Τετάρτη, 30 Ιουλίου 2014

BΙΝΤΕΟ: Ο (νέος) Ισραηλινός αντιρρησίας συνείδησης Ούντι Σεγκάλ + αποκαλυπτικό βίντεο για το θάνατο που καταπίνει τη ζωή στη Γάζα!

"Οι πρωτοπόροι για έναν κόσμο ειρηνικό είναι οι νέοι που αρνούνται τη στρατιωτική τους θητεία"
ΑΛΜΠΕΡΤ ΑΪΝΣΤΑΙΝ

 Οσο για το... αθώο αίμα των ισραηλινών κληρωτών, ας θυμηθούμε τα λόγια ενός από τους λίγους αρνητές στράτευσης στο Ισραήλ, το 2006, του 19χρονου τότε Ομρί Εβρόν, που με θάρρος δήλωνε: «Πολλοί ισραηλινοί νιώθουν ενοχή και θλίψη όταν ακούνε στις ειδήσεις ότι σκοτώθηκε ένα αγόρι από την Παλαιστίνη από πυρά πυροβολικού στη Γάζα. Ομως λίγοι άνθρωποι αντιλαμβάνονται ότι οι δολοφόνοι αυτού του αγοριού είναι 18χρονοι ισραηλινοί στρατιώτες, όπως οι γιοι τους και οι γιοι των συγγενών και των γειτόνων τους. Ο κόσμος δε σκέφτεται το γεγονός ότι "οι αγαπημένοι μας γιοι και κόρες", όπως πολλοί ισραηλινοί αποκαλούν τους στρατιώτες, είναι υπεύθυνοι για τις δολοφονίες γυναικών και παιδιών» 
 Από το άρθρο που αναρτήσαμε με τίτλο: Το οριστικό τέλος της ισραηλινής «αθωότητας»

"Ο ισραηλινός αντιρρησίας συνείδησης Ούντι Σεγκάλ εναντιώνεται στην κατοχή και αρνείται να στρατευθεί, εν μέσω πολέμου. Σύντομη συνέντευξη πριν φυλακιστεί"
(Αν αφού πατήσετε το play δεν εμφανιστούν αμέσως οι ελληνικοί υπότιτλοι, τότε πατήστε στην μπάρα του βίντεο δεξιά το κουτάκι με τις δυο γραμμές για να εμφανιστούν)

 

Σχόλιο δικό μας: Παρατηρήστε το νεαρό κληρωτό που επρόκειτο να σταλεί στη Λωρίδα της Γάζας για να σκοτώσει και ίσως να σκοτωθεί! ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ! Που ίσως διαταχτεί να σκοτώσει παιδιά, σαν αυτόν ή και (πολύ) μικρότερα! ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ;
Kαι συνδέστε την παραπάνω συνέντευξη και με αυτό το βίντεο: Σπέρνει θάνατο και καταστροφή το κράτος του Ισραήλ(" Συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία που έρχονται στην δημοσιότητα τρεις βδομάδες μετά την επίθεση των Ισραηλινών στον Παλαιστινιακό λαό. Στο βίντεο που παραθέτουμε παρακολουθούμε συγκλονιστικές εικόνες από το έγκλημα που διαπράττει η κυβέρνηση του Ισραήλ.
Πέρα απ’ τις υλικές καταστροφές που είναι ανυπολόγιστες, μέχρι αυτή την στιγμή η Παλαιστίνη θρηνεί 1.156 νεκρούς  εκ των οποίων σχεδόν το 80% είναι άμαχοι. Ανάμεσα τους 239 νεκρά παιδιά ηλικίας από τριών μηνών μέχρι 17 ετών, ενώ τα 166, απ’ αυτά είναι κάτω από 12 ετών.
 Αν και πρέπει να θεωρούμε δεδομένο ότι η κυβέρνηση του Ισραήλ παρουσιάζει μειωμένες τις απώλειες που έχει ο στρατός κατοχής, μέχρι τώρα έχει παραδεχθεί ότι η Παλαιστινιακή Αντίσταση  έχει σκοτώσει 53 στρατιώτες .")

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου