ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Τρίτη 8 Αυγούστου 2023

Η δικτατορία, "για το καλό μας" πάντα, σχεδιάζει με ζήλο τα επόμενα βήματα-κόλαφο για την όποια έννοια "ελευθερίας" του ανθρώπου....

 

ΘΥΜΑΣΑΙ ? :  Μετά από όλα όσα έγιναν...Μετά από όλα αυτά τα κωμικοτραγικά και "πλανδημικά", μπορείς ακόμη να εμπιστευτείς τα οποιαδήποτε ανανεωμένα αφηγήματά τους;; * ... Μήπως σου λένε ψέματα ακόμη κι όταν λένε αλήθεια; (η κατάπτυστη σαπουνόπερα της "πλανδημίας" και η σχεδιαζόμενη, ακόμη πιο αντιανθρώπινη, πιο αντιεπιβιωτική συνέχεια της...). Ιδού και ένα σχετικό, επίσης, άρθρο, με όσα αναφέρονται στο παρακάτω video για τη συνέχιση και "αναβάθμιση" της απόλυτης παράνοιας και εξόντωσης κάθε (απαραίτητης για το καλό της ανθρωπότητας) σύνδεσης λογικής και επιστήμης: Ετοιμάζεται εμβόλιο για μια «άγνωστη» πανδημία – Τι είναι η «νόσος Χ» που θα μας κάνει να ξεχάσουμε τον Covid-19-Αρκετοί πιστεύουν ότι θα απελευθερωθεί από εργαστήριο

Το φωνάζουν μέσα στις Βρυξέλλες: Έρχεται χούντα – ΒΙΝΤΕΟ


Πλέον ακούγεται παντού εκτός από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, τα οποία προβάλλουν απλά τα μπάνια του λαού!!!
Φέρνουν κεκαλυμμένη χούντα!!!

Η Δρ Meryl Nass, μέλος της επιστημονικής συμβουλευτικής επιτροπής για την άμυνα της υγείας των παιδιών, μίλησε στην σχετικά πρόσφατη Διεθνή Διάσκεψη Κορυφής για τον Covid III που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες του Βελγίου.

Η Nass μίλησε, ενώπιον ευρωβουλευτών, για το θέμα με την συμφωνία πανδημίας”, μέσω της οποίας σχεδιάζουν άγριες καταστάσεις, όπως έχει καταγγελθεί!

Όπως δήλωσε:
«Υφιστάμεθα ένα ήπιο πραξικόπημα!!!!!! (σ.σ. παραπέμπουμε κι εδώ: Τα Ηνωμένα Έθνη είναι πιθανότατα ο πιο σατανικός οργανισμός που επινόησε ο άνθρωπος και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας είναι η τρομοκρατική του πτέρυγα -video και απομαγνητοφώνησησή του -"Is the W.H.O. the terrorist wing of the U.N. ?")

Και το σκεπτικό είναι να δημιουργήσουν ένα ολόκληρο, νέο σύνολο νόμων και να αγνοήσουν τους υπάρχοντες νόμους των ανθρώπινων δικαιωμάτων και άλλους νόμους υπό το πρόσχημα της πανδημικής ετοιμότητας και της ατζέντας βιοασφάλειας…

Ο Π.Ο.Υ.  αναπτύσσεται μέσω όλων του των κρατών αλλά το διευθυντήριο του Π.Ο.Υ, αντί για τις Ηνωμένες Πολιτείες, να καθίσταται επικεφαλής μιας πανδημικής συνθήκης και τροπολογιών στους υπάρχοντες διεθνείς υγειονομικούς κανονισμούς, αυτό θα αφαιρέσει τις προστασίες των ανθρώπινων δικαιωμάτων που είναι αυτή την στιγμή ενσωματωμένες στους διεθνείς υγειονομικούς κανονισμούς, θα επιβάλει παρακολούθηση, λογοκρισία, θα ξεφορτωθεί την ελευθερία του λόγου, θα απαιτήσει οι κυβερνήσεις να λογοκρίνουν και να προωθήσουν μονάχα ένα μοναδικό αφήγημα.

Επίσης, θα υποβαλλόμαστε, αν καταφέρουν να το πετύχουν, σε εμβόλια που αναπτύχθηκαν σε 100 μέρες, κάτι που ο οργανισμός CEPI (Συνασπισμός Καινοτομιών για την Πανδημική Ετοιμότητα) σχεδιάζει να κάνει»

(μια άμεση...υγιής αντίδραση απέναντι σε όλα αυτά τα "μεγαλεπήβολα projects" ?)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου