Πέμπτη, 15 Μαΐου 2014

ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΓΕΛΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
Περιγραφή του χρήστη που ανέβασε το βίντεο στο γιουτιούμπι: 
"Επίθεση της αστυνομίας κατά αφισοκολλητών στο Βύρωνα τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης 15 Μαίου και 6 προσαγωγές. Παρά το προχωρημένο της ώρας, λίγο μετά τις 2 τα μεσάνυχτα περίπου 50 σύντροφοι/ισσες συγκεντρώθηκαν έξω από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής απαιτώντας την άμεση απελευθέρωση των προσαχθέντων. Μην περιμένοντας αντανακλαστικά αλληλεγγύης, καθώς το γεγονός συνέβη σε γειτονιά και λόγω της ώρας, οι μπάτσοι αντέδρασαν σε πανικό επιστρατεύοντας ακόμη και μάνικα νερού κατά των συγκεντρωμένων εωσότου φθάσουν διμοιρίες χακί ΜΑΤ, οι οποίες επιτέθηκαν αμέσως με γκλομπς και κρότου-λάμψης μέσα στα στενά του Βύρωνα. Κάποιοι παρέμειναν έξω από το Α/Τ κι όπως έγινε γνωστό οι 6 προσαχθέντες αφέθηκαν λίγο αργότερα ελεύθεροι."

Εμείς όμως επειδή ως αυτόκλητοι ψυχολόγοι (όπως λέμε αυτόκλητοι σωτήρες, μεσσίες, μετεωρολόγοι κτλ) κατανοούμε τις σπασμωδικές έως φαιδρές, για πολλούς κακοήθεις, αντιδράσεις των Αρχών του δημοκρατικού μας τοπίου, σας εξηγούμε για να λυθούν οι παρεξηγήσεις και το βαθύτερο νόημα. Τόσο βαθύ που κυλάει μέσα στις αβύσσους της ανθρώπινης ψυχοσύνθεσης:
 Σύμφωνα, λοιπόν, με έγκυρες προβλέψεις της Ε.Μ.Υ. αλλά και έγκριτων κοινωνικο-πολιτικών τηλεαναλυτών, το φετινό καλοκαίρι έχει ξεκινήσει να μας δείχνει τα δόντια του. Καθώς προβλέπεται ιδιαίτερα καυτό, βαρύ κι ασήκωτο...σε σημείο απειλής προκλήσεως επιδημίας θερμοπληξίας, αυτοκτονιών, εγκεφαλικών κι ανεξέλεγκτων ξεσπασμάτων οργής των θερμόαιμων πολιτών (φταίει το τοπικό κλίμα). Έτσι η ηγεσία του ένστολου προσωπικου της χώρας αποφάσισε να δώσει το πράσινο φως στους υπαλλήλους των Α/Τ (προς αγαλλίαση όσων έχουν και κρυφά απωθημένα με το πυροσβεστικό σώμα και την κατάσβεση πυρκαγιών) για να...καταβρέχουν με μάνικες τον εγκλωβισμένο στα πνιγηρά αστικά τσιμέντα κόσμο! Έτσι ώστε να βρίσκει δωρεάν δροσιά σε "φλεγόμενες περιόδους" και ασφυχτικές συνθήκες και να συνέρχεται ή κοινώς να έρχεται στα ίσια του! Μπορείτε μάλιστα να προκαλέσετε το ευεργετικό μπουγέλωμα και μόνοι σας (φέροντες και τα απαραίτητα μαγιό και πετσέτες), με το να μαζευτείτε με την παρέα σας κοντά στο Α/Τ της γειτονιάς σας. Και να επιδοθείτε σε αφισοκολλήσεις, πολιτικές συζητήσεις που φλερτάρουν το "αντισυνταγματικό τόξο" κι ό,τι άλλο μπορεί να ερμηνευτεί από το άρτια κι επιστημονικά εκπαιδευμένο προσωπικό του Α/Τ ως ένδειξη επικίνδυνης δυσφορίας.

Ακόμα μια κοινωνική προσφορά του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΓΕΛΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ!
(Ή "ποτίσματος του πολίτη", προκειμένου να φυτρώσουν και να βλαστήσουν εκείνοι οι σπόροι που επιθυμεί να διακατέχουν τα κεφάλια των υπηκόων του το αξιότιμο κράτος πρόνοιας κι ανάπτυξης, που διασφαλίζει την ευημερία και καλή υγεία όλων!)

Επίσης, περί κατασταλτικής ψυχοσύνθεσης:  Ο απολογισμός της ημέρας ενός βιοπαλαιστή εργαζόμενου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου