ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023

" Εκατό Ισραηλινοί γιατροί εξέδωσαν δημόσια δήλωση ΣΤΗΡΙΞΗΣ στους βομβαρδισμούς του Ισραήλ σε ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ στη Γάζα "


 (original article : One hundred Israeli doctors issue public statement of SUPPORT for Israel’s bombing of HOSPITALS in Gaza )

του Ethan Huff 

Το Quds News αναφέρει ότι τουλάχιστον 100 Ισραηλινοί γιατροί (ορισμένες αναφορές το αναφέρουν λανθασμένα ως 1.000 γιατροί) έχουν υπογράψει μια επιστολή υποστήριξης προς τις Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις (IDF) που συνεχίζουν να βομβαρδίζουν αστικές εγκαταστάσεις στη Γάζα, συμπεριλαμβανομένων νοσοκομείων όπου νοσηλεύονται ασθενείς .

Αυτοί οι 100 Ισραηλινοί γιατροί απαιτούν από την κυβέρνησή τους να βομβαρδίσει ακόμη περισσότερα νοσοκομεία και εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης στη Γάζα, παπαγαλίζοντας το τροπάριο ότι αυτές οι εγκαταστάσεις "χρησιμοποιούνται από τους τρομοκράτες".

Παρακάτω είναι ένα στιγμιότυπο οθόνης των εν λόγω εγγράφων, συμπεριλαμβανομένης μιας αγγλικής μετάφρασης στο δεξί πλαίσιο (αγνοήστε ξανά τον αριθμό 1.000 στην ανάρτηση του Nawfal καθώς αυτός ο αριθμός φαίνεται να είναι λανθασμένος):

(tweet) JUST IN: 1,000 Israeli Doctors Express Support for IDF Attacks on Gazan Hospitals This includes those involving Attacks on Hospitals in Gaza. Source: Quds News
Correction: The journalist who originally shared this letter mentions 100 doctors, not 1000.
Οι Ισραηλινοί ραβίνοι δίνουν «άδεια» στον κυβερνητικό στρατό να βομβαρδίζει ό,τι θέλουν στη Γάζα - επειδή είναι η «δική τους γη»

Η επιστολή έρχεται καθώς οι Ισραηλινοί ραβίνοι έχουν δώσει ομοίως το πράσινο φως στον IDF να βομβαρδίσει σχεδόν οποιονδήποτε άμαχο στόχο στη Γάζα επιθυμούν – γιατί αυτό θέλει ο «θεός», όπως μας λένε.

«Τι σκέφτονται οργανισμοί όπως οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα και άλλοι ιατρικοί οργανισμοί στον κόσμο;», ένα άτομο ρώτησε για αυτές τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις.

«Υποκριτικός  όρκος», απάντησε ένας άλλος σχετικά με το πώς οι Ισραηλινοί γιατροί που υπέγραψαν την επιστολή υποβάθμισαν τόσο πολύ ποιοτικά τον όρκο τους να μην κάνουν κακό σε ανθρώπους (σ.σ. όπως και το να συναινούν σε αυτό). Και πάλι, το γενικό συναίσθημα στο Ισραήλ φαίνεται να είναι ότι ο παλαιστινιακός λαός είναι «ανθρώπινα ζώα», επομένως, προφανώς, δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για φροντίδα και προστασία από βλάβη.

Σύμφωνα με την επιστολή, η οποία απαιτεί περισσότερες αεροπορικές επιδρομές στα νοσοκομεία της Γάζας, η παλαιστινιακή επικράτεια είναι γεμάτη με "στρατηγεία δολοφόνων", τα οποία βολικά για το Ισραήλ και τους μακροπρόθεσμους στόχους του για το "Μεγάλο Ισραήλ" φέρονται να βρίσκονται σε μη στρατιωτικές εγκαταστάσεις... όπως νοσοκομεία !

Κατά την άποψη του Ισραήλ, δεν υπάρχει πολιτικός στόχος εκτός ορίων στη Γάζα, επειδή όλοι, όπως μας λένε, περιέχουν κρυμμένους τρομοκράτες που μπορούν να σταματήσουν μόνο με την ανατίναξη ολόκληρης της εγκατάστασης αδιακρίτως.

«Αυτή η δολοφονική τρομοκρατική οργάνωση δεν φείδεται μέσων και διαπράττει βάναυσες δολοφονίες και ωμότητες άνευ προηγουμένου κατά ανθρώπων, γυναικών και παιδιών – επομένως οποιοδήποτε μέρος όπου οι άνθρωποί της κρύβονται ή/και χρησιμοποιείται για τρομοκράτες-ασθενείς (σ.σ. αποτελεί στόχο, με άλλα λόγια...)», αναφέρει μια πρόχειρη αγγλική μετάφραση της επιστολής.

Κατά ειρωνικό τρόπο, οι ισχυρισμοί που διατυπώνονται εδώ κατά της Γάζας μοιάζουν πολύ περισσότερο με αυτό που κάνει το Ισραήλ στη Γάζα , παρά το αντίστροφο. Δεν είναι μυστικό ότι το κράτος του Ισραήλ υπάρχει πάνω σε κλεμμένη γη που ο ίδιος ο Θεός "εξάγνισε" πολύ παλιά, επιτρέποντας στους Παλαιστίνιους να ζήσουν εκεί για εκατοντάδες χρόνια ενώ το "ανυπάκουο Ισραήλ" ζούσε σε παγκόσμια εξορία.

Από το 1948, το εβραϊκό κράτος επανιδρύθηκε δυναμικά μέσω εξαπάτησης και γενοκτονίας, αποδεικνύοντας ότι ο «θεός» του Ισραήλ είναι πολύ διαφορετικός από τον "έναν και αληθινός Θεό" και τo "νέo του συμβόλαιο με την ανθρωπότητα", όπως περιγράφεται στην Καινή Διαθήκη της Βίβλου.

Το Ισραήλ, ωστόσο, απορρίπτει τον Έναν Αληθινό Θεό της Καινής Διαθήκης, επιλέγοντας αντ' αυτού να ακολουθήσει έναν θεό της δικής του κατασκευής – κάτι που είναι επίσης ειρωνικό, δεδομένου ότι αυτός είναι ο λόγος που το Ισραήλ εξαρχής "εκδιώχθηκε από τη γη αυτή από τον...θεό" .

Προς το τέλος της επιστολής, οι 100 Ισραηλινοί γιατροί ισχυρίζονται ότι τα νοσοκομεία της Γάζας είναι "αρχηγεία τρομοκρατών" και ότι αυτό δικαιολογεί πλήρως τις ισραηλινές δυνάμεις να ανατινάζουν αυτές τις εγκαταστάσεις και όλους μέσα σε αυτές - αυτό λέει το Ισραήλ ότι θέλει ο "θεός" του , Παρεμπιπτόντως.


Το δανειστήκαμε από το naturalnews


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου