ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

"Αεροψεκασμοί και εμβόλια"(Θέλουν το... καλό μας;)



Συνδέστε το παρακάτω άρθρο με αυτά: 
H επέλαση των συνωμοτών και των θανατηφόρων ιών τους κατά του ανθρώπου (2ο μέρος)
(Αμερικανοί επιστήμονες δημιούργησαν στο εργαστήριο έναν ιό που μοιάζει αρκετά με τον μυστηριώδη εκείνον ιό της "ισπανικής γρίπης" του 1918, ο οποίος σκότωσε περίπου 50 εκατομμύρια ανθρώπους-μια πραγματική μάστιγα της εποχής εκείνης- πολύ περισσότερους από τα θύματα του Α΄παγκόσμιου πολέμου. Πλήττοντας ειδικά πολλούς υγιείς νεαρούς ενήλικους κι όχι ηλικιωμένους ή και μικρά παιδιά, δηλαδή τις λεγόμενες "ευπαθείς πληθυσμιακές ομάδες".)
 Chemtrails, διατροφικές Χιροσίμες, βομβαρδισμός ψεμάτων και δημόσιος στρουθοκαμηλισμός...
"Μόνο τα μικρά μυστικά χρειάζονται προστασία. Τα μεγάλα μυστικά προστατεύονται από τη δημόσια δυσπιστία " 
ΦΑΚΕΛΟΣ "ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ"-2ο ΜΕΡΟΣ
( Δυνατότητες πρότυπων καλλιεργειών ακόμα και σε ερήμους και τεχνολογίες ελέγχου του καιρού (δες για το περίφημο HAARP + κι αυτό) που θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν προς απόλυτο όφελος της ανθρωπότητας και του πλανήτη (πχ αντιμετώπιση λειψυδρίας). Ιατρικά θαύματα εξάλειψης θανατηφόρων μαστίγων, που όμως εμποδίζεται η αξιοποίησή τους (δες περί DCA, το φάρμακο του καρκίνου που εμποδίζεται να κυκλοφορήσει) και πρωτοποριακών ερευνών κι ανακαλύψεων από παλιά που θάφτηκαν προκλητικά κι αδικαιολόγητα (δες για την εξόντωση του Dr Royal Raymond Rife ). Γιατί η φάμπρικα του πόνου, η παραπληροφόρηση (τι είναι τελικά το AIDS;) και η επινόηση ασθενειών (τι θα'λεγες για λίγη Ψυχιατρική με άφθονο χαπάκωμα;) είναι ιδιαίτερα επικερδής, αλλά και χρήσιμη για τον έλεγχο των πληθυσμών!
  Και τι στ'ανάθεμα επιδιώκουν αυτά τα χωρίς διακριτικά και σε μεγάλα ύψη αεροπλάνα, που από το 1998 αδιάλειπτα και ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ (διαβάστε και τις επίσημες κυβερνητικές ανακοινώσεις των ΗΠΑ και της Αγγλίας, σε μορφή PDF 128 σελίδων, όσοι γνωρίζετε αγγλικά ) και για τον τελευταίο εθελότυφλο, ψεκάζουν (δες εδώ κι εδώ στα αγγλικά, από δορυφόρους) με οξείδια βαριών μετάλλων, όπως τα επικίνδυνα και καρκινογόνα βάριο και αλουμίνιο, βιολογικούς παράγοντες και αποδομητικά στοιχεία, σε ολόκληρη σχεδόν την Δύση! Έξαρση σε αλλεργίες, προβλήματα στο ανοσοποιητικό σύστημα, άσθμα, ανεξήγητη χρόνια κόπωση, ερυθυματώδης λύκος, υπέρταση, σκλήρυνση κατά πλάκας, έρπη, Αλτζχάιμερ κλπ. Άρρωστοι πληθυσμοί ελέγχονται και χειραγωγούνται ακόμα πιο εύκολα...)
και τέλος: EBOLA: ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ;

Αεροψεκασμοί και εμβόλια



Αεροψεκασμοί και Εμβόλια – Τι δεν ξέρατε για τα εμβόλια και την Ανθρώπινη- ζωική γεωργία. Brucella freq 20450 (brucellosis) 1423, 748, 643, 695

Το 1946, η μελλοντική φαρμακευτική  czar George Merck  θα αναφέρει στην γραμματεία  του πολέμου των ΗΠΑ, ότι  κατάφερε να εξοπλίσει την τοξίνη που εξάγεται από το βακτήριο Brucella και να την απομονώσει σε μια ακατάλυτη κρυσταλλική μορφή, χρησιμοποιώντας μόνο τα σωματίδια του DNA.

Οι αεροψεκασμοί των κρυστάλλων μέσω των αεροπλάνων αναπτύχθηκε σε πληθυσμούς Κινέζων και σε Κορεατών  κατά τη διάρκεια του Πολέμου της Κορέας. Πολλοί βετεράνοι του πολέμου ανέπτυξαν αργότερα  Σκλήρυνση κατά Πλάκας. Ο στρατός αναγνώρισε ότι η σκλήρυνση κατά πλάκας προκλήθηκε από τον ιό Brucella και κατέβαλε την αποζημίωση στους βετεράνους. Παρά το γεγονός ότι το μυκόπλασμα Brucella μπορεί να παραμείνει αδρανή για δεκαετίες, μπορεί να προκληθεί από τα εμβόλια. Τα εμβόλια είναι υποχρεωτικά στο στρατό των ΗΠΑ από το 1911.
Εκτός από την σκλήρυνση κατά πλάκας, αυτό το βακτήριο έχει συνδεθεί με μια ποικιλία ασθενειών, συμπεριλαμβανομένων του AIDS,  του καρκίνου, του διαβήτη, του Πάρκινσον, του Αλτσχάιμερ και της αρθρίτιδας. Το 2000, ο Δρ Charles Engel του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας δήλωσε ότι το μυκόπλασμα βρουκέλλας ήταν πιθανώς υπεύθυνο για το σύνδρομο χρόνιας κόπωσης καθώς και της ινομυαλγίας.

Σε αντίθεση με το αεροζόλ, τα κουνούπια  ελέγχθηκαν ως παράγοντες διασποράς του παθογόνου. Στη δεκαετία του 1950, στο Εργαστήριο του  Μπελβίλ , στον Καναδά ανάτρεφαν 100 εκατ. κουνούπια ανά μήνα. Στη συνέχεια αποστέλλονταν στο Πανεπιστήμιο Queens στο Κίνγκστον και σε άλλες εγκαταστάσεις όπου είχαν μολυνθεί με το κρυσταλλικό παράγοντας της νόσου.

Ένα μεγάλο ξέσπασμα χρόνιας κόπωσης αναφέρθηκε το 1957 στο Punta Gorda, της Φλόριντα. Την  προηγούμενη εβδομάδα μια τεράστια εισροή  κουνουπιών είχε αναφερθεί. Το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας ανέφερε ότι 450 άτομα ασθένησαν με χρόνια κόπωση εντός του μήνα. Πολλές τέτοιες δοκιμές έχουν διεξαχθεί σε πολίτες κατά τη διάρκεια των τελευταίων 50 ετών.
Ο Δρ Maurice Hilleman, επικεφαλής ιολόγος της Merck, δήλωσε πρόσφατα ότι το παθογόνο Brucella <μεταφέρεται> πλέον από όλους στη Βόρεια Αμερική και, ενδεχομένως σε όλο τον κόσμο.
Το 1993, ο Δρ Shyh-Ching Lo, ανώτερος ερευνητής στο Ινστιτούτο της παθολογίας  Ενόπλων Δυνάμεων, πατεντάρισε αρκετά λοιμογόνα στελέχη του μυκοπλάσματος. Δήλωσε στους δικούς του κύκλους ότι προκαλούν το σύνδρομο χρόνιας κόπωσης. Το Ινστιτούτο  σήμερα  ανακατασκευάζει την ισπανική γρίπη του 1918, την εισάγει σε σύγχρονες γρίπες για την ενίσχυση της θνησιμότητας της.

Η ισπανική γρίπη σκότωσε 675.000 Αμερικανούς στο διάστημα 1918-1919. Πολλοί από τους νεκρούς ήταν εμβολιασμένοι στρατιώτες. Ο καθένας που γεννήθηκε μετά το 1918 δεν έχει ανοσία στην ισπανική γρίπη.

Από την 9-11 όλα τα αεροδρόμια των ΗΠΑ έχουν τεθεί υπό στρατιωτικό έλεγχο. Σύμφωνα με μια αξιόπιστη πηγή, υπάρχει ένα project  γνωστό ως «τριφύλλι» που χρησιμοποιεί εγχώριες αερομεταφορές εφοδιασμένες με ειδικές δεξαμενές για να ψεκάζουν τον άμαχο πληθυσμό με μια ποικιλία χημικών ουσιών.

Αυτός ο συνταξιούχος επιστήμονας της κυβέρνησης συνεχίζει λέγοντας ότι ανακατασκευασμένες εκδόσεις της γρίπης θα μπορούν να εισαχθούν σε εμβόλια μαζί με μια πιο ήπια ουσία του εμβολίου προκειμένου να επιβραδύνουν την εξέλιξη  στο πιο θανατηφόρο συστατικό του.

Χημικές ουσίες στους αεροψεκασμούς αναφέρονται σε εθνικό επίπεδο κατά τη διάρκεια της προηγούμενης δεκαετίας, οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν στη σύντηξη με κύτταρα του πνεύμονα, εξασφαλίζοντας την ευκολία της διείσδυσης και της μόλυνσης. Οι άνθρωποι θα περάσουν την γρίπη σε άλλους και στη συνέχεια, θα ξεκινήσουν να πέφτουν σαν τις μύγες. Αυτό θα προκαλέσει πανικό ζήτηση για περισσότερα εμβόλια γρίπης, επιταχύνοντας έτσι τον κύκλο.

Έτσι άτομα που δεν εμβολιάστηκαν θα κατηγορηθούν για τη διάδοση της νόσου.

Το 2002 το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών αγόρασε 286 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου από τον βρετανικό προμηθευτή Acambis. Η Washington Post ανέφερε το Σεπτέμβριο του ίδιου έτους ότι όλο το σύνολο του πληθυσμού των Ηνωμένων Πολιτειών θα μπορούσε να εμβολιαστεί εντός 5 ημερών.

Συνακόλουθα, το Τμήμα σύνταξε ένα νόμο, γνωστό ως το μοντέλο έκτακτης ανάγκης  της υγείας. Ο νόμος μπορεί να απαιτήσει από οποιοδήποτε άτομο να εμβολιαστεί. Η μη συμμόρφωση του θα πρέπει να θεωρείται κακούργημα.

Η τελευταία θεραπεία θαύμα που προωθείται από το ιατρικό κατεστημένο είναι τα γενετικά εμβόλια. Είναι όπως χαρακτηρίστηκε η τελευταία γραμμή της άμυνας μεταξύ των ανθρώπων και του μυκοπλάσματος. Αλλά ο Δρ Rebecca  Carley δηλώνει ότι τα συστατικά του DNA στα εμβόλια αυτά μπορούν να ενσωματωθούν στο DNA μας, που με τη σειρά του θα μπορούσε να προκαλέσει την εξαφάνιση όλης (των εμβολιασμένων) της ζωής στη γη.

Τουλάχιστον δύο ντουζίνες μικροβιολόγοι σε όλο τον κόσμο έχουν πεθάνει βίαια κατά τα τελευταία χρόνια. Περιέργως, κάποιοι από αυτούς εργαζόταν στην αλληλουχία του DNA.
Ο  πιο γνωστός ήταν ο Δρ Ντέιβιντ Κέλι ο οποίος πέθανε τον Ιούλιο του 2003. Εργαζόταν για την Μοσάντ, ο Kelly ενορχήστρωσε την αποστασία του ρώσου μικροβιολόγου Βλαντιμίρ Pasechnik, ο οποίος εργαζόταν πάνω σε ένα βιολογικό όπλο ικανό να καταστρέψει το ένα τρίτο του πληθυσμού του πλανήτη .

Τον Οκτώβριο του 2004, ο Dmtry Lvov, επικεφαλής της ρωσικού Ινστιτούτου Ιολογίας δήλωσε ότι μέχρι και ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι σε όλο τον κόσμο θα μπορούσαν να πεθάνουν κατά τη διάρκεια της επόμενης πανδημίας. Φαίνεται ότι το ανθρώπινο κοπάδι πρόκειται να θανατωθεί με θεαματικό τρόπο. Για οποιουσδήποτε λόγους, οι νεκροί μικροβιολόγοι δεν θα πήγαιναν μαζί με το πρόγραμμα.

Προκειμένου να εξασφαλιστεί η μέγιστη δυνατή σύγχυση, μια έκδοση των New York Times, από τον Ιανουάριο του 2002  αναφέρει ότι είχαν δει την κυβέρνηση των ΗΠΑ σκόπιμα να αποχαρακτηρίζει εκατοντάδες βιβλία μαγειρικής μικρόβιο πολέμου. Αν και οι πληροφορίες  του τραπεζικού λογαριασμού του Lee Harvey Oswald είναι σφραγισμένες για άλλα 50 χρόνια, οι ομοσπονδιακές υπηρεσίες  πωλούν έγγραφα του βιολογικού πόλεμου σε ερευνητές, μέσω του Διαδικτύου, ακόμη και από το τηλέφωνο.

Η εφημερίδα Times ανέφερε τους κινδύνους των μολυσμένων εμβολίων ήδη από τον Φεβρουάριο του 1962. Αποδεικνύεται ότι τα εμβόλια πολιομυελίτιδας της δεκαετίας του ’50 & ’60 ήταν μολυσμένα με άρρωστο νεφρικό ιστό μαϊμούς, κάτι που ίσως αντιπροσωπεύει την τεράστια έξαρση του καρκίνου  στη συνέχεια.

Αλλά τα εμβόλια δεν χρειάζεται να έχουν μολυσμένο ιστό μαϊμούς για να θεωρούνται επικίνδυνα. Ο γιατρός Desk Reference για το 1998 παραθέτει κάποια από τα τοξικά συστατικά του εμβολίου, συμπεριλαμβανομένων της  φορμαλδεΰδη, του αργίλιο, της φαινοξυαιθανόλη (αντιψυκτικό) και τα ανθρώπινα διπλοειδή κύτταρα (από έκτρωση εμβρυϊκό ιστό).

Τον Μάιο του 1987, η εφημερίδα Times του Λονδίνου αναφέρει στο πρωτοσέλιδό της ότι το εμβόλιο κατά της ευλογιάς που χορηγήθηκε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας αποτέλεσε το έναυσμα για το AIDS. 100 εκατομμύρια εμβολιασμένοι Αφρικανοί ήταν σε κίνδυνο. Περιοχές με το μεγαλύτερο ποσοστό εμβολιασμών σημείωσαν τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις των κρουσμάτων AIDS. Ο Robert Gallo δήλωσε στο άρθρο, εγκρίνοντας τα στοιχεία  ότι, «οι ερευνητές του AIDS κρατούν το στόμα τους κλειστό, επειδή πληρώνονται για να το κάνουν»

Το 1992 ο διευθυντής της WHO  Ντέιβιντ Heymann ανέφερε ότι «Η προέλευση του AIDS δεν έχει καμία σημασία στην επιστήμη σήμερα»

Η εφημερίδα Times ανέφερε επίσης τον περασμένο Δεκέμβριο ότι το Σύνδρομο του Πολέμου του Κόλπου  συνδέεται με τα εμβόλια. Περισσότεροι από 100.000 βετεράνοι υποφέρουν σήμερα από το σύνδρομο που συρρικνώθηκε το 1991 κατά τη διάρκεια της Καταιγίδα της Ερήμου. 20.000 βετεράνοι μέχρι στιγμής έχουν πεθάνει.

Τον περασμένο Μάρτιο, η Αρούνα Καϊτά, μια επιστήμονας της φαρμακευτικής και πρύτανης του πανεπιστημίου της Νιγηρίας πήρε δείγματα από το τελευταίο WHO εμβόλιο στην Ινδία για ανάλυση. Σοβαρές προσμείξεις βρέθηκαν συμπεριλαμβανομένων των παραγόντων της στειρότητας.

Το 1995 η Καθολική φιλανθρωπική οργάνωση Human Life International κατηγόρησε τον WHO για την προσπάθεια του ελέγχου του πληθυσμού στην Αφρική και αλλού.

Τον Απρίλιο του 2000, η εφημερίδα Observer ανέφερε ότι η φαρμακευτική GlaxoSmithKline χορηγούσε πειράματα σε παιδιά στο ίδρυμα Παιδική ενσάρκωση στη Νέα Υόρκη. Τα παιδιά από την ηλικία των τεσσάρων τους δόθηκαν κοκτέιλ πολυφαρμάκων. Ενώ σε άλλα πειράματα, σε μωρά ηλικίας 6 μηνών δόθηκαν διπλές δόσεις του εμβολίου ιλαράς. Περισσότερα από 100 ορφανά και  μωρά χρησιμοποιήθηκαν σε 36 πειράματα.

Αυτό το είδος του πειραματισμού έχει συμβεί με αυξανόμενη συχνότητα. Πέρυσι, η Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος έλαβε 2.100.000 δολάρια από το αμερικανικό Χημικό Συμβούλιο για τη διεξαγωγή μελετών σε παιδιά από φτωχές οικογένειες στο Duval County, της Florida.
Τα παιδιά θα πρέπει να εκτίθενται σε μια ποικιλία γνωστών τοξινών κατά τη διάρκεια μιας περιόδου δύο ετών. Η μελέτη θα καθορίσει το πώς οι χημικές ουσίες απορροφώνται, με την κατάποση και την εισπνοή από παιδιά και από βρέφη έως 3 ετών. Για τη συμμετοχή στη μελέτη, οι οικογένειες θα λάβουν $ 970 και ένα μπλουζάκι.

Τι μπορεί να γίνει

Πολλοί γονείς πιστεύουν ότι δεν μπορούν να εγγράψουν τα παιδιά τους στο σχολείο χωρίς να τα έχουν εμβολιάσει [1] Αλλά τα εμβόλια ήταν πάντα σε εθελοντική βάση. Ο Δρ Zoltan Rona λέει ότι οι γονείς πρέπει να απαιτήσουν μορφές απαλλαγής από τους διαχειριστές του σχολείου. Εξαιρέσεις μπορούν να γίνουν για πνευματικούς ή θρησκευτικούς λόγους. Η Rona δηλώνει ότι οι γονείς μπορούν  να επιμείνουν στην παραίτηση από τους εμβολιασμούς  ή σε μια μορφή απόκλισης, και στη συνέχεια να το κατοχυρώσουν συμβολαιογραφικά  προκειμένου να το παρουσιάσουν στους αξιωματούχους του σχολείου.

Επίσης, πριν από την επίσκεψη σε γιατρό, μπορεί να είναι φρόνιμο να εξετάσουν την Εφημερίδα της American Medical Association vol. 284, 26 Ιουλίου 2000. Εκεί αναφέρεται με εκπληκτική ειλικρίνεια ότι οι αμερικανοί γιατροί ευθύνονται για 250.000 θανάτους ετησίως. Οι μισοί από αυτούς τους θανάτους οφείλονται στις αρνητικές επιπτώσεις των λάθος συνταγογραφούμενων φαρμάκων.
Είναι ενδιαφέρον ότι, στην εναρκτήρια δήλωση του Όρκου του Ιπποκράτη, οι γιατροί κάνουν μια δήλωση προς τον Απόλλωνα. Στην ελληνική καθομιλουμένη, η λέξη Απόλλων σημαίνει καταστροφέα.

Μπορεί επίσης να είναι φρόνιμο να λάβουν σοβαρά υπόψη τις συμβουλές του πρώην διευθυντή Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας του  James Shannon ο οποίος δήλωσε, «Το μόνο ασφαλές εμβόλιο είναι αυτό που δεν χρησιμοποιείται ποτέ»

Αυτή η συμβουλή σίγουρα αντήχησε στον Πρόεδρο George W. Bush. Στις 13 Οκτωβρίου του περασμένου έτους στη μέση των προεδρικών συζητήσεων, ο Μπους σαφώς δηλώνει, «δεν έχω κάνει εμβόλιο της γρίπης και δεν σκοπεύω να κάνω»

Ένα μήνα αργότερα το Reuters μεταφέρει ένα σχετικό και ενδιαφέρον στοιχείο που δημοσιεύθηκε στα Πρακτικά της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών. Ο ερευνητής του Χάρβαρντ Gerhard Scheuch δήλωσε ότι η ρινική εισπνοή ενός απλού φυσιολογικού ορού σπρέι μπορεί να σταματήσει τον ιό της γρίπης και της φυματίωσης. Για λόγους ίσως ο πιο γνωστός για τη Merck και για άλλους, αυτές οι ενδεχομένως σωτήριες πληροφορίες δεν έχουν λάβει ευρεία διανομή στον Τύπο.

@Written by Kerry Cassidy

Για το αγγλικό Chemtrails And Vaccines

Μετάφραση, επιμέλεια: Lucy Mi για το terrapapers.com

***
[1] Τι να κάνεις; Υπάρχει η παθολόγος – παιδίατρος Αλεξάνδρα Γριβα Ευθυμιάδου, στην Θεσσαλονίκη που υπογράφει να μην κάνει εμβόλιο το παιδί και το αποδέχονται όλοι, ενώ οι ιατρικοί σύλλογοι, δεν μπορούν να της κάνουν τίποτα, εξ αιτίας του σκεπτικού της ! τηλ 2310228738. Διάβασε και άρθρο της σχετικά με την σωστή διατροφή σου.
***

Το διαβάσαμε στο terra papers


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου