Πέμπτη, 15 Μαΐου 2014

Οι κανίβαλοι του mega σε ψύχωση πανικού…


Γνωστό: Το μεγάλο κανάλι των «νταβάδων» αποτελεί την αιχμή του κυβερνητικού δωσιλογισμού και οι «πόρνες» του ξεπερνούν και τον Γκέμπελς…
Ο Γκέμπελς του 3ου Ράιχ ωχριά μπροστά στους Γκέμπελς των κυβερνητικών ανδρεικέλων του 4ου Ράιχ: Mega…
Η δημοσιογραφική «συμμορία» του καναλιού
εκπέμπει καθημερνά όγκους ψεύδους, συκοφαντιών, ανοησίας και θηριώδους παραχάραξης των ΠΑΝΤΩΝ: Κανιβαλικός γκεμπελισμός…

Μόνο που τα γελοιωδέστατα και γλοιωδέστατα αυτά παράσιτα της κυβερνητικής «συμμορίας», μέσα στον ΠΑΝΙΚΟ τους (ζούνε το δράμα-πανικού των αφεντικών τους, ιδιαίτερα του Βενιζέλου), μπερδεύουν τα ίδια τα ψέματά τους και έχουν απολέσει και την …κοντινή τους μνήμη.

Πριν από λίγες μόνο μέρες ΟΧΙ μόνο δεν αμφισβήτησαν στο ελάχιστο τις αποκαλύψεις των Financial Times, αλλά υμνούσαν και την εγκυρότητάς τους.

Το σπουδαιότερο: Αναφωνούσαν: «Ο Μπαρόζο μας έσωσε»!!!

Διαβάστε εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=8814

Τώρα κάνανε στροφή 180 μοιρών: Αμφισβητούν την εγκυρότητα των Financial Times και τη …δράση του Μπαρόζου (επιλογή Παπαδήμου) την χαρακτηρίζουν «γελοία εκδοχή»!!!

Τέτοια πανικόβλητη γελοιότητα και παραχάραξη: Οι «μπράβοι» της κυβέρνησης τα έχουν χαμένα…

Το παρακάτω σχόλιο είναι αποκαλυπτικό.

Το διαβάσαμε εδώ:

http://greki-gr.blogspot.gr/2014/05/mega_15.html
("MEGA: Μαθήματα παραχάραξης της ιστορίας… Ο Γκέμπελς ήταν πιο σεμνός από δαύτους! ")Eμείς όλα τα παραπάνω τα διαβάσαμε στο ΡΕΣΑΛΤΟ. Συνδέστε τα και με αυτό το πιστεύουμε περιεκτικό περί του όλου θαυμαστού "φόντου" και των "δρώμενων" εντός: " Ανοιχτοί ορίζοντες "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου