ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Κυριακή 13 Αυγούστου 2023

Περί της παγίδας της νέας ψηφιακής ταυτότητας (1) : "ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΛΕΥΚΗΣ ΕΠΙΤΑΓΗΣ ΖΩΗΣ Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ"

 

ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΛΕΥΚΗΣ ΕΠΙΤΑΓΗΣ ΖΩΗΣ Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ. Τι υπογραφετε, οσοι παρετε τις νεες ταυτοτητες: ..την καταδίκη σας, φυσικά .. Εξηγω: Σύμφωνα με τα ΦΕΚ 1476Β/27-4-2018 & 824Β/17-2-2023 που ισχύουν, τα νέα έγγραφα ταυτοπροσωπίας, θα φέρουν μαγνητική ταινια (ζώνη) μηχανικής ανάγνωσης και RFID τσιπ, στα οποία θα καταχωρούνται δεδομένα από τρίτους, απο τρίτους ξαναλέω…τα οποία θα αλλάζουν και θα διαμορφώνονται κατά την διάρκεια χρήσης του πλαστικού και τα οποία ΔΕΝ θα είναι εις γνώση, απο τον κάτοχο του εγγράφου (πολιτη).

Ωστόσο, ο ίδιος ο κάτοχος (πολίτης), καλείται να υπογράψει την αποδοχή επεξεργασίας των προσωπικών του δεδομένων (απο τρίτους ξαναλέω), καθώς και να υπογράψει την παραλαβή του πλαστικού (έγγραφο ταυτοπροσωπίας).

Ως εκ τούτου, με την υπογραφή του κατόχου, οι πολίτες, αποδέχονται εκ των προτέρων, άγνωστες μελλοντικές καταχωρήσεις δεδομένων από τρίτους, παρέχοντας έτσι με την θέλησή τους σε αυτούς (τους τρίτους)….λευκή επιταγή ζωής.

Παραδείγματα:

1. Αστυνομικό όργανο, σου επιβάλει στο μέλλον πρόστιμο, για παραβίαση απαγόρευσης κυκλοφορίας (λοκνταουν), για μη χρηση μάσκας, για αρνηση υποχρεωτικής ιατρικής πράξης (εμβολιο), για υπερβαση οριων του αποτυπώματος άνθρακα, κοκ.. Το πρόστιμο, θα καταχωρείται αυτοματα στο έγγραφο ταυτοπροσωπίας και θα το έχεις αποδεχθεί εκ των προτέρων…εφοσον η υπογραφή σου, υπάρχει επάνω σε αυτό.

Δεν δικαιούσαι καμία διαμαρτυρία/ένσταση/ προσφυγή…γιατί με την υπογραφή σου…τους έδωσες λευκή επιταγή ζωής.

2. Βεβαιωμενες Οφειλες σε ΑΑΔΕ & ΔΕΚΟ, θα παρακρατούνται αυτόματα και χωρίς ΕΣΥ, να έχεις την δυνατότητα διακανονισμού πχ.να πληρώσεις ένα μέρος τους και τον άλλο μήνα το υπόλοιπο (αξιολογώντας ΕΣΥ, τις προτεραιότητες των αναγκών της ζωής σου), διότι η τεχνητή νοημοσύνη (ΑΙ), που διέπει και ρυθμίζει τη λειτουργία του πλαστικού…θα αποφασίζει γι’αυτές.

Το έχεις αποδεχθεί με την υπογραφή σου, που έβαλες εκ των προτέρων, στην ταυτότητά σου.

Για το υπόλοιπο ποσόν ψηφιακού νομίσματος που θα σου απομενει για την διατροφή σου και επειδή δεν θα φτάνει για να αγοράσεις κρέας, ψωμί, τυρί, λαχανικά, φρούτα, κλπ…θα τρως σκουλήκια, έντομα, συνθετικό κρέας, κλπ, υψίστης θρεπτικης αξίας, (οπως θα σου πουν)…για τα οποία, θα φτάνει το υπόλοιπό σου.

Βενζίνη… δεν θα βάλεις. Να κάτσεις σπίτι σου, στ’ αυγά σου. Το έχεις αποδεχθεί με την υπογραφή σου, που υπάρχει στην ταυτότητά σου εκ των προτέρων, όπου ΜΟΝΟΣ σου… παραχώρησες λευκή επιταγή ζωής, σε τρίτους.

Μόνον απατεώνες του κοινού Ποινικού Δικαίου, προσπαθούν να αποσπάσουν την υπογραφή ενος αφελούς, πάνω σε ένα έγγραφο, στο οποίο είναι γραμμένα στοιχεία, τα οποία δεν μπορεί να διαβάσει ο υπογράφων, καταχωρουνται από τρίτους και μπορούν να αλλάζουν το έγγραφο στο μέλλον κατά τα κέφια τρίτων, με την υπογραφή του κατόχου, ο οποίος τους παρέχει συναίνεση λευκής επιταγής ζωής, και δηλώνει ότι συμφωνεί εκ των προτέρων με τις οποιες αλλαγές του εγγράφου, με το οποίο ταυτίζεται.

Ουσιαστικά, ο κάτοχος υπογράφει ότι δέχεται τους όρους, ενός επαναπρογραμματιζόμενου από τρίτους, ψηφιακού εγγράφου, όπως θα είναι η Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ με άγνωστα στοιχεία στο μέλλον, παραδίδοντας εν λευκώ, ψυχή και σώμα και την ελεύθερη βούλησή του, στα κέφια εγκληματιών, κι εκβιαστών, με πλήθος δείγματα γραφής.

ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΕΓΓΡΑΦΟ, ΔΕΝ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΤΟΝ ΚΡΟΤΑΦΟ…

Το δανειστήκαμε από ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου