ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Κυριακή 10 Ιουλίου 2022

"Direct Energy shot"..ή όχι, το αποτέλεσμα μετράει!

 

ΓΙΑ πληρέστερη κατανόηση του αντιανθρώπινου συμβολισμού ενός μυστικιστικού μνημείου που κάποιοι φρόντισαν να καταστρέψουν με "εντυπωσιακό τρόπο" και με έντονα συμβολικές προεκτάσεις , αλλά και φρόντισαν να εξαφανιστεί από προσώπου γης με το γκρέμισμα των εναπομείναντων μερών από μπουλντόζα του Δήμου -?- ώστε να μην επιχειρηθεί ποτέ η όποια αναστήλωση! Στα πλαίσια ενός "υπόγειου πολέμου" που γυρνάει αναλόγως εξελίξεων σελίδα στην Ιστορία.. Για τους πρώην πια και μέχρι να εξαφανιστούν από προσώπου γης "Κατευθυντήριους Λίθους" της Πολιτείας της Τζόρτζια στις ΗΠΑ ας ανατρέξουμε λοιπόν, ως μια απαραίτητη ιστορική μικρή αναδρομή, στη wikipedia. Εκεί γράφονται, μαζί με την πολύ πρόσφατη είδηση της "αποκαθήλωσης", και τα εξής:

 Το κατασκεύασμα είχε ύψος 5,87 μέτρα και ήταν κατασκευασμένο από έξι πλάκες γρανίτη, που ζύγιζαν 107,84 τόνους συνολικά. Μία πλάκα βρισκόταν στο κέντρο, με τις άλλες τέσσερις διατεταγμένες γύρω από αυτή. Στην κορυφή βρισκόταν η έκτη πλάκα, ως κορωνίδα του κατασκευάσματος. Αξιοσημείωτο είναι ότι οι πλάκες ήταν ευθυγραμμισμένες αστρονομικά. Μια πρόσθετη πέτρινη πλάκα είναι τοποθετημένη στο έδαφος, σε μικρή απόσταση προς τα δυτικά της κατασκευής, και παρέχει ορισμένες διευκρινίσεις σχετικά με την ιστορία και τον σκοπό των «Κατευθυντήριων Λίθων». Η δημιουργία του επιβλητικού αυτού κατασκευάσματος καλύπτεται από αρκετό μυστήριο. Κατασκευάστηκε στις 22 Μαρτίου 1980, όπως αναφέρει η επεξηγηματική πλάκα, δίπλα από αυτό. Οι μοναδικές πληροφορίες που υπάρχουν σχετικά με την κατασκευή του, αναφέρουν ότι τον Ιούνιο του 1979 μετέβη στην περιοχή ένας άνθρωπος ονόματι R.C. Christian, όνομα το οποίο αποτελούσε ψευδώνυμο, όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος. 

- παρένθεση: Το κωδικό όνομα παραπέμπει σαφώς στον θρυλικό Christian Rosencreutz, ιδρυτή του Τάγματος των "Ροδόσταυρων",  μια από τις σημαντικότερες ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ή "ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ" που επηρέασαν και διαμόρφωσαν την Ιστορία από τα παρασκήνια. Κι εδώ μια παραπομπή σε παλιότερη ανάρτηση:ΜΙΑ "ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ" ΠΟΥ ΚΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ: Ο «μεσσίας» Σαμπατάι Σεβί και οι Τουρκοεβραίοι (ντονμέδες) της Θεσσαλονίκης -

Προσέγγισε την εταιρεία φινιρίσματος γρανίτη Elberton και ζήτησε την οικοδόμηση ενός μνημείου το οποίο θα μεταβίβαζε ένα μήνυμα στην ανθρωπότητα. Όπως ο ίδιος είχε πει, αντιπροσώπευε μια ομάδα ανθρώπων που ήθελαν να προσφέρουν οδηγίες στην ανθρωπότητα. Ένα μήνυμα, το οποίο αποτελούνταν από ένα σύνολο δέκα κατευθυντήριων γραμμών ή αρχών, ήταν χαραγμένο στους «Κατευθυντήριους Λίθους της Γεωργίας» σε οκτώ διαφορετικές γλώσσες, καθεμιά στη μεγάλη πλευρά των τεσσάρων λίθων.
  • Διατηρήστε την ανθρωπότητα κάτω από 500.000.000, σε συνεχή ισορροπία με τη φύση.
  • Κατευθύνετε σοφά την αναπαραγωγή, βελτιώνοντας την φυσική κατάσταση και την πολυμορφία.
  • Ενώστε την ανθρωπότητα μέσω μιας ζωντανής νέας γλώσσας.
  • Τιθασεύστε το πάθος, την πίστη, την παράδοση και όλα τα πράγματα με ψύχραιμη λογική.
  • Προστατεύστε τους ανθρώπους και τα έθνη με δίκαιους νόμους και δίκαια δικαστήρια.
  • Αφήστε όλα τα έθνη να κυβερνούν εσωτερικά, επιλύοντας τις εξωτερικές διαφορές σε ένα παγκόσμιο δικαστήριο.
  • Αποφύγετε ασήμαντους νόμους και άχρηστους αξιωματούχους.
  • Εξισορροπήστε τα προσωπικά δικαιώματα με τα κοινωνικά καθήκοντα.
  • Να εκτιμάτε την αλήθεια, την ομορφιά, την αγάπη, αναζητώντας την αρμονία με το άπειρο.
  • Να μην είστε καρκίνος για τον πλανήτη - Αφήστε χώρο για τη φύση - Αφήστε χώρο για τη φύση.

Με το ξεκίνημα του μηνύματος των οδηγιών -προς ποιους;- "μπαίνουμε στο ψητό": Ποιοι είναι αυτοί που θα έχουν την "τιμή" και ευθύνη του περιορισμού της ανθρωπότητας στα 500 μόλις εκατομμύρια; Απροκάλυπτα στέλνεται ένα μήνυμα Γενοκτονίας παγκοσμίων διαστάσεων..Όσο για τη "σοφή αναπαραγωγή" το δικό μου μυαλό πηγαίνει αμέσως στα γενετικά τροποποιημένα δηλητήρια -Η παγκόσμια διατροφική Χιροσίμα είναι ήδη εδώ!- που αντικατέστησαν τις φυσικές καλλιέργειες και τα τρόφιμα, στα χρόνια που ακολούθησαν τη δεκαετία του 1980, καθώς και σε μια σειρά επιβλαβών για την ανθρώπινη υγεία αφύσικων μεθοδεύσεων" -(Φθοριωμένο πόσιμο νερό - βίντεο) Αναπνέουμε δηλητήρια, τρώμε δηλητήρια, πίνουμε δηλητήρια...Αυτό δεν είναι φυσιολογική ζωή, αλλά το "θέατρο του παραλόγου" στα χειρότερά του! - και στον περιορισμό της καλλιεργήσιμης γης.. Κάτι που είδαμε και σε πρόσφατη απόφαση της κυβέρνησης ανδρείκελων της Ολλανδίας, δήθεν για περιβαλλοντικούς λόγους και η οποία τελικά οδήγησε σε τεράστια εξέγερση των αγροτών. Η δε δήθεν εκτίμηση της "Φύσης" και του "χώρου γι' αυτήν" κουμπώνει ιδανικά στο ψεύτικο αφήγημα της "κλιματικής αλλαγής". Μιας αντιεπιστημονικής αυθαίρετης αφήγησης που ακόμα και η ίδια η Φύση, που τόσο "υμνούνταν" στις Πλάκες της Georgia, αποδείκνυε με τον μοναδικό δικό της τρόπ ότι δεν ισχύει!(επισκέψου τον σύνδεσμο). Και από την πρώτη στιγμή αμφισβητήθηκε από έγκριτους επιστήμονες και σοβαρούς αναλυτές"Μέτρα" για την κλιματική αλλαγή που όπως αναφέρθηκε από τα συνήθη φερέφωνα του "παγκοσμιοποιημένου αποπληθυσμού", αρχικά στις ΗΠΑ, μπορεί να οδηγήσουν ακόμα και σε νέα lockdown, με ό,τι καταστροφικό συνεπάγεται για κοινωνική οργάνωση και ψυχική αρμονία. Να πόση "αγάπη" και "προγραμματισμός σοφίας" ξεχειλίζει από το εύηχο μήνυμα των πρώην Κατευθυντήριων Λίθων..

Είχαμε ήδη μιλήσει, κάποια λίγα έτη πριν, για την πραγματική, υπάρχουσα τεχνογνωσία και τεχνολογία αιχμής που είναι υπεράνω κάθε φαντασίας επιστημονικής ή "συνωμοσιολογικής"! Δεν μπορεί να συγκριθεί με την τεχνολογία, ακόμα και την υποτιθέμενη "πολύ εξελιγμένη", που ως τώρα άφηναν τις ανθρώπινες μάζες των ανθρώπινων πειραματόζωων να πιστεύουν ότι υφίσταται...Είχα μιλήσει σε παλιότερη ανάρτηση για την παραδοχή από συστημικά ΜΜΕ στις ΗΠΑ της ύπαρξης τεχνολογίας των "Ρυθμιζόμενων Ενεργειακών Όπλων:  Fox News, αποκαλυπτικό ρεπορτάζ ενός δικτύου του κατεστημένου : η κυβέρνηση - υπάκουο όργανο της διεθνούς ελίτ και των υπόγειου, σκοτεινού σχεδιασμού κέντρων της- διαθέτει Ρυθμιζόμενα Ενεργειακά Όπλα ! Ή εν συντομία DEW : Directed Energy Weapons Τέλος περί φαντασιοπληξίας για εξωτικά κι ανύπαρκτα οπλικά συστήματα ή συστήματα ελέγχου του καιρού και μετατροπής του σε όπλο!

Το καλοκαίρι του 2018, είχε γίνει μεγάλος "ντόρος" στις ΗΠΑ για το αν οπλικό σύστημα τύπου DEW είχε προκαλέσει τις πρωτοφανείς πυρκαγιές στην California! Εκεί όπου σύμφωνα με κάποια ρεπορτάζ στις ΗΠΑ: "τα γύρω δένδρα να παραμένουν μεν…ΑΘΙΚΤΑ έξωθεν, έσωθεν δε…ΦΛΕΓΟΜΕΝΑ!Αυτό γίνεται ΜΟΝΟ στην περίπτωση ενος χτυπήματος από…ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ που εστιάζονται με μεγάλη δέσμη…ΛΕΪΖΕΡ…!" Είχαμε βρει  τότε κι ένα σχετικό κι ενδιαφέρον άρθρο στο ελληνικό web: ΣΟΚ!! Το όπλο λέιζερ ATHENA των ΗΠΑ που βάζει παντού φωτιές!!! (ΒΙΝΤΕΟ). Για "πειραματικούς σκοπούς"; με πειραματόζωα όπως πάντα τους ανθρώπινους πληθυσμούς που, με τους τρόπους του ο καθένας, οι "άρχοντες" αυτού του κόσμου και οι "σοφοί" του υποδεικνύουν συνέχεια τη, "σύμφωνη και με τη Φύση", μείωσή τους..
 Παραπέμπω για άλλη μια φορά σε μια ανάρτηση-σταθμό, όπως το βλέπουμε εμείς, για όσα συμβαίνουν και όσα κάποιοι, που αποφασίζουν για εμάς ερήμην μας πάντα, έχουν -είχαν;- σκοπό να συμβούν με "εύηχες" αιτιολογήσεις, σαν το μήνυμα των Λίθων: Η ΖΩΗ ΣΤΗ ΓΗ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ: "η εποχή με τα αστειάκια και τα δεν είδα δεν γνωρίζω, έχει τελειώσει"!

Για να επιστρέψουμε στην Georgia και τους GUIDESTONES. To πρώτο βίντεο δείχνει την έκρηξη κι όπως επισημάνθηκε από κάμποσους ερευνητές στις ΗΠΑ η πλάκα μοιάζει να εκρήγνυται από μέσα. Μιλώντας γενικότερα για χτύπημα με "Ενεργειακό Όπλο", σαν αυτά που αναφέρθηκαν παραπάνω, μιλώντας για "Direct Energy Shot"! Kάτι που ίσως..ίσως υποδεικνύει ότι αυτή η τεχνολογία έχει περάσει στην κατοχή δυνάμεων που αντιστρατεύονται τη "λογική" και "σοφία" εκείνων που βρίσκονται πίσω από την οικοδόμηση του συγκεκριμένου, ανατριχιαστικά δυσοίωνου μνημείου για το μέλλον της ανθρωπότητας.

Όπως όμως και αν έγινε η "ζημιά", απαλλαχτήκαμε από αυτό το έκτρωμα, κάτι που έχει και τη συμβολική πολυεπίπεδη μάλλον σημασία του, κι αυτό κρατάμε. Προς το παρόν!

Κι αν κάποιος είναι έτοιμος να μιλήσει για συνωμοσιολογία καλύτερα να το ξανασκεφτεί γιατί μήνα με το μήνα, μέρα με τη μέρα, οι "συνωμοσιολόγοι"- http://antidras.blogspot.com/2022/01/blog-post_77.html-  αποδεικνύονται ανέκαθεν σωστοί και μεταφορείς ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ που επιβεβαιώνονται εκ των υστέρων. Από το "μέτωπο της "μεγάληςαπάτης της πανδημίας" έως τις δυσάρεστες συνέπειες μέχρι και θανάσιμες συνέπειες των "εμβολίων" και την καθόλου αβάσιμη σύνδεση με την λεγόμενη ΞΑΦΝΙΚΙΤΙΔΑ που ρίχνει άτομα όλων των ηλικιών κάτω σαν τις μύγες, καθώς και ένα ύπουλο, σκοτεινό σχέδιο πίσω από αυτά όλα. Για το οποίο -"just kile a Game"-η ανθρωπότητα είχε προειδοποιηθεί μέσω του..συμβολισμού, με φρικιαστικό τρόπο και μάλιστα κατά τη διάρκεια ενός μεγάλου και υποτίθεται  εορταστικού για την ανθρωπότητα γεγονότος! 


Ο Ένοικος...


 

Kαι κάτι άσχετο που πείστηκα να ανασύρω με υπόδειξη εκ των υστέρων από τον ανιχνευτή: Συνωμότη και "μάγε" 33 μας... πάρε τα...τρία μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου