Τρίτη, 6 Οκτωβρίου 2015

Στο "παγκόσμιο εργαστήρι" κατασκευής προβλημάτωνΣχόλιο από εμάς:

Στον κόσμο του "εργαστηρίου" των "Τζεπέτο", κατασκευαστών ή ηθικών ή φυσικών αυτουργών κρίσεων, συμφορών και μακελειών με εκατόμβες αθώων θυμάτων και άρα δημιουργία προβλημάτων που οι ίδιοι "προσφέρουν" και τις "λύσεις" (βλέπε κατακρεούργηση ατομικών και συλλογικών δικαιωμάτων και κοινωνικών κατακτήσεων, μέσω άπλετης διάχυσης φόβου), τα εκτρώματα τύπου "Πινόκιο" (βλέπε ας πούμε ΜΜΕ, δηλαδή μέσα που αφορούν το "μαζάνθρωπο") στήνουν με τη συνδρομή "κακών λύκων"(βλέπε μυστικές υπηρεσίες και αόρατα κέντρα εξουσίας) σκηνικά τρόμου, τυφλής βίας, δραμάτων και μπόλικων ευχολογίων σε συνδυασμό με "αναγκαιότητες"...

Τίποτα δεν είναι ή θα μπορούσε, ακόμα και σύμφωνα με την "κοινή λογική", να είναι αυτό που φαίνεται (συχνότατα με πάταγο, προηγμένα "εφέ", επιστρατευμένους ηθοποιούς και κομπάρσους στη δούλεψη "σκηνοθετών" και έκκριση συγκινησιακής πανούκλας από τα "σοκαρισμένα' "μεγάλα κεφάλια"). Σε αυτή τη Ντίσνεϋλαντ-ουπς! εννοούσαμε "παγκόσμια κοινότητα" ιδιοκτησίας μερικών πανίσχυρων φατριών  και των ΜΚΟ τους, ιδρυμάτων, πολυεθνικών τους, think tanks, μυστικών σεκτών και φανερών πολιτικάντηδών τους - όλα συγκοινωνούντα δοχεία μεταξύ τους και με ιεραρχική δομή στην άσκηση εξουσίας και διαμόρφωσης μαζικών(τι άλλο;) αντιλήψεων...


" Στις 13.09.2001, η έγκυρη βρετανική εφημερίδα Γκάρντιαν αναδεικνύει μια άλλη πλευρά του ζητήματος, γράφοντας: «Οι ΗΠΑ διαθέτουν κατασκοπευτικούς δορυφόρους, ικανούς να φωτογραφήσουν το έδαφος του Αφγανιστάν με τέτοια ακρίβεια, που δεν τους ξεφεύγει ούτε γόπα τσιγάρου. Επικηρυγμένος από το 1998, ως ο “υπ’ αριθμόν ένας κίνδυνος για την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ”, ο Μπιν Λάντεν είναι αναγκασμένος να κρύβεται όλη την ημέρα σε σπηλιές των γυμνών βουνών του Αφγανιστάν και να αλλάζει κρησφύγετο κάθε βράδυ.
Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι, κάτω από αυτές τις συνθήκες, αυτός ο άνθρωπος θα μπορούσε να οργανώσει μια τεράστια, καλά συντονισμένη επιχείρηση στο έδαφος των ΗΠΑ σαν αυτή της περασμένης Τρίτης. Άλλωστε, τα μέχρι στιγμής ‘στοιχεία’ που έχουν εμφανισθεί στον αμερικανικό Τύπο (ένα αντίγραφο του Κορανίου, ένας υπολογιστής με οδηγίες πλοήγησης αεροσκαφών κτλ.) είναι τόσο σαθρά, που φαίνεται πως έχουν ως μοναδικό στόχο τον επηρεασμό της κοινής γνώμης. Σ’ αυτό το φόντο, ιδιαίτερη σημασία έχει χθεσινό ρεπορτάζ του Γουίλιαμ Σαφάιρ στους Τάιμς της Νέας Υόρκης»
[...]
Σε σχέση με το τρομοκρατικό κτύπημα της 11ης Σεπτεμβρίου υπάρχει πλήθος γεγονότων από τα οποία προκύπτει ότι τα κτυπήματα ήταν προσχεδιασμένα ή αναμενόμενα και διευκολύνθηκαν να συμβούν. Θα επιχειρήσω μια σύντομη αναφορά σ’ ένα μικρό μέρος αυτών των στοιχείων, παραπέμποντας των αναγνώστη σε ειδικές και έγκυρες σελίδες του διαδικτύου όπου καταχωρούνται τα στοιχεία που έρχονται διαρκώς στο φως. Μεταξύ αυτών οι σελίδες του Paul Thompson (Τimeline of 9/11), του Μάικ Ρούπερτ (www.fromthewilderness.com) κ.ά.
Και φυσικά, τα καταπληκτικά ντοκιμαντέρ-αναλύσεις In Plane Site και The Painful Deceptions, όπου με μια εξαντλητική επιστημονική τεκμηρίωση κονιορτοποιείται η επίσημη ψευδής εκδοχή των τρομοκρατικών κτυπημάτων της 11ης Σεπτεμβρίου (μπορείτε να τα παραγγείλετε ως DVD VHS μέσω του διαδικτύου ή να τα βρείτε στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας μια μηχανή αναζήτησης και να τα κατεβάσετε). "
από το πολύ ενδιαφέρον άρθρο του Κλεάνθη Γρίβα με τίτλο: 11/09/ 2001 Η Τρομακτική Απάτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου