ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022

Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας

 

(ΣΥΝΔΕΣΗ: Τι μας λες ρε μαλάκα ?? --  Οι "ιερείς" της νέας θρησκείας το γυρίζουν σε περίεργες ψαλμωδίες: "Χρησιμοποιήσαμε τα lockdowns για να πιέσουμε τους ανθρώπους να εμβολιαστούν"   -- ΑΚΟΥ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ... "ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ": "ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ" -- Στατιστικές και στοιχεία που "ουρλιάζουν" -- Are The Kids Ok?  -- Επιτακτική, λοιπόν, η ανάγκη για δίκες τύπου "Νυρεμβέργης 2"! )

Η αφήγηση ότι αυτές οι ενέσεις έχουν αποτέλεσμα έχει τελειώσει.
Η αφήγηση ότι πρέπει να κλειδωθούμε, επίσης τελείωσε.
Η αφήγηση ότι πρέπει να δοκιμάσουμε ασυμπτωματικούς ανθρώπους έχει τελειώσει.
Η αφήγηση ότι οι «ηγέτες» μας ξέρουν τι κάνουν έχει τελειώσει.
Ας αφήσουμε αυτό να βυθιστεί.
"


Η Mary Holland, Πρόεδρος του Children’s Health Defence, ζήτησε να διωχθούν οι ελίτ που επέβαλαν τα τρυπήματα και τα lockdown στον κόσμο για τον COVID για «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας».

Σε ένα άρθρο με τίτλο «Όσοι παραβίασαν τον κώδικα της Νυρεμβέργης πρέπει να διωχθούν για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας», η Holland εκθέτει το επιχείρημα και τα κριτήρια με τα οποία πρέπει να διωχθούν οι παγκοσμιοποιητές του COVID, όπως ο Δρ. Fauci και ο Bill Gates.

[…] Είναι ιδιαίτερη τιμή που βρίσκομαι εδώ επειδή οι συντάκτες του Κώδικα της Νυρεμβέργης ήταν γιατροί και δικηγόροι από τις Ηνωμένες Πολιτείες που προσπάθησαν να αποτρέψουν μελλοντικές φρικαλεότητες. Και χτίστηκαν πάνω στην ιατρική και νομική ηθική που καθιερώθηκε εδώ στην Γερμανία πριν από το ναζιστικό καθεστώς.

Εύχομαι βαθιά οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης των ΗΠΑ, της Βρετανίας, της Ρωσίας και της Γερμανίας να ήταν εδώ για να σταθούν μαζί μας, καθώς και εκπρόσωποι των παγκόσμιων κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης.

Είναι θλιβερό το ότι απουσιάζουν.

Αλλά χαίρομαι που οι εκπρόσωποι του Λαού από όλο τον κόσμο είναι εδώ -γιατί είναι «Εμείς οι άνθρωποι» που θα αποκαταστήσουν τα δικαιώματά μας, τους νόμους και την ηθική μας και θα μας οδηγήσουν έξω από αυτούς τους ταραγμένους καιρούς.

Για περισσότερα από 75 χρόνια, ο Κώδικας της Νυρεμβέργης ήταν ένας φάρος φωτός -όλοι οι ιατρικοί και νομικοί κανόνες βασίζονται σε αυτόν από το 1947.

Ο Κώδικας της Νυρεμβέργης είναι το θεμέλιο για την σύγχρονη ιατρική δεοντολογία.

Ο κώδικας έχει ενσωματωθεί στην ομοσπονδιακή και πολιτειακή νομοθεσία των ΗΠΑ και τα δικαστήρια των ΗΠΑ έχουν αναγνωρίσει τον Κώδικα της Νυρεμβέργης ως παγκόσμιο, διεθνές νομικό πρότυπο -όπως οι κανόνες που απαγορεύουν την δουλεία και την πειρατεία.

Ο Κώδικας της Νυρεμβέργης υπάρχει και είναι εκτελεστός ακόμη και αν μια χώρα ή ίδρυμα ή άτομο αρνείται την εγκυρότητά του.

Η συναίνεση του ατόμου είναι απολύτως απαραίτητη σε κάθε ιατρικό πειραματισμό. Δεν υπάρχουν εξαιρέσεις.

Τραγικά, τα τελευταία δυόμισι χρόνια, γίναμε μάρτυρες μιας παγκόσμιας επίθεσης στον Κώδικα της Νυρεμβέργης.

Οι κυβερνήσεις, τα ιατρικά ιδρύματα, τα πανεπιστήμια και τα μέσα ενημέρωσης έχουν παραβιάσει την πρώτη αρχή και κάθε άλλη αρχή των 10 σημείων του κώδικα.

Έχουν εξαναγκάσει τους ανθρώπους να γίνουν ανθρώπινα ινδικά χοιρίδια.

Έχουν αναγκάσει τους ανθρώπους με ποινές για τα προς το ζην, την ταυτότητά τους, την υγεία τους, τις φιλίες τους – ακόμα και τις οικογενειακές τους σχέσεις – να κάνουν ανεπαρκώς ελεγμένες, πειραματικές ενέσεις που αλλάζουν τα γονίδια καθώς και πειραματικά τεστ και ιατρικές συσκευές.

Όσοι παραβίασαν εσκεμμένα, εν γνώσει και κακόβουλα τις αρχές του Κώδικα της Νυρεμβέργης πρέπει να τιμωρηθούν.


Πρέπει να κληθούν, να διωχθούν και να τιμωρηθούν για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Αυτό είναι ένα από τα βασικά μας καθήκοντα.

Πρέπει να το σταματήσουμε αυτό. Και πρέπει να διασφαλίσουμε ότι αυτό δεν θα ξανασυμβεί.

Το αποτέλεσμα του μαζικού πειραματισμού με τις ενέσεις COVID-19 είναι πλέον τραγικά σαφές: Όσοι παρασύρθηκαν ή αναγκάστηκαν να γίνουν πειραματόζωα διατρέχουν πλέον τον μεγαλύτερο κίνδυνο ασθένειας, νοσηλείας και θανάτου.

Το ακριβώς αντίθετο από αυτό που μας είπαν οι παγκόσμιοι «ηγέτες». Και πάλι, όπως και κατά την διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, το “The Big Lie” έχει προηγηθεί ανείπωτου θανάτου και βασάνων.

Στις ΗΠΑ και εδώ στην Ευρώπη, κανένα εμβόλιο δεν συγκρίθηκε ποτέ εξ αποστάσεως με αυτές τις ενέσεις -το προφίλ κινδύνου και θανάτου αυτών των ενέσεων είναι άνευ προηγουμένου.

Και βλέπουμε τώρα ότι «αυτοί οι ηγέτες», παρά την νέα καθοδήγηση, προσφέρουν μόνο περισσότερα από τα ίδια.

Τώρα προωθούν ακόμη λιγότερο δοκιμασμένες νέες ενέσεις κατά των υποτιθέμενων νέων μολυσματικών ασθενειών.

Ζούμε σε επικίνδυνους καιρούς.

Εάν οι παγκόσμιες κυβερνήσεις και οι συνεργάτες τους συνεχίσουν να αψηφούν τον Κώδικα της Νυρεμβέργης και να λογοκρίνουν όσους από εμάς ασκούν κριτική στο «The Big Lie», ξέρουμε πού οδηγεί αυτό.

Οδηγεί σε φρικαλεότητες. Οδηγεί σε μια κληρονομιά στάχτης.

Έχουμε ήδη δει τρομερές φρικαλεότητες τα τελευταία δυόμισι χρόνια:

Παιδιά και έφηβοι γίνονται ανάπηροι και πεθαίνουν άσκοπα.
Ενήλικες και ηλικιωμένοι που λαμβάνουν θανατηφόρες θεραπείες και τους αρνούνται σωτήρια ιατρική.
Οικογένειες χωρίστηκαν η μία από την άλλη και φυλακίστηκαν σε «στρατόπεδα καραντίνας» παρά την θέλησή τους.

Είμαστε καλύτεροι από αυτό!

Αξίζουμε καλύτερα και μπορούμε καλύτερα.

Πρέπει να υπερασπιστούμε τα θεόδοτα, αναπαλλοτρίωτα δικαιώματά μας βάσει του Κώδικα της Νυρεμβέργης.

Πρέπει να απαιτήσουμε να μην πειραματιστούμε. Δεν είναι πολύ αργά -στην Ευρώπη ή αλλού.

Είναι στη δύναμή μας να πούμε, «Όχι άλλο! Σεβαστείτε και τηρήστε αυτόν τον κώδικα».

Και ας μην ξεχνάμε -κερδίζουμε.

Η αφήγηση ότι αυτές οι ενέσεις έχουν αποτέλεσμα έχει τελειώσει.

Η αφήγηση ότι πρέπει να κλειδωθούμε, επίσης τελείωσε.

Η αφήγηση ότι πρέπει να δοκιμάσουμε ασυμπτωματικούς ανθρώπους έχει τελειώσει.

Η αφήγηση ότι οι «ηγέτες» μας ξέρουν τι κάνουν έχει τελειώσει.


Ας αφήσουμε αυτό να βυθιστεί.

Γιατί; Επειδή:

Τα ήθη είναι με το μέρος μας.
Η επιστήμη είναι με το μέρος μας.
Ο νόμος είναι με το μέρος μας.
Και ο ιστορικός Κώδικας της Νυρεμβέργης -που ενσωματώνει τα ήθη, την επιστήμη και το δίκαιο- είναι με το μέρος μας.

Κερδίζουμε!

Όμως, η τελική νίκη δεν είναι ακόμα ασφαλής. Και είναι στο χέρι μας.

Όλοι έχουμε φίλους και συγγενείς που δεν καταλαβαίνουν τι αντιμετωπίζουμε. Δεν καταλαβαίνουν πού μας βγάζει αυτός ο δρόμος.

Πρέπει να είμαστε θαρραλέοι και να μοιραζόμαστε τις γνώσεις μας, ακόμα κι αν οι φίλοι και οι οικογένειές μας αντιστέκονται στην αρχή.

Το θάρρος είναι μεταδοτικό. Αν μπορούμε να αποκρούσουμε τα ψέματα και τον εξαναγκασμό, μπορούν και αυτοί. Να είστε θαρραλέοι!

Καθώς μένουμε σταθεροί, άλλοι θα ενωθούν μαζί μας. Αυτό συμβαίνει κάθε μέρα.

Η αποκατάσταση ενός κόσμου που βασίζεται στον Κώδικα της Νυρεμβέργης είναι στο χέρι μας… αλλά πρέπει να ενωθούμε, όπως κάνουμε σήμερα.

Και πρέπει να διασφαλίσουμε ότι όλα τα θεσμικά όργανα τηρούν και επιβάλλουν τον Κώδικα της Νυρεμβέργης.

Μπορούμε να το κάνουμε αυτό να συμβεί!

Ελάτε μαζί μου λέγοντας τρεις φορές στα γερμανικά:

Wir kriegen das hin. Wir kriegen das hin. Wir kriegen das hin.[…]

(Μετάφραση: Μπορούμε να το κάνουμε.)

***

OWL/ 2022

Το δανειστήκαμε από ΕΔΩ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου