ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Τετάρτη 22 Απριλίου 2020

Επιβεβαιώσεων ανάγνωσμα (;)

Τα παρακάτω στοιχεία (γνωστά ήδη από τα τέλη Μαρτίου) επιβεβαιώνουν όσα ήδη είχαμε επισημάνει στην ανάρτησή μας "Όσα δεν θέλουν να ξέρεις για τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (Π.Ο.Ϋ.)" - Οι "εξοργιστικές κινήσεις" του Ντόναλντ Τραμπ... Δεν αναφερόμαστε τόσο στο video των (αμφιλεγόμενων) Anonymous, που αφορούσε την μάζωξη διεφθαρμένων και idiots (να το πούμε έτσι) που έχουν και λόγο (εδώ γελάνε πικρά και οι νεκροί μέσα από τους τάφους τους!) για την παγκόσμια Υγεία...Δηλαδή για το δημιούργημα της (ποιων άλλων;) τραπεζικής δυναστείας των Ρότσιλντ (Κυρίαρχοι λαοί, δεν σας τα έχουν εξηγήσει καλά) και όργανο του αδίστακτου ιατροφαρμακευτικού καρτέλ και της παγκόσμιας παρασιτικής και ληστρικής κάλτας των τραπεζιτών που αφαιμάζουν λαούς και καταλεηλατούν τους φυσικούς πόρους.
Ο W.H.O. (ή ΠΟΫ) που, μέσω κορυφαίου εκπροσώπου του έχει προβεί, στον καιρό της κορωνομαστούρας, και σε τέτοιες δηλώσεις:
Παγκόσμιος (Φασιστικός;) Οργανισμός Υγείας: "Μπορεί να χρειαστεί να μπούμε και στα σπίτια σας και να πάρουμε μέλη της οικογένειά σας" (τι λέτε ρε;)
 
Ωστόσο, σε αυτή την ανάρτηση εστιάζουμε καταρχήν στις χειρουργικές κινήσεις του Ντόναλντ Τραμπ, που αφού ύψωσε μεγαλοπρεπώς το μεσαίο δάχτυλο στον W.H.O., έκανε και την πολλά υποσχόμενη (κι όχι μόνο για το λαό της Αμερικής) κίνηση στην σκακιέρα. Γράφαμε σε εκείνη την ανάρτηση (ο πρώτος σύνδεσμος παραπάνω):
 ο Τραμπ, φαίνεται να έχει μπει στο μάτι των μεγαλοτραπεζιτών λόγω του απώτερου στόχου του, κατά πολλούς αναλυτές στις ΗΠΑ, να εθνικοποιήσει την ιδιωτική στην πραγματικότητα και παρασιτική Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ (Η μεγάλη "ομοσπονδιακή απάτη" εναντίον της ίδιας της ζωής ). Οι πρόσφατες δηλώσεις του κατά αυτής (Τραμπ: «Η Ομοσπονδιακή μας Τράπεζα είναι αξιοθρήνητη» ), η οποία ως τώρα αποτελούσε "ταμπού" για κάθε Αμερικανό πρόεδρο, μόνο τυχαίες δεν ήταν!
Και ιδού η απόδειξη:
 " Την Κυριακή 29 Μαρτίου, το πιο εκπληκτικό έπεσε σαν ένας τόνος από τούβλα στα κοινωνικά μέσα: οι θεατές έμαθαν ότι ο Trump είχε πάρει τον έλεγχο του Ομοσπονδιακού Αποθεματικού, το οποίο χειρίζονται τώρα δύο εκπρόσωποι του Υπουργείου Οικονομικών. Από όλες τις τρελές ειδήσεις τον τελευταίο μήνα, αυτό είναι μακράν το καλύτερο και πιο συγκλονιστικό. Μετά από τρία χρόνια στην εξουσία, ο Trump εκπλήρωσε τελικά την εκλογική του υπόσχεση ότι βγάζει τις ιδιωτικές τράπεζες από τις δημόσιες υποθέσεις των ΗΠΑ, πράγμα που είχε οδηγήσει σε έναν αιώνα εκμετάλλευσης των Αμερικανών πολιτών. Έχει αναθέσει στον διαβόητο επενδυτικό όμιλο Blackrock να αρχίσει να αγοράζει σημαντικές εταιρείες για την Fed, πράγμα που σημαίνει ότι εθνικοποιεί κομμάτια της οικονομίας, αποφεύγοντας την συντριβή της αγοράς εμπλέκοντας σημαντικούς ιδιώτες επενδυτές στην συμφωνία."  Απόσπασμα από ένα άρθρο ΕΔΩ που, όπως το είδαμε, μόνο ενδιαφέροντος δεν στερείται. Μεταφρασμένο στα ελληνικά του Sylvain Laforest , /31-03-2020 {Δουλεύοντας ως τηλεοπτικός διευθυντής ντοκιμαντέρ και ως δημοσιογράφος για 25 χρόνια, δημοσίευσε το 2016 το La Déprogr @ mmation (στην γαλλική γλώσσα) σχετικά με την παραπληροφόρηση των μέσων μαζικής ενημέρωσης και το δεύτερο βιβλίο Wars and Lies Progressive Press.}

 Και στη συνέχεια θα εστιάσουμε σε "πανδημίες" και δραστικές λύσεις, κρατώντας ακόμη όμως κάποιες επιφυλάξεις περί θαυματουργών φαρμάκων και ο καιρός θα δείξει...
 Η ροή πληροφορίας από το ίδιο άρθρο παραπάνω φαίνεται να κουμπώνει τέλεια και να επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς του δημοσιογράφου Γ. Τράγκα περί χλωροκίνης, που χρησιμοποιείται από τους Έλληνες γιατρούς και σηκώνει ταχέως τους ασθενείς από COVID (εξαιρούνται οι με 3-4-5 σοβαρά υποκείμενα νοσήματα ή ας πούμε με δυο bypass). Και περί της αναφοράς του στον χαρισματικό δρ. Ντιντιέ Ραούλ (ήταν o αγαπημένος επιστήμονας του Μακρόν, μέχρι που ανέφερε τη θεραπευτική δράση της χλωροκίνης για τον coronavirus και τον πέρασαν στο περιθώριο ενώ ο golden boy υπάλληλος των Ρότσιλντ απαγόρευσε στη Γαλλία το "θαυματουργό φάρμακο"). Αναφερόμαστε σε αυτές τις δυο αναρτήσεις μας: Aπίστευτες δηλώσεις του γνωστού δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα: "Θέλω να ξέρετε όλοι σας, ότι υπάρχει θεραπεία για τον κορονοϊό" ! και  Ως συνέχεια προηγούμενης σχετική ανάρτησης: "Υπάρχει θεραπεία για τον COVID και εφαρμόζεται ήδη, γιατί δε μας το λένε;"
 Ας δούμε λοιπόν τα στοιχεία και γεγονότα, με εμπλεκόμενους Τραμπ και Πούτιν:
" Ενώ τα μέσα ενημέρωσης απέφευγαν το θέμα της χλωροκίνης, ένα παλιό χάπι που σχεδιάστηκε για να θεραπεύσει την ελονοσία,
ο Trump επέβαλε στο FDA την χρήση αυτού του φαρμάκου για ασθενείς μολυσμένους στις Η.Π.Α. Τα ΜΜΕ δεν είχαν άλλη επιλογή από το να αρχίσουν να μιλάνε γι ‘αυτό, γεγονός που πυροδότησε μια αλυσιδωτή αντίδραση: οι εκτελεστικοί διευθυντές μεγάλων φαρμακευτικών εταιριών απολύθηκαν επειδή έχασαν το συμβόλαιο των εμβολίων, χώρες όπως ο Καναδάς έμοιαζαν με γενοκτονικούς ανόητους επειδή δεν χρησιμοποιούσαν το φτηνό και αβλαβές φάρμακο, ενώ μια εξωφρενική εγκληματική πράξη από μια κυβέρνηση εκτέθηκε στο άπλετο φως: η κυβέρνηση Macron είχε ανακηρύξει τον Ιανουάριο του 2020 ότι η χλωροκίνη ήταν επιβλαβής και είχε περιορίσει την χρήση της, λίγες μόνο εβδομάδες πριν από την έκρηξη της ψεύτικης πανδημίας! Η ρουλέτα είναι ένα δημοφιλές παιχνίδι στις δυτικές κυβερνήσεις αυτές τις μέρες.
δρ Didier Raoult
 Το Σάββατο 28 Μαρτίου, η Ρωσία ανακοίνωσε την δική της θεραπεία, βασισμένη στο μαγικό φίλτρο του Dr Raoult. Ακόμα ένα τεράστιο χτύπημα, αυτή την φορά στην μεγάλη φλέβα της φαρμακοβιομηχανίας, ενώ οι περισσότερες δυτικές χώρες πρέπει τώρα να εφαρμόσουν την θεραπεία του καλού γιατρού ή να αντιμετωπίσουν το χαστούκι ενός ρωσικού χαπιού που έρχεται για να σώσει τους πολίτες τους. Ο Πούτιν βρίσκεται σήμερα στην επιχείρηση διάσωσης: την τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου, έστειλε 15 στρατιωτικά αεροσκάφη γεμάτα με γιατρούς και προμήθειες απευθείας στην Βόρεια Ιταλία, αφού ένα αεροπλάνο βοήθειας από την Κίνα μπλοκαρίστηκε από την Τσεχική Δημοκρατία. Πρόκειται να μάθουμε ότι οι ευρωπαϊκές χώρες φοβούνται ότι η Κίνα ή η Ρωσία θα βρουν την αλήθεια στην περιοχή της Λομβαρδίας, όπου οι άνθρωποι δεν πεθαίνουν από κάποιο κορονοϊό, αλλά πιθανώς από ένα θανατηφόρο υβριδικό κοκτέιλ από δύο προηγούμενα εμβόλια για μηνιγγίτιδα και γρίπη. Αυτά έγιναν σε δύο ξεχωριστές εκστρατείες εμβολιασμού. "

Και έχουμε ακόμα τον αρχιεμβολιαστή  Bill Gates ( Κάποιες στιγμές διανοητικής διαύγειας, στον καιρό της κορωνοθολούρας) "ειδικούς" και πολιτικούς, ανάμεσά τους και Έλληνες δυστυχώς, να επιμένουν για το "σωτήριο εμβόλιο" ως εισιτήριο επιστροφής σε "πλήρη κανονικότητα". Και μάλιστα ο Bill δεν σταματάει να προκαλεί δημοσίως τους πάντες που διαφωνούν με το όραμά του: "Δεν έχετε καμία επιλογή. Ο κόσμος κάνει σαν να έχει επιλογή, όμως για τον κόσμο η κανονικότητα δεν πρόκειται να επιστρέψει εάν πρώτα δεν εμβολιάστεί ο παγκόσμιος πληθυσμός στο σύνολό του" - video

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου