ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Σάββατο 10 Ιουλίου 2021

Έστω και καθυστερημένα κάπως, ο "Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων" (όργανο των πολυεθνικών) άρχισε κι αυτός να 'κελαηδάει' : 'ΕΜΑ: Οι φονικές παρενέργειες των εμβολίων - Αδειοδότησαν εμβόλια που μπορεί να οδηγήσουν στον θάνατο"

Πιο αναλυτικά: για τις "παρενέργειες¨των "χλαπάτσων" της astravrasta  * και της J&J, αλλά και για τις "ασήμαντες παρενέργειες" που ο EMA ζητά να αναγνωριστούν επίσημα, όσον αφορά το "replicated θαύμα" της Pfizer/BioNtech και της αγαπημένης εταιρείας του δηλωμένου κυνικά και δημόσια "mr αποπληθυσμού" Bill Gates (fake news κι αυτό;), τη Moderna (που απ' το έτος ίδρυσής της πριν 10 περίπου έτη ως τώρα ΔΕΝ ΕΙΧΕ παραγάγει το παραμικρό!), διαβάστε αυτό το διαφωτιστικό άρθρο: ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ! Φονικές παρενέργειες των εμβολίων αναγνώρισε ο ΕΜΑ...

Aκόμα να κλείσεις ραντεβού; Ας μας πούνε όμως οι "αρχι-μάστορες":

α) Είθισται να γίνονται εμβολιασμοί και σε μαζική κλίμακα εν μέσω καλοκαιρινών συνθηκών, με ιδιαίτερα αυξημένες θερμοκρασίες; β) Υπήρξαν ποτέ "πανδημίες" που συνεχίζονταν με άγριες διαθέσεις εν μέσω καλοκαιρινών συνθηκών, ή ο λαμπρός ήλιος επιδρούσε πάντα αρνητικά (έστω και με "περιορισμένα χρονοδιαγράμματα" έως τον ερχομό του χειμώνα) στο DNA των ιών;  Ίσως η μόνη εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα να υπήρξαν (ίσως, μιλάμε για έτσι κι αλλιώς ένα πολύ "ιδιαίτερο φρούτο" εδώ και δεκαετίες, που ταλανίζει και διχάζει την επιστημονική κοινότητα και ταλανίζει νοσούντες) κάποιες εξάρσεις του HIV, αλλά μέχρι εκεί...γ) Γιατί τα "εμβόλια" της Μοderna, Pfizer και astrazeneca, αλλάζουν ονομασίες; Διότι όταν το δίποδο πειραματόζωο (H Pfizer παραδέχεται στη Le Monde ότι η 3η φάση κλινικών δοκιμών συνεχίζεται.Οπότε διανύουμε πειραματική φάση του εμβολίου απ΄όπου κι εκπίπτει ο υποχρεωτικός του χαρακτήρας!!!) πάει να μπολιαστεί και βλέπει το σκεύασμα ή ακούει γι' αυτό... Nα μην κάνει αρνητικούς συνειρμούς μια και τα "προϊόντα" αυτά έχουν ΑΝΕΠΑΝΌΡΘΩΤΑ συνδεθεί με ΑΣΧΗΜΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ!! Ή με άλλα λόγια, στο πνεύμα των..."αγορών", έχουμε να κάνουμε με παράδοση μαθημάτων marketing σε νυν και μελλοντικούς φιλόδοξους "μπίζνεσμεν"!

μέχρι και πρόσφατα, στελέχη της κυβέρνησης και συνεργαζόμενοι "ειδικοί" διαβεβαίωναν τους πολίτες (= πειραματόζωα...;) για την ασφάλεια των επικίνδυνων εμβολίων της astrazeneca (Όταν οι ειδικοί έλεγαν ότι το εμβόλιο της AstraZeneca είναι ασφαλές) , τη στιγμή που άλλες χώρες είχαν αναστείλει τους εμβολιασμούς με αυτά ή τα εγκατέλειπαν, μέχρι που ήρθε το απαγορευτικό στην Ε.Ε. και έμειναν ξεκρέμαστοι κι εμβρόντητοι 470.000 άνθρωποι που είχαν πειστεί, οι οποίοι και είχαν εμβολιαστεί ήδη με την πρώτη δόση. Για να ακούσουν μετά κι ότι δεν πειράζει αν έκαναν και τη δεύτερη δόση παρά το ευρωπαϊκό απαγορευτικό ή ακόμη, σε κάποιες μεμονωμένες ωστόσο περιπτώσεις, και ανεκδιήγητα πράγματα για το αν έπρεπε (και σαν ιδέα και μόνο) ή όχι να μετατρέψουν τον οργανισμό τους σε κοκτέηλ κάνοντας κάποιο ...mRNA εμβόλιο για να κλείσει και η 2η δόση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου