ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Σάββατο 12 Μαρτίου 2022

"Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ" (και της εμετικής υποκρισίας, της πρωτοφανούς στρεψοδικίας, της ασύλληπτης παράνοιας, του αντι-πολιτισμού...)

 

" Δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω μια αντωνυμία για το φύλο κάποιου χωρίς να κινδυνεύω να λογοκριθώ, (ΘΥΜΗΣΟΥ: Ώστε "γονέας 1" και "γονέας 2" και "μητέρα"=σεξιστικό στερεότυπο;) αλλά μπορώ να καλώ σε δολοφονία του Πούτιν και να δοξάζομαι! [...] Η λογική πεθαίνει στον Δυτικό κόσμο.[...]Προσπαθήστε να βρείτε κάποια λογική στην αντιμετώπιση της πανδημίας κόβιντ της Δύσης, και στην Δυτική απόκριση στις ανησυχίες της Ρωσίας για την παγκόσμια ασφάλεια. Η λογική απουσιάζει παντελώς. Η Δύση σήμερα είναι ένας κόσμος χωρίς λογική. Αυτό τοποθετεί τον Δυτικό κόσμο πολύ πίσω στην Ιστορία, όταν η μαγεία και άλλα παρόμοια υποκαθιστούσαν την λογική.

[...]Είναι εξωφρενικό οι Δυτικοί να μιλούν για εγκλήματα πολέμου της Ρωσίας, μετά από τα μαζικά εγκλήματα πολέμου των ΗΠΑ και της Ευρώπης στην Σερβία, στο Αφγανιστάν, στο Πακιστάν, στο Ιράκ, στην Λιβύη, στην Σομαλία, στην Συρία.Οι κομπασμοί και οι κατάρες των Δυτικών προς την Ρωσία καταδεικνύουν την ανικανότητα και την ασχετοσύνη του Δυτικού κόσμου.[...]8 χρόνια η Ουκρανία βομβάρδιζε τους Ρώσους του Ντονμπάς σκοτώνοντας χιλιάδες και ακρωτηριάζοντας πολλούς περισσότερους 
https://antidras.blogspot.com/2022/02/blogpost_26.html) Και ούτε φωνή ούτε ακρόαση από την Ομοσπονδία Γάτων. Κανένα ενδιαφέρον για τις γάτες του Ντονμπάς που διαμελίζονταν από το Ουκρανικό πυροβολικό που σφυροκοπούσε τα χωριά και τις πόλεις των Ρώσων του Ντονμπάς. Τσιμουδιά από τους καλοπληρωμένους εγκάθετους της CIA στα Νιου Γιορκ Τάιμς, Ουάσιγκτον Πoστ, NPR, CNN, MSNBC, BBC, και στα υπόλοιπα Δυτικά πορνικά μίντια.  [...] Πρέπει να είσαι εντελώς ηλίθιος να προκαλείς έναν πόλεμο για τον οποίο δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Αυτό που έχει καταφέρει η ηλίθια Δύση με τα μέτρα είναι να πυροβολήσει τα δικά της πόδια και το κεφάλι της.[...] Ο Πούτιν ας προσέχει. Η δολοφονία του είναι πιθανή λόγω της ...

Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ

Paul Craig Roberts - “The Empire of Lies”  https://www.paulcraigroberts.org/2022/03/04/the-empire-of-lies/ 

March 4, 2022

Τα προηγούμενα δύο χρόνια έχουμε συνειδητοποιήσει ότι οι λαοί του Δυτικού κόσμου καθοδηγούνται χειρότερα και με μεγαλύτερη διαφθορά από οποιονδήποτε άλλο λαό στην Ιστορία. Οι λαοί εξαπατήθηκαν με μία «πανδημία κόβιντ», η οποία ήταν απολύτως ενορχηστρωμένη. Ναι, ο ιός υπήρξε, αλλά η «πανδημία» ενορχηστρώθηκε με ένα τεστ PCR, το οποίο παράγει μέχρι 97% ψευδώς θετικά και, για τον λόγο αυτόν, έχει σχεδόν σταματήσει να χρησιμοποιείται.
(ΘΥΜΗΣΟΥ: ΩΠΑ!!!...Αυτές τις δηλώσεις της προέδρου του "πολύ" CDC των ΗΠΑ για τα "PCR garbages" τις αναπαρήγαγαν τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης; (ρητορικό ερώτημα, φυσικά...) Το αφήγημα καταρρέει και όπως φαίνεται... με πάταγο!) Ο μέγας αριθμός των «κρουσμάτων» κόβιντ ήταν απλή φαντασία βασισμένη σε ψευδώς θετικά αποτελέσματα. (σ.σ. για να καλύψουν μάλιστα την ψευδή θετικότητα των τεστ εφηύραν και όρισαν σαν νέο ιατρικό όρο τον αντιεπιστημονικό και καταφανώς λανθασμένο νεολογισμό «ασυμπτωματικό κρούσμα»!) Ο αριθμός των θανάτων οργανώθηκε δίνοντας στα νοσοκομεία μεγάλα οικονομικά κίνητρα για να αναφέρουν θανάτους ως θανάτους από κόβιντ, ανεξάρτητα από την αιτία. 

 Ο φόβος που δημιουργήθηκε από τα ψεύτικα αυτά στοιχεία για τα κρούσματα και τους θανάτους, οδήγησε τους ανθρώπους να δεχτούν ενέσεις από υλικό που δεν ξέρουν τί είναι. Με τον χρόνο αρχίζει και φαίνεται ότι το αδοκίμαστο «εμβόλιο» είναι μεγαλύτερος κίνδυνος για την υγεία και την ζωή συγκρινόμενος με τον κίνδυνο από κόβιντ, ενώ οι αριθμοί των θανάτων και των σοβαρών επιπτώσεων των παρενεργειών αυξάνονται όσο περισσότερο το «εμβόλιο» κάνει την φονική του εργασία στα σώματα των εμβολιασμένων. 
( ΘΥΜΗΣΟΥ: ΑΠΟΡΙΑ: Σύμφωνα με πολύ ισχυρές πια για να αμφισβητηθούν ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, έχουμε να κάνουμε με......"mortal shots"? +  Σε λαοθάλασσα στο Μιλάνο μίλησε ο καθηγητής Ιολόγος, Νόμπελ Ιατρικής 2008, ο Luc Montagnier (video) : “αυτό το εμβόλιο δεν προστατεύει καθόλου,ευνοεί άλλες μολύνσεις. Η πρωτεΐνη που χρησιμοποιήθηκε στο mRNA είναι τοξική.Είναι δηλητήριο. Υπάρχουν πολλοί νεκροί! Είναι απόλυτο έγκλημα να δίνουμε αυτά τα εμβόλια σε παιδιά.”). 

 Απομένει να δούμε ποιες θα είναι οι μακροχρόνιες επιπτώσεις στον ρυθμό θανάτου των εμβολιασμένων. (σσ. Χρήσιμη μια βόλτα κι από εδώ: ΘΑΝΑΤΙΚΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ & "ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΑΝΑΚΟΠΩΝ"-ΣΩΡΙΑΣΜΑΤΟΣ )
Όλα τα άλλα μέτρα κατά του κόβιντ έκαναν μόνο κακό και κανένα καλό. Οι μάσκες αποδείχτηκαν αιτία πρόκλησης ασθενειών και όχι αποτελεσματικές. Τα λοκντάουν διέλυσαν την παραγωγή, κατέστρεψαν δουλειές, επιχειρήσεις και εφοδιαστικές αλυσίδες, και είναι η βασική αιτία της τωρινής μεγάλης ανόδου των τιμών.

Ο Δυτικός κόσμος, γεμάτος από απολύτως αδικαιολόγητη αλαζονική ύβρι, θεωρώντας τον εαυτό του ως «εξαιρετικό» και δικαιούμενο την παγκόσμια ηγεμονία, αρνήθηκε να ακούσει το αίτημα της Ρωσίας για ένα αμοιβαίο πακέτο ασφαλείας. Ο ηλίθιος που αυτή τη στιγμή είναι πρόεδρος των ΗΠΑ, ο ηλίθιος που αυτή τη στιγμή είναι υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ και ο ηλίθιος που είναι τώρα γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, όλοι αυτοί μαζί δήλωσαν ότι, παρά το γεγονός ότι η Ρωσία δήλωσε κόκκινη γραμμή, αυτοί θα συνεχίσουν να επεκτείνουν τις στρατιωτικές βάσεις στα σύνορα της Ρωσίας.

Όταν λέω «ηλίθιοι» εννοώ ηλίθιοι. Πρέπει να είσαι εντελώς ηλίθιος να προκαλείς έναν πόλεμο για τον οποίο δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.

Ω, ναι βέβαια, μπορείς, μπορείς να πάρεις μέτρα (κυρώσεις). Τα μέτρα αυτά πέφτουν στην Γερμανία, στην Ευρώπη, στις ΗΠΑ. Η τιμή του φυσικού αερίου έχει εκτοξευθεί. Η τιμή του πετρελαίου έχει φτάσει στο φεγγάρι, οι τιμές των τροφίμων και των μεταλλευτικών προϊόντων ανεβαίνουν. Έτσι, οι μαριονέτες Δυτικοί «ηγέτες» έχουν προσθέσει στον πληθωρισμό από τα λοκντάουν τον πληθωρισμό από τα μέτρα, ενώ η Ρωσία αναμένεται να πάρει αντίμετρα.
Φανταστείτε την Ρωσία να κλείνει την στρόφιγγα του φυσικού αερίου προς την Ευρώπη, η οποία εξαρτάται κατά 46% από αυτό. Ο διευθύνων σύμβουλος μιας εταιρείας παροχής ηλεκτρισμού είπε πως αν η Ρωσία κλείσει το φυσικό αέριο, η ΕΕ θα υποχρεωθεί να αποσυνδέσει την Γερμανική βιομηχανία από το δίκτυο. Δηλαδή το σύνολο της Γερμανικής βιομηχανίας θα σταματήσει να παράγει.

Αυτό που έχει καταφέρει η ηλίθια Δύση με τα μέτρα είναι να πυροβολήσει τα δικά της πόδια και το κεφάλι της.

Όπου κι αν στραφούμε βλέπουμε γελοίες απειλές προς την Ρωσία. Οι Δανέζοι δημοσιογραφικές πόρνες, ο ηλίθιος Σον Χάνιτι από το Φοξ νιούζ και ο ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής Λίντσεϊ Γκράχαμ κάλεσαν σε δολοφονία του προέδρου Πούτιν, αλλά δεν κατέβηκαν οι λογαριασμοί τους από τα σόσιαλ μίντια. Σημειώστε το εξής: Δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω μια αντωνυμία για το φύλο κάποιου χωρίς να κινδυνεύω να λογοκριθώ, αλλά μπορώ να καλώ σε δολοφονία του Πούτιν και να δοξάζομαι!

Ένας ηλίθιος ονόματι Ντέιβιντ Σουάνσον καλεί σε «πορεία ειρήνης» με χιλιάδες Ευρωπαίους μέσα στις Ουκρανικές πολεμικές ζώνες. Αυτός ο ποταπός μωρός θέλει να επαναλάβει την Παιδική Σταυροφορία του 1212, όταν ο Στεφάν από το Κλουά ισχυρίστηκε ότι είχε στα χέρια του γράμμα που έστειλε ο Ιησούς στον Γάλλο βασιλιά και οδήγησε 30.000 παιδιά στα χέρια των Σαρακηνών πειρατών. Χίλια χρόνια μετά, ο ηλίθιος Σουάνσον θέλει να επαναλάβει αυτό το κατόρθωμα.

Ένας άλλος μεγαλοσχήμων Δυτικός ηλίθιος λέει ότι ο Πούτιν θα συλληφθεί και θα οδηγηθεί στο διεθνές δικαστήριο της Χάγης ως εγκληματίας πολέμου. Αυτό βέβαια θα συμβεί, αφού πρώτα η Ουκρανία καταλάβει την Ρωσία.

Είναι εξωφρενικό οι Δυτικοί να μιλούν για εγκλήματα πολέμου της Ρωσίας, μετά από τα μαζικά εγκλήματα πολέμου των ΗΠΑ και της Ευρώπης στην Σερβία, στο Αφγανιστάν, στο Πακιστάν, στο Ιράκ, στην Λιβύη, στην Σομαλία, στην Συρία. Εάν η Δύση συνεχίσει την κατακόρυφη κάθοδό της, θα υπάρξει ένα δικαστήριο εγκλημάτων πολέμου που θα γίνει στην Ρωσία, για τον Τζορτζ Μπους, τον Ντικ Τσένι, την Κόντι Ράις, όλους τους Αμερικανούς σιωνιστές νεοσυντηρητικούς, και έναν αριθμό Άγγλων και Ευρωπαίων υποστηρικτών των εγκλημάτων πολέμου της Ουάσιγκτον, όπως ο Τόνι Μπλερ.

Οι κομπασμοί και οι κατάρες των Δυτικών προς την Ρωσία καταδεικνύουν την ανικανότητα και την ασχετοσύνη του Δυτικού κόσμου. Από όλους τους παραλογισμούς αυτούς -εκτός κι αν η αναφορά του Τζόι Λαούρια στο Consortium News είναι ένα αστείο- το κερασάκι στην τούρτα των ανεγκέφαλων απειλών έρχεται από την Διεθνή Ομοσπονδία Αιλουροειδών. Η Ομοσπονδία παίρνει μέτρα κατά της Ρωσίας απαγορεύοντας την εισαγωγή οποιασδήποτε γάτας που μεγάλωσε στην Ρωσία «ανεξάρτητα από το ποιος οργανισμός εξέδωσε το γενεαλογικό της δέντρο»! https://consortiumnews.com/2022/03/03/ban-on-russian-cats/

Η Ομοσπονδία Γάτων λέει πόσο «σοκαριστικό και τρομακτικό» είναι «ότι ο στρατός της Ρωσικής ομοσπονδίας εισέβαλε στην Δημοκρατία της Ουκρανίας και άρχισε ένα πόλεμο. Πολλοί αθώοι άνθρωποι πέθαναν, πολλοί περισσότεροι τραυματίστηκαν και εκατοντάδες χιλιάδες Ουκρανοί υποχρεώθηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους για να σώσουν τις ζωές τους. Είμαστε όλοι μάρτυρες της καταστροφής και του χάους που προκλήθηκαν από αυτήν την πρωτοφανή επιθετική δράση».

Αυτό πραγματικά είναι απίστευτο. Για 8 χρόνια η Ουκρανία βομβάρδιζε τους Ρώσους του Ντονμπάς σκοτώνοντας χιλιάδες και ακρωτηριάζοντας πολλούς περισσότερους. Και ούτε φωνή ούτε ακρόαση από την Ομοσπονδία Γάτων. Κανένα ενδιαφέρον για τις γάτες του Ντονμπάς που διαμελίζονταν από το Ουκρανικό πυροβολικό που σφυροκοπούσε τα χωριά και τις πόλεις των Ρώσων του Ντονμπάς. Τσιμουδιά από τους καλοπληρωμένους εγκάθετους της CIA στα Νιου Γιορκ Τάιμς, Ουάσιγκτον Πόστ, NPR, CNN, MSNBC, BBC, και στα υπόλοιπα Δυτικά πορνικά μίντια.

Τι μπορεί να κάνει αυτή η απαγόρευση της Ομοσπονδίας Γάτων, εάν υποθέσουμε ότι έχει κάποια νομική ισχύ και μπορεί να κάνει κάτι, ή ότι δεν είναι μια φάρσα του Τζόι Λαούρια;

Μπορεί να σταματήσει τους Αμερικανούς, Καναδούς και Ευρωπαίους από το να αγοράσουν μια «Ρωσική μπλε» γάτα από την Ρωσία, αλλά όχι από εκτροφείς στις ΗΠΑ, Καναδά, ή ΕΕ.

Η Ομοσπονδία Γάτων έχει καταδείξει την ολική ανικανότητα μιας Δύσης καταρρέουσας γρήγορα, ακολουθώντας τα Σόδομα και Γόμορρα. Για να χρησιμοποιήσουμε την γλώσσα ενός νεοσυντηρητικού, εάν η Ρωσία θέλει να διαλέξει ένα μέλος του ΝΑΤΟ και να το πατήσει για να δείξει ποιος είναι το αφεντικό, κανένας δεν μπορεί να κάνει τίποτα.

Παρά την στρατιωτική ηγεμονία της Ρωσίας, το Κρεμλίνο θα μπορούσε να αγνοήσει την κυριαρχία του. Σύμφωνα με πρόσφατο λόγο του, ο Πούτιν δεσμεύεται στην παγκοσμιοποίηση. Σύμφωνα με πληροφορίες συμμετείχε στο πρόγραμμα ηγεσίας του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ. Πηγαίνει στις συναντήσεις του Νταβός και δίνει διαλέξεις. Προφανώς δεν έχει γίνει κατανοητό στον Πούτιν ότι η Ρωσική κυριαρχία είναι ασυμβίβαστη με την παγκοσμιοποίηση. Είναι αμοιβαίως ασυνάρτητα. Ο Κλάους Σβαμπ, ο επικεφαλής του ΠΟΦ, είναι ένας Ναζί αυθεντικής κοπής. Γιατί λοιπόν ο Πούτιν συμπαθεί τους Ναζί του ΠΟΦ και όχι τους Ναζί της Ουκρανίας;

Νομίζω ότι το Κρεμλίνο έχει πολλά να μάθει ακόμη. Η Ρωσία πίστεψε λανθασμένα ότι με το τέλος της προκλητικής προς την Δύση κομμουνιστικής ιδεολογίας, θα μπορούσαμε όλοι να είμαστε φίλοι. Αγνοούσαν ότι για να είσαι φίλος με την Ουάσιγκτον αυτό σημαίνει ότι είσαι ένα κράτος-μαριονέτα. Ο Πούτιν δεν ήθελε να είναι η Ρωσία μια μαριονέτα της Αμερικής. Μας πληροφόρησε για το γεγονός αυτό στο Συνέδριο Ασφαλείας του Μονάχου το 2007. Η Ουάσιγκτον τον αντάμειψε με την εισβολή της Γεωργίας στην Νότια Οσετία, η οποία έδωσε την δικαιολογία στο αφήγημα της Ρωσικής εισβολής όταν ο Πούτιν γυρνώντας από τους Ολυμπιακούς αγώνες του Πεκίνου νίκησε και κατέλαβε την Γεωργία, και ύστερα έδωσε πίσω στην Γεωργία την κυριαρχία της και απέσυρε τις δυνάμεις του. Παρά την απόσυρση των Ρώσων, η Δύση δημιούργησε το αφήγημα ότι ο Πούτιν ξαναχτίζει την Σοβιετική αυτοκρατορία την οποία οι ΗΠΑ είχαν διαλύσει.

Η επίμονη αντίσταση του Πούτιν να γίνει μια μαριονέτα των Αμερικανών τον έφερε μπροστά στην ανατροπή της νόμιμης κυβέρνησης της Ουκρανίας από τις ΗΠΑ και την εγκατάσταση μιας κυβέρνησης μαριονέτας που ήταν ανίκανη να ελέγξει τα ναζιστικά στοιχεία οπαδών του Μπαντέρα, οι οποίοι γρήγορα οργανώθηκαν παραστρατιωτικά και άρχισαν να τρομοκρατούν τον Ρωσικό πληθυσμό της Ουκρανίας, οδηγώντας τον ρωσόφωνο/ρωσικό πληθυσμό σε ψηφίσματα υπέρ της ένωσης με την χώρα τους την Ρωσία, στην Κριμαία και το Ντονμπάς. Ο Πούτιν πήρε πίσω την Κριμαία για να σώσει την Ρωσική ναυτική βάση της Μαύρης Θάλασσας, αλλά αρνήθηκε τους Ρώσους του Ντονμπάς, ανεχόμενος έτσι ένα οκταετή πόλεμο. Τελικά μετά την άρνηση της Δύσης και της Ουκρανικής υποτακτικής κυβέρνησης, για να σταματήσει αυτός ο πόλεμος, οι Ρώσοι έστειλαν στρατεύματα για να λύσουν το πρόβλημα που δεν έλυσε η διπλωματία.

Η Δύση έχει αποφασίσει να μην αντιμετωπίσει την Ρωσία στρατιωτικά αλλά να την πολεμήσει με κατηγορίες και αφορισμούς. Η Δύση μπορεί να κερδίσει τον πόλεμο των λέξεων επειδή έχει τον έλεγχο του αφηγήματος.

Ο Claes Ryn, ένας από τους ελάχιστους εναπομείναντες Αμερικανούς διανοούμενους, πρόσφατα έγραψε στην Humanitas ότι η ανθρώπινη δράση λιγότερο βασίζεται στην αιτία και στην λογική και περισσότερο στο «έντονο πάθος του στιγμιαίου μίσους, της μανίας, της άγριας εγκατάλειψης, της απλής απογοήτευσης, της απεριόριστης φιλοδοξίας» και ότι ο έλεγχος αυτών σε ένα κόσμο με πυρηνικά όπλα αποτελεί μία μαζική ευθύνη.

Ο Γκλεν Γκρίνουολντ, ένας από τους τελευταίους Αμερικανούς δημοσιογράφους, είπε πρόσφατα το ίδιο πράγμα, το οποίο το ανέφερα σε πρόσφατο άρθρο μου. Με άλλα λόγια η πραγματικότητα που αντιμετωπίζουμε είναι ότι τα όπλα μαζικής καταστροφής που διαθέτουμε γίνονται ανεξάρτητα από κάθε λογικό έλεγχο, αφού η λογική πεθαίνει στον Δυτικό κόσμο.

Στα Δυτικά Πανεπιστήμια σήμερα, κυρίως τα Αμερικανικά και τα Βρετανικά, η λογική είναι «λευκή ρατσιστική κατασκευή» που χρησιμοποιείται για να καταπιέζει τους «έγχρωμους ανθρώπους», δηλαδή τους μη λευκούς. Αφού η λογική μειώνεται θεωρούμενη εργαλείο ρατσιστικής καταπίεσης, πώς μπορεί να λειτουργήσει για να ρυθμίσει την ανθρώπινη συμπεριφορά; Αφού η χρήση της υποδηλώνει ρατσισμό, η λογική εγκαταλείπεται. Προσπαθήστε να βρείτε κάποια λογική στην αντιμετώπιση της πανδημίας κόβιντ της Δύσης, και στην Δυτική απόκριση στις ανησυχίες της Ρωσίας για την παγκόσμια ασφάλεια. Η λογική απουσιάζει παντελώς.

Η Δύση σήμερα είναι ένας κόσμος χωρίς λογική. Αυτό τοποθετεί τον Δυτικό κόσμο πολύ πίσω στην Ιστορία, όταν η μαγεία και άλλα παρόμοια υποκαθιστούσαν την λογική. Η λογική έχει τόσο πολύ χαθεί στην Δύση, που η Ομοσπονδία Γάτων νομίζει ότι τιμωρεί την Ρωσία απαγορεύοντας στους ανθρώπους της Δύσης να έχουν ρωσικές γάτες!

Με άλλα λόγια έχουμε φτάσει στο στάδιο του ανεγκεφαλισμού στον καταρρέοντα πολιτισμό μας.

Τι μπορούμε να κάνουμε γι’ αυτό;

Έχουμε από τη μια μεριά τον τρομοκρατημένο Δυτικό φιλελεύθερο, προοδευτικό, αριστερό, που θεωρεί ως μεγάλο έγκλημα το να υπερασπίζεται η Ρωσία τους Ρώσους, και έχουμε από την άλλη τον τυφλό θυμό από τους ανεμίζοντες τις σημαίες πατριώτες συντηρητικούς, όπως ο Χάνιτι και ο Λίντσεϊ, που καλούν για την δολοφονία του Προέδρου της Ρωσίας.

Ο Πούτιν ας προσέχει. Η δολοφονία του είναι πιθανή λόγω της δικής του ανοχής στα φιλοαμερικανικά στοιχεία μέσα στην δική του κυβέρνηση και στα αμερικανοχρηματοδοτούμενα ρωσικά ΜΜΕ και ΜΚΟ που στόχο έχουν την αλλαγή καθεστώτος στη Ρωσία. Ο Πούτιν νομίζει ότι αποδεικνύει την προσήλωσή του στην δημοκρατία επιτρέποντας την λειτουργία σε χρηματοδοτούμενες από την Δύση ομάδες που έχουν σκοπό την αποσταθεροποίηση της Ρωσίας και ίσως την δολοφονία του.

Η Ρωσική επιθυμία να είναι μέρος της Δύσης δείχνει μια χώρα που είναι ασύνδετη με την πραγματικότητα. Εάν η Ρωσία δεν αναπτύξει καλύτερη κατανόηση του παραλογισμού που αντιμετωπίζει, τότε ίσως θα έχει να διαλέξει μεταξύ ενός πυρηνικού πολέμου ή μιας υποταγής στην Ουάσιγκτον ως κράτος μαριονέτα.

Μετάφραση Ρεσάλτο


"περήφανα' μέλη της ενσωματωμένης
στον ουκρανικό στρατό
εγκληματικής οργάνωσης της "Ταξιαρχίας
Αζόφ", που βρίσκονται από τους πρώτους
στο στόχαστρο της αποναζιστικοποίησης
της Ουκρανίας του "οργανοπαίκτη προέδρου"
(κλίκαρε σε αυτόν τον σύνδεσμο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου