ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...
Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018

(Φθοριωμένο πόσιμο νερό - βίντεο) Αναπνέουμε δηλητήρια, τρώμε δηλητήρια, πίνουμε δηλητήρια...Αυτό δεν είναι φυσιολογική ζωή, αλλά το "θέατρο του παραλόγου" στα χειρότερά του!


Ο Ευγένιος Ιονέσκο ήταν Ρουμάνος θεατρικός συγγραφέας, από τους επιφανέστερους εκπροσώπους του Θεάτρου του παραλόγου
Kαι αυτά που διαδραματίζονται στις ΗΠΑ και εδραιώνονται (ή πασχίζουν να εδραιωθούν και θα το καταφέρουν μάλλον..!) και στον υπόλοιπο πλανήτη ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ στην ανθρώπινη Ιστορία του ολοκληρωτισμού και της παράνοιας που εκπορεύεται από αυτόν! Μόνο από ένα πολύ "τραβηγμένο" ή αποτυχημένο σενάριο του Ιονέσκο θα μπορούσε κανείς να πει ότι προέκυψαν κι ενσωματώθηκαν σαν ιός στον οργανισμό της ανθρωπότητας!
 
Μετά την επιβολή των γενετικά τροποποιημένων δηλητηρίων και υβριδίων ως "τροφίμων" {σύνδεσμος: Επικίνδυνα τα μεταλλαγμένα για την υγεία μας (" Η ένθεση «ξένων» γονιδίων στους φυτικούς και ζωικούς οργανισμούς μπορεί να έχει απρόβλεπτες συνέπειες για την υγεία μας, όχι μόνο όταν οι οργανισμοί αυτοί εισάγονται στην τροφική αλυσίδα αλλά ακόμη και για τους καλλιεργητές ή άλλους γειτονικούς τους οργανισμούς! ") }. Και την απαγόρευση αποθήκευσης τροφίμων που σε καθιστά εν δυνάμει τρομοκράτη για τις Αρχές (σύνδεσμος:
Ιδρύεται Αστυνομία Τροφίμων στις ΗΠΑ!  Aποσπάσματα της FDA θα συλλαμβάνουν τον οποιοδήποτε επιχειρήσει να καλλιεργήσει τα δικά του λαχανικά στον κήπo του) , την απαγόρευση καλλιέργειας ζαρζαβατικών κι άλλων γεωργικών προϊόντων στoν κήπο σου {σύνδεσμος: ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ (και των γενετικά τροποποιημένων ποικιλιών-διατροφικών βομβών!): Ψηφίστηκε ο νόμος S510 στην Αμερική που απαγορεύει την οικιακή κηπουρική }, χωρίς άδεια από το κορπορατικό κράτος και άρα υποχρεωτική αγορά των "σπόρων-εξολοθρευτών" της Monsanto, που εξαγοράστηκε από την επίσης σεσημασμένη Bayer {σύνδεσμος: Σπόροι του Θανάτου (Seeds of Death) Το ντοκιμαντέρ αυτό που βραβεύθηκε στο Hoboken International Film Festival το 2013, σοκάρει αποκαλύπτοντας τη γυμνή αλήθεια για τους Γενετικά Τροποποιημένους Οργανισμούς (ΓΤΟ) }. Και την απαγόρευση συλλογής βρόχινου νερού που σε καθιστά "εγκληματία" εκτός κι αν πληρώσεις στο κράτος για να το χρησιμοποιήσεις και κυρίως για να το πιεις ( ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΒΡΟΧΗΣ. Η ΦΡΙΚΗ ΤΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ 21 ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ. VIDEO)

 Και μια και λέγαμε για το νερό, το παρακάτω βίντεο που μας έστειλε αναγνώστης (και τον ευχαριστούμε) μας δίνει απίστευτα κι όμως αληθινά στοιχεία για το status στις Ηνωμένες Εταιρείες Αμερικής όσον αφορά το πόσιμο νερό, το νεράκι που έχουμε ανάγκη για να ζούμε και να είμαστε υγιείς!. Πράγματα που κάνουν τη "Χώρα των Θαυμάτων" της Αλίκης του Λούις Κάρρολ να ωχριά μπροστά στο αρρωστημένο μεγαλείο των εκεί ιθύνοντων νοών και αρμοδίων "για το καλό του λαού": Στο 66% του νερού των κατοικημένων περιοχών των ΗΠΑ η δημόσια ύδρευση φθοριώνεται! ΝΑΙ! Πίνουν νερό με φθόριο, ένα αποτελεσματικό συστατικό ποντικοφαρμάκων συν τοις άλλοις (σύνδεσμος: Φθόριο, Ένα Ποντικοφάρμακο Στα Δόντια Σου! - προσωπικά χρησιμοποιώ μόνο οδοντόκρεμα χωρίς φθόριο), με ό,τι αρνητικό συνεπάγεται αυτό για την υγεία των πολιτών και εξηγείται με απλά λόγια στο βίντεο (επίφοβο για καρκίνο των οστών ή αποδυνάμωσή τους, πρόκληση μείωσης των οιστρογόνων και της τεστοστερόνης, προβλήματα στις αρθρώσεις κ.ά,) Και όλο αυτό με την δικαιολογία ότι έτσι φροντίζεται η καλή υγεία των δοντιών των πολιτών (!!!) ή πιο σωστά πειραματόζωων, λες και δεν μπορούσαν να πάνε οι ίδιοι στον οδοντίατρο να την ελέγξουν! Όπως ακούγεται στο βίντεο, "είναι εκπληκτικός ο (σκόπιμος) βαθμός
που δεν έχουν επιμορφωθεί οι περιβαλλοντολόγοι" αλλά και οι οδοντίατροι που ο λόγος τους αποτελεί εγγύηση για τους απλούς ανθρώπους, όσον αφορά το φθόριο και τις ιδιότητές του. Σε πειράματα με φθόριο που δινόταν σε ποντίκια και προκάλεσε καρκίνους ήπατος και οστών "πειράχτηκαν" τα αποτελέσματα από τους υπευθυνους για να βγει το φθόριο καθαρό. Σοβαρές μελέτες όπως της dr. Mullenix όταν δημοσιοποιήθηκαν οδήγησαν στην επαγγελματική της διαπόμπευση και στη διακοπή των επιχορηγήσεων για τη συνέχιση της ενοχλητικής έρευνάς της!

  

Σκεφτείτε απλώς τα συσσωρευτικά αποτελέσματα του φθοριωμένου πόσιμου νερού στον ανθρώπινο οργανισμό, που χρειάζεται σε καθημερινή βάση αυτό το πιο πολύτιμο αγαθό της ζωής...

 Και γιατί αυτή η εκεμμένη και φονική εξαπάτηση του κόσμου από τους "αρμόδιους";
Το τονίσαμε εδώ(Ψέκασέ με boss, αντέχω!), να το επαναλάβουμε κι άλλη μια φορά:
 ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝΤΑΙ ΠΙΟ ΑΝΕΤΑ οι πληθυσμοί όπου το ζητούμενο από τα πάνω για αυτούς είναι η λοβοτομημένη φαιά ουσία και η ύπνωση διαρκείας με νανούρισμα τις διαβεβαιώσεις των "ειδικών" και τις διδαχές και μελέτες της εξαγορασμένης διανόησης κι επιστήμης, η όλο και προβληματικότερη υγεία (άρα χρυσή ευκαιρία υπερκέρδους για το ιατροφαρμακευτικό καρτέλ και τον επιστημονισμό της συμφοράς) και το υπό κατάρευση ανοσοποιητικό σύστημα...
Δεν χρειάζεται και τόσο πολύ ψάξιμο για να διαπιστώσουμε τον επικίνδυνο κατήφορο της ποιότητας της ΄διας μας της ζωής, τόσο σε υλικό όσο και σε διανοητικό επίπεδο:
(Τους επιτρέπουμε να) "Μας δηλητηριάζουν καθημερινά"
Μα σε κάθε πτυχή της υπνωτισμένης και στοχοποιημένης ζωής μας..;

 Ένα πολύ επικίνδυνο και πλήρως ανισόρροπο, χημικό και άκρως τοξικό μοντέλο ζωής, μια υπερ-παγίδα, σαν γιγάντιος ιστός ανθρωποφάγου αράχνης, που πιάνει όλες τις πτυχές της καθημερινότητας, από τη μεγαλύτερη έως τη μικρότερη στρώση. Η υπουλία, το ασύστολο ψέμα από τα πιο επίσημα και "υπεύθυνα" χείλη,  η χρηματοδότηση "ειδικών" και "ερευνών" από πολυεθνικά καρτέλ, η επιστράτευση "αυθεντιών" (=αυτοί που ανήκουν στον "αφέντη" και μεταφέρουν το λόγο του), η συνέργεια των εκλεγμένων κυβερνήσεων (ποια "δημοκρατία" και διαφάνεια που αυτή προϋποθέτει;) και των οργανισμών δήθεν μου υπέρ της ψυχοσωματικής υγείας των πληθυσμών και η χρήση του επιστημονισμού ως εργαλείου μαζικής και κατα συρροή εξαπάτησης. Αυτά τα προηγούμενα και τελικά το κυνήγι του υπερκέρδους πάνω σε ανθρώπινα συντρίμια, ε! δεν μπορεί: είναι βαριά κι επικίνδυνη ψυχοπάθεια! Δεν έχει να κάνει απλά με υπέρμετρη κακία και καθαρματοσύνη, όπως άλλωστε και η πρόκληση πολέμων όπου θησαυρίζουν οι συνήθεις ύποπτοι πάνω σε ποτάμια αίματος, ερείπια και ατέρμονη οδύνη...


ανιχνευτής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου