ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Κυριακή 20 Ιουνίου 2021

Τρέμετε νέοι και παιδιά, τρεχάτε όλοι για μπόλια: "Στη Γαλλία ο μέσος όρος ηλικίας νεκρών από covid19 είναι 84 – 85 ετών στις ΗΠΑ 78 ετών, στην Ιταλία 83 ετών και στον Καναδά 85 ετών!!!"

 

Έχουμε ήδη κάνει τις νύξεις μας για όλα τα "περίεργα" που έκαναν τον πλανήτη να "σταματήσει" για "να επανεκκινηθεί" στη συνέχεια, με αναφορές στο εγχώριο παράδειγμα:

α) Πώς χρεώνονται τα θανατικά στην COVID και τι λένε τα πραγματικά νούμερα με "διάμεσες ηλικίες" και "μέσους όρους": a slap in the face ! (Μade In Greece) – «Επιστημονικές» δηλώσεις και τεκταινόμενα που σφράγισαν το 2020…--- Για το ξεκίνημα του '21: Η αποδόμηση έρχεται μέσα από την ίδια τη γλώσσα των αριθμών (εκτός από τις "ατυχείς δηλώσεις" των "ειδικών")... β) Τι εστί "κρούσμα" * (και ειδικά των ΜΗ ΕΝΕΡΓΑ ΝΟΣΟΥΝΤΩΝ ή..."ασυμπτωματικών"= "δεν έχω τίποτα"), με ποια "επιστημονικά εργαλεία" (τα αναξιόπιστα pcr test) επιβεβαιώνεται αυτό και κατά πόσο ωφέλησε ο σκληρός εγκλεισμός: Η ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ --- "τυρί και φάκα" των rapid test  γ)" Who would have thought that not wearing a mask would become a revolutionary act..." – «Ποιος θα μπορούσε να διανοηθεί ότι το να μη φοράς μάσκα θα αποτελούσε επαναστατική πράξη!» Περί μασκοφορίας, πραγματικών διαστάσεων σε νούμερα και άλλα…(εκτός Ελλάδος, δες και αυτό: Tρομερών προεκτάσεων ανάρτηση: Τα Ποσοστά Σοκ για την θνησιμότητα του COVID-19 | CDC: Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων USA

Ένας "smart τρόπος" για να αυξηθούν τα "κρούσματα" και η καταστροφο-τρομολογία, με απειλές νέων ολέθριων lockdowns από ηγεσίες και "επιστημονικές υποτροπές (ή επιτροπές)", είναι να σε βγάλει "θετικούλη"  το πράγμα που ονόμασαν rapid test, αλλά για να επισημοποιηθεί το "πόρισμα" πρέπει να επαληθευτεί και από μοριακό τεστ. Και ενώ το δεύτερο σε βγάζει "αρνητικό", άρα είσαι Ok κι άδικα καρδιοχτύπησες, αλλά το πρώτο (και fake) αποτέλεσμα έχει ήδη καταγραφεί και "κατσικωθεί" στη λίστα των ..."κρουσμάτων"! Επίσης από την αρχή της "πανδημίας" στην Ελλάδα (αρχές του ' 20) μέχρι τα τέλη Νοέμβρη του '21, με επίσημα στοιχεία, είχαν αποδημήσει σε καλύτερα μέρη από την επίγεια υγειονομική κόλαση πάνω από 100.000 άτομα στη χώρα. Στις πρώτες αιτίες της λίστας φιγούραραν τα καρδιαγγειακά, οι νεοπλασίες, ακόμη και τα τροχαία (παρά τον 3μηνο σχεδόν εγκλεισμό) και οι "θάνατοι από COVID - δες τον πρώτο σύνδεσμο της ανάρτησης για τη"χρέωση" βρίσκονταν στον πάτο της λίστας...Και θυμίζουμε: Kαιρός να σταματήσει η τρέλα. Η θνητότητα από covid19 είναι 0,2% και στους πιο νέους 0,05%. Η διαχείριση κρίσης σκοτώνει 20 φορές περισσότερους. Ως και 1,37 εκατομμύρια θάνατοι περισσότεροι τα επόμενα 15 χρόνια λόγω υγειονομικής διαχείρισης κρίσης. Το 99% του πληθυσμού επιβιώνει από Covid 19.Τα εμβόλια δεν είναι λύση κατά ιού που μεταλλάσεται ως 30 φορές το χρόνο

Στη Γαλλία ο μέσος όρος ηλικίας νεκρών από covid19 είναι 84 – 85 ετών στις ΗΠΑ 78 ετών, στην Ιταλία 83 ετών και στον Καναδά 85 ετών!!!
Μας λένε νούμερα αλλά δεν μας λένε όλα τα νούμερα. Η μισή αλήθεια είναι ψέμα. Η μέση ηλικία ατόμων που πέθαναν με ή από covid19 αυξήθηκε στην Ιταλία και είναι τώρα 83 ετών. Μας λένε οι νεκροί στην Ιταλία είναι 127.000 δεν μας λένε όμως πως ο μέση ηλικία αυτών είναι 83 έτη. Στις δε ΗΠΑ μας λένε 600.000 θάνατοι δεν είπαν όμως ότι ο μέσος όρος ηλικίας αυτών είναι σχεδόν 80 δηλ. 78 ετών. Στον παρακείμενο Καναδά ο μέσος όρος της ηλικίας όσων πέθαναν είναι 85. Τα 2/3 των νεκρών από ή με covid19 είναι πάνω από 80. Στη Γαλλία μεταξύ Μαΐου 2020 -Απριλίου 2021, η μέση ηλικία νεκρών ήταν από 84 – 85 ετών (20minutes) . Μας λένε στη Γαλλία οι νεκροί ξεπέρασαν τους 127.000 δεν λένε όμως ότι η μέση ηλικία αυτών είναι 84 – 85 ετών και το 93% και πάνω ήταν μεγαλύτεροι από 65 ετών.
Παρά ταύτα θέλουν να εμβολιάσουν με αμφιλεγόμενα εμβόλια με τρομερές παρενέργειες (*) ως και τα παιδιά και το κάνουν…..

l' âge médian des personnes décédées de/avec le ro a augmenté en Italie. Il est maintenant 83. Aux USA 78.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου