ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Τετάρτη 27 Απριλίου 2022

"Burning down the house"!


Εν είδει σχολίου: Hold tight / Wait 'til the party's over / Hold tight / We're in for nasty weather
There has got to be a way ...
Burning down the house

Η BioNTech δεν μπορεί να εγγυηθεί την αποτελεσματικότητα ή την ασφάλεια των εμβολίων Corona. Σε μια αναφορά, η εταιρεία BioNTech περιγράφει το εμβόλιο της ως μη ασφαλές . Δεν υπάρχουν διαθέσιμες μελέτες, είναι πιθανή η μακροπρόθεσμη βλάβη. Αν και η BioNTech δεν ταξινομεί το «εμβόλιο» της ως ασφαλές, ο εισαγγελέας του Mainz δεν βλέπει κανένα λόγο να διερευνήσει την BioNTech και να κατασχέσει τις δόσεις του εμβολίου! Αυτό πιθανώς οφείλεται στο ότι τα υπέρογκα κέρδη της εταιρείας ενισχύουν εμφανώς το ακαθάριστο εγχώριο προϊόν!

Ποιος θα το πίστευε? Δυστυχώς, μόνο εκείνοι οι άνθρωποι που δυσφημίζονται ως απατεώνες και αρνητές. Σοβαρή επιστημονική και στατιστική ανάλυση θα είχε επισημάνει από την αρχή ότι οι πλήρεις υποσχέσεις για υψηλή αποτελεσματικότητα δεν είναι αληθινές. Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ απαιτεί ακριβή εκτίμηση κινδύνου – και εδώ η εταιρεία ήταν προφανώς πολύ πιο ειλικρινής από ό,τι θα ήθελαν οι φανατικοί των εμβολίων πολιτικοί. Και επιπλέον, ο οικονομικός διευθυντής της Moderna, David Meline, ανακοίνωσε την παραίτησή του.

Εν τω μεταξύ, παρατηρήσαμε ότι οι μετοχές της Moderna έχουν κυριολεκτικά πέσει κατακόρυφα στο χρηματιστήριο τους τελευταίους μήνες, σημειώνοντας πτώση 60% σε 6 μήνες. Προφανώς, οι αγορές και όσοι εργάζονται για το καρτέλ ναρκωτικών γνωρίζουν ότι ενδέχεται να εκκρεμούν αγωγές δισεκατομμυρίων κατά των κατασκευαστών εμβολίων. Τις τελευταίες εβδομάδες εμφανίστηκαν έγγραφα που αποδεικνύουν ότι οι φαρμακευτικές εταιρείες γνώριζαν καλά τις σοβαρές παρενέργειες των ορών (σ.σ.Pfizer και FDA γνώριζαν ότι τα εμβόλια για τον κορωνοϊό προκαλούν ανοσοκαταστολή! – Τι αποκαλύπτουν τα έγγραφα). Τα μέλη του φαρμακευτικού λόμπι φαίνεται να το γνωρίζουν. Όμως Ο κόσμος πρέπει να το δει!απόσπασμα από άρθρο του qnet17.cc, ("Zu viel Info - zu wenig Zeit" (25.04.2022), ολόκληρο μεταφρασμένο ΕΔΩΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου