ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021

Μεγάλης σημασίας είδηση: "Το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης δικαίωσε Ολλανδό δικηγόρο που προσέφυγε και ζήτησε να του αναγνωριστεί ως μη υποχρεωτικό το test PCR! "

 (Σύνδεση: ΣΤΗΝ ΤΑΝΖΑΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ : ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΤΑΝΖΑΝΙΑΣ (και διδάκτορα Χημείας) ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΑΪΟ ΣΕ ΚΑΤΣΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΙΑ -  "Σκάνδαλο στη Γερμανία! Τεστ PCR... ένα ακριβοπληρωμένο σκουπίδι!"  +  Corona-show must go on - people sleep on (?...)  +  “Everyone has to realize there is no such thing as a case because the PCR test to quote, find the virus has never shown it can find a virus.” + ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ (!) ΜΕΣΩ ...)

 

Υπόθεση Jeroen Poels : η άρνηση του test PCR, έφθασε ως το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης. Δημιουργείται έτσι νομολογία την ώρα που διάφοροι προτείνουν τη μαζικοποίηση διαδικασίας..Το Διεθνές Δικαστήριο αποφάνθηκε στην συγκεκριμένη περίπτωση πως απαιτείται συναίνεση αφού τον απάλλαξε από την υποχρεωτικότητα που είχε προσδώσει στο τεστ η χώρα του για την προκείμενη ομάδα πληθυσμού-ταξιδιώτες. Μπορεί να ερμηνευθεί και ως βέτο της Χάγης στην υποχρεωτική υποβολή στο τεστ του όποιου πολίτη; 
 Σε συνεργασία με το BonSens.org η France soir πήρε συνέντευξη από τον δικηγόρο: υποδεχόμαστε τον Jeroen Poels, Ολλανδό δικηγόρο που είδε την οικογένειά του μέσα στην αδυνατότητα να επιστρέψει από την Τανζανία γιατί η Ολλλανδία επέβαλε ένα test PCR. Ο κ. Poels θεωρούσε ότι αυτό το test ήταν παρεμβατικό και δεν δέχθηκε αυτή τη σωματική ξένη εισαγωγή που αποτελεί μια παραβίαση της ατομικής ελευθερίας.
Επέλεξαν να φύγουν στην Τανζανία γιατί ο Πρόεδρος της χώρας αυτής δεν αναγνώρισε την πανδημία και προτίμησε ο πληθυσμός του να συνεχίσει να ζει κανονικά. Ο πρόεδρος επίσης ζήτησε στα médias της χώρας να μην μιλούν για την πανδημία! Άσκησε κριτική στην κοινωνική αποστασιοποίηση και στο να φορά κανείς μάσκα και αμφισβήτησε τα tests του coronavirus αφού υπέβαλε σε αυτά ζώα και φρούτα κι ανακοίνωσε πως μια παπάγια, ένα ορτύκι κι ένα κατσίκα ήταν “θετικά” στον coronavirus. Ο πρόεδρος εξηγεί έπειτα ότι δεν μπορεί να δεχθεί να θυσιάσει την οικονομία κι ασκεί κριτική στις γειτονικές χώρες που το έκαναν.
Ο Jeroen Poels απέκτησε μια γρήγορη απόφαση από το Διεθνές Δικαστήριο της La Haye,που τον δικαιώνει στο γεγονός ότι δεν έχει υποχρέωση για tests και ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να αντιτεθεί στην επιστροφή ενός πολίτη της σε αυτή τη χώρα.

αυτόματη μετάφραση της απόφασης :

COUR LA HAYE Ομάδα Ανταλλαγών κι Εμπορίου – Πρόεδρος

Ετυμηγορία στη διαδικασία ασφαλιστικών μέτρων της 31ης Δεκεμβρίου 2020 στην περίπτωση α
ISABEL, ΑΙΤΟΥΝΤΕΣ,
JOËLLE MARIE, ΟΙ ΑΙΤΟΥΝΤΕΣ ΑΣΥΛΟΥ, και 3. AXEL, LOUIS, ΑΙΤΟΥΝΤΕΣ, όλοι οι κάτοικοι του Vogelenzang, αιτούντες του δικηγόρου,κ. G. C. L., van de Corput στην Breda, Ολλανδία, από:
συνιστά στο κράτος να εξουσιοδοτήσει τους αιτούντες. να επιστρέψουν στην Ολλανδία αεροπορικώς από τη Ζανζιβάρη (Τανζανία) περίπου στις 3 Ιανουαρίου 2021 χωρίς να χρειάζεται να περάσουν από ένα αρνητικό τεστ PCR ή / και να παρουσιάσουν ή να υποβάλουν δήλωση σχετικά μ’ ένα τέτοιο τεστ ·
επιδικάζει στο κράτος στο κόστος των διαδικασιών, από την πλευρά των εναγόντων, έως ότου η απόφαση προϋπολογιστεί στο 304ο, λόγω του δικαστικού κόστους 980 ευρώ αμοιβές δικηγόρου ·
δηλώνει ότι η απόφαση είναι εκτελεστή,
απορρίπτει τα άλλα αιτήματα.

Αυτή η απόφαση εκδόθηκε από τον κ. H.J. Vetter και δημοσιοποιήθηκε στις 31 Δεκεμβρίου 2020.FranceSoir 3/1/20

To δανειστήκαμε από το dimpenews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου