Παρασκευή, 2 Ιανουαρίου 2015

Νεοσύστατα κόμματα για κινούμενα πτώματα!

( Σχολιάζοντας με σοβαρή διάθεση "τις ψευδείς φήμες και αναρτήσεις" στα social media περί του νέου κόμματος που όντως είναι στα σκαριά και πιστεύουμε ότι, αν κι εφόσον δημιουργηθεί, δεν θα απέχει και πολύ από τις παρακάτω αυτοπροσδιοριστικές διακηρύξεις, όπως έχει συμβεί και με άλλους εκ των υστέρων υπερασπιστές των δημοκρατικών αξιών στο παρελθόν.

 Αλλά στη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία και μόνο η δημοσιοποίηση από τον γνωστό πολιτικό και τους συνεργάτες του περί ίδρυσης κόμματος, είναι σίγουρα ύποπτη και κωμικοτραγική. Ή κωμικοτραγικά ύποπτη!
 Όπως το λιγότερο αστείο είναι και το όνομα εφόσον αυτό θα περιέχει, δηλαδή θα αποδομεί για άλλη μια φορά, τη λέξη-έννοια "Αλλαγή")

Όταν το "πολιτικό ζώο" αντιμετωπίζεται σαν λοβοτομημένο πειραματόζωο μέσα σε εργαστήρια λοβοτόμησης και διαγραφής των ανώτερων νοητικών λειτουργιών: Μνήμη, Κρίση, Προσοχή...
Δηλαδή εκείνες τις ιδιότητες που το κάνουν να ξεχωρίζει ανάμεσα στα υπόλοιπα ζώα και να δημιουργεί πολιτισμό στηριγμένο στο Λόγο. Όχι της Βίβλου του πίστευε-μη ερεύνα-υποτάξου, αλλά της Λογικής.


Η συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου