ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022

" WANTED " ! IN PUBLIC VIEW...

(https://www.youtube.com/watch?v=q7MlCZ3Th2s&t=11s)

Το παραπάνω βίντεο σύνδεσέ το άμεσα και με αυτά: Αγγλία, από αύριο δεν θα υπάρχουν μάσκες στα σχολεία. Τέλος στα μέτρα. Επιστροφή στην κανονικότητα, ενδημία. (= ΣΤΡΟΦΗ  ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΑΦΗΓΗΜΑΤΟΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΟΡΙΣ ΤΖΟΝΣΟΝ, ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ "ΟΜΙΚΡΟΝ" ΔΙΕΔΙΔΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΟΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ, ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ, ΠΙΣΩ...ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΤΥΧΑΙΑ ΧΩΡΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...). ΚΑΘΩΣ KAI: ΩΠΑ!!!...Αυτές τις δηλώσεις της προέδρου του "πολύ" CDC των ΗΠΑ για τα "PCR garbages" τις αναπαρήγαγαν τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης; (ρητορικό ερώτημα, φυσικά...) Το αφήγημα καταρρέει και όπως φαίνεται... με πάταγο!, ΑΛΛΑ ΚΑΙ: Μα ποιος (ποιοι, σωστότερα) είσαι mister ?  ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΕΥΡΕΩΣ ΔΙΑΔΕΔΟΜΕΝΟ: "ΝΕΑ ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: ΜΕΛΕΤΗ HARVARD ΚΟΝΙΟΡΤΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΚΑΙ ΘΕΤΕΙ ΣΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΑΚΙΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ! "   . Όσο για το Ελλαδιστάν, τη χώρα που οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι της επαίρονται δημοσίως πως ήταν απ΄τους πρώτους που κινήθηκαν προς την υιοθέτηση των "αξιόπιστων" πιστοποιητικών εμβολιασμού και προς τον διαχωρισμό των πολιτών (!! - Κυβέρνηση: «Ήμασταν οι πρώτοι που επιβάλλαμε διαχωρισμό και είμαστε υπερήφανοι γι' αυτό»), σημασία ως προς τις εξελίξεις που έρχονται έχει αυτό το άρθρο: Έρχεται το τέλος και έβγαλαν την «κολυμβήθρα του Σιλωάμ» για να «ξεπλύνουν» εγκλήματα: Οι μελέτες των ακαταδίωκτων (= " Ο Σωτήρης Τσιόδρας υπέγραψε μελέτη, η οποία θα δοθεί σύντομα στη δημοσιότητα, η οποία τονίζει ότι τα συγκεκριμένα εμβόλια δεν αποτρέπουν την μόλυνση, ότι το τείχος ανοσίας ήταν απάτη και ότι επί της ουσίας πρέπει να εμβολιαζόμαστε όπως με την γρίπη, δηλαδή να εμβολιάζονται όσοι κινδυνεύουν. Κάτι που όλοι οι επιστήμονες (αυτοί που κατηγορούν μέχρι και σήμερα για αντιεμβολιασμό) το έλεγαν, αλλά κανείς δεν τους άκουγε." ... Κι εμείς, εξαρχής, τα μεταφέραμε  εδώ, και αλλού κι ας μας άκουγε όποιος διέθετε τα αυτιά...)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου