ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Τρίτη 22 Αυγούστου 2023

" ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟΝ BHAKDI " (ξανά!...)

 Ποιος είναι ο κύριος που μιλάει: Ο σπουδαίος Γερμανός γιατρός, ταϋλανδικής καταγωγής, δάσκαλος για χιλιάδες συναδέλφους του, ο δρ. Sucharit Bhakdi. Ένας επιστήμονας που έχει συνεισφέρει στην επιστήμη με σημαντικές ανακαλύψεις κι έρευνες για την ελονοσία και τον δάγκειο πυρετό. Διετέλεσε καθηγητής στο πανεπιστήμιο Johannes Gutenberg University Mainz, ειδικός στην Μικροβιολογία, Επιδημιολόγος και Μικροβιολόγος, από τους σημαντικότερους επιστήμονες του κλάδου του στην γερμανόφωνη πανεπιστημιακή κοινότητα.

(Περί Bhakdi και στάσης του κατά την "πλανδημία" που στήθηκε για τον μαζικό εμβολιασμό με"πειραματικές βόμβες" περάστε κι από εδώ:

(Αλήθεια είναι αυτό επιστήμη; Μπορείς αυτήν την επιστημονική Μαφία να την εμπιστευθείς; ΘΥΜΗΣΟΥ και αυτά: Σκοτώνοντας μαζικά ανθρώπους, εντός νοσοκομείων, στο όνομα της..."θεραπείας" ! )

Και σχετικό άρθρο:

ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΓΚΝΤΙ… ΜΕ ΑΥΤΑ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.. Ένα βίντεο με το οποίο ο γνωστός επιστήμονας και μεγάλος αγωνιστής Δρ. Σουχαρίτ Μπαγκντί, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για ακόμα μια φορά και αποκαλύπτει το τι ετοιμάζουν ο Π.Ο.Ϋ. και το συνάφι του…(σ.σ. ΘΥΜΗΣΟΥ και αυτό: Τα Ηνωμένα Έθνη είναι πιθανότατα ο πιο σατανικός οργανισμός που επινόησε ο άνθρωπος και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας είναι η τρομοκρατική του πτέρυγα. (video και απομαγνητοφώνησησή του) -"Is the W.H.O. the terrorist wing of the U.N. ?")

Καλεί δε τους γιατρούς όλου του κόσμου να μη συνεχίσουν να συμμετέχουν σε αυτό το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και να τιμήσουν επιτέλους το λειτούργημα τους.. Μάλιστα τους διαμηνύει πως αν συνεχίσουν να εγχύνουν δολοφονικά εμβόλια στους ανθρώπους θα είναι κατηγορούμενοι για φόνο.. Πολύ βαριά κατηγορία, που όμως δεν διστάζει να την εκστομίσει ο Μπαγκντί, θέλοντας να δώσει το πραγματικό μέγεθος αυτού του εγκλήματος…. Καλεί όλους τους γιατρούς να επιστρέψουν, πριν να είναι πολύ αργά, στις άλλοτε ηθικές αρχές του τόσο ευγενούς επαγγέλματος τους…

Με τι θα αντικαταστήσουν λοιπόν όλα τα εμβόλια, ακόμα και τα μέχρι τώρα γνωστά, που κάναμε, όπως εναντίον της ιλαράς, της γρίπης κλπ… Τι θα έχουν μέσα τα νέα εμβόλια που ετοιμάζουν και τα οποία θα μπορούν να είναι στη διάθεση τους άμεσα και χωρίς καμία κλινική δοκιμή;;; Γιατί αυτό θεωρείται και χαρακτηρίζεται από τον Μπαγκντί ως έγκλημα κατά της ανθρωπότητας;;; Δείτε το βίντεο με την αυτήν την ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα…
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου