ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022

" Ξεκινάει το Ντόμινο των αποκαλύψεων στις ΗΠΑ.. " (?)

 

ΣΥΝΔΕΣΗ: Tweet "Today I'm announcing a petition with the Supreme Court of Florida to impanel a statewide grand jury to investigate any wrongdoing in Florida with respect to the COVID-19 vaccines." - Δηλώσεις του DeSantis την Τρίτη: "Σήμερα ανακοινώνω μια αίτηση προς το Ανώτατο Δικαστήριο της Φλόριντα για να αναγκάσει μια μεγάλη επιτροπή ενόρκων, σε όλη την Πολιτεία, να διερευνήσει οποιαδήποτε αδικοπραγία στη Φλόριντα σε σχέση με τα εμβόλια για τον COVID-19...Αυτό θα έρθει με νομικές διαδικασίες που θα μπορούν να λάβουν περισσότερες πληροφορίες και να φέρουν νομική ευθύνη σε όσους διέπραξαν ανάρμοστη συμπεριφορά."
 Το Therightscoop.com αναφέρει: Ρωτήθηκε επίσης για τα Αρχεία Twitter και τη λογοκρισία των αντίθετων επιστημονικών απόψεων.
«Οι πολιτικές σας ή οι θέσεις σας ή η ανάλυσή σας αυτής της ιατρικής επιστήμης θα πρέπει να στέκονται από μόνες τους και εάν δεν είναι σε θέση να δεχτεί κριτική, εάν δεν μπορείτε να υπερασπιστείτε την πολιτική έναντι της έγκυρης κριτικής, τότε ίσως χρειαστεί να κοιτάξετε στον καθρέφτη. αλλά δεν ήταν αυτό που ήθελαν να κάνουν αυτές οι ελίτ», είπε ο κυβερνήτης και (ίσως...) μελλοντικός πρόεδρος.
Εδώ που τα λέμε τα δίκια του τα έχει ο Κυβερνήτης της Φλόριντα και οφείλουμε να του τα αναγνωρίσουμε… Από την αρχή της πανδημίας έχει γίνει μια μεγάλη εκστρατεία φιμώματος κάθε αντίθετης φωνής, κάθε επιστήμονα που προσπάθησε να αποδομήσει την πανδημία και τα εμβόλια και να προστατεύσει έτσι τους ανθρώπους..
Και αυτή η γραμμή φιμώματος και λογοκρισίας κάθε αντίθετης με την ατζέντα τους γνώμης, χρηματοδοτήθηκε μάλιστα με μεγάλα ποσά.. Με αποτέλεσμα ο πολύς κόσμος να μην μπορέσει να αντιληφθεί το μέγεθος αυτού του εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας και να πέσει στην παγίδα του εμβολιασμού, βάζοντας έτσι στον οργανισμό του ένα υγρό που κανείς δεν του εγγυήθηκε ποτέ ότι δεν θα του προκαλέσει πολλές παρενέργειες και τον ίδιο τον θάνατο…
 Ξεκινώντας ο ΝτεΣάντις λοιπόν αυτήν την έρευνα κάνει πιο επίσημη από ποτέ την έναρξη ενός ντόμινο που θεωρούμε πως θα εξαπλωθεί σε όλον τον πλανήτη και θα φέρει μεγάλες ανατροπές, αλλά και μεγάλες τιμωρίες σε κάθε υπεύθυνο για αυτό το έγκλημα, εφόσον βέβαια πρώτον και κυριότερον αποδειχθεί από την έρευνα ότι ήταν έγκλημα… Μείνετε συντονισμένοι γιατί οι παγκόσμιες εξελίξεις τρέχουν και εμείς θα είμαστε εδώ να τις καλύψουμε με την αλήθεια και χωρίς παρωπίδες..

κείμενο παρμένο από ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου