ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021

H τελευταία δημοσιευμένη έκθεση του Υπουργείου Υγείας της Μ. Βρετανίας για τη "Δέλτα". Μεταδοτική μεν αλλά πολύ λιγότερο θανατηφόρα δε (= το κλειδί της πραγματικής ανοσίας και απόδρασης του ..."ιού", μήπως ;)

(Οι φαρμακευτικές εταιρείες απολαμβάνουν νομική ασυλία, οι "ειδικοί' στις κυβερνητικές επιτροπές το ίδιο, όπως οι υπουργοί και βουλευτές. Τότε ποιος αναλαμβάνει και εγγράφως πάσα ποινική και αστική ευθύνη αν υπάρξουν σοβαρές παρενέργειες με βλάβες στην υγεία ή ακόμη και αν συμβεί το μοιραίο, μετά από εμβολιασμό και μάλιστα υποχρεωτικό στους ανθρώπους, παρά την πραγματική θέληση πολλών; Μα φυσικά...μόνο ο εμβολιασμένος φέρει κι εγγράφως την "ατομική ευθύνη" για ό,τι του συμβεί, ασχέτως αν δεν το επιθυμούσε και υποχρεώθηκε από τη..."δημοκρατία" του... ΕΥΦΥΕΣ; ΔΕΙΓΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ; ΔΕΙΓΜΑ  ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ δρ.ΜΕΝΓΚΕΛΕ ΣΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ...;)

Βίντεο για τις εξελιξεις στο Ηνωμένο Βασίλειο που τα ανοίγει όλα και δεν θα απαιτείται επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού... :

 Κατά τ' άλλα, σύμφωνα με τους Έλληνες "ειδικούς" και τους επαγγελματίες  της πολιτικής (αναμνηστικό βιντεάκι = Ο Κ.Μητσοτάκης πριν εκλεγεί: "Αναφαίρετο δικαίωμα κάθε ανθρώπου να επιλέγει τη θεραπεία του"), η "μετάλλαξη Δέλτα προσβάλλει...νέους και ανεμβολίαστους!". Αυτό θα πει "διαφάνεια" vs "fake news" ;;

0,021% (!!) η θνητότητα στους κάτω των 50! Και θα θέλαμε να ξέρουμε σε αυτούς, κυρίως άνω των 60, που χρεώθηκαν ως θάνατοι από την "μετάλλαξη", πόσοι υπέφεραν από χρόνια συνοδά νοσήματα, άρα είχαν κι ένα ασθενές ανοσοποιητικό, ενώ ο εμβολιασμός σε όσους "μπολιασμένους" κατέληξαν (αλλά για το ελληνικό αφήγημα αυτοί δεν κινδυνεύουν...) το έκανε ακόμη ασθενέστερο*... Όσο για την τρίτη δόση της Pfizer (χρειαζόταν ο πρώην υφυπουργός Υγείας κ. Πολάκης να μιλήσει για έρευνες που δείχνουν ότι τα όποια αντισώματα μετά από τρεις, και όχι 6 μήνες όπως έλεγε αρχικά η εταιρεία, μειώνονται;), καθώς η "ανοσία" τελειώνει, το FDA στις ΗΠΑ δεν έχει δώσει μέχρι στιγμής άδεια, διότι φοβούνται ακόμη πιο...αυξημένες και από τη 2η δόση παρενέργειες!!! (Αμερικανοί επιστήμονες διαλύουν το εμβολιαστικό πρόγραμμα. Φόβοι σοβαρών παρενεργειών λόγω 3ης δόσης )

*Υπ. Υγείας Ισραήλ: οι εμβολιασμένοι είναι 7 φορές πιθανότερο να νοσήσουν από covid19 συγκριτικά με όσους απέκτησαν φυσική ανοσία!!! 

Όσον αφορά τα δικά μας:  Σε εποχική γρίπη μετατρέπει τον Covid-19 η μετάλλαξη Δέλτα: Πολλά κρούσματα αλλά ελάχιστα θύματα & διασωληνωμένοι 

Εικόνα από άρθρο: 
Μεγάλη πορεία κατά του υποχρεωτικού
εμβολιασμού στην Θεσσαλονίκη (video)
ΕΠΙΣΗΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ, αυτή τη στιγμή που αναρτάται αυτή η ανάρτηση,  ΣΕ ΙΣΧΥ ΝΟΜΙΚΟ ΚΑΤΑΘΕΜΕΝΟ ΠΛΑΙΣΙΟ, δηλαδή όλα "φλου" προς το παρόν με μόνο μοχλό πίεσης τον εκφοβισμό των "προστατών" της δημόσιας ψυχοσωματικής υγείας και τη συνέργεια ελεεινών και τρισάθλιων εργοδοτών! ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ ΜΗ ΣΥΝΑΙΝΟΥΝΤΕΣ (και στη χειρότερη περίπτωση λαμβάνοντες επίδομα), τα περί "αναστολής άνεϋ αποδοχών" δεν είναι ποινικώς και πρωτοφανώς κολάσιμα , με το να εκδιώκεις ανθρώπους από τη δουλειά τους και να τους καταδικάζεις στην ένδεια λόγω μη συναίνεσης σε υποχρεωτική (άμεσα ή έμμεσα) ιατρική πράξη;  Αναρωτιόμαστε κι ας μην είμαστε νομικοί...Η πορεία ενάντια στο "πακέτο για το καλό μας", στο κέντρο της Αθήνας το απόγευμα της Τετάρτης (μπορεί και 30.000 άτομα, εν μέσω θέρους και 37 βαθμών), στο Βόλο, τη Θεσ/νίκη και αλλού ασφαλώς ήταν θετική κίνηση, μία αρχή που δηλώνει τη μη συναίνεση... 

Όσο για τον κύριο υπουργό που χαρακτήρισε τον κόσμο ο οποίος κατέβηκε στο δρόμο ως "γραφικούς" και "περιθωριακούς" του θυμίζουμε το δεύτερο μισό του βίντεο εδώ: https://antidras.blogspot.com/2021/07/simpsons-prophets-o.html

Σύνδεση: https://antidras.blogspot.com/2021/07/akoy.html

Kαι τις μας υποδεικνύει το παρακάτω σχεδιάγραμμα για το σύνολο θανάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο από το 1995 ως το 2020; Μα ναι! Υπήρξαν χρονιές τρισχειρότερες από το έτος της "θανατηφόρας πανδημίας"(με όλους τους θανάτους, όπως καρδιαγγειακά και νεοπλασίες κτλ. κτλ. και με τους υπέργηρους να έχουν τη μερίδα του λέοντος στις "μαύρες λίστες", που τόσο απλόχερα κατοχυρώνονταν στον sars-cov-2), κατά το οποίο 2020 οι θάνατοι ήταν μειωμένοι σε σχέση με χρονικές περιόδους από το 1995 και ύστερα!


(πάτησε στην εικόνα για μεγέθυνση- click on image)

Αναδημοσιεύουμε και τα παρακάτω σχόλια (θυμούμενοι όμως και τη ρήση του Μαρκ Τουέην ότι "η πραγματική πηγή του χιούμορ δεν είναι η χαρά, αλλά η λύπη"), χρηστών του youtube στο βίντεο αυτής της ανάρτησης:

Μηδενική θνητοτητα! Η πραγματική πανδημία θα έρθει μετά τις μαζικές απολύσεις: Θα βλέπεις ανθρώπους να πεθαίνουν δίπλα σου από την πείνα!

Τώρα ετοιμάζεται μετάλλαξη ΕΒΓΑ...Αργότερα θα ρθει η μετάλλαξη Βλάχας που μεγαλώνει γερά παιδιά ..

Να δω πότε θα βγει η μετάλλαξη που θα κυνηγάει μόνο κυβερνητικούς και παρατρεχάμενους!!



σκίτσο του ΚΥΡ  Το είδαμε ΕΔΩ

2 σχόλια:

  1. " Οι νέοι νοσούν βαρύτερα από τους ηλικιωμένους και γι αυτό πρέπει να σπεύσουν να εμβολιαστούν", ισχυρίστηκε προχθές ένας σκατομαλάκας που παριστάνει τον επιστήμονα.

    Κι αντί να τον πάρουν με τις πέτρες, να ξεσηκωθεί όλη η επιστημονική κοινότητα και να τον κράξει για την αδιανόητη αυτή μαλακία/ψευτιά (τα στοιχεία βοούν για το ακριβώς αντίθετο!!) που ξεστόμισε, τον προβάλλουν τα βοθροκάναλα καθημερινά προκειμένου να ρίξουν κι άλλο νερό στο μύλο της τρομοκράτησης των νέων.

    Αν δεν ζούσαμε σε καθεστώς υγειονομικής (και όχι μόνο) δικτατορίας, η φυσική συνέπεια μιας τέτοιας αδιανόητης δήλωσης, θα ήταν η αφαίρεση των επιστημονικών του τίτλων και η απαγόρευση να περνά ακόμη κι έξω από νοσοκομείο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι είναι...Φυσικά βρίσκουν γόνιμο πολιτικό και "επιστημονικό" έδαφος, αλλά και αυτο-λοβοτομημένο κοι(ε)νό για να αρθρωθούν τέτοια "μαργαριτάρια". Διάβασε και αυτό περί υγειονομικής δικτατορίας και όχι μόνο: http://www.press-gr.com/2021/07/astrazeneca.html

      Διαγραφή