Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2017

Τεχνοσκλάβοι-"πολίτες" χαρείτε: ήρθαν οι βιομετρικές ταυτότητες!
Αλλάζουν οι ταυτότητες και παίρνουν την μορφή πιστωτικής κάρτας.... Σε αυτήν την κάρτα θα αναγράφονται όλα τα προσωπικά μας στοιχεία καθώς και το ιστορικό υγείας μας. Όλα θα περικλείονται εντός ενός barcode.
Ήδη εφαρμόζεται στην Τουρκία.
Περιλαμβάνουν και βιομετρικά στοιχεία καθώς και ιατρικού τύπου πληροφορίες, πλήρη στοιχεία δημοτολογίου, μητρώου αλλά και δυνατότητα επανεγγραφής στοιχείων που άπτονται στα υπουργεία Δικαιοσύνης, εσωτερικών καθώς και υγείας, φέρνει η νέα Ηλεκτρονική Ταυτότητα που θα ισχύσει τυπικά από τον Ιανουάριο/Φεβρουάριο του 2015.
Στην Χώρα μας τις ηλεκτρονικές ταυτότητες τις έχουν προμηθευτεί οι εργαζόμενοι της αστυνομίας. Αναμένεται και η ευρεία χρήση της μέσα στο 2016. Κάτι τέτοιο όπως καταλαβαίνουμε πως καταργεί κάθε προσωπικό μας στοιχείο κάθε ατομική μας ελευθερία αν το συνδυάσουμε και με το πλαστικό χρήμα πάει η εθνική μας υπερηφάνεια. Πάντα η ελευθερία και η αξιοπρέπεια φέρνουν την υπερηφάνεια. Εμείς μάλλον τα χάνουμε στον Βωμό του «Ανήκουμε εις την Δύση».
 το διαβάσαμε ΕΔΩ

Eμείς τι άλλο να πούμε; 
Γιατί το ζήτημα δεν εξαντλείται εδώ, έχει και συνέχεια ή μεγάλο βάθος στο τούνελ αυτό της τεχνολογικής επέλασης δημιουργίας τεχνο-φρικιών, με εμφυτευμένη φαιά ουσία και πλήρη απώλεια της ελευθερίας κινήσεων...
Απλά συνιστούμε κάποιες παλιότερες σχετικές αναρτήσεις, με πάρα πολλές προεκτάσεις, που "σκανάρουν" το παρόν και "οσφραίνονται" μια μελλοντική (κι όχι πολύ μακρινή) τεχνο-δυστοπία:
 " Θά θέλατε νά ἔχετε ἕνα ἐμφυτευμένο μικροτσίπ στό σῶμα σας; "- ένα άρθρο που αφουγκράζεται τα "φιλικά προς τον άνθρωπο και την ασφάλειά του" άλματα της σύγχρονης τεχνοεπιστήμης,σε συνέγεια με τη φοβερή προπαγάνδα των Μέσων Μαζικής Χειραγώγησης και θέτει πολύ ανησυχητικά κι εύλογα ερωτήματα για την επόμενη ημέρα... 
 Α! και μία ιστορία βγαλμένη από το παρόν (και όχι και τόσο φανταστική) που ήδη είναι το μέλλον που έχει (παράδειγμα; Εμφύτευση «αναμνήσεων» και «εμπειριών») ακόμη περισσότερο μέλλον:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου