ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Κυριακή 28 Μαρτίου 2021

Υγειονομική Δικτατορία. Μια Ισραηλινή εκπέμπει S.O.S ! ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ.


Η μεγάλη στιγμή των έμψυχων και με αυτόνομη αντίληψη ανθρώπων έχει φτάσει. Η μεγάλη μάχη για την ελευθερία τους και τη συνέχιση της ζωής τους, με ευεξία σωματική και ψυχική, έχει αρχίσει! Οι πράκτορες του πνευματικού και φυσικού θανάτου, της αναβαθμισμένης λαίλαπας του τεχνολογικού ολοκληρωτισμού , του νέου χειρότερου όλων Μεσαίωνα, επελαύνουν. Δύναμη! Ενημερωθείτε, διαδώστε, αφυπνισθείτε και αφυπνίστε! Όλοι μαζί ενωμένοι και ψυχωμένοι, ο ΦΟΒΟΣ-σύμμαχός τους ας μη μας αδειάσει την ψυχή, ας μη μας ληστέψει κάθε ίχνος ανθρωπιάς, ας μη λεηλατήσει τη διάνοιά μας και γονατίσει τα σώματά μας! Δεν είστε μόνοι. Μην παραδίνεστε με ελαφρά τη καρδία στους αρνητές της ζωής, στους εχθρούς της νέας ζωής, στους υπέρμαχους του αποπληθυσμού και γενοκτονίας, στους τρελούς και ημιπαράφρονες πολιτικούς και επιρρεπείς στην εξαπάτηση "επιστήμονες", τις ολιγαρχικές ελίτ που μπερδεύουν τους ανθρώπους με πειραματόζωα, τους "ειδικούς της συμφοράς" και των πλήρως αναξιόπιστων εργαλείων τους, μια ακολουθία από άσχημες ψευδαισθήσεις για εσάς και τους οικείους σας. Για τα παιδιά και την αυγή απέναντι στο σκότος της επόμενης ημέρας που παραμονεύει με μνησικακία για τη ζωή και την ελευθερία. Ιοί, ιώσεις, σοβαρές πανδημίες και "πανδημίες" έρχονται, εδώ και χιλιάδες χρόνια και φεύγουν κάνοντας το φυσικό τους κύκλο -άλλη ιστορία το "φύτεμα" μέσω βιολογικών όπλων..- . Το μεγαλύτερο όλων Σκοτάδι ήρθε όμως για να μείνει. Να πούμε το ΜΕΓΑΛΟ ηχηρό "Όχι!"

Δύο μόνο παραδείγματα αρκούν επί της παρούσης, περιηγηθείτε για άλλη μια φορά στα περιεχόμενα του δεύτερου λινκ.  Οι γυναίκες που έχασαν το έμβρυο τους αφότου εμβολιάστηκαν για Covid αυξήθηκαν κατά 366% σε μόλις έξι εβδομάδες στο Ηνωμένο Βασίλειο! ----- Για να τελειώνουμε (;) με κάθε είδους αδιανόητες απειλές στους ανθρώπους για το υποχρεωτικό μπόλι ...ΜΕ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗΣ...

Τα παρακάτω αποτελούν τη συνέχεια με απόδοση στα ελληνικά των όσων αναφέρονται στο βίντεο αυτής της ανάρτησης: EKΠΟΜΠΗ SOS ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ: Είμαστε φυλακισμένοι μέσα στην ίδια μας τη χώρα - "Nous sommes les prisonniers de notre propre pays !". Σε σύνδεση: Το Ισραήλ επισημοποιεί το υγειονομικό apartheid και το χρωματιστό άστρο που το συνοδεύει.

Ο Ένοικος...

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Υγειονομική Δικτατορία. Μια Ισραηλινή εκπέμπει S.O.S ! ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ.

" Μας εξωθούν και μας αποσύρουν όλα τα ανθρώπινα δικαιώματά μας, όλα τα δικαιώματα των ανθρώπινων όντων, όλες τις ελευθερίες μας και την ανάσα της ζωή μας. Δεν μπορούμε να βγούμε ελεύθερα στους δρόμους υπάρχουν μπάτσοι η αστυνομία είναι παντού. Ζητάμε βοήθεια από όλους τους παγκόσμιους οργανισμούς Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και που είναι μάρτυρες αυτού που συμβαίνει...Aυτή είναι μια φασιστική συμπεριφορά πλύσης εγκεφάλου που επιχειρείται μέσω των ΜΜΕ. 
  Αυτοί είναι εντελώς ανεύθυνοι να κάνουν αυτόν τον πειραματισμό σε γυναίκες έγκυες. Μπορείτε να το φανταστείτε αυτό; Γυναίκες έγκυες που δεν γνώριζαν τις ιατρικές συνέπειες και τώρα λένε θα εμβολιάσουν τα παιδιά.Το φαντάζεστε; Κι αν δεν το κάνετε αν αρνηθείτε να εμβολιαστεί το παιδί σας αν αρνηθείτε να τους δώσετε το σώμα του παιδιού σας τότε στο μέλλον δεν θα μπορεί να πάει στο σχολείο. Αυτό μας λένε.
Προκαλούν κοινωνικό αυτοματισμό φέρνουν αντιμέτωπα τους μεν στους δε , επιδίδονται σε κυνήγι μαγισσών ενάντια στους ανεμβολίαστους αφήνοντας να συμπεραίνεται πως φταίνε αυτοί που το Ισραήλ δεν βγαίνει από την κρίση κι έτσι οι επιθέσεις κατά ανεμβολίαστων αυξάνουν. Θα φτάσουν σύντομα και στο να δολοφονήσουν κάποιον γιατί δεν εμβολιάστηκε. Κι όλα αυτά γιατί αφήνουν να διαφαίνεται πως είμαστε εχθροί του έθνους, διωκόμαστε.

Καλημέρα αυτό το βίντεο είναι στ΄αγγλικά γιατί θέλω να σας περιγράψω σε εσάς στο λαό του κόσμου αυτό που συμβαίνει σήμερα στο Ισραήλ. Θέλω να σας περιγράψω τη ζωή ενός μη εμβολιασμένου Ισραηλινού. Μια μέρα ξυπνήσαμε σ΄έναν ολοκληρωτικό εφιάλτη, οι ζωές μας καταστράφηκαν. Ξυπνήσαμε σ΄ένα εφιάλτη στον οποίο απαχθήκαμε από την κυβέρνησή μας που μας πούλησε ως ινδικά χοιρίδια ως πειραματόζωα για ένα πειραματικό εμβόλιο. Αυτοί ξέρετε θέλουν να δώσουμε τα σώματά μας και τις ψυχές μας χωρίς να θέτουμε ερωτήματα. Γίναμε η μεγαλύτερη κλινική δοκιμή εμβολίου όλης της ιστορίας και σε πανεθνική κλίμακα.Φανταστείτε συνήθως μπορείτε να συμμετάσχετε εθελοντικά σ΄ένα πείραμα αλλά έχετε επίσης το δικαίωμα ν΄αρνηθείτε ή όχι αλλά εδώ δεν σας ρώτησε κανείς δεν σας ρώτησε κανείς. 
Μας έκαναν να νιώθουμε ότι αυτό δεν ήταν καλό δεν ήταν σωστό να αντιδράσουμε να ενεργήσουμε ως άτομα κι ότι αν δεν συμμετέχετε στον εμβολιασμό αυτό θα ήταν ένα είδος δίκης, τότε είστε εγκληματίες , γίνατε πραγματικά ένα εγκληματίας μέσα στη χώρα σας (σσ. ο εσωτερικός εχθρός). Αυτό είναι κάπως έτσι η ισραηλινή κυβέρνηση ενεργεί ως τρομοκρατική οργάνωση και εξαναγκάζει τα άτομα να μετέχουν σε αυτόν τον πειραματικό εμβολιασμό του οποίου οι συνέπειες είναι άγνωστες. Κι επομένως τα υγειονομικά αποτελέσματα είναι πάντα φλου, σύμφωνοι; Ψεύδονται στα ΜΜΕ λένε ότι το εμβόλιο εγκρίθηκε από το FDA κάτι που είναι ανυπόστατο το επαληθεύσαμε. Δεν είναι ένα εμβόλιο εγκεκριμένο αυτή η έγκριση από το FDA δεν είναι παρά μια πειραματική έγκριση με την έννοια του κατ΄επείγοντος.

Αυτοί τώρα κλείνουν όλες τις αερογραμμές είμαστε φυλακισμένοι μέσα στη χώρα μας, κανείς δεν βγαίνει κανείς δεν μπαίνει, δεν μπορεί να πετάξει είμαστε φυλακισμένοι μέσα στην ίδια μας τη χώρα. Πως όταν γίνεται ένα πείραμα κλείνουν όλα τα ποντίκια μαζί και παρατηρούν αυτό που συμβαίνει. Δεν υπάρχει καμιά διαφάνεια, ok; Σε όλους τους λαούς όλες οι συζητήσεις αναφορικά με τον covid19 από όλες τις κυβερνήσεις κρύφθηκαν εδώ και 30 χρόνια κι πως πρέπει να είμαστε σύμφωνοι για τον εμβολιασμό; Έτσι δεν είναι; Δεν είμαστε διατεθειμένοι να δείξουμε εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση αφότου μας έκρυψε αυτές τις κρίσιμες πληροφορίες για τη συμφωνία με την Pfizer γι αυτόν τον πειραματισμό και που κρατήθηκαν για 30 χρόνια, ξέρετε η συμφωνία με Pfizer υπογράφτηκε εδώ και 2 χρόνια πριν διαδοθεί ο covid19. Xάσαμε πάσα εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση και σε αυτή τη χώρα.

Αυτοί είναι εντελώς ανεύθυνοι να κάνουν αυτόν τον πειραματισμό σε γυναίκες έγκυες. Μπορείτε να το φανταστείτε αυτό; Γυναίκες έγκυες που δεν γνώριζαν τις ιατρικές συνέπειες και τώρα λένε θα εμβολιάσουν τα παιδιά.Το φαντάζεστε; Κι αν δεν το κάνετε αν αρνηθείτε να εμβολιαστεί το παιδί σας αν αρνηθείτε να τους δώσετε το σώμα του παιδιού σας τότε στο μέλλον δεν θα μπορεί να πάει στο σχολείο. Αυτό μας λένε.

Μας εξωθούν και μας αποσύρουν όλα τα ανθρώπινα δικαιώματά μας, όλα τα δικαιώματα των ανθρώπινων όντων, όλες τις ελευθερίες μας και την ανάσα της ζωή μας. Δεν μπορούμε να βγούμε ελεύθερα στους δρόμους υπάρχουν μπάτσοι η αστυνομία είναι παντού. Ζητάμε βοήθεια από όλους τους παγκόσμιους οργανισμούς Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και που είναι μάρτυρες αυτού που συμβαίνει...Aυτή είναι μια φασιστική συμπεριφορά πλύσης εγκεφάλου που επιχειρείται μέσω των ΜΜΕ. Το μισό του πληθυσμού κοντά στα 5.000.000 όπως διατείνονται εμείς δεν το πιστεύουμε εμβολιάστηκαν παρά τη θέλησή τους εξαναγκάστηκαν εξωθήθηκαν, δεν το επέλεξαν εξωθήθηκαν ν’ αρνηθούν την ελευθερία τους και τον έλεγχο του σώματός τους την αυτοδιάθεσή του μη έχοντας την επιλογή Είναι ένας βιασμός των δικαιωμάτων μας από την κυβέρνηση! Αυτοί μας λένει είτε θα εμβολιαστείτε είτε δεν θα μπορείτε να εργάζεστε ή να ταξιδεύετε θα γίνετε πολίτες β΄κατηγορίας. Μας διαιρούν δεν μπορείτε πλέον να αγοράσετε τρόφιμα σε κάποια καταστήματα αν δεν είστε εμβολιασμένοι.Δεν μπορείτε να μπείτε σε μεγάλα εμπορικά κέντρα ούτε να κάτσετε για φαηγό αν δεν έχετε εμβολιαστεί.Αυτό γίνεται σήμερα στο Ισραήλ αύριο στις χώρες σας. Δεν έχουμε το δικαίωμα να εργαστούμε να ταξιδέψουμε ν΄αναπνεύσουμε να ζήσουμε δεν έχουμε κανένα δικαίωμα ως άνθρωποι.

Κι η χώρα έγινε μια δικτατορία υπό αυτήν την ψευδοπανδημία αυτόν τον ψευδοιό που το ποσοστό θεραπείας είναι 98%. Ψεύδονται στον αριθμό των νεκρών και στην αιτία του θανάτου κολλούν την ταμπέλα κόβιντ σε κάθε θάνατο κάθε ασθένειας.Τα νοσοκομεία δέχονται 22.000 shekels-περί τα 5600 ευρώ για κάθε θάνατο οφειλόμενο σε κόβιντ.Πολλά άτομα είναι θύματα και πεθαίνουν από τις παρενέργειες του εμβολίου αλλά τα ΜΜΕ το κρύβουν κρύβουν αυτά τα μεγάλα γεγονότα (σσ.κι όχι μόνο στο Ισραήλ κρύβονται οι μεγάλες παρενέργειες όπως γενικές παραλύσεις ατόμων κάτω των 70 μάλιστα μετά τον εμβολιασμό δεν τις δηλώνουν οι υπεύθυνοι ούτε στην υπηρεσία φαρμακοεπιγρύπνησης δεν τις καταχωρούν, αλλά ουδέν κρυπτόν ας το έχουν υπόψιν τους όπως κι ότι τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας δεν παραγράφονται. Στη Γαλλία π.χ περιμένουν 13500 θανάτους από καρκίνο περισσότερους το επόμενο διάστημα γιταί πήγαν πίσω οιν θεραπείες με τη μονοπώληση μόνο μιας ασθένειας) Πολλοί εμπλεκόμενοι , γιατροί πούλησαν τη ψυχή τους στο Σατανά στο διάβολο δέχθηκαν αβαντάζ εκ μέρους της Pfizer (σσ.ενώ εδώ είναι όλοι Αδιάφθοροι) Οι Γιατροί που λένε την αλήθεια κι μάχονται για τ΄Ανθρώπινα Δικαιώματα τους αποσιωπούν ή απολύονται ( σσ. εδώ τους ραίνουν με ροδοπέταλα) Πρόκειται για ένα βίαιο κλινικό κοινωνικό πείραμα, συγγνώμη για έναν κοινωνικό πειραματισμό. Προκαλούν κοινωνικό αυτοματισμό φέρνουν αντιμέτωπα τους μεν στους δε , επιδίδονται σε κυνήγι μαγισσών ενάντια στους ανεμβολίαστους αφήνοντας να συμπεραίνεται πως φταίνε αυτοί που το Ισραήλ δεν βγαίνει από την κρίση κι έτσι οι επιθέσεις κατά ανεμβολίαστων αυξάνουν. Θα φτάσουν σύντομα και στο να δολοφονήσουν κάποιον γιατί δεν εμβολιάστηκε. Κι όλα αυτά γιατί αφήνουν να διαφαίνεται πως είμαστε εχθροί του έθνους, διωκόμαστε.

Στο άρθρο αυτό παραπέμπει το egaliteetreconciliation 26/3/21. ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Αντλήθηκε από το dimpenews


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου