύση» για το «εβραϊκό ζήτημα», ότι υπήρξαν «θάλαμοι αερίων» όπου εξοντώνονταν μαζικά οι εβραίοι, καθώς και τον διαδεδομένο αριθμό των έξι εκατομμυρίων εβραίων θυμάτων του ναζισμού. Ειδικά οι θάλαμοι αερίων αποδεικνύονται ως μεταπολεμική επινόηση για να δικαιολογηθεί ο παντελώς αυθαίρετος αριθμός των έξι εκατομμυρίων νεκρών του «ολοκαυτώματος».
O Γκαρωντύ αμφισβητεί τον σιωνιστικό μύθο της γενοκτονίας αφού ελάχιστα μόλις χρόνια μετά από αυτήν, οι «γενοκτονημένοι» ίδρυσαν ένα από τα ισχυρότερα και πιο επεκτατικά και αιμοσταγή κράτη στον κόσμο. Η γνώμη του είναι ιδιαίτερα «ενοχλητική» αφού προέρχεται από μέλος της γαλλικής εθνικής αντίστασης, τρόφιμο ναζιστικών στρατοπέδων, μαρξιστή κομμουνιστή και κυρίως δηλωμένο φιλοεβραίο, ο οποίος μιλάει σαφώς εκ των έσω.
Κι όλα αυτά με μια επιχειρηματολογία, η οποία έχει μείνει εντελώς αναπάντητη από τους επικριτές/διώκτες του.
Το ξαναλέμε: όλα αυτά με μια επιχειρηματολογία, η οποία έχει μείνει εντελώς αναπάντητη από τους επικριτές/διώκτες του.

Ο γράφων προκαλεί οποιονδήποτε έχει μια έστω και αποσπασματική απάντηση (ακόμα και σε άλλη γλώσσα) σε όσα λέει ο Γκαρωντύ, να την κοινοποιήσει.

Το ξαναλέμε: ο γράφων προκαλεί οποιονδήποτε έχει μια έστω και αποσπασματική απάντηση (ακόμα και σε άλλη γλώσσα) σε όσα λέει ο Γκαρωντύ, να την κοινοποιήσει.
Έχω το βιβλίο, καθώς και όλα όσα έχουν γραφεί εναντίον του, και μπορώ να δεχτώ αντιπαράθεση σε ένα προς ένα από τα σημεία του. Ο Γκαρωντύ απαντάει όχι μόνο σε όλα τα ζητήματα που βγάζουν σαν περιστέρια από το καπέλο τους οι αγύρτες ταχυδακτυλουργοί της προπαγάνδας, αλλά και σε πολλά άλλα που ούτε καν φαντάζονται. Μάλιστα δίνει συχνά την εντύπωση ότι μπορεί να υποστηρίξει τον μύθο του "ολοκαυτώματος" πολύ καλύτερα από τους ίδιους...
Για να μην επαναλαμβανόμαστε, εδώ μπορεί ο ενδιαφερόμενος να βρει μια σύνοψη των σχετικών απόψεών του (αν και το βιβλίο του συνίσταται ανεπιφύλακτα, πριν μάλιστα, λόγω του ... αντιρατσιστικού συναγωνισμού που έχει κυριεύσει διακομματικά τους εθνοπατέρες της Μανωελλάδας, απαγορευθεί και εδώ, όπως αλλού):
http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=83983
ΤΟ «ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ» ΩΣ ΜΕΣΟ ΑΘΩΩΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΓΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ (=ΜΑΝΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΩΝ - ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ)
Αλλά το ζήτημα δεν είναι τόσο απλό. Ο Γκαρωντύ δεν θα ενοχλούσε τόσο αν δεν συνέδεε την κατασκευή του μύθου του «ολοκαυτώματος» με την ισραηλινή εξωτερική πολιτική και τον σιωνισμό. Η σύνδεση που επιτυγχάνει είναι μάλιστα τόσο αριστοτεχνικά «μακιαβελική», ώστε να αναδεικνύεται ότι η ίδρυση του ισραηλινού κράτους (και φυσικά η επέκτασή του με κάθε μέσο) παρουσιάζεται από τον σιωνιστικό εθνικισμό ως ... η «απάντηση του Θεού στο ολοκαύτωμα». Έτσι, μέσω της ψευδοϊστορικής μυθοπλασίας του «ολοκαυτώματος» η ισραηλινή κτηνωδία (αν και γνωστή ήδη από τη Βίβλο και πηγή "έμπνευσης" για τη ναζιστική και κάθε άλλη) έχει σήμερα αυτονομιμοποιηθεί προκαταβολικά και δικαιολογηθεί ιστορικά: γιατί αν οι ναζί υπήρξαν γενοκτόνοι των εβραίων, τότε ο σιωνιστικός ιμπεριαλισμός φαντάζει μέχρι και εντελώς αθώος (αφού φυσικά κανείς δεν θα νομιμοποιείται στο εξής να «εξομοιώνει» τους θύτες ναζί με τα θύματα εβραίους -ακόμα κι όταν οι τελευταίοι γίνονται θύτες και γενοκτόνοι). Όταν οι ναζί έχουν πραγματοποιήσει «αποδεδειγμένα» το φερόμενο ως απόλυτο μαζικό έγκλημα, τότε ό,τι κι αν κάνουν οι σιωνιστές μεγαδήμιοι δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί του και άρα να καταδικαστεί με τον ίδιο τρόπο (μια «παράπλευρη» ωφέλεια είναι ότι έτσι θα υποβαθμιστούν - ή και θα ξεχαστούν- οι μαζικές εξοντώσεις των ινδιάνων από τους λευκούς, η ισοπέδωση του ελληνικού πολιτισμού και των «ειδωλολατρών» από τον χριστιανισμό, ή τα «εκατομμυριούχα» μαζικά εγκλήματα του σταλινισμού, του μαοϊσμού κ.λπ. - οι σιωνιστικοί μύθοι «βόλεψαν» πολλούς...). Η αιτιώδης σχέση ανάμεσα στον μύθο της γενοκτονίας και στην, μέσω αυτού, δικαιολόγηση μιας κτηνώδους εξωτερικής πολιτικής συστηματικής επέκτασης, εκτοπισμών και μαζικής εξόντωσης αναδεικνύεται σε όλη της την -θεολογικώς αποκρυφθείσα- έκταση. "

Και συνεχίζουμε εμείς: Οι Εβραίοι, λοιπόν, που μια χαρά συνεργάστηκαν με τους Ναζί, πριν το ξέσπασμα του πολέμου, για τη δημιουργία του κράτους του Ισραήλ στη γη των Παλαιστινίων: Ο αποικισμός της Παλαιστίνης από Εβραίους είχε ήδη ξεκινήσει πριν από το Β'Παγκόσμιο Πόλεμο και μεταφέρθηκαν αρχικά εκεί -οι πιο εύποροι, οι με τεχνική κι επιστημονική κατάρτιση τέτοια που θα δημιουργούσαν τις υποδομές της ίδρυσης του κράτους του Ισραήλ λίγο αργότερα- με πλοία της...ναζιστικής Γερμανίας! Προφανώς είχαν ήδη συμφωνήσει ο μελλοντικός πρώτος πρόεδρος του Ισραήλ Μπεν Γκουριόν και τα αφεντικά του, το δόσιμο στους ναζί εκατομμυρίων συμπατριωτών τους στην Ευρώπη! Άλλωστε ο ίδιος ο Μπεν Γκουριόν είχε δηλώσει ότι η ύπαρξη -και βιωσιμότητα- του κράτους του Ισραήλ έχει μεγαλύτερη σημασία κι από την ύπαρξη των Εβραίων.


Θυμάμαι όταν είχα διαβάσει το βιβλίο του Γκαρωντύ και είχα αρχίσει να αναφέρω τα με άρτιο τρόπο τεκμηριωμένα στοιχεία του σε έναν γνωστό μου, αριστερό κι αγωνιστή από τα γεννοφάσκια του σχεδόν, δίχως καν να θέλει να ακούσει αυτά που του έλεγα -και του ανέτρεπαν απότομα τις ακόμα καλύτερα ριζωμένες στο μυαλό αντιλήψεις επί των πραγμάτων- γύρισε και μου είπε: "μην τα λες αυτά, είναι επικίνδυνα πράγματα!"
Αυτή είναι η κυρίαρχη νοοτροπία επί του θέματος, όπου έχει λειτουργήσει άψογα η προπαγάνδα εδώ και δεκαετίες, αλλά τα "επικίνδυνα" πράγματα είναι συχνά και τα πιο ενδιαφέροντα κι απελευθερωτικά με τις γνώσεις που μεταφέρουν.
 Ας δούμε όμως και το βίντεο σχετικά με τις ιστορικές ρίζες των σύγχρονων Εβραίων, όπου περιγράφεται και από τη σκοπιά της ιστορικής μελέτης της Γλώσσας το γελοίο του όρου αντι-σημιτισμός.


Ο Ένοικος...
EΠΙΛΟΓΟΣ:
«Πολλοί ισραηλινοί νιώθουν ενοχή και θλίψη όταν ακούνε στις ειδήσεις ότι σκοτώθηκε ένα αγόρι από την Παλαιστίνη από πυρά πυροβολικού στη Γάζα. Ομως λίγοι άνθρωποι αντιλαμβάνονται ότι οι δολοφόνοι αυτού του αγοριού είναι 18χρονοι ισραηλινοί στρατιώτες, όπως οι γιοι τους και οι γιοι των συγγενών και των γειτόνων τους. Ο κόσμος δε σκέφτεται το γεγονός ότι "οι αγαπημένοι μας γιοι και κόρες", όπως πολλοί ισραηλινοί αποκαλούν τους στρατιώτες, είναι υπεύθυνοι για τις δολοφονίες γυναικών και παιδιών»  ένας από τους λίγους αρνητές στράτευσης στο Ισραήλ, το 2006, ο 19χρονος τότε Ομρί Εβρόν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου