Σάββατο, 28 Ιουνίου 2014

"Το κακό παράδειγμα" πρέπει να φύγει απ'τη μέση: "ETEP: Κάτω τα χέρια από την αυτοδιαχειριζόμενη ΒΙΟΜΕ"

Σχόλια δικά μας: Δείτε κι αυτό: BIO.ME.: ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ; ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ! 
Το΄χουμε τονίσει ξανά: οι έννοιες ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ- ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ- ΑΥΤΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ αποτελούν για το Σύστημα, τους μηχανισμούς του, τους θεωρητικούς και τους "τελάληδές του", τα λαμόγια και τους λακέδες του, τους καταστολείς του, αυτό που αποτελεί το λιβάνι για τον διάβολο! Κι "ο διάβολος" δεν παύει να απεργάζεται τρόπους, μεθοδεύσεις, κόλπα, με τη συνδρομή και της κομμένης και ραμμένης στα μέτρα του "δικαιοσύνης", ώστε να κρατάει τους ανθρώπους νωθρούς και πεπεισμένους για την ανημπόρια τους, ζωντανούς-νεκρούς για να δουλεύουν μέχρι τελικής πτώσης γι'αυτόν και τα συνεταιράκια του, αποκομμένους μεταξύ τους, κατακερματισμένους πνευματικά, ρημαγμένους ψυχολογικά, φοβισμένους και συναινετικούς στα "συμβόλαιά του". Και τις κοινωνίες εχθρικές μεταξύ τους, υποταγμένες κι εθελούσια σκλαβωμένες. Άρα τα "αρνητικά παραδείγματα" αυτοδιοργάνωσης των εργαζομένων, κατάληψης και αυτοδιαχείρισης των μέσων παραγωγής, πρέπει να φύγουν από τη μέση και με κάθε τρόπο, ώστε να μην υπάρξουν μιμητές σε μαζικότερη κλίμακα...

Ανακοίνωση της Ένωσης Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας και Ραδιοφωνίας Μακεδονίας - Θράκης:

"Με δικαστική προσφυγή που κατατέθηκε ξαφνικά επιχειρείται η επιστροφή της εξαφανισμένης εδώ και 2,5 χρόνια εργοδοσίας της ΒΙΟΜΕ στη διοίκηση του εργοστασίου και η εκδίωξη των εργαζομένων από αυτό.
Η εργοδοσία, η οποία έχει καταδικαστεί σε 126 μήνες φυλάκισης συνολικά για χρέη προς τους εργαζόμενους, σε συνεργασία με τη διορισμένη σύνδικο, ζητάει να επιστρέψει για να οδηγήσει σε πτώχευση τη ΒΙΟΜΕ ώστε να αποφύγει τα χρέη προς τους εργαζόμενους αλλά και προς το ΙΚΑ και το δημόσιο, και να εκκενώσει το εργοστάσιο.
Δηλώνουμε τη στήριξή μας στους εργαζόμενους της ΒΙΟΜΕ, οι οποίοι με τον πολύχρονο μαχητικό αγώνα τους και την προσπάθειά τους να λειτουργήσουν οι ίδιοι το εργοστάσιο έχουν βάλει φραγμό στην εργοδοτική λεηλασία και έχουν ανοίξει το δρόμο για να πάρουμε την παραγωγή και τη ζωή μας στα χέρια μας.
Η εργοδοτική αυθαιρεσία δεν θα περάσει! Θα μας βρουν απέναντί τους! Όλοι και όλες μαζί θα υπερασπιστούμε το δικαίωμα των εργαζομένων να ζήσουν με αξιοπρέπεια.

Να απορριφθεί η κατάπτυστη αίτηση που πρόκειται να εκδικαστεί στις 8 Ιούλη.

Αλληλεγγύη και στήριξη στο αυτοδιαχειριζόμενο εγχείρημα των εργατών της ΒΙΟΜΕ για τη νίκη του δίκαιου αγώνα τους!"

Από left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου