Πέμπτη, 15 Μαΐου 2014

Δικαίωση ενός τεράστιου αγώνα... Οι καθαρίστριες επαναπροσλαμβάνονται!

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον δικηγόρο των καθαριστριών, κ. Καρούσο, το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών διέταξε την επαναπρόσληψη των 397 καθαριστριών του υπ. Οικονομικών κάνοντας δεκτή την αγωγή για ακύρωση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης.

Σύμφωνα με τον @dromografos, συγκίνηση και πανηγυρισμοί κυριαρχούν στην αγωνιστική κατασκήνωση των καθαριστριών...

 Από nonews-NEWS  μέσω ΓΡΕΚΙ

2 σχόλια:

 1. Baloo

  Επαναπροσλαμβάνονται προεκλογικά για να ξανααπολυθούν μετεκλογικά.
  Για ποιά δικαίωση μιλάμε?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Χμ! Μέσα στην τρύπα των θαυμάτων της εγχώριας Αλίκης, αυτή η παρατήρηση δεν στερείται βάσης..
  Θα δούμε, αν ακόμα και για τα δικά μας "δεδομένα της ξεφτίλας", κάτι τέτοιο θα ήταν, όπως εξελίχτηκε αυτή η υπόθεση, χοντρό! Αλλά όχι απίθανο.
  Βέβαια, όπως γράφτηκε κι εδώ( http://greki-gr.blogspot.gr/2014/05/blog-post_679.html#more):" Δεν ξέρουμε ακόμα αν η απόφαση είναι άμεσα εκτελεστέα ή όχι, όπως και το χρόνο που θα χρειασθεί μέχρι να οριστικοποιηθεί, μια και μιλάμε για απόφαση Πρωτοδικείου. Άλλωστε, μη ξεχνάμε ότι στο κράτος δικαίου που ζούμε υπάρχει και το σκεπτικό...«τι σημασία έχουν οι αποφάσεις των δικαστηρίων, άμα δεν έχουμε, δε θα δώσουμε» (βλέπε Άδωνις)"
  Ό,τι κι αν γίνει ή δεν γίνει πάντως, κανένας δεν μπορεί ν'αμφισβητήσει τον επίμονο κι ανυποχώρητο αγώνα που έδωσαν αυτές οι θαρραλέες γυναίκες(συκοφαντήθηκαν κατά την προσφιλή τακτική των ιθύνοντων νόων, δέχτηκαν χημικά, προπηλακίστηκαν από τους "μάτσο μεν" των ΜΑΤ, κατέληξαν κάποιες και στο νοσοκομείο, απειλήθηκαν και προβλήθηκαν ελάχιστα έως καθόλου από τα κτεστημένα Μέσα Μαζικής Χειραγώγησης) με ενωτικό πνεύμα και τσαμπουκά που διαπνεόταν από μια μεγάλη και υποδειγματική αξιοπρέπεια, κάτι που σίγουρα αποτελεί παράδειγμα για πολλούς!

  ΑπάντησηΔιαγραφή