ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Κυριακή 3 Ιουλίου 2022

ME EΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: Η απόλυτη κατάρρευση του όποιου πλέον αφηγήματος για την "προστασία των εμβολίων" της COVID-19 και για την όποια αναγκαιότητα νέας "αναμνηστής δόσης"!


ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ: Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό (COVID-19). Δεδομένα έως 02 Ιουλίου 2022 , ώρα 09:00Μεταφερόμαστε ευθέως στο σημείο που μας ενδιαφέρει:
"Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 95 (63.2% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 69 έτη. To 91.6% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 37 (38.95%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 58 (61.05%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι."

Τι μας λέει και επίσημα ο ΕΟΔΥ; Αν και πάλι "μασάει τα λόγια του" όπως θα εξηγηθεί για όποιον δεν το παρατηρεί αμέσως, επιβεβαιώνοντας σαφέστατα τους και μέχρι αυτή τη στιγμή "συνωμοσιολόγους", στις τάξεις των οποίων υπάρχουν διαπρεπείς και αναγνωρισμένης αξίας επιστήμονες εντός και εκτός Ελλάδος. Αναφέρονται λοιπόν τα επιδημιολογικά δεδομένα μέχρι τις 2 Ιουλίου 2022.  Ο ΕΟΔΥ μας καταμαρτυρά ότι η συντριπτική πλειοψηφία του 61.05% των διασωληνωμένων ήταν ΠΛΗΡΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ! Αλλά και το υπόλοιπο 39% δεν ξεκαθαρίζεται ως το προς πόσοι ακριβώς από αυτούς ήταν "μερικώς ανεμβολίαστοι" και πόσοι ανεμβολίαστοι, κάτι που αναμφίβολα προκαλεί εύλογα ερωτήματα και υποψίες.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ. Καταρχήν και πάλι η συντριπτική πλειοψηφία των διασωληνωμένων, το 91.6% είχε υποκείμενο νόσημα, όπου και πάλι δεν ξεκαθαρίζεται αν ήταν ένα ή περισσότερα. Ενώ η γλώσσα των αριθμών αποδεικνύει πέρα από κάθε επιτηδευμένη και μη εθελοτυφλία ή παθολογική βύθιση σε παραισθήσεις, ότι ίσως τελικά ο πραγματικός κίνδυνος για τη δημόσια υγεία δεν είναι η επιδημία αλλά τα λεγόμενα "εμβόλια", που τα γεγονότα υποδεικνύουν ότι όχι μόνο δεν προστατεύουν αλλά πιθανώς  να δημιουργούν και σοβαρές επιπλοκές στην υγεία των εμβολιασμένων! Όσο για τα ευτράπελα ή σκόπιμα μη λεχθέντα επισήμως για το "νέο κύμα" της επιδημίας, που μην ξεχνάμε βασίζεται σε αποτυχημένα και μη χρησιμοποιούμενα πλέον σε άλλες χώρες διαγνωστικά τεστ",  θα παραπέμψω κάθε ενδιαφερόμενο στην ανάρτηση " Η ΑΒΑΣΤΑΚΤΗ ΕΛΑΦΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ…6ου ΚΥΜΑΤΟΣ…" . Κι ας μην ξεχνάμε επίσης τα στοιχεία της βρετανικής κυβέρνησης για την πολύ ήπια "παραλλαγή ΔΕΛΤΑ" που επιχειρήθηκε να θαφτούν αυτό δεν συνιστά μέριμνα για τη δημόσια υγεία ασφαλώς- και που υποδείκνυαν 0,69% η θνητότητα για τους εμβολιασμένους και μόλις 0,08% για τους ανεμβολίαστους από τον περυσινό Ιούλιο. Ενώ για την "ΟΜΙΚΡΟΝ" τα είχε πει όλα η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου της Νότιας Αφρικής. Γιατί κανείς δεν μας λέει ποια είναι η θνητότητα της ΟΜΙΚΡΟΝ 2 ή 3 ή όπως αλλιώς αποφασίζουν οι νονοί; Πάντως γνωρίζουμε ότι εξαρχής η θνητότητα της COVID δεν ξεπέρασε ποτέ το 1% και πολύ της είναι και αυτό και στους νεότερους ήταν 0,05%, με τα παιδιά να έχουν μηδενικό σχεδόν κίνδυνο να καταλήξουν από αυτό το λόγο, όχι όμως και από "σύνδρομα" ξαφνικά και αιφνίδια..

Αποτυχημένο αν όχι εκνευριστικό το χιούμορ, το γνωρίζω εκ των προτέρων, όμως να θέσω για την τιμή της λογικής που απουσιάζει ηχηρά από την "κανονικότητα" δυο ερωτήματα στον αναγνώστη: Αν άκουσε κάτι για αυτά τα πολύ σημαντικά στοιχεία στην τηλεοπτική οθόνη κι αν περιμένει να παραιτηθεί κάποιος εκ των "αρμοδίων" μετά και από αυτές τις μη αμφισβητούμενες εξελίξεις. 

Ο Ένοικος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου