Δευτέρα, 5 Μαΐου 2014

Χάιλ Χιτλερίσκοι της "Νέας Τάξης Καθαρμάτων": Βγήκαν ξανά στους δρόμους της Οδησσού τα ναζιστικά τάγματα του Δεξιού ΤομέαΣυνδέστε τα παρακάτω τελευταία γεγονότα στην τεράστιας σημασίας γεωπολιτική "σκακιέρα" της Ουκρανίας, τόσο για τη Ρωσία όσο και για τα αφεντικά της Δύσης (με αιχμή δόρατος τις νεοναζιστικές ουκρανικές ορδές-απόγονους των αιμοσταγών συνεργατών των χιτλερικών δυνάμεων και λάτρεις των Βάφεν Ες Ες και το διεθνή μπαμπούλα του ΝΑΤΟ και το ΔΝΤ να περιμένει στην άκρη τη σειρά του να μπουκάρει) με αυτά από εμάς: Όταν τα νεοναζιστικά πραξικοπήματα και οι προβοκάτσιες χαιρετίζονται και νομιμοποιούνται από τους "προστάτες της Δημοκρατίας"... και: ΟΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ...
Χρήσιμες πληροφορίες, με εξαγωγή ανάλογων συμπερασμάτων, θα αντλήσετε κι από εδώ: "Οι ιδρυτές και χρηματοδότες της ΕΕ ήταν Ναζί" (Ω! Τι έκπληξις!)

 Βγήκαν ξανά στους δρόμους της Οδησσού τα ναζιστικά τάγματα του Δεξιού Τομέα (βίντεο)
 

Πριν καλά καλά κλείσουν οι πληγές από το μακελειό στην Οδησσό τα ναζιστικά τάγματα του Δεξιού Τομέα ξαναβγήκαν στους δρόμους σκορπώντας τον φόβο. 

Οι ναζιστές όπως λένε μέσα από τους λογαριασμούς του twitter σημειώνουν ότι τραγουδούν τον στρατιωτικό ύμνο «Glory to Ukraine». Πρόκειται για τον ύμνο των ναζιστών Ουκρανών του UPA που συνεργάστηκαν με τους ναζί στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο κατά των Σοβιετικών και των Πολωνών.


Δείτε το Video:
  http://youtu.be/VNqTfAvK4-E
  
Το είδαμε στην ΚΛΑΣΣΙΚΟΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου