ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021

(Κι ενώ ...αποσύρονται ως αναξιόπιστα τα PCR στις ΗΠΑ...) ΦΟΒΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ (τη "μέντορα" των διάφορων προτεκτοράτων της)- ΒILD: ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΦΟΥΣΚΩΝΟΥΝ ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ "ΜΕΤΡΑ" ΜΕ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΑΝΟΧΗ...

 

(ΠΡΟΣΘΗΚΗ εκ των υστέρων) ΩΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ (ΜΠΟΥΜ!!): Βαρύ (ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ!) το πλήγμα για την  «Πανδημία COVID»  που βασίστηκε στα απατεωνίστικα Τεστ-PCR : " Tέλος τα RT-PCR Tests στις ΗΠΑ - Έδιναν ψευδή στοιχεία - Κατέγραφαν την γρίπη ως Covid-19 .   Στις 21 Ιουλίου 2021, τα «Κέντρα Ελέγχου των Νόσων» (CDC) των ΗΠΑ ανακοίνωσαν ότι αποσύρουν από τις 31 Δεκεμβρίου 2021 τη σύστασή τους στην «Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων» (FDA) των ΗΠΑ για την παροχή «άδειας για χρήση έκτακτης ανάγκης» (EUA) στα δόλια «Real-Time RT-PCR».Tα απατεωνίστικα και άχρηστα Τεστ-PCR χρησιμοποιήθηκαν κατά κόρο από τον Φεβρουάριο του 2020 για την «ανίχνευση» (!) του ιού SARS-CoV-2 και αποτέλεσαν το κύριο εργαλείο της κατατρομοκράτησης του πληθυσμού, προκειμένου να στηριχθεί το παγκόσμιο υγειονομικό πραξικόπημα μέσω των lockdown και των ανήκουστων περιορισμών που δολοφόνησαν σκοπίμως την κοινωνία και την οικονομία . ..Tα τεστ-PCR τα οποία είναι απολύτως ακατάλληλα ως διαγνωστικά μέσα και τα οποία χρησιμοποιούνται μόνο ως εργαστηριακή τεχνική για τον πολλαπλασιασμό του διαθέσιμου ιικού υλικού. Η απλή παρουσία ενός μοναδικού ιικού θραύσματος, που πολλαπλασιάζεται τρισεκατομμύρια φορές μέσω των κύκλων PCR, δεν έχει καμιά απολύτως επιστημονική ή διαγνωστική αξία. Kανένα τεστ PCR δεν μπορεί να παράγει ποσοτικά αποτελέσματα που θα μπορούσαν να υποδηλώνουν ένα συγκεκριμένο ιικό φορτίο. Παρ’ όλα αυτά, αυτό το εγκεκριμένο από τα CDC πρωτόκολλο τεστ στηρίχθηκε για να δημιουργηθεί στον κόσμο η ψευδαίσθηση ότι εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο μολύνθηκαν με COVID."  πηγή (διάβασε ολόκληρο το συγκεκριμένο άρθρο!)

ΟΠΟΤΕ: Μετά τις 31 Δεκεμβρίου 2021, το CDC (Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων είναι το κορυφαίο εθνικό ινστιτούτο δημόσιας υγείας των Ηνωμένων Πολιτειών) θα αποσύρει τη χρήση του τεστ PCR για τις δοκιμές COVID-19. Το CDC τελικά παραδέχτηκε ότι το τεστ δεν κάνει διαφοροποίηση μεταξύ της γρίπης και του ιού COVID.
Σύμφωνα με το ίδιο το CDC website: Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για αυτήν την αλλαγή, το CDC συνιστά τα κλινικά εργαστήρια και οι τοποθεσίες δοκιμών που χρησιμοποιούν τη δοκιμή CDC 2019-nCoV RT-PCR, να επιλέξουν και να ξεκινήσουν τη μετάβασή τους σε άλλο τεστ COVID-19 εγκεκριμένο από τον FDA.  - AKOYΣΑΤΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ? ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ? ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ?? ΑΦΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ "ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ"...

Πάμε μια βόλτα και στη Γερμανία:

ΒΙΝΤΕΟ: "ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕΙΣΜΟΣ! ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΙΔΟΥ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. ΧΑΜΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ..." (https://www.youtube.com/watch?v=1rkxBTHpaLg)

Α! έτσι πάει; Φταίμε εμείς, μετά, να υποθέσουμε δηλαδή ότι...πώς αλλιώς θα έβγαινε το αφήγημα και ειδικά με την κάθε άλλο παρά βαριά όπως αποδεικνύεται (μέχρι αυτής της στιγμής και σύμφωνα με πορίσματα και λεγόμενα όχι δικά μας) ασθένεια της "Ο", έτσι ώστε να "τρέξει" η σαφώς κατά των δικαιωμάτων κι ελευθεριών των ανθρώπινων πληθυσμών "επανεκκίνηση" και ποιος ξέρει τι άλλο...Και αλήθεια: τα PCR και τα rapid, αυτά τα τόσο αξιόπιστα "διαγνωστικά εργαλεία" μπορούν και "καταλαβαίνουν" πότε έχουμε τη "Δ" και πότε τη νεοφερμένη "Ο" ; (Θυμήσου τι έλεγε για τα πρώτα ο ίδιος ο κατασκευαστής τους και για τα δεύτερα αυτό εδώ, "τυρί και φάκα των rapid tests", και για όλο το "πακέτο" κάτι λίγο παλιότερο μα ακόμη επίκαιρο, μεταφρασμένο άρθρο στα ελληνικά: "Τα Απατηλά Τεστ PCR Και Προδότες Πολιτικοί Οδήγησαν Ολόκληρο Τον Κόσμο Στην Τυραννία Των Lockdowns)")

 Όσο για τη συστημική BILD, την είχε κάνει γυριστή ήδη κάποιους μήνες πριν:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑ-ΒΟΜΒΑ: ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΜΕΣΟ ΤΗΣ "ΜΕΓΑΛΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ", ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗ ΤΟΥ, Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ BILD, ΖΗΤΑΕΙ ...ΔΗΜΟΣΙΑ "ΣΥΓΓΝΩΜΗ" ΓΙΑ ΤΗ...ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΗΝ..."ΑΤΕΚΜΗΡΙΩΤΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ" ΑΦΗΓΗΣΗ (ΚΑΙ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟ "ΠΑΚΕΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ") ΤΗΣ "ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ". ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΙΑ ΓΙΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΙΝΤΙΑΚΗ ΚΑΛΥΨΗ" ΣΤΟ ΟΛΟ ΣΤΗΣΙΜΟ, ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΜΙΑ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ...ΑΠΑΤΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΣΟ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΛΑΩΝ!

Θυμίζουμε και δηλώσεις-καταπέλτη του έγκριτου καθηγητή Λοιμωξιολογίας Κριστιάν Περόν: "Τα κρούσματα δεν είναι κρούσματα! Είναι θετικά τεστ PCR…. * Αυτό δεν έχει καμία σχέση με τα κρούσματα! Εδώ μετράμε ό,τι να ‘ναι. Μπορώ να σας φουντώσω την επιδημία μέσα σε μια μέρα!"


*αυτό μας φέρνει στο μυαλό τα περί "πανδημίας των τεστ PCR  και όχι πανδημίας του κορωνοϊού", όπως εκφράστηκαν, πρώτη φορά, στη Γερμανία!

Και δανειζόμαστε και κάτι... που είδαμε ΕΔΩ(όπου και το πλήρες άρθρο):

" Στην δηθεν αύξηση των κρουσμάτων..εκαναν ποσοστοποίηση? ΟΧΙ!
 Θα πάρουμε τις μετρήσεις δυο ημερων για να δειτε την...ΑΠΑΤΗ!!! 
 Μην τρωτε αμάσητα οτι σας παρουσιάζουν στα ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ!!!
... αύξησαν τα Τεστ και λενε τα πληρωμένα Μέσα για αύξηση ενω έχουμε στο επι τοις εκατο ΜΕΙΩΣΗ!!!! Μείωση 6 μονάδες!!! Αντι να αφήσουν το κοσμο ελεύθερο τα Έκλεισαν σχεδόν ΟΛΑ…και βέβαια μετρα για μπολιασμένους που δηθεν θα ειχαν ελευθερία…
Στην παρακάτω καρτα θα δείτε οτι η αύξηση των Τεστ δεν σημαίνει και αύξηση των Κρουσμάτων…Γιατι θέλει ποσοστοποίηση….Ετσι την μια μερα είχαμε 9,28% και την επόμενη με περισσότερα Τεστ ΜΕΙΩΣΗ 6 μονάδες ..Ειχαμε 3,63% "Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου