ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020

O ιστορικός λόγος του Robert F. Kennedy, Jr στο Βερολίνο: δεν θα πάρετε την ελευθερία μας, δεν θα δηλητηριάσετε τα παιδιά μας. Aπαιτούμε επιστροφή στη Δημοκρατία. …ΒΙΝΤΕΟ (όλη η απομαγνητοφωνημένη ομιλία του της 29ης Αυγούστου μπροστά στο πλήθος)


O ιστορικός λόγος του Robert F. Kennedy, Jr στο Βερολίνο (29/8/20). Σε δραματικούς τόνου μίλησε ο Robert F. Kennedy Jr: δεν θα πάρετε την ελευθερία μας, δεν θα δηλητηριάσετε τα παιδιά μας. Aπαιτούμε επιστροφή στη Δημοκρατία.
Όλη η απομαγνητοφωνημένη ομιλία του της 29ης Αυγούστου μπροστά στο πλήθος:

https://youtu.be/2saebN1OU1o Σας ευχαριστώ όλους.. (χειροκροτήματα)
Κατά την επιστροφή μου στο σπίτι μου στις ΗΠΑ οι εφημερίδες λένε ότι ήρθα εδώ σήμερα να μιλήσω σε 5000 ναζί.. Αλλά αύριο αυτοί θα διηγηθούν ότι ναι ήμουν εδώ και μίλησα σε 3000 με 5000 ναζί..και κοιτάζω αυτό το πλήθος και βλέπω το αντίθετο του ναζισμού…Βλέπω άτομα που αγαπούν τη δημοκρατία, άτομα που θέλουν μια ανοιχτή κυβέρνηση. Τα άτομα θέλουν διευθύνοντες που δεν θα τους διαψεύσουν. Διευθύνοντες που δεν θα επινοήσουν κανόνες και κανονισμούς αυθαίρετους για να ενορχηστρώσουν την υποταγή του πληθυσμού. Θέλουμε αξιωματούχους της υγείας που δεν θα έχουν δεσμούς οικονομικούς με την φαρμακοβημιοχανία και που θα εργάζονται για εμάς κι όχι για την Big Pharma. Θέλουμε εκπροσώπους που νοιάζονται για την υγεία των παιδιών μας και όχι για τα κέρδη των φαρμακευτικών εταιριών ή τον
κυβερνητικό έλεγχο.
 https://youtu.be/2saebN1OU1o

 Κοιτάζω αυτό το πλήθος , βλέπω όλες τις σημαίες της Ευρώπης , βλέπω άτομα κάθε χρώματος βλέπω άτομα κάθε έθνους και θρησκείας , όλοι ανήσυχοι για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια για την υγεία των παιδιών και την πολιτική ελευθερία. Αυτό είναι το αντίθετο του ναζισμούΟι κυβερνήσεις αγαπούν τις πανδημίες..Κι αγαπούν τις πανδημίες για τον ίδιο λόγο που αυτές αγαπούν τον πόλεμο. Γιατί τους δίνουν την δυνατότητα να επιβάλουν στον πληθυσμό ελέγχους που αλλιώς αυτός δεν θα τους δεχόταν ποτέ . Δημιούργησαν θεσμούς και μηχανισμούς για να επιβάλουν την υποταγή. Θα σας πω ένα πράγμα αυτό είναι μυστήριο για εμένα . Όλες αυτές οι εξέχουσες προσωπικότητες όπως Bill Gates, Anthony Fauci σχεδίασαν και σκέφτηκαν επ΄αυτής της πανδημίας εδώ και δεκαετίες τη σχεδίασαν με τέτοιο τρόπο ώστε εμείς όλοι να είμαστε ασφαλείς όταν αυτή η πανδημία θα γίνει και τώρα που αυτή έφθασε δεν ξέρουν περί τίνος μιλούν κι φαίνεται πως αυτοί επινοούν καθ΄οδόν και (στο μέτρο) ενσωματώνουν ανύπαρκτους αριθμούς και δεν είναι σε θέση να σας πουν ποιο είναι το ποσοστό θνησιμότητας του covid19. Δεν μπορούν να μας δώσουν ένα τεστ PCR που να λειτουργεί πραγματικά. Aυτοί οφείλουν συνεχώς να τροποποιούν τον ορισμό του covid στο πιστοποιητικό του θανάτου για να εμφανίζεται αυτός ολοένα και πιο θανατηφόρος. Το μόνο τους χάρισμα είναι να τροφοδοτούν τον φόβο.
  
Berlin, 29 Août: « Les pandémies donnent aux gouvernements la possibilité d'imposer un contrôle de la population que la population n'accepterait JAMAIS dans d'autres circonstances. » (Robert Kennedy Jr) #MasquesObligatoires #coronavirus #Covid_19 #covid pic.twitter.com/XqmRkbkcad 
— Biobiobiobio (@biobiobiobior) August 30, 2020

Εδώ κι 75 χρόνια ο Hermann Goring κατέθεσε στη Δίκη της Νυρεμβέργης και τον ρώτησαν τι κάνατε για να δεχθούν οι Γερμανοί όλο αυτό;;;;και είπε:” είναι κάτι πολύ εύκολο. Δεν έχει να κάνει σε τίποτα με το ναζισμό αλλά με την ανθρώπινη φύση. Μπορείτε να το κάνετε σ΄ένα καθεστώς ναζιστικό,σοσιαλιστικό, κομμουνιστικό μπορείτε να το κάνετε σε μια μοναρχία, σε μια δημοκρατία..Το μόνο πράγμα που έχει ανάγκη μια κυβέρνηση για να μεταμορφώσει τ΄άτομα σε σκλάβους είναι ο φόβος. Κι αν μπορείτε να βρείτε κάτι για να τους εκφοβίσετε μπορείτε να τους κάνετε ό,τι θέλετε..Πριν 60 χρόνια ο θείος μου ο John Kennedy ήρθε σ΄αυτήν την πόλη. ήρθε εδώ στο Βερολίνου γιατί ήταν η γραμμή του μετώπου έναντι του παγκόσμιου ολοκληρωτισμού. Και σήμερα ακόμη το Βερολίνο είναι η γραμμή του μετώπου κατά του παγκόσμιου ολοκληρωτισμού.Ο θείος μου ήρθε εδώ στο Βερολίνο κι είπε περήφανα στους Γερμανούς ”είμαι ένας Βερολινέζος”. Και σήμερα όλοι αυτοί που είναι ανάμεσά μας μπορούν επίσης περήφανα να πουν ”είμαι ένας Βερολινέζος”.Και είστε στην πρωτοπορία της μάχης κατά του ολοκληρωτισμού.

Και να προσθέσω κάτι. Έκαναν μια πολύ καλή δουλειά σε σχέση με τη δημόσια υγεία.Αλλά έκαναν μια πολύ καλή δουλειά εισάγοντας το 5G σε όλες τις κοινότητές μας. Και για να μας μεταφέρουν όλους για ν΄αρχίσουν τη διαδικασία μεταφοράς προς ένα ψηφιακό νόμισμα που είναι η αρχή της σκλαβιάς.. Γιατί αν ελέγχουν τον τραπεζικό σας λογαριασμό ελέγχουν τη συμπεριφορά σας. Κι βλέπουμε όλες αυτές τις διαφημίσεις στην τηλεόραση που λένε πως το 5G φθάνει στην κοινότητά σας..Θα είναι ένα μεγάλο πράγμα για όλους εσάς θ΄αλλάξει τις ζωές σας.Αυτό θα κάνει τις ζωές σας πολύ καλύτερες. Και είναι πολύ πειστικό, οφείλω να πω. Γιατί κοιτάζω αυτές τις ανακοινώσεις και θεωρώ πως είναι ευφυές.Και προσμένω να φθάσει.Κι έπειτα εγώ θα μπορώ ν’ ανεβάζω ένα βίντεο σε 6′ αντί 16”.Και γι αυτό αυτοί δαπανούν 5 εκατομμύρια δολάρια για το 5G;;OXI o λόγος είναι η επιτήρηση και η συλλογή δεδομένων…Αυτό δεν είναι για εσάς και για εμένα αλλά για τον Bill Gates για τον Zuckerberg, Jeff Bezos και για όλους τους άλλους δισεκατομμυριούχους. Ο Βill Gates είπε ότι ο στόλος του των δορυφόρων του θα μπορεί να παρατηρεί κάθε εκατοστό του πλανήτη 24 ώρες το 24ωρο. Αυτό δεν είναι παρά η αρχή θα είναι ομοίως σε θέση να σας παρακολουθούν πάνω σε όλους τους έξυπνους smart μηχανισμούς σας χάρη στη βιομετρική φυσιογνωμική αναγνώριση μέσω του GPS σας. Πιστεύετε ότι η Alexa (Alexa Amazon) δουλεύει για εσάς;; Δεν δουλεύει για εσάς δουλεύει για τον Bill Gates που σας κατασκοπεύει.

Και η πανδημία είναι μια κρίση που διευκολύνει τις ελίτ που υπαγορεύουν αυτές τις πολιτικές. Τους δίνει τη δυνατότητα να εκμηδενίσουν την μεσαία τάξη για να καταστρέψουν τους θεσμούς της δημοκρατίας και να μεταφέρουν όλο τον πλούτο μας σε μια χούφτα δισεκατομμυριούχων για να πλουτίσουν κι άλλο πτωχοποιώντας και τους υπόλοιπους από εμάς..Και το μόνο πράγμα μεταξύ αυτών και των παιδιών μας είναι αυτό το πλήθος που ήρθε στο Βερολίνο.

Και τους λέμε σήμερα, εσείς δεν θα πάρετε την ελευθερία μας, δεν θα δηλητηριάσετε τα παιδιά μας. Θ΄απαιτήσουμε την επιστροφή της δημοκρατίας μας. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τον αγώνα σας.

Πάρθηκε από το dimpenews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου