ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022

Ο Bill Gates ανακοινώνει το τέλος της πανδημίας και την αναποτελεσματικότητα εμβολίων. Η Omicron την μεταβάλει σ΄ενδημική νόσο, λέει! Οι πιο φτωχές χώρες αρνήθηκαν 100.000.000 δόσεις εμβολίων!


ΕΙΣΑΓΩΓΗ από εμάς:  Ώστε έτσι, mister ? {Μα ποιος (ποιοι, σωστότερα) είσαι mister ?}Τι καινούρια μας λες τώρα!...Εσύ δεν έλεγες πριν όχι πολύ καιρό, εν είδει top doctor - prophet, ότι η "πανδημία" θα κράταγε κι άλλο, όσο γούσταρες σαν να λέμε, με τα τσιμπήματα από τις "χλαπάτσες" με τα "πολλαπλά οφέλη" να συνεχίζονται κάθε λίγους μήνες και για πολύ καιρό, "όσο χρειαστεί";; Τι άλλαξε "αυτοδίδακτε γενετιστή" ; O "Μαμωνάς", βέβαια,  να την κάνει 'πανδημία', από την αρχή της κιόλας (Αυτά είναι! Oxfam: Οι 10 πλουσιότεροι άνθρωποι του κόσμου διπλασίασαν την περιουσία τους από 700 δις $ σε 1,5 τρις $ κατά την πανδημία ενώ τα εισοδήματα του 99% της ανθρωπότητας μειώθηκαν! Ασυσχέτιστο.). Ποιο ήτανε βρε το ποσοστό της θνητότητας από την αρχή ως το τέλος της πανδημίας αυτής, ποιος ο μέσος όρος ηλικίας των νεκρών από..."COVID" και μόνο από αυτό καθαρά (που μέχρι τώρα επέμεναν περιέργως να εμβολιάσουν παιδιά και εφήβους με θνησιμότητα απειροελάχιστη έως ΜΗΔΕΝΙΚΗ!) και πόσοι χρεώθηκαν σε μια "νόσο", όπου το 99% περίπου των ΕΝΕΡΓΑ ΝΟΣΟΥΝΤΩΝ (γιατί η συντριπτική πλειοψηφία ήταν εξαρχής ΑΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟΙ!) επιβίωναν και χωρίς κουσούρια, σύμφωνα και με στοιχεία του HARVARD από την πρώτη στιγμή-εικόνα στο τέλος της ανάρτησης. (https://antidras.blogspot.com/2021/10/29-covid-19.html ). Το οποίο είχε και κάποια άλλα να επισημάνει: "ΝΕΑ ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: ΜΕΛΕΤΗ HARVARD ΚΟΝΙΟΡΤΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΚΑΙ ΘΕΤΕΙ ΣΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΑΚΙΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ! " 

Και όοολοι αυτοί που σας πίστεψαν, εσένα και τους... "μουτζαχεντίν" και "μπολιάστηκαν" (πολλές φορές υπό καθεστώς μαφιόζικης νοοτροπίας στυγνού εκβασμού) και πολώθηκαν κοινωνικά, πώς θα νιώθουν τώρα, μετά και την "αναμνηστική δόση" που στη συνέχεια βαφτίστηκε "ενισχυτική", ακούγοντας τα συμπεράσματά σου για την "αποτελεσματικότητα" του μαζικού μπολιάσματος των "πειραματόζωων"; Ή μήπως έχουν πάρει τα ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ "θαύματα της επιστήμης" (σύμφωνα και με λεγόμενα από χείλη υψηλού αξιώματος πολιτικών αντρών) ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΔΕΙΑ και δεν το μάθαμε; Και μια απορία: ΓΙΑΤΙ σε κάποιες "ιδιάζουσες" ευρωπαϊκές περιπτώσεις ζητείται ακόμη από "ευαίσθητες κοινωνικά" ομάδες ανθρώπων να πληρώσουν πρόστιμο αν δεν εμβολιαστούν με τα..."ΕΛΛΙΠΗ" (και κατά Bill Gates) σκευάσματα;Ό,τι αφήνεται "να αυγατίσει" γίνεται, διόλου σπάνια, θηλειά στο λαιμό! Ασουπή*! ) . ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΚΟΜΑ "ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ", ή έστω πότε θα καταργηθούν παντού; καθώς ακούσαμε κι ότι ο "ξεμαλλιάρης" στο Ηνωμένο Βασίλειο οδεύει προς ακύρωσή τους...Ήδη Γερμανία, Αυστρία (που ήθελαν οι γελοιότατοι εκεί να εμβολιάσουν υποχρεωτικά τους πάντες από 14 ετών και άνω!) και Βέλγιο τα μάζεψαν περί "υποχρεωτικότητας"... Ενώ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ-ΣΤΑΘΜΟ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕ ΤΗΝ "ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ" ΤΟΥ "SLEEPY JOE" BIDEN ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΝΩ ΤΩΝ 100 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ!

ΥΓ: Μα τι "μαλάκες" που αποδείχτηκαν κάτι "υποδεέστεροι πολίτες", όπως οι Αφρικανοί σε σχέση με τους "πολιτισμένους" Ευρωπαίους, σωστά; («Γκρεμίστηκε» το αφήγημα: Χώρες με εμβολιασμένο το 6% του πληθυσμού πέτυχαν ανοσία της αγέλης - Στην Ευρώπη lockdown)

Kι ένα συλλεκτικό βιντεάκι, για το τέλος αυτής της εκτενούς εισαγωγής, προς σύγκριση κάποιων ιθαγενών με δεδομένα σε "άλλες χώρες". Ενδεικτικό της  "μεγάλης κονόμας" συγκεκριμένων εταιρειών και "ημετέρων" σε κάποιες μπανανίες της Ευρώπης, καθώς και για το μέγεθος της έγνοιας που φώλιαζε εξαρχής στις καρδιές των "διαχειριστών υγειονομικών κρίσεων" προς τους ...υπηκόους και τις ταλαιπωρημένες εδώ και χρόνια τσέπες τους...(επέλεξε full screen): 

Ο Bill Gates ανακοινώνει το τέλος της πανδημίας και την αναποτελεσματικότητα εμβολίων. Η Omicron την μεταβάλει σ΄ενδημική νόσο, λέει! Οι πιο φτωχές χώρες αρνήθηκαν 100.000.000 δόσεις εμβολίων!


Ως και ο Bill Gates ανακοινώνει τόσο το τέλος της πανδημίας όσο και την αναποτελεσματικότητα εμβολίων. Τα εμβόλια δεν είναι ανθεκτικά (δεν έχουν διάρκεια), το Omicron μπορεί να μετατραπεί σε ενδημικό COVID-19.

Ο Μπιλ Γκέιτς, σε μια συζήτηση στο Twitter την Τρίτη, είπε ότι από τα τρέχοντα εμβόλια για τον COVID-19 λείπουν δύο βασικοί παράγοντες και ισχυρίστηκε ότι η Omicron μπορεί να προκαλέσει ένα κύμα ανοσίας στις κοινότητες από τις οποίες διέρχεται.

Ο συνιδρυτής της Microsoft και ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, ο Γκέιτς έχει επενδύσει στην έρευνα εμβολίων μέσω του ιδρύματός του και έχει δώσει πολυσυζητημένες ομιλίες σχετικά με την πανδημία. Πρόσφατα, μίλησε σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση του COVID-19, τα εμβόλια και σχετικά θέματα με την Devi Sridhar, καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου, όπου κατέχει Προσωπική Έδρα στην Παγκόσμια Δημόσια Υγεία.

Όταν ρωτήθηκε για μια σημαντική ανακάλυψη που θα μπορούσε να οδηγήσει στη μεγαλύτερη διαφορά στον τερματισμό της πανδημίας, μίλησε για την αποτελεσματικότητα των εμβολίων.

«Τα εμβόλια που έχουμε αποτρέπουν πολύ καλά σοβαρές ασθένειες και θάνατο, αλλά τους λείπουν δύο βασικά πράγματα. Πρώτον, εξακολουθούν να επιτρέπουν λοιμώξεις και η διάρκεια τους φαίνεται να είναι περιορισμένη. Χρειαζόμαστε εμβόλια που αποτρέπουν την επαναμόλυνση και έχουν πολλά χρόνια διάρκειας», είπε ο Γκέιτς.

Η αποτελεσματικότητα των εμβολίων έχει αμφισβητηθεί, ειδικά όσον αφορά την παραλλαγή Omicron. Ο υψηλός αριθμός μεταλλάξεων στην πρωτεΐνη ακίδας της παραλλαγής αυξάνει «την πιθανότητα διαφυγής του ανοσοποιητικού», σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Moderna Stephen Hoge. Ο Hoge πρόσθεσε ότι η «βαθμίδα στην αποτελεσματικότητα του εμβολίου μας» ισχύει για όλους τους κατασκευαστές.

Το Omicron έχει εξαπλωθεί γρήγορα σε όλο τον κόσμο, με το 98,3% των μολύνσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες να αποδίδονται πλέον σε αυτό. Αν και είναι εξαιρετικά μεταδοτικό, διεθνείς μελέτες έχουν δείξει ότι το στέλεχος παρουσιάζει πιο ήπια συμπτώματα σε μολυσμένα άτομα.

Πρόσφατα, μια αξιοσημείωτη διεθνής φιλανθρωπική οργάνωση υγείας ζήτησε να αντιμετωπίζεται ο COVID-19 «σαν το κοινό κρυολόγημα». Ο Δρ. Mike Tildesley, καθηγητής του Πανεπιστημίου του Warwick, έχει προβλέψει ότι ο COVID-19 θα εξελιχθεί σε λιγότερο σοβαρό και ενδημικό. Είπε ότι η παραλλαγή Omicron είναι η αρχή αυτής της διαδικασίας. Ο Γκέιτς έχει υποστηρίξει αυτή την προοπτική.

«Όταν η Omicron περάσει από μια χώρα, το υπόλοιπο του έτους θα πρέπει να δει πολύ λιγότερα κρούσματα, ώστε ο COVID να μπορεί να αντιμετωπιστεί περισσότερο σαν εποχική γρίπη», είπε, ενώ συνέστησε ετήσιες λήψεις για τον COVID-19 που θα χρειάζονταν για κάποιο χρονικό διάστημα.

Στη συνέχεια, ο δισεκατομμυριούχος συζήτησε τη διαθεσιμότητα εμβολίων σε όλο τον κόσμο. Αν και υπήρχε ζήτηση, τα υλικοτεχνικά ζητήματα και τα αναποτελεσματικά συστήματα υγείας εμπόδισαν την επαρκή παροχή εμβολίων στις αναπτυσσόμενες χώρες. ( σσ δεν είναι αυτό. Σύμφωνα με τη figaro Οι πιο φτωχές χώρες αρνήθηκαν 100.000.000 δόσεις εμβολίων υπό το πρόσχημα ότι πλησίαζε η ημερομηνία λήξης τους. Βασικά οι αναπτυσόμενες χώρες είναι αρνητικά διακείμενες σε πειραματικό εμβολιασμό έχουν οικτρά πείρα)

Εκτός από τις επενδύσεις στην έρευνα εμβολίων, ο Gates έχει κάνει και άλλες επενδύσεις που σχετίζονται με τον COVID-19. Τον Ιούλιο, μια κοινοπραξία που υποστηρίζεται από τον Τζορτζ Σόρος και τον Γκέιτς συμμετείχε σε εξαγορά της Mologic, μιας εταιρείας δοκιμών COVID-19. 

theepochtimes 15/1/22

Εμείς το διαβάσαμε ΕΔΩ


Έκθεση από καθόλου τυχαίους φορείς
κατά τους πρώτους μήνες της εμφάνισης του sars-cov-2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου