ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Τρίτη 14 Ιουνίου 2022

Τι κατόρθωσαν οι "κυρώσεις" της Δύσης κατά της Ρωσίας (στην ουσία κατά των άτυχων πολιτών της Δύσης!) + η πραγματική κατάσταση στην Ουκρανία αυτή τη στιγμή...!

VIDEO εν είδει εισαγωγής από εμάς:

ΟΥΚΡΑΝΙΑ | Κρίσιμες ώρες... - (13.6.2022)[Eng subs]

 " Τα κρυπτο (σ.σ. 12 Ιουνίου, σε σχέση με την ημέρα δημοσιοποίησης αυτών των στοιχείων) από χθες έχουν χάσει 120 δις από την συνολική αγορά των χρημάτων …και 900 δις από τα χρήματα που υπήρχαν πριν 2 μήνες… Και μέσα σε αυτά, η ανοδική πορεία του ρουβλίου είναι ασταμάτητη… Οι κυρώσεις της Δύσης ήταν αυτές που το κατάφεραν αυτό και δίνουν συνεχόμενη και αυξανόμενη δύναμη στην Ρωσία…
(ακολουθεί σχετικός πίνακας:)
 


Σύμφωνα με δυτικούς ειδικούς, η Ουκρανία έχει ήδη χάσει τον πόλεμο, όπως έχασε: 80% των κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου.. Όλα τα διυλιστήρια και οι μεγάλες δεξαμενές Χωράφια για σπορά.. Ανθρακωρυχεία, Τέσσερα μεγάλα λιμάνια, Ένα σημαντικό μέρος της πυρηνικής παραγωγής και ένα σημαντικό μέρος της παραγωγής άνθρακα, Πεδία πετρελαίου και φυσικού αερίου στο ράφι της Μαύρης Θάλασσας.

Επιγραφή στο λιμάνι της Μαριούπολης στα χρώματα πλέον της Ρωσίας...

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών εξέδωσε ένα ομόφωνο ψήφισμα που ζητούσε να τερματιστεί η «διαμάχη» στην Ουκρανία. Παρατηρήστε ότι δεν χρησιμοποίησαν τη λέξη «πόλεμος». Με άλλα λόγια, παραδέχονται ότι είναι εσωτερικό ρωσικό ζήτημα. Το γεγονός ότι οι ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Γαλλία συμμορφώνονται με αυτό το ψήφισμα λέει πολλά.

Δεν μπορούν πια να κρύψουν όλα τα ψέματα….. Τα MME λένε ψέματα εδώ και μήνες και λένε ότι η Ουκρανία κερδίζει τον πόλεμο (το ψέμα είναι να συνεχίσει να φέρνει περισσότερους μαχητές στη μάχη και περισσότερο ξέπλυμα χρήματος από παγκόσμιες οργανώσεις …) Αλλά τώρα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης mainstream αρχίζουν να δείχνουν τεράστιες μαζικές υποχωρήσεις από τις δυνάμεις της Ουκρανίας.. Και βέβαια αρχίζουν να παραδέχονται σιγά σιγά πως η οικονομική ύφεση και η ενεργειακή κρίση στην Δύση, δεν οφείλεται στον Πούτιν, αλλά στις εγκληματικές πολιτικές των Δυτικών θεσμικών οργάνων….

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν αστειεύτηκε με τις κυρώσεις της Δύσης καθώς συναντήθηκε με νεαρά ταλέντα της χώρας στη Μόσχα. «Αν κάποιος θέλει να μας περιορίσει με οποιονδήποτε τρόπο, θα περιοριστεί πρώτα από όλα», είπε ο Πούτιν, τονίζοντας ότι λόγω των περιορισμών που επιβλήθηκαν στις ρωσικές προμήθειες λιπασμάτων και ενέργειας, «οι τιμές εκτοξεύονται».

«Αποκαλούν τον πληθωρισμό με το όνομά μου, αλλά δεν έχουμε καμία σχέση με αυτό, σοβαρά, είναι αλήθεια», είπε ο πρόεδρος, επισημαίνοντας «μακροχρόνια λάθη» που έκαναν οι δυτικοί πολιτικοί. “Ήταν αυτοί που έκαναν αυτά τα λάθη και τώρα κρύβονται και προσπαθούν να καλύψουν ορισμένα σημεία της ανατομίας τους. Προσπαθούν να μεταθέσουν την ευθύνη στη Ρωσία. Αλλά δεν έχουμε καμία σχέση με αυτό”, κατέληξε ο Πούτιν.

Ο υπουργός Άμυνας της Ρωσίας Σεργκέι Σόιγκου δήλωσε την Τρίτη σχετικά με την κατάσταση στην Ουκρανία: Το εργοστάσιο Azovstal καθαρίστηκε πλήρως από νάρκες, συμπεριλαμβανομένων των υπόγειων περιοχών. 51 μονάδες ξένου εξοπλισμού καταστράφηκαν τις τελευταίες 10 ημέρες. 6.489 Ουκρανοί στρατιώτες έχουν παραδοθεί. Τα λιμάνια της Μαριούπολης και του Μπερντιάνσκ λειτουργούν κανονικά και έτοιμα για αποστολές σιτηρών.

Οι οδικές συνδέσεις από την ηπειρωτική χώρα προς την Κριμαία έχουν αποκατασταθεί, με προετοιμασίες για την επανέναρξη των σιδηροδρομικών μεταφορών μεταξύ Ρωσίας, Ουκρανίας, Ντονμπάς και Κριμαίας. Οι κατοικημένες περιοχές του Severodonetsk (LPR) απελευθερώθηκαν πλήρως. επιθετική ανάπτυξη προς την Ποπάσναγια. Το Svyatogorsk βρίσκεται πλήρως υπό τον έλεγχο του ρωσικού στρατού. Η Ρωσία «απελευθερώνει πλήρως» κατοικημένες περιοχές του Σεβεροντόνετσκ… "

(ΕΠΙΣΗΣ :)

Υπήρξε μια θορυβώδης συνεδρίαση στο Συμβούλιο Ασφαλείας κατόπιν αιτήματος της Ρωσίας σχετικά με την ανάπτυξη αμερικανικών βιολογικών όπλων στα σύνορά της εντός της Ουκρανίας:

1- Ο Ρώσος εκπρόσωπος παρέδωσε έγγραφα και αποδεικτικά στοιχεία στα πρακτικά της συνεδρίασης που επιβεβαιώνουν τα ακόλουθα:


Επίσημη χρηματοδότηση του Πενταγώνου για ένα προφανές πρόγραμμα βιολογικών όπλων στην Ουκρανία

Ονόματα Αμερικανών ανθρώπων και εταιρειών που ειδικεύονται στα αποδεικτικά στοιχεία και τα έγγραφα που εμπλέκονται σε αυτό το πρόγραμμα.

Οι τοποθεσίες εργαστηρίων στην Ουκρανία και οι μέχρι τώρα προσπάθειες απόκρυψης στοιχείων.

2- Οι τοποθεσίες των αμερικανικών εργαστηρίων που κατασκευάζουν και δοκιμάζουν βιολογικά όπλα σε 36 χώρες σε όλο τον κόσμο (12 χώρες περισσότερες από την προηγούμενη συνεδρία).

3- Οι ασθένειες και οι επιδημίες, τα μέσα απελευθέρωσής τους, οι χώρες στις οποίες δοκιμάζονται και πότε και πού πραγματοποιήθηκαν τα πειράματα με ή χωρίς τη γνώση των κυβερνήσεων αυτών των χωρών.

4- Ανάμεσα στα πειράματα και τα λείψανα είναι ο ιός που ευθύνεται για την τρέχουσα πανδημία και ο τεράστιος αριθμός νυχτερίδων που χρησιμοποιούνται για τη μετάδοση αυτού του ιού.

5- Οι λαοί της Αμερικής, της Γαλλίας και της Βρετανίας, υπό την ψυχολογική πίεση, έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου για να πιστέψουν μια φανταστική εκδοχή του τι συμβαίνει

6- Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας αρνείται ότι γνωρίζει τα βιολογικά πειράματα στην Ουκρανία παρά την απόδειξη που παρείχε η Ρωσία ότι οι εκπρόσωποί της επισκέπτονταν τακτικά και αλληλογραφούσαν με ύποπτα αμερικανικά εργαστήρια σε όλο τον κόσμο.

7- Η Κίνα ρωτά γιατί οι ΗΠΑ και ο ΟΗΕ αρνούνται απεγνωσμένα να διεξαγάγουν έρευνα από ειδικούς για να μάθουν την αλήθεια, ειδικά δεδομένων των εγγράφων και των απαραίτητων αποδεικτικών στοιχείων;


Στοιχεία που αντλήθηκαν από ΕΔΩ και πάλι ύστερα από υπόδειξη φίλου. Ο τίτλος της ανάρτησης είναι από εμάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου