ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Πέμπτη 27 Μαΐου 2021

Άλλη μια έρευνα-κόλαφος για το αφήγημα που υπηρετεί τα υπερκέρδη της ανάλγητης Big Pharma και των κάθε λογής πλασιέ των εξόχως αμφιλεγόμενωνσκευασμάτων της...

 Και με τα περί χτισίματος "τειχών ανοσίας"; «Οι Εμβολιασμένοι και Νοσούν και Μεταδίδουν τον Ιό» ΧΟΥΠΣ!  Και θυμήσου εδώ τα εξής: Ψηφίσματα, δηλώσεις και πορίσματα-κόλαφος 

Έρευνα «χαστούκι» σε κυβέρνηση: Προστατευμένοι για το υπόλοιπο της ζωής τους όσοι έχουν νοσήσει ήπια από Covid-19!


Έρευνα «χαστούκι» σε κυβέρνηση και φαρμακευτικές εταιρείες από την Ιατρική Σχολή του πανεπιστημίου Ουάσινγκτον στο Σεν Λούις, καθώς τονίζει πως όσοι έχουν νοσήσει ήπια από Covid-19 έχουν ανοσία για τουλάχιστον έναν χρόνο.

Όπως τονίζουν οι ερευνητές του πανεπιστημίου όσοι έχουν νοσήσει ήπια από τον κορωνοϊό πιθανότατα είναι προστατευμένοι από τον ιό για το υπόλοιπο της ζωής τους! Κάτι που είχε υποστηρίξει πριν λίγες ημέρες και ο καθηγητής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας.

Αυτό σημαίνει πως η φυσική ανοσία είναι πολύ ισχυρότερη απ' αυτή που προσφέρουν τα εμβόλιακαθώς τα mRNA εμβόλια - σύμφωνα με τις δηλώσεις του Α.Μπουρλά - προσφέρουν ανοσία περίπου 6-8 μήνες!

Μάλιστα οι επιστήμονες φαίνεται να επιβεβαιώνονται εάν συγκρίνουμε το τι γίνεται στη Σουηδία και το τι στην Ελλάδα. Η Σουηδία που επένδυσε στην «ανοσία της αγέλης» έχει σταματήσει να καταγράφει νεκρούς από κορωνοϊό, την ώρα που η Ελλάδα που επένδυσε μόνο στα εμβόλια συνεχίζει καθημερινά να καταγράφει περίπου 50 θανάτους!

Οι επιστήμονες εξηγούν ότι τα αρχικά συμπεράσματα πως τα αντισώματα εξαφανίζονται γρήγορα μετά τη λοίμωξη δεν ήταν βασισμένα σε επαρκή στοιχεία. Σύμφωνα με τα δικά τους ευρήματα, αν και ο αριθμός των ανοσοκυττάρων που δημιουργούν τα αντισώματα μειώνεται όταν ο ασθενής αναρρώσει, δεν εξαφανίζονται ποτέ τελείως.

Για να διαπιστώσει πόσο διαρκεί η ανοσία έναντι του κορωνοϊού, η ερευνητική ομάδα άρχισε να συλλέγει τόσο αίμα όσο και δείγματα νωτιαίου μυελού από 77 εθελοντές που είχαν αναρρώσει από ήπιο Covid-19.

«Οι άνθρωποι με ήπιο Covid-19 καθαρίζουν τον ιό από τον οργανισμό του δύο με τρεις εβδομάδες μετά τη μόλυνσή τους. Τα ανοσοκύτταρα που βρίσκονται επτά με έντεκα μήνες μετά τη μόλυνση δεν πολλαπλασιάζονται. Απλώς κάθονται στον νωτιαίο μυελό και εκκρίνουν αντισώματα. Αυτό κάνουν απ’ όταν επιλύθηκε το θέμα της μόλυνσης και θα συνεχίσουν να το κάνουν επ’ αόριστον» εξήγησε ο επικεφαλής της έρευνας Ali Ellebedy.

Το δανειστήκαμε από ΕΔΩ

2 σχόλια:

 1. Για μια ακόμη φορά συγχαρητήρια για τη δουλειά που κάνετε.
  Η συμβολή σας στην ανίχνευση και αποκάλυψη της αλήθειας είναι ανεκτίμητη. Συνεχίστε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Στο μέτρο του δυνατού...
  Ελπίζουμε ότι δεν έχουν απενεργοποιήσει το μυαλό τους πολλοί άνθρωποι, παρά τους επαίσχυντους τόνους προπαγάνδας...

  Να' σαι καλά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή